2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ben de kalktım baktım ultrason resimlerine
bana da paralel gibi geldi kızım mı olacak acaba :)
minure ve çin takvimi erkek dedi, ben belirtilerimden kız hissediyorum
bi sitede de test yaptım %72 kız çıktı ultrason resmine göre de kız diyo
hadi bakalım hayırlısı çok meraklı bi bekleyiş benim için :)
valla yazı mı tura mı gibi oldu :)

zaten fifti fifti. benimde tüm antin kuntin şeylerde kız çıkıyor . annem kayınvalidem rüyalarında erkek görüyor ben kız görüyorum.falcı kız dediydi daha ilk haftalarda senin kızın var dedi yok dedim Allah Allah olması lazım öyle görünüyo dedi. bakalım ne çıkacak.kim bu münire yahuu? bu münireyi ben kaçırdım mı? bu sitede mi? linkini verebilir misiniz?hangi başlıkta?

bu sitede nasıl test yaptn cnm

minure yok cnm artık bu topığın konusahibi sladı adında biriydi başka bir topıktede mınure diye biri vardı doktormuş ona doğum tarihini satını kaç gun de bir olduğunu yazıyordun ne olucağını yazyored değişik bir teoriymiş banada erkek demişti %95lik doğruluk payı var %5 yanılma payı ben %5lik kısma girdim bilemedi ama bildiği çok oldu işin ilginç tarafı bizim konu sahşbşyle minure aynı kişiymiş forumdan atıldı anlaşılınca.

sladı gidince münirede gitti yani.tüh kaçırmışız.arkadaşım ziyaretçi olarak filan gelip okuyosan bi zahmet banada bi bakıver hı olma mı?

cnm minure herkese cinsiyet tahmini yapıyodu ama bi dolandırıcı çıktı :)
o yüzden siteden de uzaklaştırıldı o yüzden artık görme şansın yok:)

bu sitede nasıl test yaptn cnm

valla cnm internetten araştırırken bi sitede buldum sorular
var onları cevaplıyorsun onun sonucuna göre böyle bi sonuç veriyo
ama öyle bilimsel sorular değil halk arasında dönen soruları sormuşlar :)

ooy masallah masallah prensesss

valla ben bu nub teorısını anlamadım ya açı falan ama benim kızım aynı ablası gibi yusyuvarlak kafası var.guzel kafalı kızım benim.prensesime kardeş geliyo arkadaş oluyor ona.bende 24ünde muaynem ama evin yakınında arasıra gittiğim başka bir hastae var özledimmi bir karnım ağırdı diyip hemen gidip baktırıyom yine ben haftaya pazartesi gitcem baktırcam 24üne kadar bekliyemiycem:):)

arkadaşlar national geographic in anne karnında yaşam diye bi belgeselini izledim.orada bebek anneden sigara dumanı veya kafein aldığı zaman huzursuzlanıyor sala sola hareketleniyordu.sanırım bu çikolata yiyice bebeğin hareketlenme sebebide o.bi nevi bebişleri huzursuz ediyoruz galiba( ama napalım azcık yüzünü poposunu görmek istiyo insan::))) bende ikili testte bol bol yiyeceğim hemde bitter:)))

Merhaba kızlar....
Şu cinsiyetleri bir öğrensek de rahatlasak biraz :))) olmuyor böyle belirsizlik içinde....cinsiyet tahminine giderken hangi çikolata daha etkili olur acaba yani bitter mi? yada pasta falanmı :)))

sladı gidince münirede gitti yani.tüh kaçırmışız.arkadaşım ziyaretçi olarak filan gelip okuyosan bi zahmet banada bi bakıver hı olma mı?

aslında aynı kişiden ziyade forumdaki biri anladı falan ters cevap vermeye başladılar kavga ettiler baya kötü konuştular öle olunca biz foruma biile girmiyorduk çok kötüleşti hep kavga falan ondan dolayı attılar

Zuzumm bize de gondersene linkini yaw biz de bakalim

bende kızımda almıştım cnm o cdyi çok güzel ilk baştan spermin içeri girmesinden yumurtayla buluşmasından doğuma kadar her aşamasını gösteriyolar güzel birşey yapmışlardı.:):)

kuşlar daha önce baktınız mı bilmiyorum ama
rus takvimi cinsiyet hesaplama yöntemi de var
bazı yerlerde haima cinsiyet belirleme olarak da geçiyo
ben ordan da baktım kız diyo
bakalım çin erkek rus kız dedi hangisi olacak :)

Merhaba kızlar....
Şu cinsiyetleri bir öğrensek de rahatlasak biraz :))) olmuyor böyle belirsizlik içinde....cinsiyet tahminine giderken hangi çikolata daha etkili olur acaba yani bitter mi? yada pasta falanmı :)))

tatlım ben dün browni intense yedim acaip işe yaradı tavsiye ederim:)

Tamamdır pazartesi intense stoğu yapıp doktora gidene kadar götürürüm mideye onları :))sağoll

tatlım ben dün browni intense yedim acaip işe yaradı tavsiye ederim:)[/QUOTE]

yaaa artık çay içmeycemm. guzum rahatsız olmasın. şu dolaptaki nutellayıda bitireyim de başka almıycam he heee

benimde cnm cin takvimi minure erkek rus takvimi kız çıktı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…