2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

amin amin canım ben de tutamayacağım

bilmiyordum sormam lazım canım benim çok saollll

günaydınn tatlımmm aminnnnnnnnnnnnnn hepimize ve bebişlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem bende cumartesi gidicem doktara cumartesi 9+3 olucam :) aynı sayılırız seninle :)

Günaydın canım aa ne güzel günlerimiz yakın birbirine inşallah hepimiz yavrularımızın sağlık ve iyilik haberlerini alırız dua edelim bol bol şu mubarek günlerde....

oyyyy biri erikmi dedi ... bir erik yiyişim var aman Allah ... ağzımdan sular aka aka... erik çok yiyorum sonuç ne olakine... üstelik öyle eriklerdende değil bildiğin gök erik üstelik inanılmaz ekşi ...

ahhh canım bende aynen senin gibiyim işte az evvel geldim eve iğnemi yaptırmaya çıktım yine uğradım ömanava adam beni görünce gülmeye başlıyor geldi gulyabani diye iki-üç kilo birden alıyorum artık.. hatta şuanda elimde

ben hem kiraz hem erik istiyorum ama benim uyuşuk aşkımmm :) bi gidemedi pazara manavlarda marketlere baktı diğer meyveler vardı o yüzden onları aldı :)her ikisini isteyince ne oluyoki :)

ahhh canım ya yakın olsakda getiriversem sana..... ama illaki birini daha çok istiyorsundur....

bende bendeeeee.... yarın 9+3 olcam Allahın izniyle.......

Maaşallah canımmmm hepimize aynıyız allahın izniyle seninle....

günaydın kızlar nasılsınız

ekşi kesinlikle kız tecrübeyle sabittir ve bence bu da kız iki kız annesi olucam

ayy demeee gerçekten mi valla sağlıklı hayırlı olsun farketmez tabi ilk çocuk ve bimbir zorlukla gebe kaldım ama kız da bir başka haniiii tabiki bunlar işin şakası rabbim en hayırlısını bilendir....

sütü yoğurdu çok seven ben maalesefki artık yiyip içemyrum bu habere çok sewindim cnm teşekkürlerr...

selnur87cik saat 3e geliyomuş mesajı yazdığında! hamile kadınsın erkenden uyusana sen bugün kesin geç kalkıcan

cnm kıraz mı erık mı yazmıs kız mı erkek mı oluyo .:) hangısı kız hangısı erkek oluyo ben cok kıraz yıyorum.hergun:)herkez kırmızı bız cocuk dogurcan dıyo.:)

ay kızlar sabah sabah çok güldürdünüz beni kiraz-erik muhabbetiyle. yaa ben hamile olma ihtimalimi ilk öğrendiğim günler yazlıktaki bahçede kirazlar erikler olmuştu, onları topluyoduk. kilo kilo çıktı ayıptır sölemesi. dedim ki "e artık kız olursa kiraz erkek olursa erik koyarız adını. ama eriklere dokunmadım hiç kirazları sömürdüm o günlerde. şimdi de canım kütür kütür erik yemek istiyodu bikaç gündür ama zamanı geçti yumuşadı kızardı erikler, hiç sevmem öyle. ama besyo85 var ya canımı bugün gene kiraz çektirttin. çıkınca aliim bari..

Allah'a şükür anlayışlı eşlere sahibiz hepimiz. en önemlisi psikolojimiz tabi kızlar. herşey hayırlısıyla güzel olcak.. kontrolün için de iyi şanslar tatlım, umarım iyi haberler bildirirsin bize de.

ben de esim de kız istiyor. amadoktor daha 8 haftalıkken erkek olabilir. gununden iri demisti. küçükken iri olunca erkek olma ihtimali yüksekmis. bakalım ne olacak. çok merak ediyorum.

aaa bizimki de uzun çıkmıştı 8 haftalıkken ama hiçbişey demedi doktor!:26: bu aralar ben de çatlıyorum meraktan! hamile arkadaşlarımın hepsi belli oldu. hepsi erkek! benimki kız olsun da oğullarına alsınlar diye bekliyolar, vermem ki vermem ki

Selam güzel anneler nasılsınız ???

Biz iyiyiz çok şükür kuzumla yarın kontrolumüz var umarım iyi haberlerle döneriz ...

ANGELL2 hoşgeldinnnn hadi bakalım bol şans yarın için, iyi haberlerini bekliyoruz

benim testlerim 6. haftada silikti. behisenin ve senin dediğine göre benimki de erkek olcak. erkek olursa erik-kiraz olayı ters çıkıcak demektir!

bi arkadaşım anlatmıştı. bi koltuğa bir bıçak ve bir makas koyacakmış biri sizden gizli üstünü de bişeyle örtecekmiş görünmesinler diye. hangisine oturursan ona göre tahmin yapıyolarmış. bıçağın üstüne oturduysan erkek, makasın üstüne oturduysan kız oluyomuş. ama arkadaşımınki tutmadı.
ben de çocukken görüyodum bi alyansa ip bağlayıp hamile kadının göbeğine sarkıtıyodun, ileri-geri hareket ederse erkek, daire çizerse kız oluyodu. ama yoksa hamile kadının alyansını mı bekar kızların göbeğine sarkıtıyodun. uff hatırlayamıyorum var mı bileniniz var mı onu? :)
sizin bildiğiniz başka anane yöntemleri var mı yaw? cinsiyetleri öğrenmeden yapalım da eğlenceli olsun.

kızlarrr merhaba...
bulantılarım azaldı gibi ama arada artıyor. dün iyi gibiydi hatta eşim kendine afyon sucuğu almış. sen yeme diyor, banane afyon sucuğu o güvenilir dedim :) ben hayatımda bir oturuşta 1 ekmek yememişimdir. 1 ekmekle yedim. amaaannn annemler neler yiyormuş, ne yapayım, benim drum yasak falan da demedi ki... neyse... bugün rüyamda önüme erik koyuyorlar, onu öyle bir yiyorum ki... eşime dedim sabah bulmaya çalışacakmış bakalım. ekşisi yoktur ki yaaaa,,, şimdi hep tatlı... bilemicem tabi.. ilişki konusuna gelince söylemesi ayıp biz hep yüzeysel yaptık, yani tekrar söylemesi ayıp oral yaptık hep. orgazm da oldum. ama tabi söylemesi ayıp :) birleşme şeklinde cesaret edemem. o da edemez.doktorun yasak dememesine rağmen... :) eşim dün bana, sana yeniden aşık oldum, gizli gizli seni izliyorum dedi... çok sevincekli oldum. anam ne kedi gibiyiz, gıncıcık lafla kandırıyorlar bizi... sabah tabi ona bir hizmet bir ilgi karşılığında.. az değil bunlar :) annem bizde hala, sağolsun yemeklerimizi yapıyor. eşim bana alışmışmış, yemiyordu annemin yemeklerini çaktırmadan... ben de dün bamya yapmıştı annem, ben yaptım dedim, adam 2 tabak yedi. kandırdık farkında değil.. psikolojik demekki :) artık annem yapcak ben yaptım dicem :) ay ne kadar yemekten bahsettim, kusura bakmayın :) hadi kujulara iyi bakın...

birsy canımm anam senin erikmi kirazmı olayını isim olarak hiç düşünmemiştim. ama çok uyumlu o zaman böyle erik kiraz yenmeye devam edilirse isimler hazır

ay kız benimde canım sucuk çekti eşim aldı ama cesaret edemiyorum benim toksoplazmam negatif çıktı y çiğ kalırsa iyi pişmezse diye korkuyorum hala yapamadım o yüzden... ya bizim ilişkimizde maaşallah kedi gibi bizde cinsellik yok ama çık yoğun bir şevkat ve bağlılık oluştu aramızda. tedavide başladı bu durum hala böyle maaşallah

bende dün bi bardak kola içtim iki aydır içmiyodum canım çekti kocam içerken ya kızlar doğumları nasıl düşünüyonuz valla ben doğum videoları izliyorum ama napıyım yaaa dayancam artık bebişim için normal doğum istiyorum ama birazda çekiniyorum

günaydın kızlar nasılsınız iş başı yaptık umarım bugünde böyle hızlıca geçer bu arada aranızda oruç tutmayı düşünen varmı ?

günaydın cnm inşallah çabucak geçer bu gün bende senle aynı moddayım oruç konusuna gelince tutmak istiyorum sonra 30 gün borcu nasıl öderim bide korkuyorum ya bebişe bişi olursa die bilemedim kararsızım anlicağın

kız senin kocan da az değilmiş haa. hem afyon sucuğu alıyo hem sen yeme diyo göstermeseymiş madem!

birsy canımm anam senin erikmi kirazmı olayını isim olarak hiç düşünmemiştim. ama çok uyumlu o zaman böyle erik kiraz yenmeye devam edilirse isimler hazır

hehehee.. bence de, özellikle isim seçemeyenler için benim gibi bence bu bizim şubat annelerinin arasındaki şifre olsun yaa, listede kız erkek yerine kiraz erik yazalım. komik olur. madem herkes bu kadar kiraza ya da eriğe düşkün. ne dersiniz? başkanım sen ne dersin(gamzelihatun)? :13:

canım ben defalarca sezeryanı canlı canlı görmüş biri olrak diyorum ki normal doğum haaaa bu demek değil sezeryan çok korkunç ve korkutucu aksine onun da keyifli yanları var heleki epiduralse ama sezeryan bir ameliyat neticede normal normaldir her zaman. ama benim tavsiyem asla bir şeklin fanatiği olmayalım zaman ne getirir bilemeyiz sonra hayal kırıklığı olmasın. Mesela ben çok normal doğum istiyorum ama tüp bebekleri riske atmamak için 38. haftada alıyorlarmış yeni öğrendim. ben hiç takmıyorum rabbim evladıma sağlık sıhat versin sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsinde ister normal ister sezeryan....

canım inşaallah Rabbim gönlüne göre hayırlı doğumlar versin. ben çok istedim normal olsun benim bebiş dönmedi mecbur sezeryan oldummmmm

Çok şeker olur bence de şifreli))

oyyy oyyyy eşimde sen tutma bak bebiş var keyfi tutmamazlık yapmıyorsun diyor bebiş küçük diyorum sorun olmaz diyorum sonrada düşünüyorum şimdi tam bizden besleneceği zaman seneyede emzirdiğimiz için tutamayacağız 60 gün olacak kuzum valla ne yapacağız bilemiyorum fitrede olmuyormuş galiba rabbim yardım eder artık bir sonraki kış tutarız rabbim izin verirse

aminnnn bitanemmm bencede çok haklısın bende epidural istiyorumm aynenn dediğin gibi ama bide benim bi ilaça karşı alerjim var acaba anestezide de olurmu falan doktoruma sölicem bu haftasonu alerjı testi yapsın bana ay evet yaaa bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde kucaklarımıza gerisi önemsiz ama tercihim biraz tırsmama rağmen normal doğummm ay inşallahh hepimizin doğumu sorunsuz çok güzel geçer aminnnnnn

normal istiyorum. ama o sancılara dayanamamaktan korkuyorum. yaşayan var mı. cçok mu zor?

canım rabbim kulluna taşıyamayacağı yükü yüklemez doğum sırasında o ağrıları tölere edebilmen için bir sürü hormon salgılıyor beyin. Allah'a sığın gerisini merak etme... bunları da dülşünme bence...

çok sağoll bitanemmm düşünmen yeter :))) Allah razı olsun bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…