- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.701
Günaydın güzel anne adayları,
Yeni günde rabbim bizlere ve minik bebişlerimize sağlık ve mutluluk versin...
Kızlar doktor sizi kalpatışlarını duyma randövusundan sonra ne zman çağırdı... Ben bir kere kese için gittim keseden tam iki hafta sonra 7+3 ken kalp atımı içn gittim o gün bana 5 hafta sonra gel ama arada dayanamaz evhamlanırsan iki hafta sonra da gel bir kontrole dedi.. Tabi ben hemen iki hafta sonrasına yani 20 temmuza gün aldım... Şuan iyimi, napıyor, büyüdümü sağlıklımı diye düşünüyorum 24 saat aralıksız bazen gece uyannıp dua ediyorum Allahım yavruma sağlık ver diye... Bir alet olsa eve alabilsek sadece en azından istediğimizde kalp atışını dinleyebilsek en azından iyi olduğunu bilebilsek ne harika olur değilmi... Anne olmak hatta anne adayı bile olmak ne eşsiz birşey hamdolsun...
Günaydın güzel anne adayları,
Yeni günde rabbim bizlere ve minik bebişlerimize sağlık ve mutluluk versin...
Kızlar doktor sizi kalpatışlarını duyma randövusundan sonra ne zman çağırdı... Ben bir kere kese için gittim keseden tam iki hafta sonra 7+3 ken kalp atımı içn gittim o gün bana 5 hafta sonra gel ama arada dayanamaz evhamlanırsan iki hafta sonra da gel bir kontrole dedi.. Tabi ben hemen iki hafta sonrasına yani 20 temmuza gün aldım... Şuan iyimi, napıyor, büyüdümü sağlıklımı diye düşünüyorum 24 saat aralıksız bazen gece uyannıp dua ediyorum Allahım yavruma sağlık ver diye... Bir alet olsa eve alabilsek sadece en azından istediğimizde kalp atışını dinleyebilsek en azından iyi olduğunu bilebilsek ne harika olur değilmi... Anne olmak hatta anne adayı bile olmak ne eşsiz birşey hamdolsun...
günaydın canım. bana 5 hafta sonra gel bile demedi ya. şöle içime sinen ilgili bir doktor bulamadım.kalp atışına gelirsek hani son zamanlarda evrene olumsuz mesaj yollamama olayı çıktı ya ben buna inanıyorum. kötüyü çok düşünmemeye çağırıyorum.strese girmekten başka işe yaramıyor .yoksa çok evhamlıyım bende.bu bebişi veren rabbim isterse korur da inşallah.
Çok haklısın canım herşey Allah'ın iradesinde işte bazen öyle geliyorlar insana... Sen hangi şehirde ve semttesin neden doktor bulmadın...
merhaba canım bende kalp atışlarını dinledim ayın 6.da 7+4 çıktı ultrasyonda önce 1 ay sonra gel dedi sonra 15 gün sonra gel bebegine tekrar bi bakalım dedi cünkü gec döllenme olmus canım bebegin satına göre küçük dedi bakalım tathlilde verdi onuda yaptırır giderim ayın 20.de
ankaradayım. genelde hastaneler semt içinde yada trafiğin yoğun olduğu yerlerde.ben hemen gidebileceğim sakin sıra telaşı olmayan yer istiyorum.ama ya hastane yetersiz ya çok kalabalık yada çok uzak.artık erkek doktor önyargımıda yıktım.iyi bir yer olsunda utanmaycam valla erkektende.
Canım teşekkür ederim cevap yazdığın için inşallah gittiğimizde hepimiz güzel haberlerle müjdelerle döneriz... Ayrıca sana birşey sormak istiyorum ama özelden yazamadım mesaj almıyorsun galiba... Sen şehirolarak nerdensin ben çok eski topikten seninle aynı nickli birini hatırlıyorum o zman benimde nick name farklıydı... Çok iyi anlaşmış konuşmuştuk sen o musun diyecektim şehri yazarsan evet osun dicem sanırım..
canım ben önce mersindeydim sonra dogu görevi için malatyaya geldik eşim poliss burda oturuyoruz olabilir tatlım ben çok topiklerde gezdim 4 senedir kk.üyesiyim
Tamam sen o sun inanmıyorum yaaaa bir oğlun oldu hatta şimdi ikincide yolda haaaaaaa ay canım çok mutlu oldum.. Allah ikisinide sana bağışlasın en son ben mersindeyken biliyordum seni o zaman 23 yaşınsaydın yeni evli sayılırdın bie düşüğün olmuştu değil mi... Sana kızardım daha çok küçüksün bu kadar üzülme rahat ol rabbimin izniyle olacak diye...
aaa sanırım o benim canım ama ben hiç hatırlamadım seni yaa neyse kusuruma bakma olurmu
evet oglusum oldu temmuz 2011 de teyzesi bu kazayla oldu hiç sorma yoksa ben cok ara vermek istiyodum çünkü kpss'ye girdim ayın 7.de memur olup atanayım dedim ama bakalım belki kısmetiyle geliyodur kuzusum cabucak atanırım
Canım şuan hatırlamaman normal dedim ya o zmanki nickname başkaydı (bir ipucu notredame'n kamburundaki kızın ismiydi nicknamem benim) Canım Allah gönlüne göre versin... Güle güle büyüt ikisinide inşallah...
Arkadaşlar ben çıkıyorum gidip iğnemi olaucam off çok da sıcak daha bu saatte kaynıyor ortalık...
Kızlar bende katıldım aranıza 11 haftalık bnm bebiş bugün randevum var bakalım bnm bebiş neller yapıyor :) kızlar dualarınızı esirgemeyin bende geçen yıl dekolman plasenta nedenıyle 8 aylık bebişimi kaybettim rabbim yine aynı acıyı yaşatmaz inşallah.
selam hepinize kızlar bende bebeğimin kalp atımlarını duydumm maşallahhhh herşey yolunda idi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?