2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

peynir protein ekmek karbondidrat domates koy arasına ohhh. canım tiksindiklerinin üzerine bebeğim diye diye ısrarla gitme.tümden soğursun. geçecektir. bende sucuk, balık,bazı tencere yemekleri, kek gibi şeylerden hoşlanmaz oldum. hoşlandıklarıma yöneldim. o içtiğin şeyi içmesende aynı ise bence bırak gitsin. hem kilo aldım ben ama almamak ilk 5 ay almamak daha iyi diyor doktorlar.geçecektir 2-3 haftaya inşallah bende yumuşatıcıdan bile enfret eder oldum midem kalkıyor.sabırr başka yapcak bişey yok.bu dönemin özelliği deyip katlanacaz.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti

yabancı sitelerde baya popüler bende dün baktım da.

2 sezaryan arası 2 yıl olmalı diyorlar ama eşi doktor olup daha erken sezaryan olan da bir sürü insan var
kebap çörek bebeğe yararlı değil ki fos kilonun ne yararı var o doktor biraz garip galiba
ben de kızımda 49a düşüp 59a çıkmıştım sonra..kızım da 3630 gr doğmuştu
arkadaşım 20den fazla kilo aldı bebeği 3 kiloyu anca buluyordu
ekmek hamurişi şu bu bebeğe değil anneye kilo aldırıyo anca

Gunydin kizlaaarrr... Bugun raporluyum evdeyim. Hava guzel gibi ama yatiyorum mecbur ayaga kalkinca gozum karariyo.

Cok saol tatlim. Daha iyiye gidiyorum (bulanti haric). Gecicek bakalim insallah.

Çok çok geçmişler olsunnnn.....İyi haberlerle döndüğüne çook sevindim..... Bebiş erik yada kiraz sağlıklı sıhatli olsunda demiii ..

Aynen oyle canim yaa. Benim sagligim kotulesince korkuyorum o da hissediyo mu diye. Bebek olmasa zaten kendi kendimin tedavisini yapicam ama icimdeki can kendi canimdan kiymetli iste.:) yeter ki saglikli olsun.

Triptofan mutfak guzel olmus beyazdi :)

cnm ben ilk bakınca içimden kız geldi bakalım ne olucak:):)

şaşırdım bide ben deneyim bakalım benmkinide bilecekmi o zamn anlarız

ben de aynı sayılırım canım bir şey yersem kar sayıyorum
ama hiç merak etme senin beslendiklerin kendin için bebiş için değil bebiş senden alıyor
2. dönemde yediklerimiz bebiş için de önemli duruma geliyor
o zamanda da bulantılarımız geçmiş olur inşallah

yaşasın birsy izindee.

nasılsın peki bugün evde dinlenecek misin? yoksa gezecek misin? ben bugün biraz gezsem diyorum az serinledi gibi.bebeğinize hiç bişeyler alıyo musunuz? ben daha hiç bişey almadım acaba bişeler alsamm mı ufak ufak bugün. hem kendimi hazırlarım ne ne değilmiş öğrenirim. erken mi?

sağolun kızlar desteğniiz için. ben zaten iştahsızdım. iyice kabus bişey oldum. ilk 2 ay yumurta ceviz fındık badem falan yiyodum. çok iyi gelmişti. son 1 ayda 2 kilo verdim. kocam benden de iğrenicen yataktan atıcan sonunda diyo bana artık:)) bi de tv de dünya kadar yemek reklamı var hiçbiri cazip gelmiyor ilginç yani:)

şaşırdım bide ben deneyim bakalım benmkinide bilecekmi o zamn anlarız

koy cnm koy bakalım anlıycak mı çıkıntısının beline 30derecelik açıyla olursa erkek miş paralel olursa düz yani kızmış falan baya anlatmış resimler eklemiş ama ben anlıyamadım :):):):) bu arada sevgi sen nereliydin kel alaka oldu ama sorucam sorucam aklıma gelmiyo:):)

merhaba kızlar umarım bebişerinizle birlikte hepinizin sağlığı ve sıhhati yerindedir:))
iş yerinde site engelli olduğu için pek giremiyorum bazen telden girip yazdılklarınızı okuyup çıkıyorum cvp yazamıyom telden zor oluyor malum
bu arada evde olan ve çok uyuyan arkadaşlara çoooooook imreniyorum keşke bende birazcık evde kalıpta dinlenebilsem hatta uyuyabilsem
pazar gecesi acillik oldum beynim yerinden çıkacak sandım istirahat istedim vere vere 3 günlük verdi neyse aile hekiminden alırım bi 5 gün alırım haftasonlarıyla birlesşir olur bir hafta dedim oda vere vere 1 gün verdi anlamıyorum bu doktorları sanki bi yerlerinden kopuyor raporlar bende sağlıkçıyım üstüne üstlük anlatıyorumda çok uykusuzum istirahate ihtiyacım var yıllık izinlerimi doğum sonrasına saklamak istiyorum die ama sanki para yada canlarından can istiyoz
benden böyle bu arada işkili testim normal çıktı sonraki kontolüm bayram öncesi belki cinsiyetini söyler bu sefer
rapor istemeye gittiğim gün aile hekiminde kalbinide dinledik şu internetteki aletin aynısı sanırım solda atıodu kuzucuğumun kalbi sanırım benimki kız.
oğlum olacak gibi geliyordu ama yanılmışım :))

valla cnm ilk çocuğunsa tabi alıcaksın ama bence çok erken yaa şölw bi 5 aylık falan olsun allah beterinden kötüsünden korusun ama yine bizim büyüklr derdi beşiğini bile eve son 2 ay kala eve sokun derler ama tabi yinede sen bilirsin bende 6 aylık falandım almaya başlamıştım kızıma.

şimdikine heralde hiçbişe almasam yerdiri çünkü kızımın çok şeyi var hepsi yeni duruyor belki yine hastane çıkışı badi falan alırım koyucak yer yok çünkü.çok almak gerçekten çok kötü anlamıyorsun.ama doğru düzgün giyemiyor hele ilk başlarda bir badiyi 2.3 kere giyiyor ikinci aya geçemiyor çünkü olmuyo bebek büyüyor.kızımın çok kıyafeti var odasında dolaplara şifonyerlere zor sığıyor mecbur ıkıncı kızıma odaya bi şıfonyer daha almam lazım.bebeğin kıyafetlerini koymaya yer yok.

siz siz olun çok bişe almayın derim.çünkü çok fazla geliyor annem kızımın bütün alışverişini yapmıştım bende üstüne bi dünya aldım.bi dünyada etafım getirdi hepte iyi şeyler getirdiler öle giyilmiycek bie poek yoktu yığıldı yani.programlı şundan bukadar bundan bukadar alıyım diyerek al bence alıcaksanızda. ben liste yapmıştım.gerçi sonlara doğru listeden çıkyıon.:):):):)

Hehe..:)) evet yaa hava serin ve guzel gibi benim de cikip hava alasim var ama ayaga kalkinca gozum karariyo malesef yatiyorum. Bi de yalnizim simdi riske atmiyim gene tansiyonum fln duser disarda ne me lazim. Aksam kocise gezdirtirim kendimi.:)

Ben gecen hafta ablamla chicco magazasina baktim biraz. Onun bi kizi var 6 yasinda. Bilmedigim bi suru sey varmis cogunu tanimiyorum. Mama kabini lazimlik kapagi falan zannettim o derece. ablam da dalga geciyo benle. Bi suru cicisler de vardi tabi el kadar atletler fln cok tatliydi. İnsanin hosuna gidiyor almasa bile.

ben dağıttım saf gibi şimdi kızım olursa bi daha alacam yaa
gerçi ihtiyacı olan biriydi verdiğim ama kendime de ayırsam iyiymiş
ama yatak bebek arabası, mama sandalyesi, sepet gibi asıl masraf tutan her şeyimiz var:)
kıyafet illa ki alırız ama giyilmeden küçülen onca şeyden sonra çok da abartmayız
tecrübenin faydaları:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…