2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kız el sallamış gerçekten.maşallah yavruna da sanada.ay bide doğsalarda dışardaki hallerini koysak sabırsızlanıyorum onu görmek için

Eki Görüntüle 474291
............................................

pek bi uslu efendi çıkmış..nasıl hareketli miydi? uyuyorlar bide bu şirinler bazen demi yaa?. kızlar siz haerketli diyodunuz ya bende bölee içerde akua park gibi fıtı fıtı dönüyo yüzüyo filan sanıyordum ama bizimki kız galiba göbek atıyo. alttan dürtmüş gibi zıplıyo. elini ayağını sallıyo ankara havası oynar gibi böyle olur heralde dimi normal yani? başka napsın çocuk biz geldik diye şebeklik mi yapsın. oy annesi kurban olsun yaa içimden sevgi aktı.gel şubat gel.

koca memişlere sporcu sütyeni almaya gidecem. alan arkadaşlar memnun kaldınız mı? dikkat etmek gereken detay var mı?

walla bizimki öyle çok hoplayıp zıplamadı..arada döndü poposunu,yüzünü....zaten çok heyecanlı oluyosun...dr.bi ellerini gösteriyo,bi bacaklarını...bi ihtimal kız demişti..resimdeki gibi akıllı olur inşallah..

canım hevesini kırmak gibi olmasın ama bebişin kalp sesini duyma ihtimalin yok
o duyduğun ses muhtemelen renal arter(böbrek atar damarı), yada direk abdominal aort veya senin kalbinin sesi:26:
sırt üstü yat we karnına bak bırak duymayı atar damar atışını gözünle bile görürsün,
eşinede bak ondada görücek we duyucaksın

yaaa inanmıyorum daha bu sabah eşime dedimki
ya benim göğüslerim artık pek acımıyo niyeki diye
resmen aynı şeyleri yaşıyoruz yaa
bukadar ortak bulguları direk bilimsel kabul ediyorum artık

masallaaahh sanaaaa ayyyy yerım ben o pramakları tek tekk .eyy allhım senne buyuksun suna bak yaaaaaa ınanılmazz
yeme teyzesiiii... :) seninkini ne zaman görcez yaa?? bayaa büyüdü seninki de.

Eki Görüntüle 474291
............................................
oy kuzuuuummmm ne kadar çok benziyolar. aynı günlerde gidiyoruz ya seninle. maşallah maşallah!!!

yaa bizimki de çok zıpladıydı öyle bi ara. hıçkırıyolar sanırım. :) bayaa bi attırıyo. bi ara dr tepesinden bakıyodu. kapı açıldı o sırada müzik sesi geldi. bizimki başladı elleriyle dans etmeye resmen. ay bi görseniz çok komik oldu. :)))

koca memişlere sporcu sütyeni almaya gidecem. alan arkadaşlar memnun kaldınız mı? dikkat etmek gereken detay var mı?
mutlaka dene de rahat olsun. çok sıkmasınlar askıları falan da genelde çapraz oluyolar ya. ben hafif olanlarıyla daha rahat ettim. bi de bu sıcaklarda penye olanlar daha iyi oluyo

kızlar hepinizin usg lerine bayıldım maşallah diyorum
birsy senin bebiş aynı benimkine benziyor
benim bebiş koca kafalı, koca karınlı, incecik kol we bacakları war
seninki sanki azcık daha tombiş maşallah

kızlar usg görüntülerinize baktım maaşallah yavrularımıza
hemen hemen herkes cinsiyet öğrendi valla bi ben kaldım
münire için cinsiyet biliordu dio bir arkadaş sanırım olanlardan haberi yok münire merhume oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…