2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız bugün hava serin biraz sanki sabah yağmur yağmışşşşş cumartesi gelsede miniğimi görsemmmm ikili testimiz var aslında bugünden için gel demişti ama tekrardan işe gelmek zor olacak diye cumartesi geleyim dedim tamam dedi

cinsiyet tahmini icin biraz kucuk gibi. zor duruyorum cinsiyetini öğrenmek için. galiba sen de öylesin insallah en kısa zamanda öğreniriz.

günaydın kızlar.. dün ikili testi yaptırdım. 12+5 olmuşuz. bebeğim de 63 mm olmuş maşallah tahmini doğum tarihi de 6 şubatmış.. :)
ense kalınlığı ölçüldü 1.4 çıktı. kan testi de verdim 10 gün sonra sonucu alıncak ama internetten tahlil sonucuma baktım çıkan bi değer var pap-a 5.88 yazıyo.. ben hiçbişey anlamadım. 10 gün sonra sonucu alıcam yorumlıcak doktor ama ense kalınlığını ölcerken çok iyi görünüyo maşalllah dedi.. sizlerden bu testi yaptıran var mı........

Çok çok geçmişler olsunnnn.....İyi haberlerle döndüğüne çook sevindim..... Bebiş erik yada kiraz sağlıklı sıhatli olsunda demiii ..

Canım ben geçen yıl diyetisyene gitmiştim o zaman besin grupları veriyolar sana ve her besin grubundan tüketmen gerekn miktarları Et grubunda bakla mercimek fasulye yumurta falan filanın yanında bir de peynir var canım peynir de etin yerini tutuyor.

aynenn vallaa bende zmn gecırıyorum bı saate kdr cıkarım.sende tıkılıp kalma evde hava bıraz daha ii bugun tam gezmeklık

burda hava cok güzel serin hemde esiyo ama cnm hiç çıkmak istemiyo ama mecburen cıkıcam kocam oruç olunca dışarı çıkmak içmden gelmiyo

ya kızlar 13.haftam bitiyor.çok iştahsızım, midem bulanıyor.peynir ekmek dışında herşeyden tiksindim. ne zaman serumluk olurum acaba? bebeğim gelişmez diye korkuyorum. ilk 2 ay biraz büyüdü göbeğim. son 1 aydır değişiklik yok. emedur içiyorum ama çok etkisi yok sanırım. napsam ki ben??

selam kızlarr. sabah kocayı yolcu ettim. güzell bi banyo yaptım tam evim şahaneyi izleycem derkeeen uyuyakalmışım bitmiş kalkmışım. bugünki mutfağın başını gördüm sonunu o kadar merak etmiştim ki nasıl uyudum hayret.bebeler banyo yapınca uyur ya bizimkide öyle olacak sanırım.siz izlediniz mi? ev baya dökülüyodu sonu nasıl oldu?

cnm bende senin gibiyim belli başlı şeyler var yiyebildiğim gün içinde dolabı açıp kapamaktan dolabı bozucam diyorum.neyesem diye bakıp kapatmaktan dolayı:)

bende peynir domates yiyorum hep zeytinle salatalık kaşarıda seviyorum ama tansiyon sorunum olduğu için zeytin yiyemiyorum
birde salata tarzı iyi geliyo kabak salatası havuç salatası zayıfladım bile ben ama bebek gayet iyi ben elevit içiyorum kan ilacı ve troı ilacı içiyorum dünyanın ilacını korkma zamanla düzelicek meyva ye peynir domates falan ye yiyebildiğini ye ben tost yapıyorum peynir domates koyup güzel oluyor.bebeğine bişe olmaz suyunu bol iç ama

kız ezel yazının içeriğini okumadan şiir yada mani sandım altalta olunca. tam şiir okuma moduna girdim baktım ishal diyo ter diyo çıktım iclal aydın modumdan hemencik.geçmişler olsun canım.

hehehe şair ruhlu muyum acaba
yaa yan yana uzun yazdılar mı okumasızor oluyo
alt alta daha kolay okunuyo ondan öyle yazıyorum:)
teşekkür ederim çokkk

kızlar hani bir arkadaşımız genital nub teorisi diye bir arkadaşımızın topıgını paylaşmıştı çıkıntıya göre kız mı erkek mi diye sölüyomuş.bende merak ettim baktım kızda internetten araştırmış.bende kızımın resimlerini koydum demedim ama benim ki ne dedim kız dedi senin ki ben kızım diyo bariz dedi.anlıyomuu yoksa tesadüf müü söledi bilmiyorum ama bildi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…