- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.341
ya canım aslında çok isterim tutmayı ne varki sıcaklar + 8.30 gibi ezan okuncak. normalde az acıksam açlıktan midem bulanıyo bide bardak bardak su içiyorum banamısın demiyo... oğlumdada tutamadım sonra telafi ettim. hayırlısı Allahım oruç tutanlara sabır versin...
sen tutucakmısın canım...?
bunun fıtresı olmaz cnm sonra tutman gerekıyo.duzelmıycek omurluk bı hastalıgın varsa ona verılır.cunku ıylesmıycen ama gebelık dogum ve emzırme gecen bıse zorlanıyorsanız tutmayın ama sonra borclarınızı tutun buyurulmus.sen bı hocayada sor cnm.kızımın zamanında 1 aylıktı kızım emzırıyodum bıgun denedım tutamadım daha sonra hepsını tuttum.
günaydınn tatlımmm aminnnnnnnnnnnnnn hepimize ve bebişlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem bende cumartesi gidicem doktara cumartesi 9+3 olucam :) aynı sayılırız seninle :)
oyyyy biri erikmi dedi... bir erik yiyişim var aman Allah ... ağzımdan sular aka aka... erik çok yiyorum sonuç ne olakine... üstelik öyle eriklerdende değil bildiğin gök erik üstelik inanılmaz ekşi ...
ben hem kiraz hem erik istiyorum ama benim uyuşuk aşkımmm :) bi gidemedi pazara manavlarda marketlere baktı diğer meyveler vardı o yüzden onları aldı :)her ikisini isteyince ne oluyoki :)
bende bendeeeee.... yarın 9+3 olcam Allahın izniyle.......
günaydın kızlar nasılsınız
ekşi kesinlikle kız tecrübeyle sabittir ve bence bu da kız iki kız annesi olucam
sütü yoğurdu çok seven ben maalesefki artık yiyip içemyrumbu habere çok sewindim cnm teşekkürlerr...
cnm kıraz mı erık mı yazmıs kız mı erkek mı oluyo .:) hangısı kız hangısı erkek oluyo ben cok kıraz yıyorum.hergun:)herkez kırmızı bız cocuk dogurcan dıyo.:)
Hurma konusunda bende kasılmaları ve doğumu tetikldiğinden dikkatli tüketilmesi gerektiğini dutmuştum o nedenle açıkçası yemeği düşünüyorum. Aklınızda olsun ananas meyvesi de hamilelikte önerilmiyor...
Gebelikte cinsel konulara gelince ben tedavi ile gebe kaldım ve bu tedavi aşamasında öyle çok kurcalandım ki resmen pisikolojim bozuldu... Birde bebeğe birşey olur korkusuyla hiç ama hiç istemiyorum. Eşimde ne yapsın geribim birşey demiyor. İlk üç ay bitince kadınların libidosunda bir yükseliş oluyormuş belki o zaman durum değişebilir...
Bu arada yarın benimde kontrolüm var 9+3 olacağım rabbimin izniyle.... İnşallah bebeğimin sağlık ve iyilik haberlerini alırım bende.... Heyecanlıyım hemde çok...
ben de esim de kız istiyor. amadoktor daha 8 haftalıkken erkek olabilir. gununden iri demisti. küçükken iri olunca erkek olma ihtimali yüksekmis. bakalım ne olacak. çok merak ediyorum.
Selam güzel anneler nasılsınız ???
Biz iyiyiz çok şükür kuzumla yarın kontrolumüz var umarım iyi haberlerle döneriz ...
olabilir canım ben kızımda adetten iki gün sonra test yaptım çok netti çift çizgi 6 haftalıktı kalp atışını duyduk hemde üstten muayeneyle. erkek bebekler daha narin olur derler bu kanamalar zor tutunmalar genelde erkeğe işarettir
kızlarrr merhaba...
bulantılarım azaldı gibi ama arada artıyor. dün iyi gibiydi hatta eşim kendine afyon sucuğu almış. sen yeme diyor, banane afyon sucuğu o güvenilir dedim :) ben hayatımda bir oturuşta 1 ekmek yememişimdir. 1 ekmekle yedim. amaaannn annemler neler yiyormuş, ne yapayım, benim drum yasak falan da demedi ki... neyse... bugün rüyamda önüme erik koyuyorlar, onu öyle bir yiyorum ki... eşime dedim sabah bulmaya çalışacakmış bakalım. ekşisi yoktur ki yaaaa,,, şimdi hep tatlı... bilemicem tabi.. ilişki konusuna gelince söylemesi ayıp biz hep yüzeysel yaptık, yani tekrar söylemesi ayıporal yaptık hep. orgazm da oldum. ama tabi söylemesi ayıp :) birleşme şeklinde cesaret edemem. o da edemez.doktorun yasak dememesine rağmen... :) eşim dün bana, sana yeniden aşık oldum, gizli gizli seni izliyorum dedi... çok sevincekli oldum. anam ne kedi gibiyiz, gıncıcık lafla kandırıyorlar bizi... sabah tabi ona bir hizmet bir ilgi karşılığında.. az değil bunlar :) annem bizde hala, sağolsun yemeklerimizi yapıyor. eşim bana alışmışmış, yemiyordu annemin yemeklerini çaktırmadan... ben de dün bamya yapmıştı annem, ben yaptım dedim, adam 2 tabak yedi. kandırdık farkında değil.. psikolojik demekki :) artık annem yapcak ben yaptım dicem :) ay ne kadar yemekten bahsettim, kusura bakmayın :) hadi kujulara iyi bakın...
günaydın kızlar nasılsınız iş başı yaptık umarım bugünde böyle hızlıca geçer bu arada aranızda oruç tutmayı düşünen varmı ?
kızlarrr merhaba...
bulantılarım azaldı gibi ama arada artıyor. dün iyi gibiydi hatta eşim kendine afyon sucuğu almış. sen yeme diyor, banane afyon sucuğu o güvenilir dedim :) ben hayatımda bir oturuşta 1 ekmek yememişimdir. 1 ekmekle yedim. amaaannn annemler neler yiyormuş, ne yapayım, benim drum yasak falan da demedi ki... neyse... bugün rüyamda önüme erik koyuyorlar, onu öyle bir yiyorum ki... eşime dedim sabah bulmaya çalışacakmış bakalım. ekşisi yoktur ki yaaaa,,, şimdi hep tatlı... bilemicem tabi.. ilişki konusuna gelince söylemesi ayıp biz hep yüzeysel yaptık, yani tekrar söylemesi ayıporal yaptık hep. orgazm da oldum. ama tabi söylemesi ayıp :) birleşme şeklinde cesaret edemem. o da edemez.doktorun yasak dememesine rağmen... :) eşim dün bana, sana yeniden aşık oldum, gizli gizli seni izliyorum dedi... çok sevincekli oldum. anam ne kedi gibiyiz, gıncıcık lafla kandırıyorlar bizi... sabah tabi ona bir hizmet bir ilgi karşılığında.. az değil bunlar :) annem bizde hala, sağolsun yemeklerimizi yapıyor. eşim bana alışmışmış, yemiyordu annemin yemeklerini çaktırmadan... ben de dün bamya yapmıştı annem, ben yaptım dedim, adam 2 tabak yedi. kandırdık farkında değil.. psikolojik demekki :) artık annem yapcak ben yaptım dicem :) ay ne kadar yemekten bahsettim, kusura bakmayın :) hadi kujulara iyi bakın...
birsy canımm anam senin erikmi kirazmı olayını isim olarak hiç düşünmemiştim. ama çok uyumlu o zaman böyle erik kiraz yenmeye devam edilirse isimler hazır
bende dün bi bardak kola içtim iki aydır içmiyodum canım çekti kocam içerkenya kızlar doğumları nasıl düşünüyonuz valla ben doğum videoları izliyorum ama napıyım yaaa dayancam artık bebişim için normal doğum istiyorum ama birazda çekiniyorum
bende dün bi bardak kola içtim iki aydır içmiyodum canım çekti kocam içerkenya kızlar doğumları nasıl düşünüyonuz valla ben doğum videoları izliyorum ama napıyım yaaa dayancam artık bebişim için normal doğum istiyorum ama birazda çekiniyorum
kız senin kocan da az değilmiş haa. hem afyon sucuğu alıyo hem sen yeme diyogöstermeseymiş madem!
hehehee.. bence de, özellikle isim seçemeyenler için benim gibibence bu bizim şubat annelerinin arasındaki şifre olsun yaa, listede kız erkek yerine kiraz erik yazalım. komik olur. madem herkes bu kadar kiraza ya da eriğe düşkün. ne dersiniz? başkanım sen ne dersin(gamzelihatun)? :13:
günaydın cnm inşallah çabucak geçer bu gün bende senle aynı moddayım oruç konusuna gelince tutmak istiyorum sonra 30 gün borcu nasıl öderim bide korkuyorum ya bebişe bişi olursa die bilemedim kararsızım anlicağın
canım inşaallah Rabbim gönlüne göre hayırlı doğumlar versin. ben çok istedim normal olsun benim bebiş dönmedi mecbur sezeryan oldummmmm
canım ben defalarca sezeryanı canlı canlı görmüş biri olrak diyorum ki normal doğum haaaa bu demek değil sezeryan çok korkunç ve korkutucu aksine onun da keyifli yanları var heleki epiduralse ama sezeryan bir ameliyat neticede normal normaldir her zaman. ama benim tavsiyem asla bir şeklin fanatiği olmayalım zaman ne getirir bilemeyiz sonra hayal kırıklığı olmasın. Mesela ben çok normal doğum istiyorum ama tüp bebekleri riske atmamak için 38. haftada alıyorlarmış yeni öğrendim. ben hiç takmıyorum rabbim evladıma sağlık sıhat versin sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsinde ister normal ister sezeryan....
normal istiyorum. ama o sancılara dayanamamaktan korkuyorum. yaşayan var mı. cçok mu zor?
normal istiyorum. ama o sancılara dayanamamaktan korkuyorum. yaşayan var mı. cçok mu zor?
Günaydın canım aa ne güzel günlerimiz yakın birbirine inşallah hepimiz yavrularımızın sağlık ve iyilik haberlerini alırız dua edelim bol bol şu mubarek günlerde....
ahhh canım bende aynen senin gibiyim işte az evvel geldim eve iğnemi yaptırmaya çıktım yine uğradım ömanava adam beni görünce gülmeye başlıyor geldi gulyabani diye iki-üç kilo birden alıyorum artık.. hatta şuanda elimde
ahhh canım ya yakın olsakda getiriversem sana..... ama illaki birini daha çok istiyorsundur....
Maaşallah canımmmm hepimize aynıyız allahın izniyle seninle....
ayy demeee gerçekten mi valla sağlıklı hayırlı olsun farketmez tabi ilk çocuk ve bimbir zorlukla gebe kaldım ama kız da bir başka haniiii tabiki bunlar işin şakası rabbim en hayırlısını bilendir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?