- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.301
yaaa artık çay içmeycemm. guzum rahatsız olmasın. şu dolaptaki nutellayıda bitireyim de başka almıycam he heee
bende kızımda almıştım cnm o cdyi çok güzel ilk baştan spermin içeri girmesinden yumurtayla buluşmasından doğuma kadar her aşamasını gösteriyolar güzel birşey yapmışlardı.:):)
benimde cnm cin takvimi minure erkek rus takvimi kız çıktı:):)
koy cnm koy bakalım anlıycak mı çıkıntısının beline 30derecelik açıyla olursa erkek miş paralel olursa düz yani kızmış falan baya anlatmış resimler eklemiş ama ben anlıyamadım :):):):) bu arada sevgi sen nereliydin kel alaka oldu ama sorucam sorucam aklıma gelmiyo:):)
Yine kız çıktı yahu :))) valla doktor cinsiyeti erkek derse ahanda orda düşüp bayılırım yeminle... bütün oklar hep kız gösteriyor ondan bende şimdi kız a alıştım :)))
kızlar ben et, tavuk, balık, yumurta yiyemiyorum
normalde acayip etçil bi insandım
ya benim bu tiksinme olayı geçmese
ben bebeğimi proteinsiz nasıl büyütücem, özelliklede son aylarda
napıcam ben yaa
benimde %64 erkek çıktı doktor haric herşey kız çıktı bide gittiğimde erkek olduğunu solersee o zaman siz görün şenliği rüyalarım cin minüre herşey erkek doktorum rus takvimi ve genital nub teorisine bakan kız dedi:):)off çok karışık işler hee ne sabırsısız yaa ben bildiğim halde acabaa diyorumm yinee çok fazla rüya görünce insan şüphe ediyorr.
mrb anne adayları nasılsınız bulantılar kaçıncı haftada geçiyor bilenini yada doktordan ögreneniz varmı benim hala bulantm var malesef hiç kilo almadım daha.hep veriyorum 3,3bucuk kilo verdm
trıptfaon sana erkek demişşş sevgi sana da erkek demiş son resme bakıpp :):)
evet tam kesin sonuç alana kadar hep karışacak kafamız.. benimde tüm olasılıklarım şöyle = çin-rus takvimi kız , nub da kız görünüyor , rüyamda erkek doğurmuşum tam tersi çıkıyormuş yani oda kız, komşular benden habersiz bir yere bıçak bir yere makas koymuşlar bende makas olan tarafa oturdum o da kız oluyor :))) bunun için doktor erkek derse ''hadi hadi yalan atma doğruyu söyle'' diye karşılık veririm heralde :)))
:):):):):)doğrudur cnm etrafta çok insanı yanıltıyor kafasına yer ediyor birşeyi ben hamile olduğumu öğrendim 3 görümcemde erkek dedi ayrı ayrı yerlerde direk akıllarına gelenler kuzenim aradı hamile olduğumu bilmiyor arıyor hamileymişsin oğlun olucak diyo bende a evet hamileyimm zatendedim şok oldu kız.eşimin halasının akıl sağlığı pek yerinde değil ama pek anlaşılmıyor ölee her gördüğü yerde oğlun olcak oğlun cak diyoduuu.hatta tutturursan sana hediye alcam dyodum bilemezsen sen bana alcan.benim kendi rüyalarım hep erkekti.doktorda 12inci haftada erkek diyince pek tepki göstermedim ben ama diyodum hep herkez erkek diyo rüyalar testler erkek çıkıyor kızım olcak benim.kiii doktorr kızz diyincee ahandaa ben çok ters bir kızım dedim yani:):)
evet tatlım ama banada triptfaon un bebegi erkek gibi geldi benmkinede erkek demş onda yanıldı ama tabi eminde degilim demiş
:):):):):)doğrudur cnm etrafta çok insanı yanıltıyor kafasına yer ediyor birşeyi ben hamile olduğumu öğrendim 3 görümcemde erkek dedi ayrı ayrı yerlerde direk akıllarına gelenler kuzenim aradı hamile olduğumu bilmiyor arıyor hamileymişsin oğlun olucak diyo bende a evet hamileyimm zatendedim şok oldu kız.eşimin halasının akıl sağlığı pek yerinde değil ama pek anlaşılmıyor ölee her gördüğü yerde oğlun olcak oğlun cak diyoduuu.hatta tutturursan sana hediye alcam dyodum bilemezsen sen bana alcan.benim kendi rüyalarım hep erkekti.doktorda 12inci haftada erkek diyince pek tepki göstermedim ben ama diyodum hep herkez erkek diyo rüyalar testler erkek çıkıyor kızım olcak benim.kiii doktorr kızz diyincee ahandaa ben çok ters bir kızım dedim yani:):)
ama tatlım ben kızımdada ruyamda kız bebek gordum kız cıktı rüyalarda yanıltıyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?