2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım benim erkek çıktı heryede olduğu gibi we herkesin söylediği gibi
bana bi kişi bile kız demedi yaaa
çok merak ediyorum:18::18:

aynen aynen bana da erkek diyolar :)) hiç kimse kız hissetmiyor :)) sağlıklı olsun da gerisi hikaye işte. ama merak insanı rahat bırakmıyor :))

benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum

benim gibi olan var mı ?

benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum

benim gibi olan var mı ?

Ben varım canım, sadece kilodan dolayı göbeğim var bebiş göbeği değil yani, bi de dün farkettim şu göbek altındaki çizgi belirmeye başlamış. onun dışında hiçbir şey yok. ben 74 kiloyla hamile kaldım. 3 hafta önceye kadar 77 oldum şimdi tekrar 74üm. belki kilo vermenin de etkisi vardır.

Ben varım canım, sadece kilodan dolayı göbeğim var bebiş göbeği değil yani, bi de dün farkettim şu göbek altındaki çizgi belirmeye başlamış. onun dışında hiçbir şey yok. ben 74 kiloyla hamile kaldım. 3 hafta önceye kadar 77 oldum şimdi tekrar 74üm. belki kilo vermenin de etkisi vardır.

canım ben 47-48 iile hamile kaldım şimdi 46 oldum...

sen söylediğinde bende baktım benimde çizgi belirmeye başlamış ama alttan yukarıya doğru alt kısımlar daha belirgin ...

inşallah bebişler sağlıklıdır

canım ben 47-48 iile hamile kaldım şimdi 46 oldum...

sen söylediğinde bende baktım benimde çizgi belirmeye başlamış ama alttan yukarıya doğru alt kısımlar daha belirgin ...

inşallah bebişler sağlıklıdır

canım daha 10. haftadasın sanırım çizelge doğruysa, göbüş için sanırım bir iki hafta daha sabrediceksin. çünkü zayıfsın az da olsa artık yavaş yavaş çıkmaya başlar :) ama ben bi 4. ve 5. aya kadar gizlerim mevcut göbeğimle :)) o çizgi bende de öyle aşağıda daha koyu göbek deliğime doğru çok açık kahveye dönüşüyor.

gunaydın herkese...ayn 16sında doktora gtmstm 1 ya snra 3lu test ıcın cagrmstı ama dusunmeye basladm uclu testı yaptrmasam nolur dıe ayın 4unde cnsyet ogrenmek ıcın gtmek ıstyrum kı ınsallah ogreneblrm uclu hakknda ne dusunuorsnz sonuc benm fıkrımı degstrmcgı ıcın yaptrmasam dıye duusndm ama yınede yaptrılmalı mı ne dusunyrsunz

gunaydın herkese...ayn 16sında doktora gtmstm 1 ya snra 3lu test ıcın cagrmstı ama dusunmeye basladm uclu testı yaptrmasam nolur dıe ayın 4unde cnsyet ogrenmek ıcın gtmek ıstyrum kı ınsallah ogreneblrm uclu hakknda ne dusunuorsnz sonuc benm fıkrımı degstrmcgı ıcın yaptrmasam dıye duusndm ama yınede yaptrılmalı mı ne dusunyrsunz

kararın değişmeyecek olsa da bence yine de yaptır. atıyorum (allah korusun tabii) damak oluşumu gelişmemişse ya da yarık dudaklık varsa ona göre alışverişini yaparsın. yine allah korusun down sendromu varsa onunla ilgili kendini bilgilendirmek için bol bol vaktin olur. çünkü bebişler doğduktan sonra pek araştırmak öğrenmek için vaktimiz olmayabilir. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza, ama yine de bi problem varsa da bilip hazırlıklı davranmak en iyisi. Mesela omurilik problemi falan oluşursa ona göre yatak alırsın falan. bunlar benim görüşüm tabii.

kararın değişmeyecek olsa da bence yine de yaptır. atıyorum (allah korusun tabii) damak oluşumu gelişmemişse ya da yarık dudaklık varsa ona göre alışverişini yaparsın. yine allah korusun down sendromu varsa onunla ilgili kendini bilgilendirmek için bol bol vaktin olur. çünkü bebişler doğduktan sonra pek araştırmak öğrenmek için vaktimiz olmayabilir. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza, ama yine de bi problem varsa da bilip hazırlıklı davranmak en iyisi. Mesela omurilik problemi falan oluşursa ona göre yatak alırsın falan. bunlar benim görüşüm tabii.

evet haklsn galiba 4unde bı gıdıcem cnsyt ıcın 15 gun snrada 3lu ıcın gderım cnsyetı cok merak edyrum cunku...

kızlar göbüş fotoğraflarıınıza bayıldım :)) Ben de istiyorum çıksınn göbüşüm bi an önce :)

evet haklsn galiba 4unde bı gıdıcem cnsyt ıcın 15 gun snrada 3lu ıcın gderım cnsyetı cok merak edyrum cunku...

ben de garanti olsun diye bayramdan önceyi bekleyeceğim cinsiyet için :)) ama zaman geçmek bilmiyor :) 6 gün önce gördüm yavruşumu ama yine bi gidip görmek istiyorum :)) kıpırtılarını falan :D

:28:
o tarz testlerin hepsi eğlence için canım, bana 11+5 teyken söyledi, ben sordum oda söyledi bakalım 2 hafta sonra netleşir, keşke sorsaydın en azından bir tahmini olmuştur

keşke sorsaydım ama ne bileyim cekindim surekli gittigim doktorum degildi haftaya inş ogrenirim ikili testim var bu arada genelde erkek dendiginde pek bi degişkenlik olmuyor

İkili test için gidildiğinde 11. - 12. haftalarda doktorlar cinsiyetini görüyormuş ama çok emin olamadığından söylemiyormuş diye duydum ben. Öğrenmek istiyorsan biraz ısrar et belki söyler :D Ama yine de ben 4. ayda öğrendiği cinsiyetin sonradan yanlış çıktığı çok hamile gördüm o yüzden acele etmicem sanırım :)

ben ikili üçlü test yapmicam canım 13. haftamda doktora gideceğim umarım söyler

:28:

keşke sorsaydım ama ne bileyim cekindim surekli gittigim doktorum degildi haftaya inş ogrenirim ikili testim var bu arada genelde erkek dendiginde pek bi degişkenlik olmuyor

yeğenimde özel bir hasanede ünlü bir doktor bebek doğana kadar kalıbımı basarım erkek dedi. teyzem de hayır ben biliyorum kkız diye iddia etti de doktoru çıldırttı. ben kız olursa mesleği bırakırım o kesn erkek dedi düşün. ne mi oldu 9 ay 10 ve kızzzzzzzz:):) teyzem havalara uçtu tabe doktor da mor:)

merhaba bayanlar..benden de herkese günaydın ve iyi pazarlar..salı günü verdiğim ikili test sonucumu cuma günü aldım...sonuç mongol çocuk olma ihtimali 10000 de 1 miş.yaşım 36 ama yine de buna rağmen amniyosenteze gerek yok dedi...benim 8.gebelik ya senin bebeğin kıymetli dedi..ama yine de 5 hafta sonra detaylı ultrsonda bakılacak...sanırım bu durumlarda dr tecrübesi çok önemli..benim doktorum sorunlu gebelikler üzerinde uzmanlaşmış bir doçent...inşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız...

günaydın herkese ya ben napcam bu ekşi merakımı 3 gündür adını söylemiyim normalde yenmeyecek ekşi bişeyler yiyorum ama ağzımın suyu akıyo yerken neyse allahtan buluncak bişey rahatlıyorum

merhaba bayanlar..benden de herkese günaydın ve iyi pazarlar..salı günü verdiğim ikili test sonucumu cuma günü aldım...sonuç mongol çocuk olma ihtimali 10000 de 1 miş.yaşım 36 ama yine de buna rağmen amniyosenteze gerek yok dedi...benim 8.gebelik ya senin bebeğin kıymetli dedi..ama yine de 5 hafta sonra detaylı ultrsonda bakılacak...sanırım bu durumlarda dr tecrübesi çok önemli..benim doktorum sorunlu gebelikler üzerinde uzmanlaşmış bir doçent...inşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız...

nasıl 8. bebek ya riskinde bence cok fazla değil doktorunda rahatlatmış galiba sen bu cok önemli hemen amniyosentez fln dememiş ne güzel

Back
X