2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oleyyy herkes burda çok sevindim
bugün bebişimi yine görcem çok mutluyum
kızlar dün çikolata yemiştim miniğim çok hareketliydi
eğer kontrole gidecek olan olursa browni intense öneririm
yerken bile çikolatasının ağırlığından 1 lt su içtim :)
tabi bebeğim de enerjiden dans ediyodu :)

Merhaba ben de sizi takip ediyorum inşallah şubat annesi olucam ben de yazdıklarınızı ara sıra girip okuyordum senin yadığın dikkatimi çekti tansiyon sorunu demişsin aynı sorun bende de var kaç çıkıyor tansiyonun benimki 13-8 çıkıyor doktorum takip etmek gerektiğini söylüyor...

ben de çiko arada yiyorum da ünlü bir site var ya bi doktorun isim vermeyim orda çay kahve çikolatakafein olduğu için tüketilmemeli diyor
hadi çay kahve içmiyorum da çiko arada kaçıyor valla:))

kızlar hepiniz çok saolun inanın çok zor bişeydi ama geçti çok şükürçok huzurluyum..............
şimdi söyle bakalım besyo şu cinsiyet tahmini yapılan yer neresi bende ekliyim bebişin resmini bakalım ne dicek

ben de perşembe gideceğim
labaratuvarı da aradım geç geleceğim diye onlar da bekleyecek ikili test için kan da vereceğim
cinsiyet tahmin ediyordu doktorum bu sefer de edecek mi meraktayım
çikolata yiyieceğim muhakakk:)
iyi haberlerle çıkmak en büyük isteğim tabi kiii

evet canım ama doktor zaten bebege degil bana kilo aldırmak istiyo bebegn gelişimi onden gidiyo zaten ama bana dikişin ince biraz kilo alsan ilerleyen haftalarda dikişte kanama riskini azaltır dedi

slm kızlar nasılsınız
kızlar ben 12+2 günlük ikili test için biraz daha beklemelimiyim yoksa zamanı geldimi

canım ben bu hafta tatile gidecektim
ama perşembe günü 12+2 oluyorum
12+1,2ve 3 te yüzde 95 doğruluk payı var en ideal günler dedi doktorum
tatili bile erteledik biz
bence tam zamanındasın

ben de çiko arada yiyorum da ünlü bir site var ya bi doktorun isim vermeyim orda çay kahve çikolatakafein olduğu için tüketilmemeli diyor
hadi çay kahve içmiyorum da çiko arada kaçıyor valla:))

doğru diyosun cnm kafein olabilir
zaten ben de hep yemiyorum bebişim hareketlensin die yedim
maşallah hareketi bırak dans ediyodu resmen :)

mama kabını nasıl lazımlık şeysi sandın kızz??

senin ki erkekmiydi cnm kaç haftalık burda

valla ben nub teorisine göre erkek sanıyorum ama soracam birazdan. kendim çektim de net mi yeteri kadar bilmiyorum. 11 haftalık burda daha cumartesi teyzesi.

biz geldik teyzeleri
1 ay sonunda yavrumu gördüm 12+1 iz.
ne kadar büyümüş yavrum.ense kalınlığı burun kalınlığı ölçüldü çok şükür normal
kan verdik cuma da sonucumuzu öğrenicez inşallah
gitmeden çikolata yemiştim tadelle.ama nerdeyse hiç oynamadı bizimki.bi tek arkasını döndü bir kaç kere zıpladı bir kere de elini oynattı.
çikolata yiyince ben daha fazla performans bekliyodum.aynı babası dedim içimden yatmayı uyuşuklupu seviyor

geçmiş olsun cnm ben kızımın zamanında 6 aydan sonra tuz yasaklanmıştı bana tansiyonum çıktığı için bebeğin eşi erken çürümeye başlıyor buda erken doğuma neden oluyor kızım normal doğumla 37inci haftadayken doğdu eşi patladı suyum geldi.sürekli şişiyordum.bunda çok erken tansiyonum yükselmeye başladı sıcaklardan dolayı düşmeseydi ilaca başlıycaktık tansiyon sorununa 14 ,9 -15 ,10 -13,8 takibe alındı yine sabah öğle akşam ama tuzu kestik fazlasını zeytin falan yiyemiyorum .ama şişmelerim durmayınca zayıfladığım halde şişiyordum doktorum komple tuzu kesti çok erken şişmeye başlayınca beyaz ekmek yasak buğday ekmeği falan filan alışıyosun cnm sende dikkat et sürekli su iç tuzludan uzak dur cnm hamilelikte fazla tuz iyi değil tansiyon yükselmesiyle preklemsi oluşuyor gebelik zehirlenmesi yanii ama kolay kii tuzlu yemedin mi kontrol atına alındımı bişe olmuyor.takip et sende tuzluda yeme çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…