2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
40 ı cıkınca bıraktım küveti belim agrıyodu onu dökerken giderli bile olsa banyonun ortasında yıkıyodum ben küvette rahat hareket edemiyorum diye, valla 40 ı cıktıgından beri kucakta yıkanıyo bizimki hemde öpüse koklasa bayılıyo suya belkide bu sebepten

canım bende aynı dertten muzdaribim hamileleğimde başladı hala devam ediyo acaba aniden kilo aldık ondan mı oldu? uzun sürede oturup kalkınca yürüyemiyorum bile sağa sola çarpılıyorum

amannnnn hiç deme o ayak ağrısını kumpicim...demek sendede var...ee napcan yaşlanıyoruz artık,ağrılar sızılar geliyor yavaş yavaş:)))

teşekkür ederiz teyzesi evet canım maşallahı var şimdiden mum tutturuyor paşam canı sağolsunda

aynı seyleri düşünmüşüz canım oğlum bu ara öyle mızmızki dışarı çıkamıyor bademcikleri hafif kızarmış ve diş çıkarmaya çalışyor hiç durmuyor ve bayramda yatılı misafirlerim gelecek aslında temizliğimin birazını yapmıştım ama sağolsun yağmur yağdı ve ben yanlışlıkla evde az kalsın yangın çıkarıcaktım dolaplar is oldu sildim ama yinede çamaşır suyu istiyor elimi yakıncada çamaşır suyuna elimi deydiremem diye vazgeçtim eskiden yaptıklarım sayılsaydı keşke

kızlar yoğurdu hangi sütle ve nasıl mayalıyorsunuz ben devam sütüyle denedim 3 defa 3 de tutmadı ya

bende devam sütüyle mayalıyorum aptamille tutuyo ısısını iyi ayarlamak lazım serçe parmağını içine sok 7ye kadar say parmağını hafif tutacak.üzerini örtüyle kapatmıyorum ben mayaladıktan sonra bardağın ağzına çay süzgeci koyup fırının içerisine koyuyorum fırında hava almıyo ya üzerini kapatmakatan daha rahat oluyo. 5 saat orda kalıyo sonra alıp buzdolabına koyuyorum bi 5 saatte öyle kalıyo çok kalıp gibi olmuyo ama bebek için ideal oluyo.

an itibariyle grubumuz hazırdır https://www...................../676338585713035/ bekliyoruuum herkesi
canım acılmıyor
hangi adla aratmamız gerekiyo

ömerin diş ağrısı dün tavan yaptı malesef
akşam iftar vakti ağlama krizi tuttu
aldık pusetle dolaştırmaya çıktık yolda uyudu
eve çıkmadan uyandı saatlerce uyutmaya çalıştım
tam uyudu dedim ama nerde
gece boyunca her yarım saatte bir uyandı
12 den sonra da hiç uyumadı kuzum
ağlamaktan sesi kısıldı (
daha dayanamadım sahurda acile gittik
antibiyotik yazdı gönderdi dr
eve geldik 5e kadar ağlamaya devam etti sonra sızdı kuzum
8 de kalktı hala huzursuz
bunu kolaylaştıracak bi şey yok mu yaa ((

Kızlar alıntı yapmıştım ama telefonumda kaldı, telefondan yazmaya sinir oluyorum malum katip olunca telefonda yazı yazmak biraz sabır gerektiriyor, pc de hemen tık tık :):)

öncelikle kumpicim artık alıştım kumpiye Kübra demek için alışmak gerek sanırım:):) benim bacaklarım da aşırı ağrıyor öyle ki gece uyandığımda duvarlardan tutuna tutuna yürüyorum
saç dökülmesini sormuş bir arkadaş accaayyip dökülüyor kel kalcaz yakındaa sanırım

merys canım ben üç yıl önce yüzerek yaklaşık on kilo verdim vee süper oldu basen falan kalmadı ancak suyun içinde hareket ediyordum ben bildiğin bacak hareketlerini suyun içinde yaparak baya bi inceldim.. şimdi oturduğum semtte havuz yeni açıldı ama oğluşumu bırakıp gitmek istemedim hiç ama bugün gidesim var öğleden sonra gitmek istiyorum :):)

Melekcim güzel kilo vermişsin senin izinden Meltemin izinden devam edelim biz kumpi güzel söylüyor amaa o evde şimdilik biz işe başlıycazz kilo vermeliyiz öyle değil mi :):):)

mavuşbebek canımm çok geçmiş olsun dikkatli olmalıyız nasıl bir tehlike atlattın bilmiyorum ama bende doğumdan sonra uykusuzluktan dalgınlıktan sürekli ocakta yemek unutuyorum sürekli yakıyorum...

banyo konusuna gelince bende oğluşumla banyo ediyorum annecim söyledi uğraşma küvetle artık al kucağına dedi valla keyifli keyifli banyo ediyoruz bazen yavrum emmek bile istiyor çok gülüyorum o hallerine

datluummm nasılsın.. oruç tutuyordun nasıl zorlandın mı bitirdik valla ramazanı da.. Allah kabul etsin ibadetlerinizi bizi de affetsin kışa nasip olursa bizde tutcaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…