2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hiç korkma aklın varsa normal doğum yap derim o sancılar bı anlık ınan Rabbım verıyor dayanma gucunu hayırlı doğumlar nasip etsin size Allahım sağsalim kucagınıza alırsınız insallah.

aminnn kızlar yaa bendede behise gibi var bi çekince anneme sorup duruyorumm en iyisi düşünmemek ama aklımı arada kurcalıyo işte

arkadaşlar bu testleri yaptırdınız mı sonuçlar ne çıktı.... benim rubellam pozitif yani daha önce geçirmişim bağışıklığım var. Ama toksoplazma geçirmemişim bağışıklığım yok üstelik yıllarca da kedi besledim resmen şok oldum...

yok bitanemmm sanırım doktorum bakmadı iki hafta önce test yaptı sonuçları bu cumartesi alıcaz ama bilmiyorumki baktımı ama baktırılması doğru bişe bencede

aminnn kızlar yaa bendede behise gibi var bi çekince anneme sorup duruyorumm en iyisi düşünmemek ama aklımı arada kurcalıyo işte

canım yapabileceğin en yanlış şey birilerinden doğum klonusunda tecrübe dinlemek... ben bana kendiliğinden anlatmaya çalışanı bile dinlemek istemiyorum. Çünkü her beden,her kadın, her bebek, her doğum farklı, kişiye özel Allah ve senin aranda olan birşey. biri sezeryan yapmıştır aman amannnnn sakın der diyeri normal yapmışır aman amannnn sakın der... yada tam tersi......

benim de aynen öle çıktı. üstelik yıllardır etli çiğköfte ve midye dolma yememe rağmen.

çok doğru diyosun tatlımmm kulaklarımı tıkamam lazımm annem diyor benim çok kolaydı ablanlarında çok kolaydı ve bide annem diyorki :))) çok güldürüyo benii artık yavrun yuvada aldın onu içeri mecbur çıkartcan diyo DD kopuyorummm gülmekten ya bide eşimin tarafında biri var iyi niyetli biri ama evlenirken ilk gece konusunda ve şimdide hamilelik konusundaki kötü anılarını anlattı sende de öle bişe olcak denemez diyo ama insan gende aklına takıyo

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)

gyne, triptofan, birsy, yoncamel, behise, adali86, labtekniker, ZUZUMM, Ofeliya, egzantrikressam, cedi85, minikbebek2012

katılım hep belli isimlerden sessiz anne adayları sizde katılın aramıza

rubella igg pozitif
rubella igm negatif
toxoplazmalar negatif
ne ki bunlar?

normal istiyorum. ama o sancılara dayanamamaktan korkuyorum. yaşayan var mı. cçok mu zor?

canım doğum sancılarıyla birlikte Rabbim annenin küçük günahlarını affediyormuş. üstelik bebek rahimden geçerken bazı mikroplarla karşılaşarak mikroplara karşı bağışıklık
sistemi gelişiyormuş. enfeksiyonlarıda daha hafif atlatıyormuş . ayrıca doğum esnasında nefesini tutarken ciğerleride havayla dolarak daha iyi gelişiyormuş. vs vs... ama Rabbim için her zaman hayırlısını isteyin kızlar.... hayırlısı olsunda nasıl olursa olsun...

kuzum olabilir düzenleyebiliriz ama ben kiraz da yemiyom erikte bir dut merağı aldı başını gidiyo ama öle beyaz değil kara dut:) birde yeşil elma hoş ikisi de ekşi kısmısına giriyo anam benim de kızım mı olcak yoksammm:)

günaydınnn kova çocukları anneleri. ya ben 1 kovayla başedemiyorum bebişimde kova olacak. bu arada kaç gündür diyorum ya kocam evlilik yıldönümümüzü hatırlayacak mı diye hatırlamadı. ama bi kaç gündür çıkıp gezdik eğlendik çok o yüzden surat asmadım. önemli olan bir gün değil bak kaç gündür ne kadar güzel eğleniyoruz nankör demesin diye ses etmedim.gerçekten de o kadar sevdiğine ve şefkatine eminim ki dır dır edip huzurumuzu bozmak istemedim. sarıldık yattık. ama odunluk belgesini hazırlıycam bugün.esprili bi şekilde vericem yinede söylemezsem olmaz çatlarım.

bu rubella testinden filan beim heç ahberim yoktu yaa.

bu testler için aç olmak mı gerekiyo kızlar. şimdi gitsem hemen nolarrr kii???

Anti Toxoplazma IGG >250 H IU/ml < 15 POZITIF

Anti Toxoplazma IGM 0,239 INDEX < 0,9 NEGATIF

Anti Rubella IGG 16,680 H IU/mL < 10 POZITIF

Anti Rubella IGM 0,204 INDEX < 0,9 NEGATIF

Anti Cmv IGG 6,449 H IU/mL 0 - 0,4 POZITIF

Anti Cmv IGM 0,219 INDEX < 0,9 NEGATIF

bunlarda benim sonuçlar daha doktora göstermedim ama

canm benim dr bir sürü test yaptrdı bunları yaptımı bilmiyorum ama bende kan pıhtılasmasına eglim cıktı vücudumda igne oluyorum hergün düsük dozda ilk gebeligim ve daha önce düsügüm olmamasına ragmen yaptrdı bu testi.rubella bildigim kadarıyla kızamıkcıkla alakalı daha önce kızamıkcık gecirdim ben bunun bi önemi varmı bilmiyorum.ama toksoplazma hakkında bişi bilmiyorum canmmm

hiç korkma aklın varsa normal doğum yap derim o sancılar bı anlık ınan Rabbım verıyor dayanma gucunu hayırlı doğumlar nasip etsin size Allahım sağsalim kucagınıza alırsınız insallah.

bende normal doğum istiyorum ablam sezeryanla doğum yaptı hep şikayetçi hoş herkesin bir değil ama normal doğum daha sağlıklı hem anne hem bebek için günler geçtikçe benimde gözümde büyüyo ama yapçak bişi yok anlık ağrılar çekçez artık ALLAH yardımcımız olsun

ya ben üç sene bekledim ya bebişimi ondanmıdır nedir hiç ama hiç korkmuyorum doğumdan Allah yardım eder diyorum... sağlıklı olsunda.....

Kızlar dogum konusunda şimdilik normaldusunuyorum ama doktorun uygungormesine göre değişir bide normal doğumda annenin bütün günahları affoluyomus yani bizde inşallah yeni doğmuş bı bebek gibi oluyomusuz normal doğumun en çok çeken tarafı bu
Ya Pazartesi'ye ikili test ense kalınlığı için gitcem görünürse cinsiyete de bakacak zaman gecmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…