2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm bende 11 haftadayım ben hıc kılo almadım daha kızımın zamanındada ılk aylar zayıladım hatta ama sonracostum 20 kloyla dogurdum programlı olmuyo cnm takma dıkkat et azcık.

cnm bende 11 haftadayım ben hıc kılo almadım daha kızımın zamanındada ılk aylar zayıladım hatta ama sonracostum 20 kloyla dogurdum programlı olmuyo cnm takma dıkkat et azcık.

canım bende 23 ile dogum yaptım ama doktor bana bişey demedi zayıf olunca engellemiyorlar zaten bi dogurdum 1 hafta sonra o 23 kilonun hepsi gitti nası gitti bende anlamadım bide emzirmek ciddi kilo verdiriyor

canım bende 2 kilo almısım anlamdı hamile olduğumu öğrendiğimde 49 suanda 51 olmusum birseyde yiyemiyorumm ama cevremdekiler normal olmadığını söylüyorlar anlamadım

sagol arkadasim allahim seninde yardimcin olsun insallah saniyorum suan 2. bebegin degilmi ? 2. bebegin dogal yollami oldu tatlim oyle mumkun oluyormu ben allahin izniyle saglikla bebegimi dunyaya getirisem 2. yide mecbur tup yapacagiz diye dusunuyordum

ben de 11+ oldum 4 kilo aldım.5 haftalıkken öğrendiğimde iştahım çok açılmıştı..şimdi normale döndüm..mide bulantım da çok olmayınca ye,iç,yat....sonuçta bu oldu..dikkat etmem lazım...karnım zaten 5-6 aylık gibi şişti..yarısı göbek,yarısı ilaç ve iğnelerden diye düşünüyorum...

canım işte benim korktuğumda bu son aylarda zaten çok alıcaz, şimdi almamak en iyisiydi ama napalım oldu artık çok dikkat ediyorum

canım bende 2 kilo almısım anlamdı hamile olduğumu öğrendiğimde 49 suanda 51 olmusum birseyde yiyemiyorumm ama cevremdekiler normal olmadığını söylüyorlar anlamadım

canım aslında inan bnede çok yemiyorum yaa
demekki normalde çook dikkat ediyormuşumki azıcık normal insanlar gibi yemeye başlayınca aldım hemen,
bide tatilde ye iç yat oldu

Rekor bende o zaman 6 kilo aldım hamile olduğumu öğrendiğimden beri Demir ilacı verdi doktor üşük olduğu için, o hapı ne zaman içsem kilo alırım zaten ona bağlıyorum şimdilik ama bi dur demek lazım tabi..

canım bende aynı cumleyi kullanıyordum...bebegime kardeşi mecbur 2.tuple yapıcam diyordum taaki birgun adetim 6 gun gecikince yaptıgım idrar testinde pozitifi gorene kadar...rabbim o kadar buyukki olmayanıda olduruyor.kaç doktor mumkun degil dediyse rabbim buyuk gucuyle tıppa bakın ben verirsem olur dedi :) bizim sorun sperm sayısı idi sayı 1 milyondu fakat morfoloji felan hepsi berbattı 2yılda olmadı tup denedik 2.denemede bebegime kavuştum sonrada normal yolla bu mucize bebegim geliyor...mevsimcim ben şuna inanıyorum bebegini kucagına alınca oh diyorsun artık bi yavrum var ve butun o olmuyor stresi bitiyor bence oda bitince boyle bi surprizle karşılaşıyosun ben cevremdede duyardım tuple olup sonraları normal olur inanmazdım ya gidin belki onların oldu ama bizim sperm felaket olmaz derdim ama rabbim verince oluyor hala 2 adet blast embriom merkezde :) ama cok şukur gerek kalmadı rabbim aynını sana ve bizimgibilerine nasip etsin inşallah bebeklerimiz kardeşsiz kalmasın

mrblar.
sanırım bende şubat annesi olucam.
ben de 7+3 günlük hamileyim.
ama mide bulantıalrım var. sonu çok istifra ile sonuçlanmasa da kokualra karşı çok hassasım,ağzımın hiç tadı yok diyebilirim.sanırım bir liste tutuluyor. hangi bilgiler gerekli acba. buarada benim 19 aylık bir kızım var. bu ikiinci bebeğim olucak nasipse.

hosgeldin canim ayni gunmus dogumumuz bende aynilarinii yasiyorum burda ortalik karisti listeyi duzenliyen varmi bilmiyorum artik eger duzenliyen birisi varsa yaz nerde yasadigini yasini son adet tarihini bebeginle ilgili gelismeyi falan yazicaksin buraya ilk sayfaya bak ordakilere gore yaz

bı hafta yoktum kızlar masalllaahh yanı takıp etmektee baya zorlandımm nee bu hız böyle.neyseki hepinizin ıyı olduğunu azda olsa anladım konulardan.yoldan geldım iii geceler tekrar

Cok sevindim tatlim Maasallahh guzel bir supriz olmus size Rabbimin Hikmeti. Insallahh ben ve benim gibi akadasalarimizda ayni guzelligi yasariz canimmm cok moral oldun bana inan :))))

selammmm kızlaarr.. bende geliyorum aranıza..heyecandan uyuyamadım bu gece.ne olacak nasıl olacak derkene.

yaşım 25
ankarada yaşıyorum.
ilk bebişim olacak inşallah.

son adet tarihim aslında 22 nisan ama geç döllenme şeysinden 12 mayıs olaarak değiştirdi doktor. tahmini doğumm 19 şubat.

normal doğum istiyorum kesinlikle bebeğim dirençli olsun hem kistimde gider belküm. tabi yinede rabbim ne derse öyle. geçtimmi sınavı. aldınız mı beni deee??

bende bazen diyorum yaşlanmış gibiyim bu ne ya... bide her gün garip garip rüyalar görüyorum gündüz yarım saat uyusam hemen rüyam hazır dizi film gibi...

her şey o kadar normalki aslında,biz hamileyiz bunun başka bi açıklaması yok canım:) bazen ufacık bişeye gözümden yaş gelesiye kadar gülüyorum bazende ufacık şeylerde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum(mesela artık haber izleyemyrum)... resmen huy değiştirdim kızlarrr aman napalım nasıl olsa bahanem hazır HAMİLEYİM:))))

Günaydın güzel anne adayları,
Yeni günde rabbim bizlere ve minik bebişlerimize sağlık ve mutluluk versin...

Kızlar doktor sizi kalpatışlarını duyma randövusundan sonra ne zman çağırdı... Ben bir kere kese için gittim keseden tam iki hafta sonra 7+3 ken kalp atımı içn gittim o gün bana 5 hafta sonra gel ama arada dayanamaz evhamlanırsan iki hafta sonra da gel bir kontrole dedi.. Tabi ben hemen iki hafta sonrasına yani 20 temmuza gün aldım... Şuan iyimi, napıyor, büyüdümü sağlıklımı diye düşünüyorum 24 saat aralıksız bazen gece uyannıp dua ediyorum Allahım yavruma sağlık ver diye... Bir alet olsa eve alabilsek sadece en azından istediğimizde kalp atışını dinleyebilsek en azından iyi olduğunu bilebilsek ne harika olur değilmi... Anne olmak hatta anne adayı bile olmak ne eşsiz birşey hamdolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…