- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.921
12+2 iken tam 10 gün önce..acaba şimdi nasıl?...merak ediyorum...
selam kızlar! ben de şimdi ultrason fotosu eklemeye çalışıcam olcak mı bakalım? bizimki size de bi el sallasın teyzeleri
Eki Görüntüle 474284
ayyy çıkmış valla. maşallah kuşumaaa :)))))))))))
kız el sallamış gerçekten.maşallah yavruna da sanada.ay bide doğsalarda dışardaki hallerini koysak sabırsızlanıyorum onu görmek için
ben daha önce çok yüklemeye çalıştım..yüklüyodum..ama resim gözükmüodu..meğerse sayfanın kendisinde çıkıyomuş..acaba sende de öyle mi oluyo..masallaaahhh kocaman olmustur bebişin.bı ben yukluyemedım beceremedım yaa
Eki Görüntüle 474291
............................................
usg topiğine yazmıştım ama kıskandım bende göstercenP
Eki Görüntüle 474303 işte kızlar 9+3 idi simdi 11+1 teyzeleri
iyi geceler kızlar nasılsınız biz bebişimle yanlız takılıyoruz babamız şehir dışına gitti malesef kızlar eşim bugün karnımı dinledi bebeğin kalp sesi çok net geliyo dedi bide sanki böyle suyla ilgili ses geliyo ayrıyetten diyo ay bende sesini duymak istiyom ya kızlar bide ben önceden şöyle bişey duuymuştum eğer hamilelikte kadının lekesi olursa erkek olurmuş hiç lekesi falan olmazsa kız olurmuş siz duydunuz mu böyle bişey yada cinsiyetini öğrenen anneler sizde böyle bişey oldu mu
arkadaşlar öncelikle hepinize mrb.umarım hersey yolundadır.benim kafama takılan beni huzursuz eden birsey var bugün gögüslerim hiç acımıyor bazen acısı azlıyordu ama hiç böyle olmamıstı dokunduğumda acırdı ama şimdi acımıyor aranızda benim durumda olan varmı korkuyorum birşey mi oldu diye(
yeme teyzesiiii... :) seninkini ne zaman görcez yaa?? bayaa büyüdü seninki de.masallaaahh sanaaaa ayyyy yerım ben o pramakları tek tekk .eyy allhım senne buyuksun suna bak yaaaaaa ınanılmazz
oy kuzuuuummmm ne kadar çok benziyolar.Eki Görüntüle 474291
............................................
yaa bizimki de çok zıpladıydı öyle bi ara. hıçkırıyolar sanırım. :) bayaa bi attırıyo. bi ara dr tepesinden bakıyodu. kapı açıldı o sırada müzik sesi geldi. bizimki başladı elleriyle dans etmeye resmen. ay bi görseniz çok komik oldu. :)))pek bi uslu efendi çıkmış..nasıl hareketli miydi? uyuyorlar bide bu şirinler bazen demi yaa?. kızlar siz haerketli diyodunuz ya bende bölee içerde akua park gibi fıtı fıtı dönüyo yüzüyo filan sanıyordumama bizimki kız galiba göbek atıyo. alttan dürtmüş gibi zıplıyo. elini ayağını sallıyo ankara havası oynar gibi böyle olur heralde dimi normal yani? başka napsın çocuk biz geldik diye şebeklik mi yapsın. oy annesi kurban olsun yaa içimden sevgi aktı.gel şubat gel.
mutlaka dene de rahat olsun. çok sıkmasınlar askıları falan da genelde çapraz oluyolar ya. ben hafif olanlarıyla daha rahat ettim. bi de bu sıcaklarda penye olanlar daha iyi oluyokoca memişlere sporcu sütyeni almaya gidecem. alan arkadaşlar memnun kaldınız mı? dikkat etmek gereken detay var mı?
Eki Görüntüle 474303 işte kızlar 9+3 idi simdi 11+1 teyzeleri
selam kızlar! ben de şimdi ultrason fotosu eklemeye çalışıcam olcak mı bakalım? bizimki size de bi el sallasın teyzeleri
Eki Görüntüle 474284
ayyy çıkmış valla. maşallah kuşumaaa :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?