- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.901
benmde günüm yoğum olcak önce ev temizliği sonra benm temzliğim banyo hazırlanma dışarı cıkma arkadaşımın doğum günü için hediye secme sonra iftarda kaynanama gitme tabi ev misafir dolu olcak sonra eve gel bidaha hazırlan 12den sonra doğum günü inş uyuyakalmam
Poposunu dondü bize, bacaklarının arasındaki de pipi
Oğlum geliyo)
sennki benden betermiş allah yardım etsin ben evi bitirdim gidip biraz alışveriş sonrada yemekler
papapa cım bu görüntüyü sakla ilerde oğlunun eşine gösterirsin gülüşürlerhayırlı olsun.
karataş hastanesi özel mi?
nette bir şeybulamadım hakkında
bir de özel usg ne ?yani ayrıca para mı veriliyor?anlatır mısın?
egepolde nöbetçi doktor kimse o giriyormuş doğuma
benım de aklım nedense Hakan Bey de kaldıı
perşembe günü gideceğim şükran hanıma tekrar belki hakan Bey'den alırm bundan sonraki randevularımı
canım sana çok soru soruyuroum ama
karataşa gitsem pazartesi hemen ikili için randevu alabiliyor muyum?
nasıl oluyor işleyiş[/QUOTEben sana telefonunu vereyım osman beye al randevunu 37 tl muayene 55 tl de 2li test usg ölcumunu osman bey yapıyor cıkışta hemen laboratuarda kan verıyorsun 10 gun sonrada sonuc
02324414171 ama hemen ara konak akmye 1 durak uzaklıkta
bütün ultrason fotoğraflarını saklıyorum canım :)) allahım ben onun pipisini yerim ya :)) hep erkek hissetmiştim erkek geliyo şimdi :))
selam kızlar! ben de şimdi ultrason fotosu eklemeye çalışıcam olcak mı bakalım? bizimki size de bi el sallasın teyzeleri
Eki Görüntüle 474284
ayyy çıkmış valla. maşallah kuşumaaa :)))))))))))
Oğlum geliyo)
arkadaşlar öncelikle hepinize mrb.umarım hersey yolundadır.benim kafama takılan beni huzursuz eden birsey var bugün gögüslerim hiç acımıyor bazen acısı azlıyordu ama hiç böyle olmamıstı dokunduğumda acırdı ama şimdi acımıyor aranızda benim durumda olan varmı korkuyorum birşey mi oldu diye(
selam kızlar! ben de şimdi ultrason fotosu eklemeye çalışıcam olcak mı bakalım? bizimki size de bi el sallasın teyzeleri
Eki Görüntüle 474284
ayyy çıkmış valla. maşallah kuşumaaa :)))))))))))
canım meraklanma, aynı soruyu geçenlerde ben sormuştum, çünkü aynı senin gibi dokundum falan acımadı, durduğu yerde acıyan göğüsler. ama birkaç gün sonra tekrar başladı. azalması normalmiş zaten... ne güzel hep aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizden görünce içimiz rahatlıyor...arkadaşlar öncelikle hepinize mrb.umarım hersey yolundadır.benim kafama takılan beni huzursuz eden birsey var bugün gögüslerim hiç acımıyor bazen acısı azlıyordu ama hiç böyle olmamıstı dokunduğumda acırdı ama şimdi acımıyor aranızda benim durumda olan varmı korkuyorum birşey mi oldu diye(
Poposunu dondü bize, bacaklarının arasındaki de pipi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?