2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar ,bir şey sorucam bebeğin kalp atışlarının dinlenebileceği bir cihaz vardı daha önce yine burdan okumuştum

Kullanan yada bilen varmı ???

Sladı neler yazmışsın böyle,tamam üstüne çok gelinmiş söylenmemesi gerekenler söylenmiş ama sen de ağır yazmışsın.Sen de beddua etmişsin.Yarın eşlerimizle ve kayınvalidemizle aramızın iyi olacağının garantisi var mı? "BELKIDE SOKAKTA gorunce acidigimiz tipler." en çok bu cümlene takıldım,keşke içten böyle düşünüpte burada bu acınası tipler için bu kadar zaman sarfetmeseydin,sinirli hamileleri sakinleştirme eylemine girişmeseydin.Asıl hesabı kendi içinde yapıyorsun bu cümlelerinle.Kafanın boşalttığın İyi tatiller diliyorum.

canım ben de iki kimyasal geçirdim öncesinde. şimdi aynı senin gibi olumsuz bir şey duyunca hemen kötü düşünüp evhamlanıyorum, telaşa kapılıyorum. ama sağlıksız gebelikler genellikle 6. haftada kendiliğinden sonlanıyor, biz bu haftaya geldik çok şükür, belirtin olmaması normal pek çok kişi belirti yaşamıyor ben ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamamıştım, çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim ve 3,5 kilo nortopu gibi sağlıklı bir oğlum oldu . Kafana takma , hamileliğin keyfini çıkar. 10. haftadan sonra iyice rahatlayacağız allah kısmet ederse.
Sevgiler

Canım çok geçmiş anladığım kadarıyla geçmiş zaten nurtopu gibi bir bebğin olmuş hatta ikincide yolda... ne güzel Allah tamamına erdirsin oğlunada uzun ömür güzel baht versin rabbim... Ay bu hormonlar mı böyle vesveseli yapıyor anlamadım ki oysaki veren Allah... koruyanda Allah bizim hiçbir fonksiyonumuz yok ki bizler sadece bu emanetin taşıyıcılarıyız.. Ama anneyizde rabbim yardımcımız olsun...

bilmiyorum ki canım ya işte araştırmaya başladım can sıkıntısından

bulrusam alıcam hemen

canım nekadar heyecanlı oldugunu biliyom ama almana gerek yok ilerleyen haftalarda duyuluyor onunla kalp atışı onun içinde saglık ocagına gidiyorsun dinletiyorlar boşuna alma zamanı gelince hergun saglık ocagına git :) yalandan deki ben sizi cok ozluyom hemşire hanım hazır gelmşkende bebişimin kalbini duyayım de :) alma yani boşuna saglık ocakları dinletiyor

Arkadaşlar merhabalar yine konu sahibi gelip bir sürü yazı yazmış

ben artık bu topiğe gelmek istemiorum ahların bedduaların geçtiği yerden ne hayır gelir herkes hoşçakalsın

ben artık bu topiğe gelmek istemiorum ahların bedduaların geçtiği yerden ne hayır gelir herkes hoşçakalsın

Canım ne alakası var yaaa sanal alem burası kim kim belli değil bırak Allah aşkına bunlar bizans oyunu :))

sen bebişeee bakk bebişeeeeee

Ya ben daha sağlık ocağına hiç gitmedim pazartesi ilk defa gitmeyi düşünüyorum inşallah sıcak kanlı insanlardır
senin dediğin gibi yapmam kolay olur ama ben çalışıyorum bağlı bulunduğum sağlık ocağı ile çalıştığım iş yeri arası 30 km
istediğim zaman gidemem yani

yani arkadaşlar bencede kusura bakmayın ama bu yaşananlardan haberim yoktu. bencede topiğin cılkı çıkmış.iç bulantısı şeyler bunlar bence. bu paylaşımları okudukça sakinliğim gidiyor ve geriliyorum. hani derler ya, hiç kimse k.bakmasın açıkça yazıcam. nerde çokluk,orda bokluk.. aynen öyle olmuş durumda. seviyeli topik diye burdaydım ama,seviye çoktan gitmiş...sevgili, değerli hamiş arkadaşlarıma , sağlıklı doğumlar dilerim. hoşçakalın.

Canım ne alakası var yaaa sanal alem burası kim kim belli değil bırak Allah aşkına bunlar bizans oyunu :))

sen bebişeee bakk bebişeeeeee

neyse gitmeden söleyim bebeğin kalp atışını dinleme cihazı ünlü bir markada var benim üst komşum almış 100 tl ye e bebek firmasından...
yalnız onla dinlerken bebek rahatsız oluyormuş sıcaklık hissettiği için hareketlenmesini artırıyormuş o yuzden devamlı dinlenmesi ii değilmiş...bilgin olsun..

ya bir kişi gelip bir şeyler yazıyor diye bütün topiği karalamak da neyin nesi yahu
istemeyen girmez arkadaşlar kimse kimseyi zorla tutmuyor
gereksiz şeyleri görmezden gelmek en uygun cevap olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…