- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.241
ya kızlar 13.haftam bitiyor.çok iştahsızım, midem bulanıyor.peynir ekmek dışında herşeyden tiksindim. ne zaman serumluk olurum acaba? bebeğim gelişmez diye korkuyorum. ilk 2 ay biraz büyüdü göbeğim. son 1 aydır değişiklik yok. emedur içiyorum ama çok etkisi yok sanırım. napsam ki ben??
kızlar hani bir arkadaşımız genital nub teorisi diye bir arkadaşımızın topıgını paylaşmıştı çıkıntıya göre kız mı erkek mi diye sölüyomuş.bende merak ettim baktım kızda internetten araştırmış.bende kızımın resimlerini koydum demedim ama benim ki ne dedim kız dedi senin ki ben kızım diyo bariz dedi.anlıyomuu yoksa tesadüf müü söledi bilmiyorum ama bildi yani.
canım şuan 48 kiloyum ama bendede cok boy yok aslında normal olmalı ama nedense ustune basa basa börek,çorek.kebap ye dedieşimde diyoki saat gece 10da iskender yiyo ama vucudu inkar ediyo
bide bacım erken olmasına cok taktı ben sezeryanlıyım bu dogdugunda sezeryanın uzerinden tam 12 ay gecmiş olucak buna fazla taktı 30.haftadan sonra her hafta takipte olmalısın dedi ona biraz canım sıkıldı:18:
Ay canim cok gecmis olsun.dikkat et kendine cok. Devam ederse ihmal etme. Bol bol suuuuu
canıım geldinmi çok geçmiş olsun
iyi dinlen şuara ewet mideni boş bırakma
kanmaların çoğu zaten kendiliğinden durur ama sen yinede kendini takip et
kusma olmasa bile dışkına bak, sen artık kanama dışkısını öğrenmiş oldun
tam demirinki gibi değil daha vişne çürüğü gibidir tarifi zor
neyse canım kendine we iyiy bak öpüyorum
Çok çok geçmişler olsunnnn.....İyi haberlerle döndüğüne çook sevindim..... Bebiş erik yada kiraz sağlıklı sıhatli olsunda demiii ..
selam kızlarr. sabah kocayı yolcu ettim. güzell bi banyo yaptım tam evim şahaneyi izleycem derkeeen uyuyakalmışım bitmiş kalkmışım. bugünki mutfağın başını gördüm sonunu o kadar merak etmiştim ki nasıl uyudum hayret.bebeler banyo yapınca uyur ya bizimkide öyle olacak sanırım.siz izlediniz mi? ev baya dökülüyodu sonu nasıl oldu?
biz de dün kontrolümüze gittik bebişim resmen sörf yapıyodu suyun içinde maşallah:) herşeyimiz normal çok şükür. önümüzdeki hafta da tarama için çağırdı ama biz tatilde olacağımızdan bir sonraki haftaya erteledik. hayırlısı bakalım.
resmini de ekledim. eğer becerebildiysem. ama cinsiyet tahmini yapılabilir mi bu resimden.
Eki Görüntüle 475912
kızlar hani bir arkadaşımız genital nub teorisi diye bir arkadaşımızın topıgını paylaşmıştı çıkıntıya göre kız mı erkek mi diye sölüyomuş.bende merak ettim baktım kızda internetten araştırmış.bende kızımın resimlerini koydum demedim ama benim ki ne dedim kız dedi senin ki ben kızım diyo bariz dedi.anlıyomuu yoksa tesadüf müü söledi bilmiyorum ama bildi yani.
ya kızlar 13.haftam bitiyor.çok iştahsızım, midem bulanıyor.peynir ekmek dışında herşeyden tiksindim. ne zaman serumluk olurum acaba? bebeğim gelişmez diye korkuyorum. ilk 2 ay biraz büyüdü göbeğim. son 1 aydır değişiklik yok. emedur içiyorum ama çok etkisi yok sanırım. napsam ki ben??
sağolun kızlar desteğniiz için. ben zaten iştahsızdım. iyice kabus bişey oldum. ilk 2 ay yumurta ceviz fındık badem falan yiyodum. çok iyi gelmişti. son 1 ayda 2 kilo verdim. kocam benden de iğrenicen yataktan atıcan sonunda diyo bana artık:)) bi de tv de dünya kadar yemek reklamı var hiçbiri cazip gelmiyor ilginç yani:)peynir protein ekmek karbondidrat domates koy arasına ohhh. canım tiksindiklerinin üzerine bebeğim diye diye ısrarla gitme.tümden soğursun. geçecektir. bende sucuk, balık,bazı tencere yemekleri, kek gibi şeylerden hoşlanmaz oldum. hoşlandıklarıma yöneldim. o içtiğin şeyi içmesende aynı ise bence bırak gitsin. hem kilo aldım ben ama almamak ilk 5 ay almamak daha iyi diyor doktorlar.geçecektir 2-3 haftaya inşallah bende yumuşatıcıdan bile enfret eder oldum midem kalkıyor.sabırr başka yapcak bişey yok.bu dönemin özelliği deyip katlanacaz.
şaşırdım bide ben deneyim bakalım benmkinide bilecekmi o zamn anlarız
çok teşekkür ederim canım yaaa su içmek hala dert benim için
bugün 12 haftalık oldum ama bulantılar devam tırsıyorum valla geçmeyecek mi diye
yaşasın birsy izindee.
nasılsın peki bugün evde dinlenecek misin? yoksa gezecek misin? ben bugün biraz gezsem diyorum az serinledi gibi.bebeğinize hiç bişeyler alıyo musunuz? ben daha hiç bişey almadım acaba bişeler alsamm mı ufak ufak bugün. hem kendimi hazırlarım ne ne değilmiş öğrenirim. erken mi?
kızlar kanamam durdu çok şükür:))
kızlar kanamam durdu çok şükür:))
yaşasın birsy izindee.
nasılsın peki bugün evde dinlenecek misin? yoksa gezecek misin? ben bugün biraz gezsem diyorum az serinledi gibi.bebeğinize hiç bişeyler alıyo musunuz? ben daha hiç bişey almadım acaba bişeler alsamm mı ufak ufak bugün. hem kendimi hazırlarım ne ne değilmiş öğrenirim. erken mi?
valla cnm ilk çocuğunsa tabi alıcaksın ama bence çok erken yaa şölw bi 5 aylık falan olsun allah beterinden kötüsünden korusun ama yine bizim büyüklr derdi beşiğini bile eve son 2 ay kala eve sokun derler ama tabi yinede sen bilirsin bende 6 aylık falandım almaya başlamıştım kızıma.
şimdikine heralde hiçbişe almasam yerdiri çünkü kızımın çok şeyi var hepsi yeni duruyor belki yine hastane çıkışı badi falan alırım koyucak yer yok çünkü.çok almak gerçekten çok kötü anlamıyorsun.ama doğru düzgün giyemiyor hele ilk başlarda bir badiyi 2.3 kere giyiyor ikinci aya geçemiyor çünkü olmuyo bebek büyüyor.kızımın çok kıyafeti var odasında dolaplara şifonyerlere zor sığıyor mecbur ıkıncı kızıma odaya bi şıfonyer daha almam lazım.bebeğin kıyafetlerini koymaya yer yok.
siz siz olun çok bişe almayın derim.çünkü çok fazla geliyor annem kızımın bütün alışverişini yapmıştım bende üstüne bi dünya aldım.bi dünyada etafım getirdi hepte iyi şeyler getirdiler öle giyilmiycek bie poek yoktu yığıldı yani.programlı şundan bukadar bundan bukadar alıyım diyerek al bence alıcaksanızda. ben liste yapmıştım.gerçi sonlara doğru listeden çıkyıon.:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?