- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.381
canm benim dr bir sürü test yaptrdı bunları yaptımı bilmiyorum ama bende kan pıhtılasmasına eglim cıktı vücudumda igne oluyorum hergün düsük dozda ilk gebeligim ve daha önce düsügüm olmamasına ragmen yaptrdı bu testi.rubella bildigim kadarıyla kızamıkcıkla alakalı daha önce kızamıkcık gecirdim ben bunun bi önemi varmı bilmiyorum.ama toksoplazma hakkında bişi bilmiyorum canmmm
ya ben üç sene bekledim ya bebişimi ondanmıdır nedir hiç ama hiç korkmuyorum doğumdan Allah yardım eder diyorum... sağlıklı olsunda.....
Eki Görüntüle 467682 olmuş muuu? face e atsam çok mu rezil etmiş olurum.
sevgili anne adayları bu ikili test hakkında ne düsünüyorsunuz bidaha ki kontrolümde doktor ikili testi yapıcakmıs ama tamamen bana ve esime bıraktı bu testi yaptırmamızı.sonucta 100% dogruluk payı yokmus sanırım
canım biz henüz bu konuyu doktorumuzla konuşmadık ben zaten evham kumkuması bir tip olup normal kontrole giderken bile 3 gün uyumayan bir tip olduğum için vakti gelmeden sormadım doktora....
yok bence face e koyme neticede bu ikinizin arasında birşey bence bozulabilir...Kaş yapıyım derken göz çıkarıp kapışmayın bide mubarek günde bence çıktıdını al evde duvara as..
evet canım doğrusu bu galibaa. bide bişey sorucam face de ki şubat anneleri grubunda yazılanalr dışardan arkadaşlarımız tarafından görülebiliyor mu. mesela göbüş resimlerimi vs. koysam herkeşler görür mü? yada bazen özele giriyoruz annemin filan duyunca üzüleceği şeyler olabilir diye çekiniyorum yazamıyorum.desem doktor biraz haftasına göre geri dedi desem annem 40 gün uyuyamaz.
sevgili anne adayları bu ikili test hakkında ne düsünüyorsunuz bidaha ki kontrolümde doktor ikili testi yapıcakmıs ama tamamen bana ve esime bıraktı bu testi yaptırmamızı.sonucta 100% dogruluk payı yokmus sanırım
2 li test konusunda bende kararsızım.50:
evet canım doğrusu bu galibaa. bide bişey sorucam face de ki şubat anneleri grubunda yazılanalr dışardan arkadaşlarımız tarafından görülebiliyor mu. mesela göbüş resimlerimi vs. koysam herkeşler görür mü? yada bazen özele giriyoruz annemin filan duyunca üzüleceği şeyler olabilir diye çekiniyorum yazamıyorum.desem doktor biraz haftasına göre geri dedi desem annem 40 gün uyuyamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?