2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 475682

popom göbekten daha çok valla.

maşallal fizik iyi ya bendede ne kıc var ne bişey bugun doktor uyardı en kısa zamnda 50 olmam gerekiyormuş sanırım cok zayıflık iyi degilmiki ole dedi anlamadım bide senlen bende ne şans bacım ben 12+1 sende sanırım aynıydın kız dediler hep derlerya kızlar gec belli edermiş halt etmişler

kız ezel yazının içeriğini okumadan şiir yada mani sandım altalta olunca. tam şiir okuma moduna girdim baktım ishal diyo ter diyo çıktım iclal aydın modumdan hemencik.geçmişler olsun canım.

ole cnm sorma yaa ben kızımın zamanında da erkenden öğrenmiştik ama bukadar erken değildi.14 haftalıkken mi ne öğrenmiştin bunda direk 12+1de öğrendik.

ben zaten çok zayıf değilim kemikliliyim iri bir yapım var ama şişman değil yani.ama popo hep var kocam diyo 60 kiloysan 20si arkada diyo.:):):)
sen 50 kilomu olman gerekiyomuşş kaç kilosun ki yaa benn 77 kiloyumm gerçi çok zayıf çıtı pıtı halimde 62yi ilk kızıma hamile kaldığımd sonra 20 kilo aldım sonra doğumdan sonra verdim 62ye düştüm ama troıt hastalığı başlayınca 77kiloya çıktım Allahtan daha hiç kilo almadım birde 76ya düştüm zayıfladım.ama görünüşte uzun boylu olduğum için birde direk kiloyu heryere alıyorum çok şişko değilim balık etli diyelim:):)))

canım şuan 48 kiloyum ama bendede cok boy yok aslında normal olmalı ama nedense ustune basa basa börek,çorek.kebap ye dedi eşimde diyoki saat gece 10da iskender yiyo ama vucudu inkar ediyo
bide bacım erken olmasına cok taktı ben sezeryanlıyım bu dogdugunda sezeryanın uzerinden tam 12 ay gecmiş olucak buna fazla taktı 30.haftadan sonra her hafta takipte olmalısın dedi ona biraz canım sıkıldı:18:

bişe olmaz cnm Allahın izniyle ama doktorunun ısrarla kilo al demesi enteresan kepap falan ye demesi ayda bir kilo alman normal doktorlar kesinlikle kilo istemiyorlar ve çok erken hamile kaldıysanda çok kilo alman dikişlerin için bence çok iyi değil sen normal sağlıklı beslen meyvanı sebzeni sütünü peynirini etini ye abur cubur kebap börek çöreğe basma kendini.kilo alman gibi bir zorunluluk yok cnm

saol canım.ben medical park a gidiyorum doktorumdanda çok memnunum da cinsiyet konusunda 16 haftada söylerim dedi ona canım sıkıldı sende yazmışsın ya 12 haftalıkken ögrendim diye o yüzden bir seferlik gidicem başka bir doktora eğer söylemezse

canım bana eşinden geliyo dedi.progestan verdi.1 hafta sonra tekrar gidicem.bebeğin kalp atışı iyi bişey olmaz dedi

hımm anladımm cnm tamam hangı medıcalparka gıdıyosun.

hayırlı akşamlar bir yazdım bidahada yazmak nasip olmadı sürekli bakıyorum ama nedense yorum yapamıyorum hepiniz iyisiniz inşşşşşşşşş biz bebişle şimdilik iyiyiz Allaha şükür 3 4 gün sonra kontrölüm var gelişmeleri yazarım inşşşşşşşş güzel haberlerle dönerim

canıım geldinmi çok geçmiş olsun
iyi dinlen şuara ewet mideni boş bırakma
kanmaların çoğu zaten kendiliğinden durur ama sen yinede kendini takip et
kusma olmasa bile dışkına bak, sen artık kanama dışkısını öğrenmiş oldun
tam demirinki gibi değil daha vişne çürüğü gibidir tarifi zor
neyse canım kendine we iyiy bak öpüyorum

cnm baklagillerden yiyceksin protein açığını kapamak için özellikle yeşil mercimek haftada 3 kere tüketin diyolar kuru fasülye şekerliymiş pek tavsiye edilmiyo ama diğerlerini yiyebilirsin

canım zten baklagil yemeye çalışıyorum
sırf o yüzden dün mercimek çorbası yaptım
ama nohuttu fasülyeydi pek sewmem
bide yinede bunlar asla etin yumurtanın yerini tutmaz
inşallah bu hisler geçerde ben yiyebilirim

slm kuşlar sanırım herkes uyuyo
ben bugün çok mutluyum kontrolüm var demiştim sabah
öğleden sonra gittik 2li test için doktora göründüm
tabi gitmeden önce çikolata yedim bebişim bi hareketliydi ki eli ayağı sürekli
oynuyodu hatta bi ara kulağına götürdü sanki kaşır gibi yerim ben o elleri
ağzım kulaklarımda izledim doktor bile dedi ne kadar hareketli die ben de çikolata yedim dedim
doktor güldü nerden biliyosun dedi kocişim de internetin başından kalkmıyo ki dedi:)
doktor da böyle hamilelere doktorluk yapmak da zor dedi güldü:)
ayrıca gözleri de iri iri olacak dedi kocamanlar dedi:)
ama 2li test için ölçüm yapmadı onun için radyolojiye yönlendirdi ayrıntılı ultrason için
ona da yarına randevu aldık yani miniğimi yarın yine görcem
tabi o mutlulukla eve gelip yemek yapmaya başladım iftara annemleri davet etmiştim
o yüzden anca şimdi müsait olup yazabildim neyse hepiniz uyuyosunuz galiba
ben de çok ses yapmayayım buralarda :)

biz de dün kontrolümüze gittik bebişim resmen sörf yapıyodu suyun içinde maşallah :) herşeyimiz normal çok şükür. önümüzdeki hafta da tarama için çağırdı ama biz tatilde olacağımızdan bir sonraki haftaya erteledik. hayırlısı bakalım.
resmini de ekledim. eğer becerebildiysem. ama cinsiyet tahmini yapılabilir mi bu resimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…