- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
- #4.481
sayfayı gereksiz yere doldurmuşum ama ben masumum :26::26: sistemin azizliği 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar suyun tadını alabiliyomusunuz? :44::44::44:
kızlar suyun tadını alabiliyomusunuz? :44::44::44:
İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya[/
ben de çok şaşırdım..
İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya[/
ben de çok şaşırdım..
bendeeee çok şaşırdım ne gerek vardı böyle şeylere güzel güzel bebişlerimizi beklemek varken !!
Arkadaşım forumda can sıkılacak hiç bir şey yok ...çünkü herşey göründüğü gibi değil buna emin ol ...
Gereken neyse yapılmış zaten ...Burada GERÇEK HAMİLELERİN GERÇEK HİKAYELERİN VE GERÇEK SORUNLARIN konuşulması gerekiyor .
Seni temin ederim üzülecek hiç bir şey yok ...
Bana ve kuzucuğuma gelince idare ediyoruz teyzesi daha kontrolumuze 2 hafta var
ilk defa aşerdim 2 gündür babası arıyor (söylemiyorum kimsenin canı çekmesin):)))
Neyseki bugün meyve sebze halinden buldurmuş yarın gelicekmiş sabırsızlıkla bekliyorum :)))
sizi endiselendirmek istemem ama bu tur akintilar hafif bir kanamanin habercisi olabilir... Takip eden doktorunuza danismanizi tavsiye ederim...
teşekkurler canım bende zaten işkillenmeye başladım bugun cok yogun geldi bide ne kahve ne kırmızı ikisinin arası bi renk bel agrımda var yarın gitmeyi dusunuyorum..
Kızlar, hamile olduğumuzu aile hekimize haber vermemiz gerekiyormuş, yoksa cezası varmış, bu konuda bilgisi olan var mı?
Arkadasim cok gecmis olsun insallah muhim bir akinti degildir. benimde oyle bir donem atlattim 5. haftamdaydi 3-4 hafta surekli dinlenerek gecirdim cok sukur suanda bir sey kalmadi Insallah sende dr dan guzel haberlerle donersin
bende sladinin munire oldugunu cakmistim bana tahmin ettigini erkek oldugunu soyledi nereye yaziyor sen nerden biliyorsun dedigimde cevap vermedi ne diye yalan dolanla ugrastiki ne gerek var herkesin guvenini yikti ben onun hamile oldugundan dahi suphe etmeye basladim ne guzel taployu hazirliyordu yapmasaydi boyle seyler iyiydi simdi kendide sinir kupudur uzuluyordur yazik
Uzun zamandir forumunuzu sessizce takip ediyorum... Kendim de Subat 2013'te anne olacagim... Bir devlet hastanesinde uzman doktor olarak gorev yapmaktayim, su an 33 yasindayim ve hic sene kaybim olmadigi halde 31 yasinda uzman oldum...
Sevgili Sladi... Kendi yaptigin tabloya gore 26 yasindasin... Bu yasta tip fakultesi (6 sene) + mecburi hizmet + 5 sene pediatri asistanligi yaparak uzman olup + 300-650 gun mecburi hizmet daha yaparak en az bir senedir calisnadan evde oturmayi nasil basardin?
Ve ayrica tum doktorlar bilirler ki gebelikten 3 ay once folik asit baslamak gerekir... Sen ilk gebeliginde bir uzman doktor olarak noral tup defekti riskini nasil goze aldin ve folik asit kullanmadin?
Gunaydin kizlar... Haddim olmadan foruma mudahale ettim foruma ancak saglik personeli- doktor olmadigi cok bariz oldugu halde oyleymis gibi davrananlara dayanamiyorum... Cooook guzel bir gun gecirmenizi dilerim...
Biraz da kendimi tanitayim... 33 yasindayim, ilk gebeligim, ikiz bebek bekliyorum ( tek yumurta, dogal yollardan) ... Aslinda 40 haftam 1-2 Subatta doluyor ama (ikizler erken gelir genelde ) doktorum araliksonu- ocak basi gelir bebekler diyor... su anda 10+6 dayiz... bebeklerim 33 ve 34 mm boyutunda su an...