2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
KOrkma arkadaşım progestan vermiş i,şte korusun diye. bak farketmişsiniz ne güzel.progestanı ya geç kullanmaya başlasaydın. içini ferah tutt.

düşük çok kötü bişey tamda kendimizi alıştırmışken...........çok güzel hareket ediyo hiç durmadı ultrason boyunca eğer bişey olursa çok üzülücez ama doktor bişey olmıcak dedi

kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktuk hemen doktora giyttik çok şükür kalp atışları iyi ve çok güzel hareket ediyo.inş. bişey olmaz.progestan verdi doktor çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun cnm doktorun hemencik bak gerekeni yapmış süper...Canını sıkma sen kendine dolayısyla bebişne dikkat et emi...stresden üzüntiden uzak dur yorma kendini..görümcemde kullandı o ilaçtan ..7 düşüğü vardı ...Geçtiğimiz cuma kızı oldu ...

evet canım ense ölçümü yaptı.kana gerek duymadı evet kızlar hem guzel hemde cok sırnasık oluyolarbenm evde var bitane

öncelkikle guzel dileklerin için sagol canım.tahmnlere gelince minure bana tahmn yapmamıştı cin takvimi kız diyordu ama benm ilk kızımdada erkek diyordu.bu arada iki kız annesi olmakla ilgili eşim doktordan cıkınca bana diyoki ohhh canım işin iş valla ilerde iki kız sil supur sende yan gel yat

düşük çok kötü bişey tamda kendimizi alıştırmışken...........çok güzel hareket ediyo hiç durmadı ultrason boyunca eğer bişey olursa çok üzülücez ama doktor bişey olmıcak dedi

doktor bişey olmaycak dediyse inşallah olmaz. daha olumsuz olsa sinyalini verirdi. çok heveslendirmemeye çalışırdı seni .olumsuzu çağırma lütfen olumlu düşün dua et bol bol. ben duanın gücüne inanırım.onunla konuş beni bırakma diye.tabi için rahat etsin ilişkiye de ara ver ağda yaptırma bi süre.yani bişe olmaz diyolar ama olursada insan hep kendini yer.

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamalr. sabah yine kuzularımızla birlikte uyanalım burda buluşalım inşallah.bulantısız bir akşam olsun lütfennn.

Canım korkma, benim de 10. haftada lekelenmem oldu çok korktum ama hiç birşey olmadı çok şükür.. Sana da progestan vermiş doktor bak, bebek te de sorun yok, bişey olmıcak :)

bende öyle yapıyorum canım çok dikkat ediyorum ve bebeğimi çok istiyorum bişey olmıcak inş.

yaa bn sanslı dıyınce o bkımdandemedım de:) ama esındefarklı acıdan bakmıs :)onla byuyceklerdebızım yardımlarıolcak gercı kızıma kalsa butun evısuurur tozalr pas pas yapar cok becerıklıdır :)annesının tatlı evladı

kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktuk hemen doktora giyttik çok şükür kalp atışları iyi ve çok güzel hareket ediyo.inş. bişey olmaz.progestan verdi doktor çok korkuyorum

cnm cok gecmıs olsun korkma allahın ıznıyle hıcbıse olmaz bendendecok az bırkere kahve leke geldı hemen doktora gıttım progestanıctım bıahada gelmedı zaten.
buarada yakınmıssın hastaneye ınsallah gıdersın. doktorumun adı gulcın demırdoven.sen normalde nerıye gıdıyosun.

kız paralel olunca kız olmuyo mu erkeklerinki açılı.bidaha baksana. 2li testi neden yapmadı? bende henüz yaptırmadım kocam istemiyo ikna etmeyede uğraşmıyorum bende.

kuzm yanlış yazmışım paralel die açılı yazcağıma leylalığıma ver:) doktor gerek yok diyo % 50 ihtimalli bi testle sizi yanlış bi karara sürüklemek istemem zaten zeka testi yapılacak gerek yok dedi ondan yapmadı

benim kanamam da 10.haftada olmuştu kızlar. kahve akıntı şeklindeydi.eski bir kanamaymış. dr. 15 gün yat kontrole gel demişti. gittiğimde biraz ayrılma olmuş, bebeğin eşi aşağıda duruyor dedi. size dr herhangi bir gerekçe söyledi mi kanamayla ilgili merak ettim??

bacım onu değiştiremiyorum ya daha önced söylemişlerdi dğiştirelim die ama beceremedik kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…