- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.141
Acep değişik PATİK modelleri uygulamalı örnekli bildiğiniz siteler yada bloglar var mı ?..Malum kış bebişi olcekler ya az yapayım şimdiden diyorum şöyle espirili
Eki Görüntüle 475350 Eki Görüntüle 475352
Acep değişik PATİK modelleri uygulamalı örnekli bildiğiniz siteler yada bloglar var mı ?..Malum kış bebişi olcekler ya az yapayım şimdiden diyorum şöyle espirili
Eki Görüntüle 475350 Eki Görüntüle 475352
ayy cok guzelms hc de yetenegm yoktr ama ordursem bırılerıne modelını cıkarması zormudur
çok güzelmiiş. annemde ör bişeler deyip duruyo da ben bu sıcakta ip tutmaya dayanamam sanırım.sen becerikli bir annesin sanırım eline sağlık şimdiden.
kızlar geldim ense ölçümü cok iyi dedi kan istemedi cok şukur guzel cıktı cinsiyetimiz buyuk ihtimalle kızmış ama kimseye deme henuz tam demiyorum 15 gun sonra dedi ama ben herkese soyledim
o tatile cıkmıştı yanlış hatırlamıyosamburdaaydı ya hatırladım papapa nın bebişiydi.bebişide kendisi gibi eğlenceli olucak sanırım.bu arada papapa nerde? randevusu mu vardı?dizi saati gelirdi.
valla duygusallıkta üstüme tanımam gecen kocam git annenlerde kal dedi bende ağladım beni istemiyosun diye tmm gitme istemiyodum ben zaten dedi de ikna oldumben baktım erkek oluyor buna göre.o çıkıntı yukarı doğru. ya ben kız istiyorum diye düşünüyordum hep kız ismi düşünüyordum ama burda sonucu erkek görünce de içim pır pır etti. idrak ettim ki ne olursa olsun o benim canım kanım. son 2 haftadır anne olacağımı ve hamile olduğumu daha iyi anlıyorum. daha çok duygusala bağlıyorum. sizdede böyle mi oldu baştan beri anneliği hissediyomuydunuz?
ayy cok guzelms hc de yetenegm yoktr ama ordursem bırılerıne modelını cıkarması zormudur
kızlar geldim ense ölçümü cok iyi dedi kan istemedi cok şukur guzel cıktı cinsiyetimiz buyuk ihtimalle kızmış ama kimseye deme henuz tam demiyorum 15 gun sonra dedi ama ben herkese soyledim
herkese selamlar
bu mide bulantisi ne guzel gecti derken ertesi gun tekrar basliyo. daha gecmedi ama azaldi gibi. bi de benim midem hamilelikten once de relu gastirit sorunu vardi. simdi daha kotu oldu. surekli yanma ve agri var. gecen hafta agrisindan aglayarak doktora gittim o da mide asidini baskilayici hap verdi.bulanti ilacida iciyorum zaten. ama cok tereddutluyum. benim gibi surekli ilac icen var mi boyle yaa. bebisime zarar verecek diye de korkuyorum ama icmeyince yerlerde surunuyorum. Allah hepimizin bebislerini korusun.[/QUOTE
benim de arttı bulantım. doktor emedur hap vermişti. ilk 2 ay inan ki çok az içtim. 1 kutuyu bu ay bitirdim diyebilirim. ben sıcaklarla da alakası var diye düşünüyorum. ben sıcaklarda zaten iştahsız olurdum. şimdi bişi yiyemiyorum
ben doğru mu anladım? ensesine baktı ölçüsü iyi olduğu için 2 li teste mi gerek duymadı?bende henüz 2 li test yaptırmadım ensesi 1,5 mm dedi.normal dedi.hadi bakalım ayyy kız çocuğu çok tatlı oluyor yaa siz kız doğurunda bende seçeyim güzellerinden. bizim ailede herkes erkek görüyo ben hariç.
kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktuk hemen doktora giyttik çok şükür kalp atışları iyi ve çok güzel hareket ediyo.inş. bişey olmaz.progestan verdi doktor çok korkuyorum
kuzu sana erkekmi demişti kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?