2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım, idrar da koyu renkli oluyor. ben 3 yıl önce böyle bişey yaşadım. istersen bi kaç gün bekle geçmezse doktora görün.

ıdrarım cok acık renk bu sabah oldu.sank bıse var orda tıkanmıs cıkamıyomus gıbı.acıyo.dururkek oluyo.beklıyım bıraz.gecmezse bı ıdrar tahlıl yaptırırım tesekkrler

Gunaydin hamisleeeeerrrr.. Biz bebisimle 1 saat once uyandik, simdi de aciktik. :) ama kocisko uyuyo. Canimiz da sikildi. Yazliktayiz hava guzel diye balkona ciktik biraz guneslendik gobekten. D vitamini ;):16:
Gece ruyamda gene cinsiyet meselesini gordum. bi test varmis cinsiyeti soyleyen hastanede yapiliyomus. Onlarca kez yaptiriyoruz hepsiii kiz cikiyo. :D cok mu meraklandim acaba artik. :)))

sana da günaydın..

dun bana yazmışsın halbuki mesaj kutum dolu değil anlamadım enden öyle uyarı gelmiş sana:26:
sanırım şu kaşıntı meselesi için yazacaktın msg:37:ilgin için teşekkur ederim canım :16:hala devam ediyor çarşambaya randevum var dün dr mi aradım şu progestanı keselim mi die:27:3 ay doldu çünki kadını 2 gundur arıorum ulaşamıyordum nihayet ulaştım tamam keselim dedi o yüzden çok sevinçliyim:52:
kaşıntım var çok fena dedim tamam gel bakalım dedi:37:sanırım fitil verecek versin ya mafoldum çatır çatır çatladı alt tarafım hamileliğimi unuttum acıyla savaşıyorum:5:inş. şifa bulurum:18:
dün eşimle pazara gittik iç çamaşırı aldım 3XL hemde:9::9:kendi iç çamaşırlarımı giyemez oldum yapışıyor daha fena kaşıntı yapıyordu:27:hemde belimi sıkıolardı bu aldıklarımı kalçamda bırakıyorum çok rahatladım sizlerede tavsiye ederm belime hiç bir şey çekmiorum kasıklarımda bırakıyorum:27::27:

arkadaşlar benim son 4 gündür bulantılarım geçti iştahsızlığım azaldı halsizliğim azaldı bu kadar erken belirtilrin yok olmasıda beni iraz tedirgin etti açıkçası varmı benim gibi olan merak ediyorum..

arkadaşlar benim son 4 gündür bulantılarım geçti iştahsızlığım azaldı halsizliğim azaldı bu kadar erken belirtilrin yok olmasıda beni iraz tedirgin etti açıkçası varmı benim gibi olan merak ediyorum..

belirtileri kaybolan herkes aynı şeyi yazıyo korkma bnmde aynı haftada bitti sıkıntılarım

belirtileri kaybolan herkes aynı şeyi yazıyo korkma bnmde aynı haftada bitti sıkıntılarım

teşekkürler içim rahatladı biraz...bide ben son kontrole 8. hafta içindeyken gittim benim dk beni bidaha 2 li est için 12. haftada çağırdı arada 4 hafta var kontrolsüz geçecek bu normal mi arkadaşlar siz kaç haftada bir kontrollere gidiyorsunuz.

buda fos cıktı herkese kız cıkıyo burda kac kişi yaptık kız cıkıyo buda yalan oldu offf ultrasonlar soylese bide :)

canım benim erkek çıktı heryede olduğu gibi we herkesin söylediği gibi
bana bi kişi bile kız demedi yaaa
çok merak ediyorum:18::18:

Benim erkek cikti yaa. Aynen bana da kiz diyen hic olmadi zaten.:)

benim hiç göbeğim yok üstüne birde 1 kilo verdim, kontrolüm 1 ağustosda sizleri gördüğümde acaba bende mi bir terslik var diyorum

benim gibi olan var mı ?

Cnm merak etme benim de daha 1 haftadir falan birazcik var. Ayva gobek o da. Anlasilacak kadar diil. Ben de hic cikmicak zannediyodum.:9: sali gunu 12. haftam doluyo, o gun foto cekip 8. Haftadakiyle birlikte koycam 2. Ve 3. Ay karsilastirmali. :D bakalim 1 ayda ne kadar buyumus.:49:

teşekkürler içim rahatladı biraz...bide ben son kontrole 8. hafta içindeyken gittim benim dk beni bidaha 2 li est için 12. haftada çağırdı arada 4 hafta var kontrolsüz geçecek bu normal mi arkadaşlar siz kaç haftada bir kontrollere gidiyorsunuz.

Benim de ayni sekildecnm. Kizlarin hepsi daha erken gitti ama.

için rahat etmiyosa kontrole git stres daha fazla zarar verir bebeğine bnde zor tutuyorum kendimi daha 2 hafta var 2li test için gitcez 12+1 de gitmeyi planlıyorum bakalım dayanabilcekmiyim

1 yıl bekledik ve mucizemiz olmuştu.bebeğimin kalp atışalrını 6artı1 de duymuştuk dün konrole gittik 8 artı 3 olmuştu fakat bebğimin kalp atışları ve gelişimi 6 artı 6 durmuş.
herhangi bir işlem olmadı bir ilaç verdi ama toplatılmış bulamadık.vucudun atmasını beklicez bi kaç gün atmazsa kürtaş olmam gerekecek
aslında bu kadar farkında değildim hamile olduğumun dün anladım ben hamileymişim anneymişim.
allah hepinizi bebeğine sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizim için böylesi daha hayırlıymış
hepiniz hakkınızı helal edin

1 yıl bekledik ve mucizemiz olmuştu.bebeğimin kalp atışalrını 6artı1 de duymuştuk dün konrole gittik 8 artı 3 olmuştu fakat bebğimin kalp atışları ve gelişimi 6 artı 6 durmuş.
herhangi bir işlem olmadı bir ilaç verdi ama toplatılmış bulamadık.vucudun atmasını beklicez bi kaç gün atmazsa kürtaş olmam gerekecek
aslında bu kadar farkında değildim hamile olduğumun dün anladım ben hamileymişim anneymişim.
allah hepinizi bebeğine sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizim için böylesi daha hayırlıymış
hepiniz hakkınızı helal edin

helal olsun cnm.hakkında hayırlısı olsun.uzulme.veren Allah bırdaha verır.kabullenmek zor ama yapıcakta bıseyımız yok.

kızlarrr bnde warım off bulantıdan çıkarmaktan mafoldum bugün,ne zaman geçcek ki bu hallerim yaa...
bide cuma doktor sorduğunda dayanamıyosan ilaç wereyim die mide bulantılarım için
efelik tasladım anne olmak kolay değil tabikide dayanabiliyorum dedim offf dilimi eşek arıları sokcak:(

bayanlar merhaba,

forumu yeni farkettim, herkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
benimde sat 11 mayıs, 15 şubat doğum görünüyor, eşimle 2 senedir istiyorduk, 2. tüp bebek denemem de hamile kaldım çok şükür.
6. hafta da keseyi gördüken hemen sonra çok az 2 damla kadar açık pembe kanama oldu, 9. haftada bu defa biraz daha fazla 2 gün gene kanamam oldu.
ikisinde de hemen doktora gittik bebeğimizin kalbini duyduk çok şükür. doktor kesesinde de sorun yok, böyle kanamalar olabilir dedi. evde 3 gün dinlendikten sonra işe başlamak zorunda kaldım.
yarın kontrolüm var, çok heycanlı ve endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır. sizlerin arasında da benim gibi pembe renk kanama yaşayan var mı????
benim mide bulantısı ( o da açlık durumunda hissiyat şeklinde, istifar etmiyorum) ve çooook fazla halsizlik dışında bir değişikliğim olmadı, göğüslerimde tık yok mesela:)) gerçi benim regli dönemlerimde de göğüslerimde değişiklik olmazdı. çok fazla belirti de yaşamadığımdan bebeğime bişey olmuşmudur acaba diye çok korkuyorum:((

kızlarrr bnde warım off bulantıdan çıkarmaktan mafoldum bugün,ne zaman geçcek ki bu hallerim yaa...
bide cuma doktor sorduğunda dayanamıyosan ilaç wereyim die mide bulantılarım için
efelik tasladım anne olmak kolay değil tabikide dayanabiliyorum dedim offf dilimi eşek arıları sokcak:(

cnm ıyı yapmıssın az kaldı gecıyo ılac sonucta.mıden bulanıyo dogal bır ısleyısten dolayı.ama ılacla bu dogal surecı engellemeye calıscaktın.bebegın buyuyo ve vucudun buna alısmaya calısıyo.zamanla alıscan cok az kaldı

Back
X