2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar benim genel olarak bulantılarım azaldı, sanki sivilce we saç dökülmemede biraz azaldı,,
hızlı kilo alımınada dur dedim
şimdiki şikayetim yatarken oturunca, otururken kalkınca acayip bi sancı giriyo kasıklarıma bağırıyorum resmen
oyüzden ani değil yawaş kalkmaya çalışıyorum
sizdede oluyormu bu:18:

buarada sladı yorum yok:53::53::53:

Merhaba kızlar söylmiştim dün kontrolum vardı 17:45 de anacak gittiğimiz istikamette öyle bir tarafik vardı ki saat gelmesine rağmen trafikteydik hala aradım meğerse doktorda gelememiş ve bir sürü hastası bekliyormuş... saat 18:15 de anca vardık ve önümüzde 4 kişi vardı sabırla bekledik ama deydi.... Rabbime şükürler olsun bebişimizin gelişimi normal gidiyor:nazar::nazar:... 10 ağustos ta bir daha çağırdı. offf çok uzun yaaaaa nasıl beklicem bilmiyorum..... Dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan rabbim razı olsun... hepinizi öpüyorum göbişlerinizden....

gunaydınnnn artık neredeyse 12 haftayı bıtıryorum bulantılarım tamamen gactı sayışır yada ben onunla bas etmesını ogrendım benım seftalı aç kalmaya dayanamıyor o zaman annesını cezalandırıp mıde bulantısı yapıyor bende bu sebeeble yataktan kalkar kalkmaz 2 lokma ekmek atıyorum agzıma dlayısıylada gunum guzel gecıyor

Günaydın anneler :)) bugün 3. ayım bitiyor :)) yarın 12+0 olacak yavruş. her yeni haftaya geçiş heyecan yaratıyor :)) geçen sayfalarda bi arkadaş oturup kalkınca kasıklarıma ağrı giriyor yazmıştı. bende de aynısı var ve özellikle gece uyurken pozisyon değiştirdiğimde uyanıp yavaşça oturup dönüyorum. o ağrı rahim genişlediği için oluyormuş. rahimi tutan kaslar zor esnediğinden böyle ağrı yapıyormuş.

günaydın hamişler göbişler bulantılarından kurtulan arkadaşlar için cok sevindim. ben hiç yaşamadım cok şükür annemde de olmazmış:nazar:

Günaydın anneler :)) bugün 3. ayım bitiyor :)) yarın 12+0 olacak yavruş. her yeni haftaya geçiş heyecan yaratıyor :)) geçen sayfalarda bi arkadaş oturup kalkınca kasıklarıma ağrı giriyor yazmıştı. bende de aynısı var ve özellikle gece uyurken pozisyon değiştirdiğimde uyanıp yavaşça oturup dönüyorum. o ağrı rahim genişlediği için oluyormuş. rahimi tutan kaslar zor esnediğinden böyle ağrı yapıyormuş.

bendede oluyor ya unutuyorum hamıle oldugumu egılıp kalkarken oluyor

Son düzenleme:

Dizlerini kırarak eğilmeye çalış, alıştıralım kendimizi. Ben bigün temizlik yapayım dedim eğil kalk eğil kalk akşam belim kitlendi.

Kızlar yahu göbüşü çıkan yok mu daha? ben merakla bekliyorum ne zaman çıkacak diye ama 74 kiloyla hamile kalınca göbek mi bebek mi anlaşılmıyor :)=)

benım gobüş çıktı ben burdayım dıyor ama benım 2, hamılelık ondan cabuk çıkması normalmış

Meltemcim göbüş resimleri topiğimiz var şubat annelerinin, oraya koysana bebişin resmini :)) ilk koyan da sen olacaksın sanırım :) ben koysam 4-5 aylık gibi duruyo ki hamilelikten değil o bildiğin göbek işte :D

Dizlerini kırarak eğilmeye çalış, alıştıralım kendimizi. Ben bigün temizlik yapayım dedim eğil kalk eğil kalk akşam belim kitlendi.

Kızlar yahu göbüşü çıkan yok mu daha? ben merakla bekliyorum ne zaman çıkacak diye ama 74 kiloyla hamile kalınca göbek mi bebek mi anlaşılmıyor :)=)

benım gobüş çıktı ben burdayım dıyor ama benım 2, hamılelık ondan cabuk çıkması normalmış

Bende de çok oluyor,gece uykumdan bile uyandırıyor.

Kızlar yahu göbüşü çıkan yok mu daha? ben merakla bekliyorum ne zaman çıkacak diye ama 74 kiloyla hamile kalınca göbek mi bebek mi anlaşılmıyor :)=)[/QUOTE]

Benim çıkmaya başladı,12 den sonra göbüşler hızlanıyor kızlar,ben şimdi ters uyumanın keyfini çıkarıyorum çünkü 16 haftadan sonra unutacağım bu yatmaları.İlk doğumdan sonra ilk yaptığım ters uyumak oldu :)

Bende de çok oluyor,gece uykumdan bile uyandırıyor.

Benim çıkmaya başladı,12 den sonra göbüşler hızlanıyor kızlar,ben şimdi ters uyumanın keyfini çıkarıyorum çünkü 16 haftadan sonra unutacağım bu yatmaları.İlk doğumdan sonra ilk yaptığım ters uyumak oldu :)[/QUOTE]

yahu göbüşü çıkmaya başlayanlar resimleri atsanıza :)) merak ediyorum valla :) http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/536112-2013-subat-annelerinin-gobus-fotograflari.html

bnde kasık ağrılarından korkmaya başlamıştım herkeste varmış batmalar fln korkutuyodu beni çok şükür rahatladım

ya kızlar su bebek kalp sesı dınleme cıhazı cok ılgımı cekmeye basladı alsam dıe dusunyrum kayıt falan da yapılıyomus ne dusunuosunz bu konuda

bu arada benm göbek çıktı geçen komşum hamilemisin dedi nerden anladın dedim maşallah göbeğin çıkmış dedi benm rahim küçük oldğu için bide normalde sıfır göbek oldğu için belli oluyo ama utanıyorum sonra soruyolar 10 hafta deyince ne çabuk fln diyolar

Back
X