- Konu Sahibi papatya3459
- #5.701
ayy dr bana 3 ay iç sonra keseriz demişti 3 ay doldu ben dr ulaşamıyorum çarşambaya randevum var diede bekliorum kessem mi acaba:26:
nie kesesin hiç bi zararı yok ki :) zaten elevittede folik asit varmış cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy dr bana 3 ay iç sonra keseriz demişti 3 ay doldu ben dr ulaşamıyorum çarşambaya randevum var diede bekliorum kessem mi acaba:26:
merhaba arkadaşlar. aranızda folik asiti bırakan oldu mu? ben bıraktım da. dr elevit, kan hapı ve solgar omega 3 verdi
sana da günaydın....
kızlar hastaneden geliyorum bebişimi gordum kahve akıntım vardı onu soyledim kahve akıntı kanama işareti dedi ama içerde birşey yok herşey yolunda dedi.ilişki yasak artık ayaklarını felan gordum :) fazla oynamadı elini bi kezcik gordum maşallah kırkbinkere 11+4 gun gozukuyormuş onden gidiyormuş progestan verdi duşuk tehlikesi için
tabiki fazlası zarardır bu cihazında bilinen bi zararı yokmuş tabi dozunda kullanırsan ben araştırdığım için söylüyorum kullananlarda var sitede bende cok fazla kullanmyı düşünmüyorum ama bebeklerim 14. haftada kalbi durdu 16. haftaya kadar 2 3 günde bi dinlerim sonra zaten hareketleri hissediyosun gerek de kalmaz tanıdıklara veririm
bencede çok mantıklı cihazı almak helede ilk bebeklerini kaybetmiiş anneleri sürekli dr. Gitmekten ve endişeden birazcıkda olsa alıkoyar haftada 1 kere dinlesek yeter benimde aklıma yattı alcam şimdi ama bu haftalardada kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba?
10. Haftada da duyan varmış ama ben 12. Haftayı beklyrm almak için valla benm yerimde kim olsa alırdı bu aleti sürekli kendimi dinlemekten yoruluyorum iğne yüzünden bide kahverengi akıntılarım var böyle b aleti bile duyunca cok mutlu oldum valla inş işe yarar bu arada ultrason jeli yada bebe yağıyla kullanmak lazımmış
onu soracaktım bebek yagı alıcaktım zaten catlaklar ıcın bunun ıcınde jel alacaktım jelsız duyulmuomus cunku bebek yagıyla duyuluosa jel hc almım ozaman kız valla bugun her konuda baya aydınlattn :)
10. haftada da duyan varmış ama ben 12. haftayı beklyrm almak için valla benm yerimde kim olsa alırdı bu aleti sürekli kendimi dinlemekten yoruluyorum iğne yüzünden bide kahverengi akıntılarım var böyle b aleti bile duyunca cok mutlu oldum valla inş işe yarar bu arada ultrason jeli yada bebe yağıyla kullanmak lazımmış
onu soracaktım bebek yagı alıcaktım zaten catlaklar ıcın bunun ıcınde jel alacaktım jelsız duyulmuomus cunku bebek yagıyla duyuluosa jel hc almım ozaman kız valla bugun her konuda baya aydınlattn :)
başka sitelerdede araştırdımda 10 haftada duyulur diyor aslında ben ilk bebeğimde alıcaktım ama kısmet olmadı o zamanki fiyatı 100 tl civarındaydı tam alıcakken bebişimin kalbi durmuştu kısmet bunaymış galiba sürekli endişe duymaktansa alırım arada bir dinlerim içim rahatlar bana almak farz oldu artık hem bebişin kalp atışlarını kaydedebiliyoruz büyüyünce dinletmek muhteşem bi duygu olur heralde bence almaya değer :))
bildiklerimi paylaşıyorum yardımcı oldumsa sevinirim bnde çatlaklar için hemde o cihaz için alcam bebe yağını sende cihaz gelnce beni aydınlatırsan sevinirim bu arada kaçıncı haftan senin
ben bugun 13+3 um canım gelsm hemen yazıcam buraya buarada bu bebe yagı gogus catlaklarınada oluyomu yoksa onn ıcın ayrı bısımı kullanmak gerekr
günaydın dünya güzeli anneler......
annemi yolcu ettik dün, terminalde bir kavga ettim :) allahım ben dışarı pek çıkmayayım yaa :) sinirler larçka...ay orda bilet almışım internetten biletimi alıcam 2 kadın geçmiş görevliyle sohbet, gülmeler, ayyyy şurda indiriyor mu, burdan geçiyor mu, hahahha ... allahım deliridm. 10 dk bekledim... tam gittiler tamam sataşmayayım dedim, ödeme yapmamış ş...rfntılar töbe töbe :) haydaaa kahkahalarla geri geldiler ayyy yapmamışız ödeme diye, tam 5 dakikada ödeme bahanesiyle sohbet benim şartel attı bir kavga :) offf offf insanlarda saygı kalmamış ya, görgüsüzler :) şikayet yazıcam birazdan hele buraya bir merhaba diyeyim de deim :) zaten o firmadan ne zaman bilet alsam böyle oluyor, bir daha asla, m harfiyle başlayan malum firma... hala sinirliyim yaa :) neyse midem biraz iyi gibi ... bugün eşime güzel yemekler yapıcam... eşim bir tanıdık buldu bursa zübeyde hanım doğum evinde bizi en iyi profesöre teslim edecekmiş, hele bir 31 ine kendi dr.uma gideyim de sonra sigortaya başlıcam... para yetmiyor...
günaydın dünya güzeli anneler......
annemi yolcu ettik dün, terminalde bir kavga ettim :) allahım ben dışarı pek çıkmayayım yaa :) sinirler larçka...ay orda bilet almışım internetten biletimi alıcam 2 kadın geçmiş görevliyle sohbet, gülmeler, ayyyy şurda indiriyor mu, burdan geçiyor mu, hahahha ... allahım deliridm. 10 dk bekledim... tam gittiler tamam sataşmayayım dedim, ödeme yapmamış ş...rfntılar töbe töbe :) haydaaa kahkahalarla geri geldiler ayyy yapmamışız ödeme diye, tam 5 dakikada ödeme bahanesiyle sohbet benim şartel attı bir kavga :) offf offf insanlarda saygı kalmamış ya, görgüsüzler :) şikayet yazıcam birazdan hele buraya bir merhaba diyeyim de deim :) zaten o firmadan ne zaman bilet alsam böyle oluyor, bir daha asla, m harfiyle başlayan malum firma... hala sinirliyim yaa :) neyse midem biraz iyi gibi ... bugün eşime güzel yemekler yapıcam... eşim bir tanıdık buldu bursa zübeyde hanım doğum evinde bizi en iyi profesöre teslim edecekmiş, hele bir 31 ine kendi dr.uma gideyim de sonra sigortaya başlıcam... para yetmiyor...