2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benim de rubellam pozitif çıktı hem aktif enfeksiyon hem bağışıklık neyseki başka tetkikler ile sorun çözülde. toksoplazmaya gelince benimde negatif çıktı gittiğim enfeksiyon hastalıkları doktorum dışarıda kesinlikle salata yemememi söyledi, hatta eve yemek yaparken bile çiğ sebze ve ete dokunun ca hemen su sabun su sabun yap dedi. Bende kedi köpek içinde büyümüş biri olarak nasıl buna bağışıklığım yok çözemedim. Ama durum bu dışarıda yemek yesem bile yediğim herşeyi iyi pişirtiyorum ve asla salata yemiyorum

bunları çok araştırmış biri olarak sonuçların harika inşallah hep böyle gidr

Alt tarafımda çok kötü kaşıntı var:84: tahriş oldu bu yuzden çatır çatır çatladı çok acıyorbenim gibi olan varmı ya nedir bu hiç geçmiooooo

ahh kuzum allah sabır versin. ne diyebilirim o yaştaki birine. allah yardımcn olsun

bunca yıllık canıım kilolarıma yağ doku demek hiç aklıma gelmemişti. ilahiii sen..
sevgi pıtırcığımmm hehehe DDD

tatlımm benimm bence bi sorunn yok düşünsene bende mide bulantısı hiç yok yanlız burulma midemde gaz fenalık hissi yemekten sonra reflü sıkışma gibi şeler canını sıkma olurmu

Valla canımmm normal doğum en iyisi tabi ama insan korkuyor. benim birde en çok korktuğum çatı muayenesi, gözümde çok büyütüyorum onu nedense
aynenn tatlımm yaaaa ama genede en iyisi normal kızlarda dedi bugün kadın normal doğumla yeniden doğup bebek gibi günahsız oluyomuş hem bebeğide mikroplara direnç kazanıyomuş
Benim hamile kalmadan önce tansiyonum hep dokuza dört falan çıkardı şimdi ise 11e 7 çıkıyor. Acaba bir sorun mu var kafama takılıyor Çok turşu yiyorum ondan mı acab atuzlu tuzlu

bence kesin turşudan bitanem :) ama tabi hamilelikte bi iki adım oynar demişti kardeşimde

ay Allahımm yaaa inşallahh akıllanır yaa ay sinir oldum vallaaa yararı yok madem zarar niye veriyon demi nötr ol demi görümce yani

arkadaşlar bende bugun toksoplazme rubella cvm testı ve ıkılı test yaptırdım. cvm ve rubellaya bagısık cıktım ama toksoplazmaya dglm. ıkılıtestte yarın cıkacak ıns

Benim hamile kalmadan önce tansiyonum hep dokuza dört falan çıkardı şimdi ise 11e 7 çıkıyor. Acaba bir sorun mu var kafama takılıyor Çok turşu yiyorum ondan mı acab atuzlu tuzlu

Tatlim merak etme standart zaten 12/8. Seninki gene dusuk kaliyo

Alt tarafımda çok kötü kaşıntı var:84: tahriş oldu bu yuzden çatır çatır çatladı çok acıyorbenim gibi olan varmı ya nedir bu hiç geçmiooooo

Berrak hemen doktora git yarin!!! Mantar olabilir. Kotu koku da var mi?

Kizlar herkese hayirli ramazanlar!!! Kocislerine sahur hazirlicaklara kolayliklar

Sonunda sutyen aldim memislerim rahatlicaaaakkk

Kizlar herkese hayirli ramazanlar!!! Kocislerine sahur hazirlicaklara kolayliklar

Sonunda sutyen aldim memislerim rahatlicaaaakkk

sanada hayırlı ramazanlar.ben hıc takamıoyrum sutyen bı tek dısarı cıkarken cok rahatsız edıyo evde relaxxsaldım çayıra modunda dolasıyorlar:)

sanada hayırlı ramazanlar.ben hıc takamıoyrum sutyen bı tek dısarı cıkarken cok rahatsız edıyo evde relaxxsaldım çayıra modunda dolasıyorlar:)

sanada herkesede hayrlı ramazanlar rabbim hepimize hayırlı kılsın inşallah rabbim dualarımızı katında kabul etsin bu mubarek gecenn hatrına...sutyen konusuna gelnce aman tak bende kızımda rahat edemedm cıkardım attım dogum zamanı zaten hiç takılmıyo benm goguslerim felaket sarktı cok pişmanım keşke uygun sutyen taksaydım destekli felan olmasada bu rahat olanlardan tak sonradan cok pişman olursun ben eşşek gibi pişmanım

amin cnm allaah dualarımızı kabul etsın.vallaa sarkarmı yaaa ben hıc duymamıstım takmayınca sarktığını bakgecegece sutyen taktırcakbana:)

amin cnm allaah dualarımızı kabul etsın.vallaa sarkarmı yaaa ben hıc duymamıstım takmayınca sarktığını bakgecegece sutyen taktırcakbana:)

valla benmkiler sarktı tahmin ediyorum herkesn sarkar oda neden bence hamilelik ilerledikce gogusler sut topluyo ve dolgunlasıyor bide kilo alımı olunca bence yercekimine karşı koyamıyo onlarda :::::::::::::) sen yinede su rahat olanlarından al tak boşver riske girme :)

aynen valla doğru soyluyon amannn zaten çatlıcazz kılo alcazz bıde sarktılarmı tamam artıkk :) olusuumumu tamamlayıp dolasırım )

ay ay ayy minnacık elleri küçücük burnu yumuk yumuk ayakları olan bi bebişim olsunda sağlıklı sıhhatli alayım kucağima gerçekten cinsiyetin bi önemi yok ama eğleniyoruz burda:) yoksa nasıl zaman geçirces ki:)

oğlumuz olur kız belki:)

ahh olsunda sağlıklı bi bebeğimiz ewimizin neşesi kuzusu herşeyi paşa mı olurr prenses mi olur :)))) olsun yeterkiii:))
ben bunalıma grdim uyuyamıyorum kuzum yaaa yarın kontrolüm war hayrlı haberlerle dönerim inşşşş...iyigeceler iki canlılar:))) üç canlılarr:)))

Günaydın canlar, ben dün dalgınlıkla biraz ağır bir un torbası kaldırdım. bugün de bulantım birden kesildi. bebişime birşey olmuş olabilir mi?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…