2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Valla o kordonu görmeseydi kan çıkardı mazallah.9 ay nasıl erkek sanarlar ben de bunu anlamıyorum,göz var nizam var.

canım sağlık güvenceniz yokmu? önceki hamileliğimde dr banada progestan vermişti ve ssk karşılamıştı

bende progestan kullanıyorum ama 10 lira fiyatı:26:sanırım dozu farklı arkadaşınkinden
sağlık ocağına yazdırıyordum yani aile hekimine iyi oluyordu 1 temmuzdan itibaren kaldırılmış uzman doktor yazmadıkca bu ilacı alamıyoruz yani devlet ödemiyor

kızlar milupa.comda üye olanlara doğumdan önce küçük hediyeler geliyo kızımda gelmişti numunelikler işimede yaradı ya hadi sizde bakın bi

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsun inşallah. Amin.
Bende 8+1 günlük hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Tahmin edersiniz ki gerçekten maddi manevi ço zorlayıcı bir dönemdi gterçekten tüm pisikojim altüst oldu ama şükürler olsunki rabbim lutfetti de gebe kalabildim. Arkadaşlar ben ne mide bulantısı ne de olumsuz başka birşey yaşamıyorum. Bu nedenle hala hamile gibi hissedemiyorum. Hissetmediğim içinde hep olumsuz bir durum mu var korkusuna kapılıp kendimi yiyorum. Hele ki başka bir hamilenin düşük v.s haberini almayagöreyim hemen vesveseden ağlamaya başlıyorum. Eşimde bıktı bu halimden. Aranızda benim gibi olan var mı biraz dertleşmeye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz...

iyi dileklerin için sağol canım Rabbim hepimize de bebeklerimizi sağlıklı,sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
benimde ilk gebeliğim 12.haftada kalp durmasıyla sonuçlandığı için o korku içimde hep var. sürekli belirtileri takip ediyorum,her tuvalete gidişimde çamaşırıma bakıyorum malesef böyle takmak iyi bişey değil ama elde olmadan oluyor :26::26::26:

kızlaaarr çok şükür kalp atışlarını dinledik biz deeeee(maşallah)
şekli şemali meydana çıkmaya başlamış her şey yolundaymış
sadece peynir ve meyve yiyorum dedim hiç önemli değil 14. haftaya kadar yediklerinden beslenmiyor dedi..
su iç ama dedi..ikili test de en uygun 12. hafta dedi..devlet karşılamıyormuş
hastane 50 lira test için 150 lira da onun özel ultrasonuyla muayene için fiyat verdi..medical park hastanem bu arada..
bizden haberler böyle:)
darısı duymayanlara olsun inşallah..

canım inan birçoğumuz senin gibiyiz..hele ki sen yıpratıcı bir süreç sonrasında kavuçmuşsun tabi ki normal halin
belirtin olmamasını şans olarak değerlendir olup da tak diye kesilirse o kötü yoksa olmayan bir sürü insan var.
ama bu endişe 9 ay boyunca devam edecek malesef..ne zamanki kollarında kanıyla canıyla tutacaksın o zaman son bulacak:)

canım bu kadar takma kafana.. bebeğin de huzursuz olur...bulantı bazılarında hiç olmuyo bazılarında çok oluyo. kişiden kişiye değişen bişey bu. mesela benim ablam şu anda 7 aylık hamile çok çok az oldu bulantıları,, çok rahattı.. ben de şu an 11 haftalık hamileyim, bulantılarım çok fazla oluyo hatta hem sabah kalktığımda oluyo hem de akşam ezanı saatlerinde oluyo.. boğazımdan kan geliyo kusarken.. o saatler dışında hamile değilmişim gibi çok rahatım... yani kardeş bile olsa farklı oluyo her bünye.. ki sen daha yeni bitirmişsin 8. haftanı.. daha şimdiden sonra yeni yeni başlar.. sonra bitsin artık bulantılar dersin :) doktorun sıkıntı yok diyosa hiiiiç takma kafana.. bebekler gerçekten çok etkileniyo..

arkadaşlar yanlış anlamazsanız bir şey rica edeceğim
canımızın istediği şeyleri burdan paylaşmayalım lütfen..bazı arkadaşlar gibi canım bir şey istedi diyip geçelim..
çünkü hepimiz hamileyiz aklımızda yer edebilir farkında olmadan
bilirsiniz gördüğün şeyi bile illa tat canım istemese de derler okuduklarımız da öyle..
ukalalık olarak algılanmaz umarım söylediklerim...

Maaşallah...Allah mutluluğunu daim etsin bende geçtiğimiz cuma günü bu saatlerde duymuştum... İnanılmaz bir duygu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Bizleride yavrularımıza sağlıkla kavuştursun...

Çok teşekkür ederim canım haklısın herşey Allah'tan benim 3 ablamın üçünde de olmamıştı bulantı bende de yok bazen keşke olsaydı dediğim bile oldu çünkü böylede insan bir iz bir işaret arıyıp duruyor.. Neyse Allah'a güç gitmesin şükür bu halimize... Sekizinci haftama yeni girdim canım... Sana da acil şifalar dilerim inşallah bu kusmaların geçer ve sağlık sıhatle alırsın bebeğini kucağına...

inşallah canım... inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :))
ben 2 hafta sonra 2li teste gidicem.. heyecanlıyım o yüzden.. kimisi de yaptırma o testi eğer down sendromu riski çıkarsa çok stres olursun diyo.. dayanamam ben yaptırıcam valla..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…