2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

gözünaydın brs85..sonuç da inşallah iyi çıkar ben sonuçları yarın alıyorum bakalım ne olacak..

Selam subatin guzel anne adaylari
Tatlim bende normal istiyorum bi aksilik cikmazsa insallah ama tup bebege sezeryani ilk kez senden duydum tatlim daha gecen hafta bana cati muayenesi yapti doktorum kemik yapima bakti normal doguma uygun mu degilmi diye eger oyle bir sey olsaydi o muayeneyi yapmazdi diye dusunuyorum sen hic takilma oyle seylere tup bebek tedavisi gebe kalana kadar farkli tedaviler gerektiriyor evet ama suanda diger normal yolla gebe kalan diger arkadaslardan bi farkimiz yok bundan sonraki gidisatimizda onlarla ayni olacaktir bir aksilik cikmazsa ben genede doktoruma tekrar soracagim paylasirim gene insallah sende sorarsan eger lutfen paylas tatlim

bi arkadaşım anlatmıştı. bi koltuğa bir bıçak ve bir makas koyacakmış biri sizden gizli üstünü de bişeyle örtecekmiş görünmesinler diye. hangisine oturursan ona göre tahmin yapıyolarmış. bıçağın üstüne oturduysan erkek, makasın üstüne oturduysan kız oluyomuş. ama arkadaşımınki tutmadı.
ben de çocukken görüyodum bi alyansa ip bağlayıp hamile kadının göbeğine sarkıtıyodun, ileri-geri hareket ederse erkek, daire çizerse kız oluyodu. ama yoksa hamile kadının alyansını mı bekar kızların göbeğine sarkıtıyodun. uff hatırlayamıyorum var mı bileniniz var mı onu? :)
sizin bildiğiniz başka anane yöntemleri var mı yaw? cinsiyetleri öğrenmeden yapalım da eğlenceli olsun.
[/QUOTE]

eveeeeeeeeeeeee kızlar bende ilk cinsiyet tahminimi yapan teyzemin taktiğini sölüorum sizeee şimdi herkes ellerini birine gösteriyo gibi uzatsın ama nasıl uzattığını aklında tutsun birazdan kız mı erkek mi olduğunu yazarım ... teyzeme göre benmki kız geliomuş ilk tahminim anane yöntemi tabiii inanmayın sağlıklı olsun yeter.. cevaplarr azzzzzzz sonra sadece elleri nasıl gösterdiğini hatırla....:):)

pofffff... ya ben ne pimpirikliyim... kusura bakmayın kızlar yaaa.... bir sabahtır mide bulantıssının aniden kesilmesi yazılarını falan okuyorum. yok düşük tehdidi, bebğin kalbinin durması falanlar.. offfffff... keşke bulansa der oldum yani... ya cidden kusura bakmayın, ne yapayım, geç buldum, çabuk kaybedemem... offff neler diyorum ben yaaaa... iyice kasvet oldum.

gözünaydın brs85..sonuç da inşallah iyi çıkar ben sonuçları yarın alıyorum bakalım ne olacak..

sağol tatlım bende haftaya alıcm.ıcını ferah tut bısı cıkmazallahın ıznıyle zaten bıraz suphe duysalar doktorlar bellı edıyorlarmıs.ben hıç kötü bişi dusunmuyorum ne gelırse allahtan hayırlısı hepımızz ıcınn

Kızlar hamileliğiniz başladığı günden beri kaç kilo aldıniz ben tartilmaktan çok korkuyorum cunku boğazım hiç durmadı hep yedim

hıc kılo almadım daha.kuzımda zayıflamıstım ılk aylar.6 .ayda 8 kılo aldım sonra 20 kıloya tamamlayıp dogurdum:)bunda da ole olmaz ınsallah.

Ben gecenlerde kagan kocatepenin ikili test ile ilgili video sunu izledim sizlerede oneririm orada ayrintisi ile anlatiyor

AMan allahım inanamıyorum bende vermek istiyorum ben kesin aldım hissediyorum ama cesaretedip tartının üstüne çıkamıyorum
Acaba bebisim dokuz aylık oldugunda ben kaç kilo olcam bu gidişle 20 kilo :)

Bende almadim henuz ama zaten tombisim doktorum bana doguma kadar 10 kiloya musaade etti ( nasil olacaksa o is artik dikkat edicem herhalde istahimda yavas yavas acilmaya basladi

tatlim seninle dogum tarihlerimizde ayni benimde azaldi bulantilarim vesvese yapma lutfen bir uzman doktorun 11. hafta gebeligini anlatan videosunu izledim artik bu haftadan sonra diyor dusuk riskiniz %1 e dustu diyor yani bebeginiz %99 ihtimalle artik saglikli diyor insallah bir sey yoktur sen icini rahat tut olurmu

Kızlar sizden cesaret bulup tartıldim ve sonuc ayniyim başladığım gibi halbuki o kadar da yedim hatta gobusum bile çıktı
Chetoss uzattık elleri seni bekliyoruz :)
Bu arada bizi dışardan izleyen zİyaretci sayımız hergün daha da artıyor acaba siteden atılanlar arada bakıyor olabilir mı bu bir tez sadece :)

eveeeeeeeeeeeee kızlar bende ilk cinsiyet tahminimi yapan teyzemin taktiğini sölüorum sizeee şimdi herkes ellerini birine gösteriyo gibi uzatsın ama nasıl uzattığını aklında tutsun birazdan kız mı erkek mi olduğunu yazarım ... teyzeme göre benmki kız geliomuş ilk tahminim anane yöntemi tabiii inanmayın sağlıklı olsun yeter.. cevaplarr azzzzzzz sonra sadece elleri nasıl gösterdiğini hatırla....:):)[/QUOTE]

arkadaslar maum yemek vakti anca yzıyorum.... deneyen arkadaşlar elleri avuçları yukarı bakacak şekilde gösterdiyseniz KIZ, ellerinizi avuçlar aşağı bakacak şeklde gösteriyorsanız ERKEKmiş. teyzemin yalancısıyım hadi bu hurafe de benden:)

arkadaslar maum yemek vakti anca yzıyorum.... deneyen arkadaşlar elleri avuçları yukarı bakacak şekilde gösterdiyseniz KIZ, ellerinizi avuçlar aşağı bakacak şeklde gösteriyorsanız ERKEKmiş. teyzemin yalancısıyım hadi bu hurafe de benden:)[/QUOTE]

Ben yuzugumu gösterir gibi yaptım yani avucum aşağı bakıyordu o zaman erkek mı oluyo Çin takvimine göre de erkek demişti hatta sahte sladi yani minure de erkek demişti, ben biraz sivilcelenince belki kız olur diye düşünüyorum ama henüz bişeyler hissetmiyorum o yüzden çok merak ediyorum ne olacak :)

kızlar gebeliği önde gidenleri kıskanıyorum, bebişlerini daha net hissediyolar gelişimi daha net takip edilebiliyo cinsiyeti daha erken öğrenecekler ve göbüşleri cıkmaya başladı iicene hamiş oldular başımıza diye
sonra doğum zamanını düşününce diyorum ilk onlar yaşayıp bize anlatacaklar bebişlerin ilk anılarında onlardan tecrübe ediniriz diye de seviniyorum
göbüşüm çıksa dışardan hamişlik anlaşılsa daha hoş olucak bence hadi bakalım hayırlısı

arkadaslar maum yemek vakti anca yzıyorum.... deneyen arkadaşlar elleri avuçları yukarı bakacak şekilde gösterdiyseniz KIZ, ellerinizi avuçlar aşağı bakacak şeklde gösteriyorsanız ERKEKmiş. teyzemin yalancısıyım hadi bu hurafe de benden:)[/QUOTE]

Kiraz cikti gene

Yaa kizlar tvde gordunuz mu yavrusunu sirtinda tasiyan anne balinayi. Halbuki olmus yavrucugu, 3 gundur tasiyomus.(( ben agladim.

Kiraz cikti gene

Yaa kizlar tvde gordunuz mu yavrusunu sirtinda tasiyan anne balinayi. Halbuki olmus yavrucugu, 3 gundur tasiyomus.(( ben agladim.[/QUOTE]

Gormemmi yaa nasil agladiimm kiyamam ona yaa oda anne allahim nasil bir icgudu yerlestirmis onlara onlarda yavrularina gozleri gibi bakmak istiyorlar bak gene gozlerim doldu

Haklısın aslında bazen düşünmekten ve araştırmaktan beynimin sızladığını hissediyorum. Çok bilmek ve aratırmak iyi birşey değil der annem :) Galiba doğru söylüyor

Benim hamile kalmadan önce tansiyonum hep dokuza dört falan çıkardı şimdi ise 11e 7 çıkıyor. Acaba bir sorun mu var kafama takılıyor Çok turşu yiyorum ondan mı acab atuzlu tuzlu

Valla canımmm normal doğum en iyisi tabi ama insan korkuyor. benim birde en çok korktuğum çatı muayenesi, gözümde çok büyütüyorum onu nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…