2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yahu burada neler olmuş... neyse ben konuyu tekrar açıp karıştırmayayım... kapatalım, pek birşey anlamadım zaten...
kızlaaaarrrrrr bugün fasulyemi gördümmm... babasıyla kalbini dinledik. 9+1 di. 12+1 de bir daha çağırdı. her şey normalmiş. boyu da 2.5 cm den biraz fazla. gayet güzel gelişmesi dedi. öyle işte... resmini aldık geldik.... yerim ben onuuuuu...... :)

:kkk:

İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya[/

ben de çok şaşırdım..

:kkk:

İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya[/

ben de çok şaşırdım..

bendeeee çok şaşırdım ne gerek vardı böyle şeylere güzel güzel bebişlerimizi beklemek varken !!

Yaklaşık bir saattir ben de olanları okudum.Sladı arkadaşımıza üzüdüm doğrusu.Kendisi gerçekten aşırı zaman harcadı burda.Hem tablo hazırlayıp güncellemede hem de bütün yorumlara ev sahibi konumunda yetişmede.Çift üyeliğine gerek olmadan da yapabilirdi cinsiyet tahminlerini.Açıkçası ben bu tahminlerin doğru olmadığına başından beridir inanmadığımı da belirtmek isterim.Dikkat ederseniz yaşı 26 olanların yüksek ort. tahmini erkek,yaşınız 30 ve üstüyse,siklusunuz,satını hiç önemli değil direk kız yorumu yapılmış.Bir istatistikçi olarak bunun olma olasılığının çok çok düşük olduğunu rahatlıkla yazabilirim.Neyse yazılan yazılmış yorumlar yapılmış,gördüğüm kadarıyla 100 e yakında şubat annemiz var.Bence tablo falan hazırlamadan yeni bir başlıkta sıfır bir başlangıç yapabiliriz.Lütfen kimse kendini ev sahibi gibi düşünüp sıkıntıya girmesin çünkü bizler yorumu yapıp çıkarken onlar baya bi çaba gösteriyorlar.Hatta sayımızın çokluğundan dolayı 2 şubat topiği açılabilir.Çünkü keseyi gören,kalp atışını mayıs ayında öğrenenler ikili taramalara kadar siteye ara veriyor haziranda öğrenen daha yani gördüm,duydum yazıyor.2 hafta bile listeyi etkiliyor.

bende sladinin munire oldugunu cakmistim bana tahmin ettigini erkek oldugunu soyledi nereye yaziyor sen nerden biliyorsun dedigimde cevap vermedi ne diye yalan dolanla ugrastiki ne gerek var herkesin guvenini yikti ben onun hamile oldugundan dahi suphe etmeye basladim ne guzel taployu hazirliyordu yapmasaydi boyle seyler iyiydi simdi kendide sinir kupudur uzuluyordur yazik

Arkadaşım forumda can sıkılacak hiç bir şey yok ...çünkü herşey göründüğü gibi değil buna emin ol ...

Gereken neyse yapılmış zaten ...Burada GERÇEK HAMİLELERİN GERÇEK HİKAYELERİN VE GERÇEK SORUNLARIN konuşulması gerekiyor .

Seni temin ederim üzülecek hiç bir şey yok ...

Bana ve kuzucuğuma gelince idare ediyoruz teyzesi daha kontrolumuze 2 hafta var

ilk defa aşerdim 2 gündür babası arıyor (söylemiyorum kimsenin canı çekmesin):)))

Neyseki bugün meyve sebze halinden buldurmuş yarın gelicekmiş sabırsızlıkla bekliyorum :)))

Canim kusura bakma sana cevap atamadan cikmam gerekti ozeldende cevap atamiyorum henuz 100 mesaji gecemedigim icin
100 mesaji geceyim sana ayrica mesaj aticam insallah ;)

Sicagi sicagina olaya sahit olunca bende bir cift laf yazayim dedim simdiye kadar tartismalara karismamaya calistim ama is amacindan sapinca ordan buradan bizim grubumuza saldiri olunca grubumuzu korumak adina mudahale etmek istedim amac kisiyi korumak degildi.

Nitekim ki site yonetimi gereken ne ise yapti
Sadece boylesine guzel ortami yalanlariyla kirleten insanlara kizdim ne gerek var
Biz burada kalmak isteyen arkadaslarla guzel paylasimlarimiza devam edelim insallah :)
Ben bi arakadasimiza buradan manen bile olsa destek olabilmekten cok buyuk mutluluk duyuyorum. Bebisimden haberler getirip paylasmayida cok seviyorum biliyorum ki buradaki arkadaslarim beni anliyor, benimle ayni seyleri paylasiyor, yasiyor.
Bu bizlere yeter saniyorum
Neyse insallah bundan sonra boyle tatsizliklar yasanmaz ve bunlar son olur.

sizi endiselendirmek istemem ama bu tur akintilar hafif bir kanamanin habercisi olabilir... Takip eden doktorunuza danismanizi tavsiye ederim...

teşekkurler canım bende zaten işkillenmeye başladım bugun cok yogun geldi bide ne kahve ne kırmızı ikisinin arası bi renk bel agrımda var yarın gitmeyi dusunuyorum..

teşekkurler canım bende zaten işkillenmeye başladım bugun cok yogun geldi bide ne kahve ne kırmızı ikisinin arası bi renk bel agrımda var yarın gitmeyi dusunuyorum..

Arkadasim cok gecmis olsun insallah muhim bir akinti degildir. benimde oyle bir donem atlattim 5. haftamdaydi 3-4 hafta surekli dinlenerek gecirdim cok sukur suanda bir sey kalmadi Insallah sende dr dan guzel haberlerle donersin

Kızlar, hamile olduğumuzu aile hekimize haber vermemiz gerekiyormuş, yoksa cezası varmış, bu konuda bilgisi olan var mı?

evet tatlım ama bunu biz yapmıyoruz onlar bizi buluyor benm ilk gebeligimdede bundada onlar aradı gittigimiz muayene oldugumuz hastanerlerden direk onların bilgisayarına yani saglık bakanlıgına bildiriyorlar onlarda bizi buluyolar beni yaklasık 2 hafta once saglık ocagındaki hemşirem aradı gebeymişsin gel dedi gittim kilo tansiyon felan olculdu ilerdede tetenoz aşısı yapılcakmış

Arkadasim cok gecmis olsun insallah muhim bir akinti degildir. benimde oyle bir donem atlattim 5. haftamdaydi 3-4 hafta surekli dinlenerek gecirdim cok sukur suanda bir sey kalmadi Insallah sende dr dan guzel haberlerle donersin

allah başka dert vermesin sanada sag saglim al kucagına inşallah

hamiş arkadaşlarım ay neler olmuş bitmiş yaa...
neyse önemli olan topiğin asla amacının dışına çıkmaması,çıkaranlarada gerekli cezaların verilmesi:)
bnm bebişim sağ alt kasiğimda ve sanki birazcık yorulup ayakta kaldığımda hafif bi ağrı oluşuyo,
bnde kendimce diorumki sanırım ''annecim yorma kendini yat dinlen'' dio bnm fındığım:))) şimdiden iletişimimiz gayet iyi:P:P:P

bende sladinin munire oldugunu cakmistim bana tahmin ettigini erkek oldugunu soyledi nereye yaziyor sen nerden biliyorsun dedigimde cevap vermedi ne diye yalan dolanla ugrastiki ne gerek var herkesin guvenini yikti ben onun hamile oldugundan dahi suphe etmeye basladim ne guzel taployu hazirliyordu yapmasaydi boyle seyler iyiydi simdi kendide sinir kupudur uzuluyordur yazik

Gec de olsa ne oldugu gun yuzune cikti arkadasin yalanlari dolanlari. artik topikteki arkadaslari yanlis yonlendiremeyecek onemli olan bi

Uzun zamandir forumunuzu sessizce takip ediyorum... Kendim de Subat 2013'te anne olacagim... Bir devlet hastanesinde uzman doktor olarak gorev yapmaktayim, su an 33 yasindayim ve hic sene kaybim olmadigi halde 31 yasinda uzman oldum...
Sevgili Sladi... Kendi yaptigin tabloya gore 26 yasindasin... Bu yasta tip fakultesi (6 sene) + mecburi hizmet + 5 sene pediatri asistanligi yaparak uzman olup + 300-650 gun mecburi hizmet daha yaparak en az bir senedir calisnadan evde oturmayi nasil basardin?
Ve ayrica tum doktorlar bilirler ki gebelikten 3 ay once folik asit baslamak gerekir... Sen ilk gebeliginde bir uzman doktor olarak noral tup defekti riskini nasil goze aldin ve folik asit kullanmadin?

tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir şekilde arkadaşın durumunun ne olduğunu açıklamışşsın.

Gunaydin kizlar... Haddim olmadan foruma mudahale ettim foruma ancak saglik personeli- doktor olmadigi cok bariz oldugu halde oyleymis gibi davrananlara dayanamiyorum... Cooook guzel bir gun gecirmenizi dilerim...

Biraz da kendimi tanitayim... 33 yasindayim, ilk gebeligim, ikiz bebek bekliyorum ( tek yumurta, dogal yollardan) ... Aslinda 40 haftam 1-2 Subatta doluyor ama (ikizler erken gelir genelde ) doktorum araliksonu- ocak basi gelir bebekler diyor... su anda 10+6 dayiz... bebeklerim 33 ve 34 mm boyutunda su an...

Gunaydin kizlar... Haddim olmadan foruma mudahale ettim foruma ancak saglik personeli- doktor olmadigi cok bariz oldugu halde oyleymis gibi davrananlara dayanamiyorum... Cooook guzel bir gun gecirmenizi dilerim...

Biraz da kendimi tanitayim... 33 yasindayim, ilk gebeligim, ikiz bebek bekliyorum ( tek yumurta, dogal yollardan) ... Aslinda 40 haftam 1-2 Subatta doluyor ama (ikizler erken gelir genelde ) doktorum araliksonu- ocak basi gelir bebekler diyor... su anda 10+6 dayiz... bebeklerim 33 ve 34 mm boyutunda su an...

Hosgeldin canim aramiza saniyorum bir tane daha ikiz annemiz vardi sen ikinci ikiz annemiz olacaksin insallah ne mutlu :)
biraz tatsiz bir an yasandi dun ama gecti burada cok guzel arkadaslarimiz ve guzel sohbetlerimiz oluyor insallah bundan sonrada boyle devam edecektir

Merhaba arkadaslar
Nasipse ben de Şubat annesi olacağım.
Uzun zamandır okuyorum topigi ama konu sahibinden pek hoşlanmadığım icin katılmayı düşünmüyordum.
Şimdi sanırım topigin durumu daha ii olcak.
Biraz kendimden bahsedeyim.ist yasıyorum.29 yaşındayım.3.cocugum olcak ıns.bi kızım bı oglum var.nisan 2009 ve Mayıs 2011 annesiyim.
Pendik bolge hastanesi Oya Hanım'a gidiyorum.kalp atışını duyduk:)

Back
X