- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.441
ay ne telaşı yahu keşke benimki de kesilse bu günkü mesaiyi lavaboda geçirdim
ahhhh canım kıyamam sanaaaa... hem yeni evlisin hem hamilesin hem çalışıyosun. insaf yani görümcene. bi de sana hizmet ettiriyor. ne acımasızlık yaa. benim görümcem ve kaynım da bizde yaklaşık on gündür. yaz tatilinde çalışmadığım halde dört dönüyorlar etrafımda. üstelik görümcem daha 14 yaşında. sen gönder görümceni ben onu eğitip gönderem:):):)
amaaaan canım en güzeli küsmek healde :) benimkilerle fazla muhatap olmuyorum, insan olsalar olurum ama ... bak köy yerindeler, tarlalrında yetişmeyen sebze meyve yok, kaç dönüm... bir kere aramadılar daha ben arıyorum anne napıyosunuz iyi bebeğimiz diye bilgilendiriyorum bir isteğin var mı falan yok, düşüncesizler öyle ince düşünemez onlar boşver diyor eşim bu sefer hiç sevmem ama onları mı kayırıyorsun kavgası :))))))))))) bak annem kalıyor yanımda perişanım, kadın hizmet ediyor bana onlar gelse, gelmez de... hizmet beklerle, elin kızıyım sonuçta... ağlarsa anam ağlar demişler ya...hepsi aynı.. yine birşey demiyorum ararım sorarım anne baba amcasını ama bir de bana yanlış yaptılar küsüm, :) iyi oluyor, eşim gidelim de diyemiyor :) amaaan neyse ölümlü dünya her insan bir değil, bazı insanlar çok anlayışsız, ne konuştuğunu, ne yaptığını biliyor... anamın bir lafı var biraz amiyane, affınıza sığınarak : bazıları hakım derken b..km der der hep... :) onları da öyle idare edeceğiz işte :)benim görümce 31 yaşında.. ne diyosun bu yaştan sonra değişir mi?yardım ediyim falan derken daha da çok zarar verip iş çıkaran biri üstelik. o yüzden ona hiçbişey de yaptırmak istemiyorum! çelik yüzey fırınım daha 1 ay olmuştu kullanmaya başlayalı gitmiş süngerin yeşil tarafıyla cifle ovalamış nası çizmiiiiiişşşşşş heryerini! cinnet geçirmiştim valla! aman sanki bana mı geliyo derdi olduğunda ağlamaya geliyo bi tek o zamanlar arar sorar... başka zaman sesini duyan cennetlik...
Günaydın çiçeği burnunda anneler..
nasılsınız bugün??
biz iyiyiz bebişimle. azcık ağrımız var o da normal:)
sabah eşim kalkar kalkmaz göbeğimi öptü. günaydın bebişim. baba işe gidiyor kendine iyi bak dedi. sonra beni öptü... pabucum dama mı atılıyor ne ???
kuzum tavsiye değil ne zaman dut ağacı görsem yönüm değişiyor elimde değil:) demekki eksiklik var vücut istiyere:)
kızlar canım sıkıldı yaaa... ben bugün 10+3 oldum. 8. haftadan beri bulantılarım vardı. ama bugün sanki kesildi gibi... bebeğime birşey mi oldu acaba. bana 12 de kesilir demişlerdi...canım çok sıkıldı yaaaa : (((( böyle erken kesilenler oluyor mu acaba?????
aaa benimde aynı dut dut diye deliriyorum bide incir:) normalde ağzima koymadığım şeydi ay ne oldu bana böle bilemedim bende kızlar
aaa benimde aynı dut dut diye deliriyorum bide incir:) normalde ağzima koymadığım şeydi ay ne oldu bana böle bilemedim bende kızlar
Kızlar hamileliğiniz başladığı günden beri kaç kilo aldıniz ben tartilmaktan çok korkuyorum cunku boğazım hiç durmadı hep yedim
Kızlar hamileliğiniz başladığı günden beri kaç kilo aldıniz ben tartilmaktan çok korkuyorum cunku boğazım hiç durmadı hep yedim
4 kilo verdim şekerim daha alma moduna geçmedim
nabersınızzz kıslarrr ben sımdı dr dan gelıyorum kuzucuğumu gordumm ıkılı testımızı yaptırdık geldıkk ıcım cok rhat cunku ense kalınlığı normal cıkınca cok buyuk rısk kalmıormus benımde normaldi verdık bı kan bakalım.ayyy bı haftada özlemeısım bebısımı ellerı yumuk yumuk bebeğim kocaman olmus normalden fazla uzamış masallaahh bebeğime halaa halaa erık mı kırazmı bılemedık :)))
4 kilo verdim şekerim daha alma moduna geçmedim
hohoyyyttttt ben hiç kusmadığımmmm halde 3 kilo verdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?