2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ankarada da trfik var mı yaaa sadece iş çıkış saaatleri çok az oluyor diye biliyordum... Çevrende hamile olup doğuran kimse yokmu bir sor istersen..

olmaz olur mu ya beni hergün mahvediyo o trafik..tabi geceleri sakin bi tek.ama dikmen çukurambar filan genelde arkadaşlarımın gittiği yerler oralarda yolaar dar gitmesi zor.ankarada kimsem yok yanımda. eşimde bazen şehir dışına gidiyor işi gereği ben belkide sancım başlayınca arabaya atlayıp kendi kendimi götürecem o derece kolay olsun istiyorum.1-2 yer var tatil dönüşü araştracam kk da da ankaralılar tavsiye ettiği hastaneleri yazmışlar sağolsunlar.yaşasın kk.

kızlarrr yaa bende hiç mide bulantısı yok sadece gaz sıkışması fenalık hissi geliyo arada midem buruluyo o kadar çok ağır dedğil doktorada dedim oda gülerekk ama biraz olması iyidir dedi

bende neden belirtim yok deyip duruyordum.gördüm şimdi tatlıyı çok severdim bakınca midem bulanıyor.yumuşatıcı kokusundan dolabın ahşap kokusundan bulaşık makinesinin kokusundan midem bulanıyo şimdi. kusma yok sadcee bulantı.çok fazlasıda iyi değil tabi ama bbeişimi hatırlıyorum böylece.

8 ayy mıı. çok zor bi sınavdan geçmişsin canım.dekolman plasenta da neymiş? üfff ama bu sefer kucağına alacaksın bebeğini inşallah.burda benden önce yapacaksın doğumunu ve tecrübelerinle yoll göstereceksin inşallah. rabbim bebeğine dünyaaya gelme isteği versin inşallah.

çok haklısın tatlımm o sayede bebeğimiizn varlığını hamile olduğumuzu daha net anımsıyoruzz Allahımm nazarlardan saklasınn maşallahhhhh bende iştah sızlık olarak gösterdi bide uyku yorgunlukk sanırım bende öyle olucammm neden belirtim yok derken bir hafta sonra görücemm belki belirtileri bende :))

aynı durumdayız canımm bende kusmada oluyor ilk gebeligimde basım bile dönmemişti oysa

Aminnn cnm benim inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız .zor günler geçirdim ama yinede herşeye rağmen şükürler olsun rabbime.plasenta dekolmanı nedeni pek belli olmıyan bi durum az dr ihmali vs vs .Geçmişi zor olsada unutmak zorundayım artık neyse hazırlanmam lazım bebişimiz için neller dicek bakalım doktorumuz

oooooooooooooo meloşummmmmmm ikinci geliyor haaa..bu ne hız kızzzz...maşallah..Allah hayırlı etsin canım...

Günaydın kızlarrr...

Umarım hepimiz rahat bir hamilelik dönemi geçiririzz ve sağlıklı bebişler dünyaya getiririz...

İnşallah canım bende 3 yıllık bekleyişin ardından hamişim bunu yazmak bilr bana bir mucize gibi geliyor. hala ağzımı doldura doldura hamileyim diyemiyorum... Rabbim tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini sağlıklı,hayırlı,akıllı,güzel evlatlar nasip ersin sağlık ve mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin AMİN

Evet cnm aynen zaten başlı başına mucizeviii bi olay..Daha çok yeni olduğum için inanmada güçlük çekiyorum şuan..Değerim henüz tam olarak yüksek olmadığı için keseyi göremedik haftaya kaldı bakalım..Ama kuşkular insanın beynini kemiriyor işte ya bişey olursa diye..Bgn tekrar kan testi yaptırıcam bakalım inş güzelce yükselişe geçmiştir değerimm..

Ben de sen de 3 seneden sonra ağzın dolu dolu gönlün rahat bi şekilde HAMİLEYİM artık diye bağırabilirsinn cnmm..:))

Canım şuan seni ve içinde kopann fırtınaları öyle iyi anlıyorum ki.... benim 12.gün ilk değerim 45; ikincisi 14.gün 54 olunca doktorum bu normal bir gebelik değil iki katı artması gerekiyordu artmadı o nedenle ilaçlarını kes biyokimyasal gebelik bu regl olacaksın birkaçgüne dedi. Tüm ilaçlarımı kestim ama 4 gün geçmesine rağmen regl olmayınca içime kurt düştü bir test daha yaptırayım dedim doktordan habersiz vee sonuç 285 çıktı.. Tabi tırsıyorum bir taraftan ya dış gebelikse ondada böylr abuk bir şekilde artış oluyormuş ya bütün gece uyumadım ertesi gün doktora gittim o da şaşırdı muayene etti ama dedi yani bu değerle ben rahim içi gebelik yada dış gebelik diyemem belki son yaptırdığın test yanlıştır birde bizim hastanede yapalım dedi ok dedim sonuç bir geldi 320 doktorda şaşırdı ama yinede ikigün sonra tekrar yaptır dedi ve iki gün sonra değerim 640 çıktı ama hala kese görülmesi için yeterli değildi ve üç gün sonra çağırdı tekrar ve nihayet bu kaosun sonucunda keseyi gördük.. geçtiğimiz cumada kalp atışını duyduk... yani diyeceğim o ki ah bir gebelik haberini alsam, ah bir değerim yükselse, ay bir keseyi görsem, ay kese ya boşsa ah bir kalp atışını da duysam, ah acaba iyimi derken rahatlamak diye birşey maalesef olmadı bende de .. ben Allah'a teslim oldum. Rabbim korusun hepimizin bebişini...

günaydın anne adayları ve güzel bebekleri..salı günü kontrolüm vardı. bebeğim tüp bebek old. için henüz özel hastahaneye yönlendirmiyorlar. haftaya son olarak ege üni.tüp bebek servisi bakıcak. daha sonra özel doktora geçiş yapıcam. allaha şükür herşeyi gayet iyi bebeğimin. kalp atışlarını dinletmediler ama, kalbini gösterdiler. yavrumun kalbi pıt pıt atıyordu. olsun sesini duymadım ama görüntüsü bana yetti. içimden dedimki '' biz artık 2 kişi değiliz ,3 kişi olmuşuz '' :))) resmen bende artık sizleyim der gibiydi,onu çooook seviyoruuuuuuuuuuum. :))) dayanamadım özele kaydımı yaptırdım . haftaya özeldende baktırıp kalp atışlarını eşimle beraber dinlemeye gidicez. şu an 8. haftaya doğru gidiyoruz. inş.hep yolunda gider herşey,sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Çok sevindim canım Allah hepimizin tamamına erdirsin.... Sağlıkla alalım kucağımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…