Kızçeler nabersiniz? görüşmeyeli kayıp olmamıştır umarım??? :26:
Ben giderek daha iyi hissediyorum kendimi. ama uyku hali devam ediyo ara sıra. bu arada 3. adet dönemimi de geçirdim, yine biraz sancım olur gibi oldu ama çok şükür bi sorun olmadan geçti.
bi de ben diyetisyene başlamıştım hani. bir kilo civarı verdim gibi ve şişliklerim inanılmaz indi. 4 aylık hamile gibi şişti vücudum, şimdi hiç karnım bile kalmadı nerdeyse.

acaba diyom inşallah bebekte büyüme geriliği yoktur.:44: haftaya haftasonu 3. ay dolduğu için doktor kontrolüne gidicez nası dayanıcam bakalım çok merak ediyorum görmek istiyorum bebişimizi.
bu hafta sonu arkadaşlarımız geldi bize misafirliğe. 1,5 yaşında kızları var. pıtı pıtı yürüyo, çok sevimli tatlı bişey. "anne, baba, anne, baba..." diyip duruyo ufaklık.

bi ara eşimle mutfaktaydık. yanımıza geldi dolandı. birbirimize baktık kocamla, güldük. evin içinde böyle bişey gezicek işte dedik. hala çok garip geliyo şaka gibi.

biraz daha büyüse de bebek alışverişi yapsak artık. çok meraklıyım.
bi forum konusu daha var bizim gibi şubat 2013'te doğum yapacakların olduğu. ama az kişiler, onları da davet ettim buraya belki gelirler.
öpüyorum hepinizi. sağlıcakla kalın.

yeğenlerime iyi bakıııınnnnnn