- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.181
Evet artik siyah ishalde basladi ve kanli kusmaya devam. Anlamadigim benim kusmalarim 7. Haftada bitmisti.ustelik hic zorlanmadan cesme gibi kusuyorum afedersiniz. hicbisey yiyemez durumdayim ve cok da gucsuzlestim. korkmaya basladim artik. Acile gidicem. Umarim bebegime bisey olmaz.
kızlar ben et, tavuk, balık, yumurta yiyemiyorum
normalde acayip etçil bi insandım
ya benim bu tiksinme olayı geçmese
ben bebeğimi proteinsiz nasıl büyütücem, özelliklede son aylarda
napıcam ben yaa
Kizlar meraba. Geldim hastaneden. Kanli kusma ve ishal vardi benim hani. Merak etmissiniz haber vereyim dedim. Eksik olmayin. Tansiyonum 8-6ydi ilk gittigimizde. Kusmaktan degil de gastrit kaynakli bi kanama olmus. Demir ilaci da tetiklemis. Serum verdiler biraz canlandim. İstirahat ve diyet tedavisi verdi dr. İlac veremedi hamileyim diye. Aman dikkat edin midenizi sakin oyle bos birakip yanmasina izin vermeyin. İki gundur mahvetti beni o kanama. Basiniza gelirse ciddiye alin lutfen. Benim gibi gec kalmayin. Sansim varmis ki kendi kendime iyilesmeye baslamisim.
Bu arada bebise de baktilar iyi mi diye. Benim durumdan hic eser yoktu onda masallah! Kipir kipirdi, oyun oynuyodu icerde.bi de dr moral olsun diye cinsiyetini bi tahmin etmeye calisiyim dedi. Galiba kiraz geliyo. :) ama kucuk oldugu icin pipi varsa da gorunmuyo olabilirmis. Kendinizi sartlamayin dedi. Heralde bayramdan sonra ogreniriz onu da. Saglikli ve hayirli olsun da..
cnm çok grcmıs olsun ıkı ucgundur cok gıreıyorum haberım yoktu rhatsızlığından aama neysekı bebeğine bı etkı etmemıs snde atlatırsınen kısa surede bak neguzel moralde vermısler sana ohhhh.bendemı hasta olsam napsam bebısıbı kere fazla gormusolurum:)
Kizlar meraba. Geldim hastaneden. Kanli kusma ve ishal vardi benim hani. Merak etmissiniz haber vereyim dedim. Eksik olmayin. Tansiyonum 8-6ydi ilk gittigimizde. Kusmaktan degil de gastrit kaynakli bi kanama olmus. Demir ilaci da tetiklemis. Serum verdiler biraz canlandim. İstirahat ve diyet tedavisi verdi dr. İlac veremedi hamileyim diye. Aman dikkat edin midenizi sakin oyle bos birakip yanmasina izin vermeyin. İki gundur mahvetti beni o kanama. Basiniza gelirse ciddiye alin lutfen. Benim gibi gec kalmayin. Sansim varmis ki kendi kendime iyilesmeye baslamisim.
Bu arada bebise de baktilar iyi mi diye. Benim durumdan hic eser yoktu onda masallah! Kipir kipirdi, oyun oynuyodu icerde.bi de dr moral olsun diye cinsiyetini bi tahmin etmeye calisiyim dedi. Galiba kiraz geliyo. :) ama kucuk oldugu icin pipi varsa da gorunmuyo olabilirmis. Kendinizi sartlamayin dedi. Heralde bayramdan sonra ogreniriz onu da. Saglikli ve hayirli olsun da..
cnm çok grcmıs olsun ıkı ucgundur cok gıreıyorum haberım yoktu rhatsızlığından aama neysekı bebeğine bı etkı etmemıs snde atlatırsınen kısa surede bak neguzel moralde vermısler sana ohhhh.bendemı hasta olsam napsam bebısıbı kere fazla gormusolurum:)
gozun aydın cnm önemli bişe çıkmadığına sevindim
hayırlısı olsun diyelim cnm kiraz erkek oluyor dımı cnm .14 hafta gerçi baya da büyümüş benim doktor 12 haftada söledi kız olduğunu snin kesindir bence .
ay bugün kötü oldum ben yaaa
ishal olmuşum üstüne de kus
saç uçlarıma kadar terledim bayılıyordum annemin ödü koptu..
iyiyim şu anda çok şükür ama korktum
güzel haberler verenler gözünüzaydın
güzel haberler hepimizi rahatlatıyor valla
Saolun kizlar. Aman hasta oldugunuz icin gomeyin bebislerinizi. Saglikli saglikli gorun.:)
Kiraz kizdi canim.erkekse erik diyoduk.sanirim benim kocis de erkege alistirmis kendini, morali bozulmamistir insallah. Du bakalim yaa daha kesin degil cok var.İkimiz de hayirli ve saglikli evlat diliyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?