- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.261
limon sıkmayı denemedim canım onu da deneyimSuyun icine bi dilim limon ya da taze nane yapragi atmayi denedin mi hic cnm?belki icmeni kolaylastirir.
cnm bende senin gibiyim belli başlı şeyler var yiyebildiğim gün içinde dolabı açıp kapamaktan dolabı bozucam diyorum.neyesem diye bakıp kapatmaktan dolayı:)
bende peynir domates yiyorum hep zeytinle salatalık kaşarıda seviyorum ama tansiyon sorunum olduğu için zeytin yiyemiyorum
birde salata tarzı iyi geliyo kabak salatası havuç salatası zayıfladım bile ben ama bebek gayet iyi ben elevit içiyorum kan ilacı ve troı ilacı içiyorum dünyanın ilacını korkma zamanla düzelicek meyva ye peynir domates falan ye yiyebildiğini ye ben tost yapıyorum peynir domates koyup güzel oluyor.bebeğine bişe olmaz suyunu bol iç ama
oleyyy herkes burda çok sevindim
bugün bebişimi yine görcem çok mutluyum
kızlar dün çikolata yemiştim miniğim çok hareketliydi
eğer kontrole gidecek olan olursa browni intense öneririm
yerken bile çikolatasının ağırlığından 1 lt su içtim :)
tabi bebeğim de enerjiden dans ediyodu :)
cnm ben ilk bakınca içimden kız geldi bakalım ne olucak:):)
2 sezaryan arası 2 yıl olmalı diyorlar ama eşi doktor olup daha erken sezaryan olan da bir sürü insan var
kebap çörek bebeğe yararlı değil ki fos kilonun ne yararı var o doktor biraz garip galiba
ben de kızımda 49a düşüp 59a çıkmıştım sonra..kızım da 3630 gr doğmuştu
arkadaşım 20den fazla kilo aldı bebeği 3 kiloyu anca buluyordu
ekmek hamurişi şu bu bebeğe değil anneye kilo aldırıyo anca
şu genital nub teorisine göre çıkıntı paralelse kız 30 derecelik açılıysa erkekmiş ya burdada bayagı bi açı var sanki erkek gibi geldi bana da .bakalım hayırlısı....
slm kızlar nasılsınız
kızlar ben 12+2 günlük ikili test için biraz daha beklemelimiyim yoksa zamanı geldimi
slm kızlar nasılsınız
kızlar ben 12+2 günlük ikili test için biraz daha beklemelimiyim yoksa zamanı geldimi
kızlar hepiniz çok saolun inanın çok zor bişeydi ama geçti çok şükürçok huzurluyum..............
şimdi söyle bakalım besyo şu cinsiyet tahmini yapılan yer neresi bende ekliyim bebişin resmini bakalım ne dicek
ben de çiko arada yiyorum da ünlü bir site var ya bi doktorun isim vermeyim orda çay kahve çikolatakafein olduğu için tüketilmemeli diyor
hadi çay kahve içmiyorum da çiko arada kaçıyor valla:))
bakalım ekleyebildim mii? benim kuzum işteEki Görüntüle 476108 Eki Görüntüle 476109 Eki Görüntüle 476110
Hehe..:)) evet yaa hava serin ve guzel gibi benim de cikip hava alasim var ama ayaga kalkinca gozum karariyo malesef yatiyorum. Bi de yalnizim simdi riske atmiyim gene tansiyonum fln duser disarda ne me lazim. Aksam kocise gezdirtirim kendimi.:)
Ben gecen hafta ablamla chicco magazasina baktim biraz. Onun bi kizi var 6 yasinda. Bilmedigim bi suru sey varmis cogunu tanimiyorum. Mama kabini lazimlik kapagi falan zannettim o derece.ablam da dalga geciyo benle. Bi suru cicisler de vardi tabi el kadar atletler fln cok tatliydi. İnsanin hosuna gidiyor almasa bile.
senin ki erkekmiydi cnm kaç haftalık burda
neresindeki çıkıntı 30 derece olmalı yada düz
bakalım ekleyebildim mii? benim kuzum işteEki Görüntüle 476108 Eki Görüntüle 476109 Eki Görüntüle 476110
Merhaba ben de sizi takip ediyorum inşallah şubat annesi olucam ben de yazdıklarınızı ara sıra girip okuyordum senin yadığın dikkatimi çekti tansiyon sorunu demişsin aynı sorun bende de var kaç çıkıyor tansiyonun benimki 13-8 çıkıyor doktorum takip etmek gerektiğini söylüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?