- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.741
Arkadaşlar ,bir şey sorucam bebeğin kalp atışlarının dinlenebileceği bir cihaz vardı daha önce yine burdan okumuştum
Kullanan yada bilen varmı ???
Arkadaşlar ,bir şey sorucam bebeğin kalp atışlarının dinlenebileceği bir cihaz vardı daha önce yine burdan okumuştum
Kullanan yada bilen varmı ???
ay ciddimisin gerçekten böyle birşry varmı ay ne olur olsun yaaaaaaaaaaaaa
burda arkadaşlar steteskop tan bahsetmişlerdi acaba onumu soruyosun canım?
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsun inşallah. Amin.
Bende 8+1 günlük hamileyimtüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Tahmin edersiniz ki gerçekten maddi manevi ço zorlayıcı bir dönemdi gterçekten tüm pisikojim altüst oldu ama şükürler olsunki rabbim lutfetti de gebe kalabildim. Arkadaşlar ben ne mide bulantısı ne de olumsuz başka birşey yaşamıyorum. Bu nedenle hala hamile gibi hissedemiyorum. Hissetmediğim içinde hep olumsuz bir durum mu var korkusuna kapılıp kendimi yiyorum. Hele ki başka bir hamilenin düşük v.s haberini almayagöreyim hemen vesveseden ağlamaya başlıyorum. Eşimde bıktı bu halimden. Aranızda benim gibi olan var mı biraz dertleşmeye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz...
bilmiyorum ki canım ya işte araştırmaya başladım can sıkıntısından
bulrusam alıcam hemen
canım ben de iki kimyasal geçirdim öncesinde. şimdi aynı senin gibi olumsuz bir şey duyunca hemen kötü düşünüp evhamlanıyorum, telaşa kapılıyorum. ama sağlıksız gebelikler genellikle 6. haftada kendiliğinden sonlanıyor, biz bu haftaya geldik çok şükür, belirtin olmaması normal pek çok kişi belirti yaşamıyor ben ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamamıştım, çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim ve 3,5 kilo nortopu gibi sağlıklı bir oğlum oldu . Kafana takma , hamileliğin keyfini çıkar. 10. haftadan sonra iyice rahatlayacağız allah kısmet ederse.
Sevgiler
bilmiyorum ki canım ya işte araştırmaya başladım can sıkıntısından
bulrusam alıcam hemen
canım steteskopla duyulamıyomuş ama bak Angelsounds diye bi alet varmış onunla rahat duyulabiliyomuş
Arkadaşlar merhabalar yine konu sahibi gelip bir sürü yazı yazmış
ben artık bu topiğe gelmek istemiorum ahların bedduaların geçtiği yerden ne hayır gelir herkes hoşçakalsın
canım nekadar heyecanlı oldugunu biliyom ama almana gerek yok ilerleyen haftalarda duyuluyor onunla kalp atışı onun içinde saglık ocagına gidiyorsun dinletiyorlar boşuna alma zamanı gelince hergun saglık ocagına git :) yalandan deki ben sizi cok ozluyom hemşire hanım hazır gelmşkende bebişimin kalbini duyayım de :) alma yani boşuna saglık ocakları dinletiyor
Arkadaşlar merhabalar yine konu sahibi gelip bir sürü yazı yazmış
ben artık bu topiğe gelmek istemiorum ahların bedduaların geçtiği yerden ne hayır gelir herkes hoşçakalsın
Canım ne alakası var yaaa sanal alem burası kim kim belli değil bırak Allah aşkına bunlar bizans oyunu :))
sen bebişeee bakk bebişeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?