- 24 Mayıs 2010
- 611
- 1
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.161
KOrkma arkadaşım progestan vermiş i,şte korusun diye. bak farketmişsiniz ne güzel.progestanı ya geç kullanmaya başlasaydın. içini ferah tutt.
kızlar geldim ense ölçümü cok iyi dedi kan istemedi cok şukur guzel cıktı cinsiyetimiz buyuk ihtimalle kızmış ama kimseye deme henuz tam demiyorum 15 gun sonra dedi ama ben herkese soyledim
darısı başımıza bizimde 13 ağustosta ense ölçümü var.senin kaç haftalık şuan.benim o zaman 12 haftalık olcak inş.
12+1 canım bugun gittim
kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktuk hemen doktora giyttik çok şükür kalp atışları iyi ve çok güzel hareket ediyo.inş. bişey olmaz.progestan verdi doktor çok korkuyorum
ben doğru mu anladım? ensesine baktı ölçüsü iyi olduğu için 2 li teste mi gerek duymadı?bende henüz 2 li test yaptırmadım ensesi 1,5 mm dedi.normal dedi.hadi bakalım ayyy kız çocuğu çok tatlı oluyor yaa siz kız doğurunda bende seçeyim güzellerinden. bizim ailede herkes erkek görüyo ben hariç.
cnm benım hayırlı ugurlu olsun.Allah tamamına erdırsn elı ayagı duzgun olsun.saglıl vıcdanlı hayırlı evlat olmayı nasıp etsın.
senınd cın takvımı ve mınure erkekdı dımı.kadın herkeze bya sallamıs.:)
ıkı kız annesı sanslı annedır cnm.resmı varsa koy mınıkkusu
düşük çok kötü bişey tamda kendimizi alıştırmışken...........çok güzel hareket ediyo hiç durmadı ultrason boyunca eğer bişey olursa çok üzülücez ama doktor bişey olmıcak dedi
düşük çok kötü bişey tamda kendimizi alıştırmışken...........çok güzel hareket ediyo hiç durmadı ultrason boyunca eğer bişey olursa çok üzülücez ama doktor bişey olmıcak dedi
doktor bişey olmaycak dediyse inşallah olmaz. daha olumsuz olsa sinyalini verirdi. çok heveslendirmemeye çalışırdı seni .olumsuzu çağırma lütfen olumlu düşün dua et bol bol. ben duanın gücüne inanırım.onunla konuş beni bırakma diye.tabi için rahat etsin ilişkiye de ara ver ağda yaptırma bi süre.yani bişe olmaz diyolar ama olursada insan hep kendini yer.
Canım korkma, benim de 10. haftada lekelenmem oldu çok korktum ama hiç birşey olmadı çok şükür.. Sana da progestan vermiş doktor bak, bebek te de sorun yok, bişey olmıcak :)
öncelkikle guzel dileklerin için sagol canım.tahmnlere gelince minure bana tahmn yapmamıştı cin takvimi kız diyordu ama benm ilk kızımdada erkek diyordu.bu arada iki kız annesi olmakla ilgili eşim doktordan cıkınca bana diyoki ohhh canım işin iş valla ilerde iki kız sil supur sende yan gel yat
kızlar dün akşam kanamam oldu çok korktuk hemen doktora giyttik çok şükür kalp atışları iyi ve çok güzel hareket ediyo.inş. bişey olmaz.progestan verdi doktor çok korkuyorum
kız paralel olunca kız olmuyo mu erkeklerinki açılı.bidaha baksana. 2li testi neden yapmadı? bende henüz yaptırmadım kocam istemiyo ikna etmeyede uğraşmıyorum bende.
cnm cok gecmıs olsun korkma allahın ıznıyle hıcbıse olmaz bendendecok az bırkere kahve leke geldı hemen doktora gıttım progestanıctım bıahada gelmedı zaten.
buarada yakınmıssın hastaneye ınsallah gıdersın. doktorumun adı gulcın demırdoven.sen normalde nerıye gıdıyosun.
Gamzeli canım yukardaki anketi güncelleyip değiştirebiliyo musun? şimdi herkes cinsiyet öğreniyor ya bebeğinizin ne olduğunu hissediyosunuz yada bebeğinizin cinsiyeti nedir gibi bir ankete çevirebilir miyiz? yada bir çizelge mi oluşturalım.sen bilirsin uğraşamam zamanım yok diyosan kalsın.ama doğumu hatırlatıyo bana hep:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?