2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tatlm cok kötü ya insan bişi yiyemiyo hep açım süreklii bide bebek beslenmiyo diye korkuyorumm.doktoruna sordun mu ne zaman geciyormus canm

canım ben dün 1 armutla 1 kase yoğurt yedim onu çıkardım. akşam eşim gelince 1 patates kaynattı ve gece midemde sadece onunla uyudum düşün. bugün de alllah kerim, ben dr. uma sormuştum ilaç vermedi dayan dedi. 12. haftanın sonunda 12+6 dan sonra bitiyormuş ama kişiye göre değişiyormuş, bazılarının 14. haftaları 20. haftaları buluyormuş ama biz iyi düşünelim yaklaşık 1 haftamız kaldı :) ben su bile zor içiyorum bebeğe zararı olmazmış sanırım, dr. henüz senden beslenmiyor demişti.

bebeğimi gördüm bugün. annesinin guzusu boks oynuyodu yumruk atıp duruyodu. yan durdu hep göremedik cinsiyeti. test yapılacaktı o yüzden çikolata yiyemdim belki daha hareketli olurdu diyorum. ensesi burnu güzel olması gerektiği gibi. 2 li test için düşünecem biraz. ama 3 lünün fiyatını sordum 34 lira dedi. şu an tatil için konyadayım med line hastanesine fuat beye gittim. süperr ötesi harikaa bayıldım.
bebişimi uzun uzun seyrettik. babası daha çok hissetti baba olacağını. bizim bebiş göbek atıyo böle alttan göbişini zıplatıyo. bizde evde devamlı taklidini yapıyoz minik teletabinin. nasıl bi duyguymuş ya.rabbim isteyen herkese yaşatsın. inşallah bebeğim bırakmaz beni. gerçi sırtüztü yatmış çok rahat görünüyodu bu arada üzüldüm ki 2 kilo almışım..almasam çok iyiydi.

eşim 2 li testi istemiyor nasıl olsa aldırmayız tedavisi yoksa gerek yok diye. bakalım hayırlısı. bu arada çok utandım kocişle doktor arasında cinsellik serbest mi yok kaç kere yok normalde kaçtı gibi baya konuştular. doktor serbest hiç bir sakınca yok dedi. bu arada orucuda sordum tutmaman iyi olmuş dedi.demir şurubu ve elevit verdi. folik asidide artık kullanmana gerek yok dedi. ayy yazdıklarım bir bütünlük sağlıyormu geri dönüp okuyamıyorum. koca bilgisayar başında görünce çıldırıyo.

aynen sadece meyveyle besleniorum yemegi midem almıyo cokk bunalıyorum bazen aglayasım geliyo artık gecsin allahm diyorum 3 kilo verdm.allah hepimizn yardımcısı olsn.aman 20 haftayı bulmasn kafayı yerim 12.hafta yada en gec 13.te tamamen biter insallah canmm anne olmak zor

canm benim eşimde istemio nasılsa aldırmıcaz niye kafamız karıssın dyo ama ben tam bi karar veremedm.kanamalı olmayanlar iliskiye giriomus ama ben doktora bunu hiç soramadm gerci zaten bulantımdan rahatsızlıgımdan bişi yaptıgımız yok.eleviti banada doktor verdi bulantımdan ötürü içemedm bulantım btince içicem cünkü elevt bulantıyı arttırıyor

kızlar öncelikle hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun :)) ben 2012 mart annesiyim, artık yavaş yavaş alışveriş başlamıştır aranızda e bebekten alışveriş yapanlar vardır alışveriş yaptıkça daha fazla puan kazanmak için bebeveyn kulubüne katılmak isteyen olursa size davet gönderebilirim. bende bir mart annesi tarafından davet edildim ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir:) Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurmayı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

canım merhaba
ultrason fotonu gördüm de Egepole gidiyorsun snaırım
ben de egepolde şükran hanıma gittim ilk kez sen kime gidiyorsun?
bir de ikili yapmıyorlarmış
ben p.tesi yeşilyurda gieceğim ikili için sen yaptırdıysan nereye yaptırdın?

kızlar herkese tünaydın ben bugun pek giremycem bugun iftara misafirlerim var kız kardeşlerim bide birinin sevgilisi gelecek kalkıp şimdi evi supurup silcem sonra yemeklere girişicem herkese mutlu bi gün olur inşallah aaa bide utu yapcam zıkkkım ütü

benmde günüm yoğum olcak önce ev temizliği sonra benm temzliğim banyo hazırlanma dışarı cıkma arkadaşımın doğum günü için hediye secme sonra iftarda kaynanama gitme tabi ev misafir dolu olcak sonra eve gel bidaha hazırlan 12den sonra doğum günü inş uyuyakalmam

bende sukran hanıma ghittim birkere arkadasım onun hastası gecen hafta onun kontrolune gıttım ama pek beğenmedim açıkçası ultasona çok az bakıyor ben karatasta osman beye gidiyorum muayenesı çok ıyı dunde ona gittim o yaptı 2li testi 55 tl çok ayrıntılı ve uzun sure baktı sadece burnunu göremedı endışelenme dedi ama benım ıcıme sınmedı bugun egepolde özel usgye girdim oda zor gördü burnunu benım 23 agustosta gökalp beye randevum var eylul ekım randevularını da aldım gökalp beyden bakalım kımde yapacağım dogumu

Pipiyi gördük, resmini de eve geçince koyucam ) çikolata cidden farkettiriyo kıpır kipirdi ) doktor ne kadar hareketli dedi tabi ben çikolatadan bahsetmedim

Poposunu dondü bize, bacaklarının arasındaki de pipi

Eklentiler

• $image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 45
Valla canım inşallah doktoru baya ugrastirdim ama değdi en son vajinal ultrasonografiyle netlestirdi durmadigi icin benim sipam

karataş hastanesi özel mi?
nette bir şeybulamadım hakkında
bir de özel usg ne ?yani ayrıca para mı veriliyor?anlatır mısın?
egepolde nöbetçi doktor kimse o giriyormuş doğuma
benım de aklım nedense Hakan Bey de kaldıı
perşembe günü gideceğim şükran hanıma tekrar belki hakan Bey'den alırm bundan sonraki randevularımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…