2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım sana çok soru soruyuroum ama
karataşa gitsem pazartesi hemen ikili için randevu alabiliyor muyum?
nasıl oluyor işleyiş

sennki benden betermiş allah yardım etsin ben evi bitirdim gidip biraz alışveriş sonrada yemekler

sennki benden betermiş allah yardım etsin ben evi bitirdim gidip biraz alışveriş sonrada yemekler

hamaratlık işte en zor kısmı bitirdim temzlk tmm bnede rahatladım 2kilo vermişimdir temizliğimden sonra...kaynananmda aradı akşama gel diyo çarşıya ne zaman incen diyo ben akşam kocamla gelirim tmm dedi hayret ettm söylenmedi çarşıya incem diye bundan sonrası kolay burda hava bugün biraz serin rahatım

karatas hastanesı ızmırın en eskı ozel hastanesıdır yahudı hastanesı dıyede bılınır ben oğlumu karatasta doğum yapmıstım ama sımdı sgklılarada bakıyor çok sessız sakın bır hastane karatas ta

özel usg dediğim sgk dan faydalanamadım 90 tl verdım hemen randevu aldım o anlamada özel usg

persembe gıttıgınde hakan beyın 2-3 aylık randevusunu al ben oyle yaptım gökalp beyın daha hıc gıtmeme ragmen 23agustos 22 eylul 20 ekım randevularını aldım bıle gökalp beyın çok methını duydum hakan beyınde

arkadaşlar öncelikle hepinize mrb.umarım hersey yolundadır.benim kafama takılan beni huzursuz eden birsey var bugün gögüslerim hiç acımıyor bazen acısı azlıyordu ama hiç böyle olmamıstı dokunduğumda acırdı ama şimdi acımıyor aranızda benim durumda olan varmı korkuyorum birşey mi oldu diye(

selam kızlar! ben de şimdi ultrason fotosu eklemeye çalışıcam olcak mı bakalım? bizimki size de bi el sallasın teyzeleri

ayyy çıkmış valla. maşallah kuşumaaa :)))))))))))

Son düzenleme:
bütün ultrason fotoğraflarını saklıyorum canım :)) allahım ben onun pipisini yerim ya :)) hep erkek hissetmiştim erkek geliyo şimdi :))

bende bende :) basından berı değil ılk oğlum dogdugundan berı dıyordum ben dogurursam bır oğlan daha olcak dıye :) kendımde kız doğurabılecek yetenegı görmuyordum zaten:)

iyiki sormuşsun canım.içim rahatladı çünkü bende önceden yanlışlıkla dokunsam canım çıkıyodu.şimdi hiç bişey yok endişelenmeye başlamıştım.senden de duyunca demekki normalmiş dedim:))

canım meraklanma, aynı soruyu geçenlerde ben sormuştum, çünkü aynı senin gibi dokundum falan acımadı, durduğu yerde acıyan göğüsler. ama birkaç gün sonra tekrar başladı. azalması normalmiş zaten... ne güzel hep aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizden görünce içimiz rahatlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…