2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

buarada kızlar ben son sayfaları herzaman göremiyorum konuya cvp verirsem cıkıyor ne zamandr böyle anlamadım gitti

Eki Görüntüle 467682 olmuş muuu? face e atsam çok mu rezil etmiş olurum.

yapmam yapma bitanemmm fena olur :)) yazık adama deşifre olmasın hem boşver ama dile getirebilrisin aşkım seni çok seviyorum ama yıldönümüzü hatırlamanı isterdim buda beni çok mutlu ederdi dersin mesajla hem onu eleştirmeden sölemiş olursun açık kapı bırakmazsın

sevgili anne adayları bu ikili test hakkında ne düsünüyorsunuz bidaha ki kontrolümde doktor ikili testi yapıcakmıs ama tamamen bana ve esime bıraktı bu testi yaptırmamızı.sonucta 100% dogruluk payı yokmus sanırım

sevgili anne adayları bu ikili test hakkında ne düsünüyorsunuz bidaha ki kontrolümde doktor ikili testi yapıcakmıs ama tamamen bana ve esime bıraktı bu testi yaptırmamızı.sonucta 100% dogruluk payı yokmus sanırım

canım biz henüz bu konuyu doktorumuzla konuşmadık ben zaten evham kumkuması bir tip olup normal kontrole giderken bile 3 gün uyumayan bir tip olduğum için vakti gelmeden sormadım doktora....

canım biz henüz bu konuyu doktorumuzla konuşmadık ben zaten evham kumkuması bir tip olup normal kontrole giderken bile 3 gün uyumayan bir tip olduğum için vakti gelmeden sormadım doktora....

Doktorum bana önce ultrasonda ense kalınlığına bakıcam, eğer normalse kan testi istemicem bi daha da 3lü test fln yaptırmıcaz dedi..

Ben de kararsızım test konusunda çünkü riskli çıkıp da sağlıklı çocuk doğuranlar da var, %100 doğru bi sonuç vermio bu testler, boşuna stres yapmak istemiyorum..

yok bence face e koyme neticede bu ikinizin arasında birşey bence bozulabilir...Kaş yapıyım derken göz çıkarıp kapışmayın bide mubarek günde bence çıktıdını al evde duvara as..

evet canım doğrusu bu galibaa. bide bişey sorucam face de ki şubat anneleri grubunda yazılanalr dışardan arkadaşlarımız tarafından görülebiliyor mu. mesela göbüş resimlerimi vs. koysam herkeşler görür mü? yada bazen özele giriyoruz annemin filan duyunca üzüleceği şeyler olabilir diye çekiniyorum yazamıyorum.desem doktor biraz haftasına göre geri dedi desem annem 40 gün uyuyamaz.

canım seninle aynı endişeler yüzünden bende girmedim o gruba birde ben gebeliğimi bile duyurmadım birçok kişiye 20-25 haftadan öncede düşünmüyorum Allah nasip ederse...

ben yaptırmayı düşünüyorum bitanemm hiç olmazsa içim rahat eder ve inşallahh hepimiz geçeriz ikili testten aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben ikili , dörtlü tüm testleri yaptıracağım arkadaşlar. detaylı tarama için prof. Atıl Yüksel'den Eylül sonu için randevu alabildim. yaş 37 olunca biraz daha dikkatlı olmam gerekiyor. Bu prof'dan randevu almak isteyen olursa hemen arayın çünkü ekim sonuna ancak veriyorlar ben çok zor eylül'e alabildim. İnternette ismi ile aratınca bilgi çıkıyor.

grup kapalı grup olduğu için hiçbişeyi arkadaşlar göremiyo rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…