- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.461
nabersınızzz kıslarrr ben sımdı dr dan gelıyorum kuzucuğumu gordumm ıkılı testımızı yaptırdık geldıkk ıcım cok rhat cunku ense kalınlığı normal cıkınca cok buyuk rısk kalmıormus benımde normaldi verdık bı kan bakalım.ayyy bı haftada özlemeısım bebısımı ellerı yumuk yumuk bebeğim kocaman olmus normalden fazla uzamış masallaahh bebeğime halaa halaa erık mı kırazmı bılemedık :)))
canım ben defalarca sezeryanı canlı canlı görmüş biri olrak diyorum ki normal doğum haaaa bu demek değil sezeryan çok korkunç ve korkutucu aksine onun da keyifli yanları var heleki epiduralse ama sezeryan bir ameliyat neticede normal normaldir her zaman. ama benim tavsiyem asla bir şeklin fanatiği olmayalım zaman ne getirir bilemeyiz sonra hayal kırıklığı olmasın. Mesela ben çok normal doğum istiyorum ama tüp bebekleri riske atmamak için 38. haftada alıyorlarmış yeni öğrendim. ben hiç takmıyorum rabbim evladıma sağlık sıhat versin sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsinde ister normal ister sezeryan....
gözünaydın brs85..sonuç da inşallah iyi çıkar ben sonuçları yarın alıyorum bakalım ne olacak..
Kızlar hamileliğiniz başladığı günden beri kaç kilo aldıniz ben tartilmaktan çok korkuyorum cunku boğazım hiç durmadı hep yedim
canım zaten ikili, üçlü, dörtlü testler sadece ne kadar risk taşıdığını ortaya çıkarıyor. kesin sonuç vermiyor bu testlere göre bebeğe müdahele etmezler. %100 sonuç için şüphe çoksa, risk yüksekse amniyosentez öneriyorlar. amniyosentezde allah korusun kesin sorun çıkarsa ailenin kararıyla müdahele yapılabiliyor diye biliyorum. ama bunu kabbullenip evladını o şekilde dünyaya getirmek isteyenler de var tabi. seçim anne ve babanın . allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip et, akıl sağlıkları , beden sağlıkları yerinde olsun
AMan allahım inanamıyorum bende vermek istiyorum ben kesin aldım hissediyorum ama cesaretedip tartının üstüne çıkamıyorum
Acaba bebisim dokuz aylık oldugunda ben kaç kilo olcam bu gidişle 20 kilo :)
pofffff... ya ben ne pimpirikliyim... kusura bakmayın kızlar yaaa.... bir sabahtır mide bulantıssının aniden kesilmesi yazılarını falan okuyorum. yok düşük tehdidi, bebğin kalbinin durması falanlar.. offfffff... keşke bulansa der oldum yani... ya cidden kusura bakmayın, ne yapayım, geç buldum, çabuk kaybedemem... offff neler diyorum ben yaaaa... iyice kasvet oldum.
eveeeeeeeeeeeee kızlar bende ilk cinsiyet tahminimi yapan teyzemin taktiğini sölüorum sizeee şimdi herkes ellerini birine gösteriyo gibi uzatsın ama nasıl uzattığını aklında tutsun birazdan kız mı erkek mi olduğunu yazarım ... teyzeme göre benmki kız geliomuş ilk tahminim anane yöntemi tabiii inanmayın sağlıklı olsun yeter.. cevaplarr azzzzzzz sonra sadece elleri nasıl gösterdiğini hatırla....:):)
eveeeeeeeeeeeee kızlar bende ilk cinsiyet tahminimi yapan teyzemin taktiğini sölüorum sizeee şimdi herkes ellerini birine gösteriyo gibi uzatsın ama nasıl uzattığını aklında tutsun birazdan kız mı erkek mi olduğunu yazarım ... teyzeme göre benmki kız geliomuş ilk tahminim anane yöntemi tabiii inanmayın sağlıklı olsun yeter.. cevaplarr azzzzzzz sonra sadece elleri nasıl gösterdiğini hatırla....:):)
arkadaslar maum yemek vakti anca yzıyorum.... deneyen arkadaşlar elleri avuçları yukarı bakacak şekilde gösterdiyseniz KIZ, ellerinizi avuçlar aşağı bakacak şeklde gösteriyorsanız ERKEKmiş. teyzemin yalancısıyım hadi bu hurafe de benden:)
Annisler ben iliski konusunda birsye katılıyorum ben de okudum iliskiden sonra anne hormonlar olarak da vücut olarak da his olarAk da daha mutlu olduğu için bebeğe de bu olumlu sekilde yansıyormuş
Ben ne yüzmemden ne gezmemden nede ilişkimden vazgeçmedim ve hep tarlada evde dogum yapan kadinlari düşündüm bence bazen biz bu kadar inceledikce bebislerimize zarar verdigimizi düşünüyorum onları da strese sokuyoruz
Tabi fıstıklar bu benim düşüncem sizin iciniz nasıl rahat ediyorsa öyle davranin
arkadaşlar yok mu yorum yapacak olann?????????????
bende dün bi bardak kola içtim iki aydır içmiyodum canım çekti kocam içerkenya kızlar doğumları nasıl düşünüyonuz valla ben doğum videoları izliyorum ama napıyım yaaa dayancam artık bebişim için normal doğum istiyorum ama birazda çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?