2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Gamzeli canım yukardaki anketi güncelleyip değiştirebiliyo musun? şimdi herkes cinsiyet öğreniyor ya bebeğinizin ne olduğunu hissediyosunuz yada bebeğinizin cinsiyeti nedir gibi bir ankete çevirebilir miyiz? yada bir çizelge mi oluşturalım.sen bilirsin uğraşamam zamanım yok diyosan kalsın.ama doğumu hatırlatıyo bana hep:18::18::18:

kızlar geldim ense ölçümü cok iyi dedi kan istemedi cok şukur guzel cıktı cinsiyetimiz buyuk ihtimalle kızmış ama kimseye deme henuz tam demiyorum 15 gun sonra dedi ama ben herkese soyledim

burdaaydı ya hatırladım papapa nın bebişiydi.bebişide kendisi gibi eğlenceli olucak sanırım.bu arada papapa nerde? randevusu mu vardı?dizi saati gelirdi.
o tatile cıkmıştı yanlış hatırlamıyosam
valla duygusallıkta üstüme tanımam gecen kocam git annenlerde kal dedi bende ağladım beni istemiyosun diye tmm gitme istemiyodum ben zaten dedi de ikna oldum
ayy cok guzelms hc de yetenegm yoktr ama ordursem bırılerıne modelını cıkarması zormudur

aynnen yetenek sıfır bi başlasam hiçbişeye benzemez atkı bile öremem ben kaldı ki bu ablam halleder benm yerime

kızlar geldim ense ölçümü cok iyi dedi kan istemedi cok şukur guzel cıktı cinsiyetimiz buyuk ihtimalle kızmış ama kimseye deme henuz tam demiyorum 15 gun sonra dedi ama ben herkese soyledim

darısı başımıza bizimde 13 ağustosta ense ölçümü var.senin kaç haftalık şuan.benim o zaman 12 haftalık olcak inş.

kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktuk hemen doktora giyttik çok şükür kalp atışları iyi ve çok güzel hareket ediyo.inş. bişey olmaz.progestan verdi doktor çok korkuyorum

ben doğru mu anladım? ensesine baktı ölçüsü iyi olduğu için 2 li teste mi gerek duymadı?bende henüz 2 li test yaptırmadım ensesi 1,5 mm dedi.normal dedi.hadi bakalım ayyy kız çocuğu çok tatlı oluyor yaa siz kız doğurunda bende seçeyim güzellerinden. bizim ailede herkes erkek görüyo ben hariç.

hoşgeldin sevgi hadi hayırlı olsun bakemmm ense ölçümü içinde çok sevindim maş. kuzucuğa bende cumartesi gideceğim nasip olursa bakem ne çıkacak bize :)

kuzu sana erkekmi demişti kız

kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktuk hemen doktora giyttik çok şükür kalp atışları iyi ve çok güzel hareket ediyo.inş. bişey olmaz.progestan verdi doktor çok korkuyorum

KOrkma arkadaşım progestan vermiş i,şte korusun diye. bak farketmişsiniz ne güzel.progestanı ya geç kullanmaya başlasaydın. içini ferah tutt.

cnm benım hayırlı ugurlu olsun.Allah tamamına erdırsn elı ayagı duzgun olsun.saglıl vıcdanlı hayırlı evlat olmayı nasıp etsın.
senınd cın takvımı ve mınure erkekdı dımı.kadın herkeze bya sallamıs.:)
ıkı kız annesı sanslı annedır cnm.resmı varsa koy mınıkkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…