- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.201
ay bugün kötü oldum ben yaaa
ishal olmuşum üstüne de kus
saç uçlarıma kadar terledim bayılıyordum annemin ödü koptu..
iyiyim şu anda çok şükür ama korktum
güzel haberler verenler gözünüzaydın
güzel haberler hepimizi rahatlatıyor valla
maşallal fizik iyi ya bendede ne kıc var ne bişey bugun doktor uyardı en kısa zamnda 50 olmam gerekiyormuş sanırım cok zayıflık iyi degilmiki ole dedi anlamadım bide senlen bende ne şans bacım ben 12+1 sende sanırım aynıydın kız dediler hep derlerya kızlar gec belli edermiş halt etmişler
canım şuan 48 kiloyum ama bendede cok boy yok aslında normal olmalı ama nedense ustune basa basa börek,çorek.kebap ye dediole cnm sorma yaa ben kızımın zamanında da erkenden öğrenmiştik ama bukadar erken değildi.14 haftalıkken mi ne öğrenmiştin bunda direk 12+1de öğrendik.
ben zaten çok zayıf değilim kemikliliyim iri bir yapım var ama şişman değil yani.ama popo hep var kocam diyo 60 kiloysan 20si arkada diyo.:):):)
sen 50 kilomu olman gerekiyomuşş kaç kilosun ki yaa benn 77 kiloyumm gerçi çok zayıf çıtı pıtı halimde 62yi ilk kızıma hamile kaldığımd sonra 20 kilo aldım sonra doğumdan sonra verdim 62ye düştüm ama troıt hastalığı başlayınca 77kiloya çıktım Allahtan daha hiç kilo almadım birde 76ya düştüm zayıfladım.ama görünüşte uzun boylu olduğum için birde direk kiloyu heryere alıyorum çok şişko değilim balık etli diyelim:):)))
canım şuan 48 kiloyum ama bendede cok boy yok aslında normal olmalı ama nedense ustune basa basa börek,çorek.kebap ye dedieşimde diyoki saat gece 10da iskender yiyo ama vucudu inkar ediyo
bide bacım erken olmasına cok taktı ben sezeryanlıyım bu dogdugunda sezeryanın uzerinden tam 12 ay gecmiş olucak buna fazla taktı 30.haftadan sonra her hafta takipte olmalısın dedi ona biraz canım sıkıldı:18:
cnm cok gecmıs olsun korkma allahın ıznıyle hıcbıse olmaz bendendecok az bırkere kahve leke geldı hemen doktora gıttım progestanıctım bıahada gelmedı zaten.
buarada yakınmıssın hastaneye ınsallah gıdersın. doktorumun adı gulcın demırdoven.sen normalde nerıye gıdıyosun.
benim kanamam da 10.haftada olmuştu kızlar. kahve akıntı şeklindeydi.eski bir kanamaymış. dr. 15 gün yat kontrole gel demişti. gittiğimde biraz ayrılma olmuş, bebeğin eşi aşağıda duruyor dedi. size dr herhangi bir gerekçe söyledi mi kanamayla ilgili merak ettim??
kız ezel yazının içeriğini okumadan şiir yada mani sandım altalta olunca. tam şiir okuma moduna girdim baktım ishal diyo ter diyo çıktım iclal aydın modumdan hemencik.geçmişler olsun canım.
saol canım.ben medical park a gidiyorum doktorumdanda çok memnunum da cinsiyet konusunda 16 haftada söylerim dedi ona canım sıkıldı sende yazmışsın ya 12 haftalıkken ögrendim diye o yüzden bir seferlik gidicem başka bir doktora eğer söylemezse
Kizlar meraba. Geldim hastaneden. Kanli kusma ve ishal vardi benim hani. Merak etmissiniz haber vereyim dedim. Eksik olmayin. Tansiyonum 8-6ydi ilk gittigimizde. Kusmaktan degil de gastrit kaynakli bi kanama olmus. Demir ilaci da tetiklemis. Serum verdiler biraz canlandim. İstirahat ve diyet tedavisi verdi dr. İlac veremedi hamileyim diye. Aman dikkat edin midenizi sakin oyle bos birakip yanmasina izin vermeyin. İki gundur mahvetti beni o kanama. Basiniza gelirse ciddiye alin lutfen. Benim gibi gec kalmayin. Sansim varmis ki kendi kendime iyilesmeye baslamisim.
Bu arada bebise de baktilar iyi mi diye. Benim durumdan hic eser yoktu onda masallah! Kipir kipirdi, oyun oynuyodu icerde.bi de dr moral olsun diye cinsiyetini bi tahmin etmeye calisiyim dedi. Galiba kiraz geliyo. :) ama kucuk oldugu icin pipi varsa da gorunmuyo olabilirmis. Kendinizi sartlamayin dedi. Heralde bayramdan sonra ogreniriz onu da. Saglikli ve hayirli olsun da..
cnm baklagillerden yiyceksin protein açığını kapamak için özellikle yeşil mercimek haftada 3 kere tüketin diyolar kuru fasülye şekerliymiş pek tavsiye edilmiyo ama diğerlerini yiyebilirsin
Eki Görüntüle 475847 Eki Görüntüle 475848 Eki Görüntüle 475849 Eki Görüntüle 475850
kucuk olanlarda 10+1 büyük olanlarda 12+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?