- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.221
cinsiyet tahmini icin biraz kucuk gibi. zor duruyorum cinsiyetini öğrenmek için. galiba sen de öylesin insallah en kısa zamanda öğreniriz.biz de dün kontrolümüze gittik bebişim resmen sörf yapıyodu suyun içinde maşallah:) herşeyimiz normal çok şükür. önümüzdeki hafta da tarama için çağırdı ama biz tatilde olacağımızdan bir sonraki haftaya erteledik. hayırlısı bakalım.
resmini de ekledim. eğer becerebildiysem. ama cinsiyet tahmini yapılabilir mi bu resimden.
Eki Görüntüle 475912
cinsiyet tahmini icin biraz kucuk gibi. zor duruyorum cinsiyetini öğrenmek için. galiba sen de öylesin insallah en kısa zamanda öğreniriz.
Kizlar meraba. Geldim hastaneden. Kanli kusma ve ishal vardi benim hani. Merak etmissiniz haber vereyim dedim. Eksik olmayin. Tansiyonum 8-6ydi ilk gittigimizde. Kusmaktan degil de gastrit kaynakli bi kanama olmus. Demir ilaci da tetiklemis. Serum verdiler biraz canlandim. İstirahat ve diyet tedavisi verdi dr. İlac veremedi hamileyim diye. Aman dikkat edin midenizi sakin oyle bos birakip yanmasina izin vermeyin. İki gundur mahvetti beni o kanama. Basiniza gelirse ciddiye alin lutfen. Benim gibi gec kalmayin. Sansim varmis ki kendi kendime iyilesmeye baslamisim.
Bu arada bebise de baktilar iyi mi diye. Benim durumdan hic eser yoktu onda masallah! Kipir kipirdi, oyun oynuyodu icerde.bi de dr moral olsun diye cinsiyetini bi tahmin etmeye calisiyim dedi. Galiba kiraz geliyo. :) ama kucuk oldugu icin pipi varsa da gorunmuyo olabilirmis. Kendinizi sartlamayin dedi. Heralde bayramdan sonra ogreniriz onu da. Saglikli ve hayirli olsun da..
bebişin duruşu iyi olursa cinsiyet tahmin edilir bence. doktor hanım insallah görürbende öyleyimmmmm cumartesi söylermi acaba doktor hanımmmmm 12+4 oluyoruz bakalımmmm
bebişin duruşu iyi olursa cinsiyet tahmin edilir bence. doktor hanım insallah görür
tabıı ıkı ucgundur çok gıemedık topik sesız kalır :)))
kimse yok herkes gezmelerde tatilde
canım zten baklagil yemeye çalışıyorum
sırf o yüzden dün mercimek çorbası yaptım
ama nohuttu fasülyeydi pek sewmem
bide yinede bunlar asla etin yumurtanın yerini tutmaz
inşallah bu hisler geçerde ben yiyebilirim
aynenn vallaa bende zmn gecırıyorum bı saate kdr cıkarım.sende tıkılıp kalma evde hava bıraz daha ii bugun tam gezmeklık
ya kızlar 13.haftam bitiyor.çok iştahsızım, midem bulanıyor.peynir ekmek dışında herşeyden tiksindim. ne zaman serumluk olurum acaba? bebeğim gelişmez diye korkuyorum. ilk 2 ay biraz büyüdü göbeğim. son 1 aydır değişiklik yok. emedur içiyorum ama çok etkisi yok sanırım. napsam ki ben??Canım ben geçen yıl diyetisyene gitmiştim o zaman besin grupları veriyolar sana ve her besin grubundan tüketmen gerekn miktarları Et grubunda bakla mercimek fasulye yumurta falan filanın yanında bir de peynir var canım peynir de etin yerini tutuyor.
ya kızlar 13.haftam bitiyor.çok iştahsızım, midem bulanıyor.peynir ekmek dışında herşeyden tiksindim. ne zaman serumluk olurum acaba? bebeğim gelişmez diye korkuyorum. ilk 2 ay biraz büyüdü göbeğim. son 1 aydır değişiklik yok. emedur içiyorum ama çok etkisi yok sanırım. napsam ki ben??
kız ezel yazının içeriğini okumadan şiir yada mani sandım altalta olunca. tam şiir okuma moduna girdim baktım ishal diyo ter diyo çıktım iclal aydın modumdan hemencik.geçmişler olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?