2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benim görümce 31 yaşında.. ne diyosun bu yaştan sonra değişir mi? yardım ediyim falan derken daha da çok zarar verip iş çıkaran biri üstelik. o yüzden ona hiçbişey de yaptırmak istemiyorum! çelik yüzey fırınım daha 1 ay olmuştu kullanmaya başlayalı gitmiş süngerin yeşil tarafıyla cifle ovalamış nası çizmiiiiiişşşşşş heryerini! cinnet geçirmiştim valla! aman sanki bana mı geliyo derdi olduğunda ağlamaya geliyo bi tek o zamanlar arar sorar... başka zaman sesini duyan cennetlik...

kızlar cok cok acıl nolur bana yardım edın face te xxxxxxxxx bana bı yardımı olucaktı ama hesap nosnu yanlıs vermısım ona ulasmam lazım xxxxxxxxx telım esra adım.....

xxxxxxxxx

xxxxxxxxxx ... nolur ona ıletın bunu yanlıs hesap nonun sonu yanlıs gıtmıs

Son düzenleyen: Moderatör:
amaaaan canım en güzeli küsmek healde :) benimkilerle fazla muhatap olmuyorum, insan olsalar olurum ama ... bak köy yerindeler, tarlalrında yetişmeyen sebze meyve yok, kaç dönüm... bir kere aramadılar daha ben arıyorum anne napıyosunuz iyi bebeğimiz diye bilgilendiriyorum bir isteğin var mı falan yok, düşüncesizler öyle ince düşünemez onlar boşver diyor eşim bu sefer hiç sevmem ama onları mı kayırıyorsun kavgası :))))))))))) bak annem kalıyor yanımda perişanım, kadın hizmet ediyor bana onlar gelse, gelmez de... hizmet beklerle, elin kızıyım sonuçta... ağlarsa anam ağlar demişler ya...hepsi aynı.. yine birşey demiyorum ararım sorarım anne baba amcasını ama bir de bana yanlış yaptılar küsüm, :) iyi oluyor, eşim gidelim de diyemiyor :) amaaan neyse ölümlü dünya her insan bir değil, bazı insanlar çok anlayışsız, ne konuştuğunu, ne yaptığını biliyor... anamın bir lafı var biraz amiyane, affınıza sığınarak : bazıları hakım derken b..km der der hep... :) onları da öyle idare edeceğiz işte :)

ay bizimkinde yok hiç böle şeyler. ben diyorum biraz bebişle ilgilen diye.. yeri neresi? tam nerde? parmağını koy? 2 dk elini koyup ceker:)) bebiş demezsende eli tüm gün karnımda gezebilir. daha inanamıyo heralde

yarın kontrolüm var ve aynı sıkıntı bendede war kuzum gece uyku uyuyamadım düşünmekten...kasıklarımda sancılar olurdu bulantıdan ölüyodum resmen,bide çok halsizdim ama salıdan beri bi enerjik oldum bulantı falan hepsi iptal,sadece kokulara karşı sıkıntım kaldı...aklım bebişimde yaa yarını sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberlerle döneriz inşallahhh,Allahım şu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsinde sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalım fındıklarımızı:)

aaa benimde aynı dut dut diye deliriyorum bide incir:) normalde ağzima koymadığım şeydi ay ne oldu bana böle bilemedim bende kızlar

kızlar benim ilk görev yaptığım köyde çok incir olurdu. taze incir ağaçları bahçelerde kimse yüzüne bakmazdı burda ne kadar pahalı şimdi. neyse orda incir güzel filan deyince aa bunun inciri güzelmiş incir incir deyip gülerlerdi. meğerse o bölgede incir diye kadını erkekten ayıran şeye diyorlarmış. demekki senin kzıın olacaakk hemideee dut yemiş bülbül gibi olucak hiç ağlamaycak hemideee. falcı bacı gibi yemekten cinsiyet tahmin ediyoz bakalım 4. ay bitene kadar kafayı sıyırmazsak meraktan.

hepinize iyi akşamlar kızlarr.... bebişlerimizi korusun bugünde rabbim onunla birlikte uyanmayı nasibetsin. çok seviyorum onu ben kiii bu arada annem tutturdu çocuğa bişeler ör boş bekleme diye. ne örecem bu sıcaktaa. oy ayrılamıyom herif gelecek yemek hazırlamak lazım.

nabersınızzz kıslarrr ben sımdı dr dan gelıyorum kuzucuğumu gordumm ıkılı testımızı yaptırdık geldıkk ıcım cok rhat cunku ense kalınlığı normal cıkınca cok buyuk rısk kalmıormus benımde normaldi verdık bı kan bakalım.ayyy bı haftada özlemeısım bebısımı ellerı yumuk yumuk bebeğim kocaman olmus normalden fazla uzamış masallaahh bebeğime halaa halaa erık mı kırazmı bılemedık :)))

Kızlar hamileliğiniz başladığı günden beri kaç kilo aldıniz ben tartilmaktan çok korkuyorum cunku boğazım hiç durmadı hep yedim

gözün aydın şekerim darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…