- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.861
kızlar şimdi size bişey sorcam özellikle bebeği dönebilen anneler
eşimin bi arkadaşı var adamın bi kaç uzmanlık alanı var nöroloji çocuk genel cerrahi gibiadam prof.oğluma bakarken ayaklarından tuttu salladı ellerinden tuttu salladı yani ben hoopp noluyo yaa dememek için kendimi zor tuttum neyse parmağını oğluma verdi o da tuttu ve kalkmaya çalıştı adam ismine başka bişey dedi ama hani bildiğimiz yakalama refleksi işte.bu refleks bazı bebekte 4 bazısında 6 ay devam eder dedi.seninki devam ediyo bu refleksi kaybetmeden tam dönemez bebekler dedi.şaşırdım az çok sağlık alanında bilgim vardır ama böyle bişey hiç duymamıştım.bilgisine güvendiğim bi adam ama bu teorinin uygulama alanında ki doğruluğu nedir size sormak istiyorum bebeğiniz dönüyorsa yakalama refleksi hala devam ediyor mu ya da hem dönüyo hem de sıkıca yakalayabiliyo diyeniniz var mı
hiç sorma anammm nereye kayboldu kızlar kaçaklar gelin hemen buraya neymiş face falan hamilelikte ne güzel buradaydık hepimiz oyyy maş. oğluşuma benim bakalım benim kızında yarın aşısı ne kadar olduherkezler nereye gitti ya faceciler sizi faceyi buldunuz burayi unuttunuz de mi benimfacem yok esim acmami istemiyor onun facesine bakiyorum ben kendisi pek bakmiyor gruba girmek istiyorum esime bi soracam ama tabi sizde erkek dir falan diye kabul etmezseniz anlarim burayida unutmayin lutfen cunki benim burdakilerden baska arkadasim yok oglumun asisi vardi bugun cok agladi boncugum 8kilo300gram olmus pasam 69cm de boyu masallah pamuguma 2ayda 500gram almis ilk defa bu kadar az kilo aldi pasam canim sagolsunda
herkezler nereye gitti ya faceciler sizi faceyi buldunuz burayi unuttunuz de mi benimfacem yok esim acmami istemiyor onun facesine bakiyorum ben kendisi pek bakmiyor gruba girmek istiyorum esime bi soracam ama tabi sizde erkek dir falan diye kabul etmezseniz anlarim burayida unutmayin lutfen cunki benim burdakilerden baska arkadasim yok oglumun asisi vardi bugun cok agladi boncugum 8kilo300gram olmus pasam 69cm de boyu masallah pamuguma 2ayda 500gram almis ilk defa bu kadar az kilo aldi pasam canim sagolsunda
ya kızlarrr burdakı nıckınızle face acın ve gruba grın aynı sey kımseyıde arkadas olarak eklemezsenız kocalarınızda bısey demez bence resım falanda koymazsınız profılınıze fake hesap yanıhiç sorma anammm nereye kayboldu kızlar kaçaklar gelin hemen buraya neymiş face falan hamilelikte ne güzel buradaydık hepimiz oyyy maş. oğluşuma benim bakalım benim kızında yarın aşısı ne kadar oldu
herkezler nereye gitti ya faceciler sizi faceyi buldunuz burayi unuttunuz de mi benimfacem yok esim acmami istemiyor onun facesine bakiyorum ben kendisi pek bakmiyor gruba girmek istiyorum esime bi soracam ama tabi sizde erkek dir falan diye kabul etmezseniz anlarim burayida unutmayin lutfen cunki benim burdakilerden baska arkadasim yok oglumun asisi vardi bugun cok agladi boncugum 8kilo300gram olmus pasam 69cm de boyu masallah pamuguma 2ayda 500gram almis ilk defa bu kadar az kilo aldi pasam canim sagolsunda
arkadaşlar ben köyden süt bulamadığım için AOÇ nin sütlerinden alıyorum en küçüğü 3 litre onu mayalıyorum ve 3 gün kızıma yediriyorum.kalanını biz yiyoruz.ama aklıma takıldı genelde günlük mayalıyormuş arkadaşlar ee peki ben nasıl yapıyım.o kadar 3 litre pastorize süt bozulmaz mı ben kapağını açınca.oyüzden 3 litreyi direk yoğurt yapıyorum..bölüp bölüp her gün nasıl yoğurt mayalıyım.sizler nasıl yapıyorsunuz? lütfen bu yoğurt mayalama konusunda yorumlarınızı bekliyorum.hepiniz günlük mü mayalıyorsunuz?hangi sütle mayalıyorsunuz
Allah razı olsun canımCanim cok gecmis olsun.. kulağı agriyorsa emmekde istemez . Sakin olduğunda kulaklarina baski yap aglayacak mi bakalimm.. Mert de bu gece uyuyamadi kulağını cekistiriyo ama baski yapinca aglamiyor.. kulak agrisini yasamistik mert te ayni dedigin gibi oluyor ama 2 gune geciyordu.. bize dr dis cikartabilir illa her cocukda dis etinde kabarma olacak degil demisti sabirla bekliyoriz biz de:**((
ahh canım ağrısı varken imkan yok gözünü kırpmıyorah canım anne olup da elinden bişey gelmemesi ne zordur di mi.ağrısı uyumasına engel oluyor uykusuzlukda daha huysuz olmasına bebeklerin böyle bir kısır döngüsü var işte.ömer in de tam uykusunu alsa biraz rahatlayacağını düşünüyorum.kulağı için olup olmadığını şöyle anlayabilirsin emerken ya da keyfi yerindeyken serçe parmağını kulağın içine doğru yavaş yavaş masaj yapar gibi bastırırsın hemen huysuzlaşıp ağlıyorsa kulak ağrısı ihtimali yüksek yok kafayı sağa sola sallayıp elini kendi eliyle kapmaya çalışıyorsa da kulak kaşıntısı yani dişin uzantısı bi kaşıntı diyebiliriz.3 çocuğa dayanan tecrübem bu şekilde.aslında kulak ağrısı için de bişey söylicem ama çekiniyorum.tıbbi değil biraz geleneksel bi yöntem olduğu için:))aslında arkadaş çevremde doktor ve eczacı sayısı oldukça fazla onlar bana mesleki olarak senin yöntemlerini destekleyemesekte arkadaş olarak yaptığın her geleneksel metodun doğru olduğuna inanıyoruz derler ama burdan bilemiyorum böyle şeyler için tepki almaktan çekiniyorum galiba neyse ağrı geçmezse onu da yazarım
ilk defa duyuyorum canımkızlar şimdi size bişey sorcam özellikle bebeği dönebilen anneler
eşimin bi arkadaşı var adamın bi kaç uzmanlık alanı var nöroloji çocuk genel cerrahi gibiadam prof.oğluma bakarken ayaklarından tuttu salladı ellerinden tuttu salladı yani ben hoopp noluyo yaa dememek için kendimi zor tuttum neyse parmağını oğluma verdi o da tuttu ve kalkmaya çalıştı adam ismine başka bişey dedi ama hani bildiğimiz yakalama refleksi işte.bu refleks bazı bebekte 4 bazısında 6 ay devam eder dedi.seninki devam ediyo bu refleksi kaybetmeden tam dönemez bebekler dedi.şaşırdım az çok sağlık alanında bilgim vardır ama böyle bişey hiç duymamıştım.bilgisine güvendiğim bi adam ama bu teorinin uygulama alanında ki doğruluğu nedir size sormak istiyorum bebeğiniz dönüyorsa yakalama refleksi hala devam ediyor mu ya da hem dönüyo hem de sıkıca yakalayabiliyo diyeniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?