- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.841
canm hatta 2 tane şubat mart annelri diye grup çıkyr biri 296 diğri 28 üyeli
canım acılmıyor
hangi adla aratmamız gerekiyo
ömerin diş ağrısı dün tavan yaptı malesef
akşam iftar vakti ağlama krizi tuttu
aldık pusetle dolaştırmaya çıktık yolda uyudu
eve çıkmadan uyandı saatlerce uyutmaya çalıştım
tam uyudu dedim ama nerde
gece boyunca her yarım saatte bir uyandı
12 den sonra da hiç uyumadı kuzum
ağlamaktan sesi kısıldı(
daha dayanamadım sahurda acile gittik
antibiyotik yazdı gönderdi dr
eve geldik 5e kadar ağlamaya devam etti sonra sızdı kuzum
8 de kalktı hala huzursuz
bunu kolaylaştıracak bi şey yok mu yaa((
e posta ile davet et diye bişi var olmazsa bana özelden maillerinizi atın bn davet gönereyim belki direk isimlerinizden bulamam
öncelikle kumpicim artık alıştım kumpiye Kübra demek için alışmak gerek sanırım:):) benim bacaklarım da aşırı ağrıyor öyle ki gece uyandığımda duvarlardan tutuna tutuna yürüyorum
Ya bana da yaşla ilgisi var gibi geliyor, sanki 5 yıl önce anne olsam böyle olmazmış gibi ama daha genç annelerimiz de yaşıyorsa bu ağrıları, emzirmeyle kaybettiğimiz kalsiyumla ilgili olduğunu düşünürüm.emzirmek çok güzel ama bağışıklık sistemini de zorluyor. Mesela benim ayaklarımda siğiller çıktı, cildiye doktoru emzirmeye bağladı. Saç dökülmesi zaten hepimizde, biriktirip peruk yaptırıp satmak lazım :) annenin saçını süpürge etmesi yalanmış, ortada süpürge edilecek bir saç kalmayacak bu gidişle. diş çürükleri daha bir kendini hissettiriyor. Kemiklerimiz de zayıflıyor bence kalsiyum depolarını paylaşırken. Ağrılar biraz da ondandır belki.amannnnn hiç deme o ayak ağrısını kumpicim...demek sendede var...ee napcan yaşlanıyoruz artık,ağrılar sızılar geliyor yavaş yavaş:)))
Canim valla ben de alistim kumpiye :) yani bu vakitten sonra kubra deseniz ben de yadirgarim biraz ama nasil rahatiniza geliyorsa oyle yapin, fark etmez benim icin :)
bugun hatice de sordu, kumpirella nerden geliyor diye, ona da yazdim.
kk ya uye oldugumda bir suru kullanici adi denedim, hepsi daha once kullanilmisti. Dene dene fenalik geldi. O donem hamileligin ilk uc ayindayim ve bulantilarim var. Yiyebildigim cok az seyden biri kumpirdi, cok lezzetli geliyordu bana patates, misir vs. Kumpir olsun dedim, o da kapilmis. O zamanlar bahcelievlerde kumpir yapan bir kafe vardi adi kumpirellaydi, bu isim hep ilgimi cekmisti, adam akilda kalici bir isim secmis demistim. Burada da cok kolay akilda kaldi zaten. Kumpirella yazdim kk ya, kabul etti. Denemekten bunalinca aman iyi bu olsun dedim. Kk ya uye olurken bu kadar cok yazip birseyler paylasacagimi bilseydim kullanici adim hakkinda biraz daha dusunurdum :) Bir de adim kubra oldugu icin ku ile baslasin da istemistim. Ama kumpi diye yazardim bastan, bilseydim :))
Bir de sey soracagim size : bebeklerinizi emzirirken elleriyle neler yapiyorlar? Benimki alt dudagimi tutup cekistiriyor ve parmaklarini burun deliklerime sokmaya calisiyor :)) sizde durumlar nedir?
son olarak herkesin kadir gecesi mubarek olsun arkadaslar, burada oldugu gibi dualarda da bulusalim.
inşallah bende verebilirim canımKızlar alıntı yapmıştım ama telefonumda kaldı, telefondan yazmaya sinir oluyorum malum katip olunca telefonda yazı yazmak biraz sabır gerektiriyor, pc de hemen tık tık :):)
öncelikle kumpicim artık alıştım kumpiye Kübra demek için alışmak gerek sanırım:):) benim bacaklarım da aşırı ağrıyor öyle ki gece uyandığımda duvarlardan tutuna tutuna yürüyorum
saç dökülmesini sormuş bir arkadaş accaayyip dökülüyor kel kalcaz yakındaa sanırım
merys canım ben üç yıl önce yüzerek yaklaşık on kilo verdim vee süper oldu basen falan kalmadı ancak suyun içinde hareket ediyordum ben bildiğin bacak hareketlerini suyun içinde yaparak baya bi inceldim.. şimdi oturduğum semtte havuz yeni açıldı ama oğluşumu bırakıp gitmek istemedim hiç ama bugün gidesim var öğleden sonra gitmek istiyorum :):)
Melekcim güzel kilo vermişsin senin izinden Meltemin izinden devam edelim biz kumpi güzel söylüyor amaa o evde şimdilik biz işe başlıycazz kilo vermeliyiz öyle değil mi :):):)
mavuşbebek canımm çok geçmiş olsun dikkatli olmalıyız nasıl bir tehlike atlattın bilmiyorum ama bende doğumdan sonra uykusuzluktan dalgınlıktan sürekli ocakta yemek unutuyorum sürekli yakıyorum...
banyo konusuna gelince bende oğluşumla banyo ediyorum annecim söyledi uğraşma küvetle artık al kucağına dedi valla keyifli keyifli banyo ediyoruz bazen yavrum emmek bile istiyor çok gülüyorum o hallerine
teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım neden antibiyotik verdi ki ateşlendi ya da enfeksiyon gibi bi durum mu çıktı.ben ilaca heleki antibiyotiğe çok mesafeliyim.doktor yazsa da bile mantığını sorup bence gereksizse vermiyorum.yine de sen bilirsin ama alışmış onlarda her gelen hastaya ilaç yazıyolar hatta bi doktor arkadaş ilaç yazmadığımız hastalardan bizle ilgilenmedi bi ilaç bile vermedi gibi şikayetler olunca kendimizi mecbur hissediyoruz her gelene bişeyler yazıyoruz diye bi itiraf duymuştum sohbet arasında.huysuzluğunun dişten olması muhtemel ki o dişi çıkarmakta onlar için hiç kolay deil.düşünsene 20 yaş dişlerimiz çıkarken bizde bile ne baş ağrısı ağız kuruluğu dişeti kaşıntısı olmuştu(yani bende olmuştu en azından)bi de 3 güne kadar hem üşür diye hem de davul sesinden uyanır diye arka odada cam kapalı yatırıyordum oğlumu uyku nedir bilmiyodum 10 15 dk uyuyo uyanıyodu 3 gündür açtım camı bi de bunu deneyim dedim maşallah çok güzel uyudu 4-5 kez kalkıp emip uyuyo ki benim oğlum da dişten muzdarip+herkese göre huysuz ve zor bir bebek(gerçi bana öyle gelmiyo ama bu tepkiyi o kadar çok alıyorum ki herhalde huysuz da ben sevgisinden göremiyorum moduna girdim)istersen bi de balkonda yatırmayı dene uyuyunca üstünü örtersin kızım huysuzlanıp uyumadığında bu yöntem çok işime yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?