- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.361
canım rabbim kulluna taşıyamayacağı yükü yüklemez doğum sırasında o ağrıları tölere edebilmen için bir sürü hormon salgılıyor beyin. Allah'a sığın gerisini merak etme... bunları da dülşünme bence...
hiç korkma aklın varsa normal doğum yap derim o sancılar bı anlık ınan Rabbım verıyor dayanma gucunu hayırlı doğumlar nasip etsin size Allahım sağsalim kucagınıza alırsınız insallah.
arkadaşlar bu testleri yaptırdınız mı sonuçlar ne çıktı.... benim rubellam pozitif yani daha önce geçirmişim bağışıklığım var. Ama toksoplazma geçirmemişim bağışıklığım yok üstelik yıllarca da kedi besledim resmen şok oldum...
aminnn kızlar yaa bendede behise gibi var bi çekince anneme sorup duruyorumm en iyisi düşünmemek ama aklımı arada kurcalıyo işte
yok bitanemmm sanırım doktorum bakmadı iki hafta önce test yaptı sonuçları bu cumartesi alıcaz ama bilmiyorumki baktımı ama baktırılması doğru bişe bencede
arkadaşlar bu testleri yaptırdınız mı sonuçlar ne çıktı.... benim rubellam pozitif yani daha önce geçirmişim bağışıklığım var. Ama toksoplazma geçirmemişim bağışıklığım yok üstelik yıllarca da kedi besledim resmen şok oldum...
canım yapabileceğin en yanlış şey birilerinden doğum klonusunda tecrübe dinlemek... ben bana kendiliğinden anlatmaya çalışanı bile dinlemek istemiyorum. Çünkü her beden,her kadın, her bebek, her doğum farklı, kişiye özel Allah ve senin aranda olan birşey. biri sezeryan yapmıştır aman amannnnn sakın der diyeri normal yapmışır aman amannnn sakın der... yada tam tersi......
rubella igg pozitifarkadaşlar bu testleri yaptırdınız mı sonuçlar ne çıktı.... benim rubellam pozitif yani daha önce geçirmişim bağışıklığım var. Ama toksoplazma geçirmemişim bağışıklığım yok üstelik yıllarca da kedi besledim resmen şok oldum...
normal istiyorum. ama o sancılara dayanamamaktan korkuyorum. yaşayan var mı. cçok mu zor?
kız senin kocan da az değilmiş haa. hem afyon sucuğu alıyo hem sen yeme diyogöstermeseymiş madem!
hehehee.. bence de, özellikle isim seçemeyenler için benim gibibence bu bizim şubat annelerinin arasındaki şifre olsun yaa, listede kız erkek yerine kiraz erik yazalım. komik olur. madem herkes bu kadar kiraza ya da eriğe düşkün. ne dersiniz? başkanım sen ne dersin(gamzelihatun)? :13:
Allahımmmm hepimizin doğumları sorunsuz geçsinn Yarabbimmm aminnn
bu rubella testinden filan beim heç ahberim yoktu yaa.
bu testler için aç olmak mı gerekiyo kızlar. şimdi gitsem hemen nolarrr kii???
hiç korkma aklın varsa normal doğum yap derim o sancılar bı anlık ınan Rabbım verıyor dayanma gucunu hayırlı doğumlar nasip etsin size Allahım sağsalim kucagınıza alırsınız insallah.
bende normal doğum istiyorum ablam sezeryanla doğum yaptı hep şikayetçi hoş herkesin bir değil ama normal doğum daha sağlıklı hem anne hem bebek için günler geçtikçe benimde gözümde büyüyo ama yapçak bişi yok anlık ağrılar çekçez artık ALLAH yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?