- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.321
bana da öyle geldi sankim.30 derece gibi dimi.
trıptfaon sana erkek demişşş sevgi sana da erkek demiş son resme bakıpp :):)
kayınvalidene cok sinirle bakma bebek ona benzer derler ben hiç bakmamaya çalışıyorumiyi günler bayanlar,
sizlerde benim gibi gergin ve sinirli misinizi merak ediyorum... hele konu kayınvalidem olunca tüylerim diken diken oluyor. korkuyorum bu kadar sinir bebeğede geçecek diye
hatta 3bucuk degl az önce tartıldım 4 kilo verdm hamile kaldıgımdan beri 64 tüm 60 olmusum bebege bana zararı varmı acabaaa:26::26::26:
yaa sen kız bebek gördünn yaa bennn kızımda pembe beşik gördüm vee kızım oldu .
bundada bak bizde tanabca erkek derler bilmem sizde ne derler kaç kere tabanca aldım elime rüyamda sakladım sonra erkek bebekle karların içinde kaydımmm kucağımda çocuk.
sonra erkek akulu araba mavi aldım çeke çeke eve götürdüm.
mavi bisikletli bir erkek çocuk giderken arkadan koştum yakaldım aldım çocuğu elinden tutup kırtasiyeye götürdüm.
dayım rüyamda soruyo karnındaki nasıl cinsiyeti ney diye bende belli değil dayı diyorum dayımda ben sana söyliyim erkek diyo.
erkek çocuk doğurdum normal simsiyah saçlı uzun saçları var ama kız güzeli yanii şaşırıyorum millete diyorum bakın ne güzel bebeğim varr
allah aşkına sevgi sence bunlar kız rüyasımı yaa ben ne ters karıymışım kıza ne rüyalar görüyorum.:):):):):9
kızlarr malum kalabalığız ben kim cinsiyetini öğrendi kim öğrenmedi karıştırıyorum. tekrar tekrar sormak zorunda kalmayalım. şu nickname imimizin olduğu yerin altına" 2013 şubat kız annesi "yada "2013 şubat erkek annesi" yada "oğlum geliyor" filan gibi yazsak nasıl olur. ben mesela tahminimi yazıcam kesin belli oluncada kesinleşeni ayzarım.olmaz mı?
kayınvalidene cok sinirle bakma bebek ona benzer derler ben hiç bakmamaya çalışıyorum
kızlarr malum kalabalığız ben kim cinsiyetini öğrendi kim öğrenmedi karıştırıyorum. tekrar tekrar sormak zorunda kalmayalım. şu nickname imimizin olduğu yerin altına" 2013 şubat kız annesi "yada "2013 şubat erkek annesi" yada "oğlum geliyor" filan gibi yazsak nasıl olur. ben mesela tahminimi yazıcam kesin belli oluncada kesinleşeni ayzarım.olmaz mı?
tabi canım ne demek.ben değiştireceğim yeri bulamadım yardım edebilirmisin acaba ?
aslında aynı kişiden ziyade forumdaki biri anladı falan ters cevap vermeye başladılar kavga ettiler baya kötü konuştular öle olunca biz foruma biile girmiyorduk çok kötüleşti hep kavga falan ondan dolayı attılar
tabi canım ne demek.
kullanıcı kontrol paneli>> profili düzenle>> kişisel rütbe yazan yerdeki uzun kutuya istediğini yaz>> en aşağıda değişiklikleri kaydete tıkla
ay canım allah korusun ya şimdiden sahiplendi kendi kendine isim falan koyuyor birde ona benzerse ben doğurdum diye gezer ortalıkta
e canım bende bunda 5 kez erkek bebek gordum dogurdum kucagımda daha neler neler ama demekki tutmayadabiliyormuş bende anlamadım bu arada besyucum bide sol yumurta kız sag erkek derler hep ben kızımı solda taşıdım ama bu sag yumurtadaymış dun doktoruma sordum sagında dedi bunlar hep fasa fiso
tabi canım ne demek.
kullanıcı kontrol paneli>> profili düzenle>> kişisel rütbe yazan yerdeki uzun kutuya istediğini yaz>> en aşağıda değişiklikleri kaydete tıkla
benmde kocam sultan diyo yanına isim uydurmaya çalışıyo normalde oda koymak istemiyo ama beni kızdırıyo sakın annenin yanında fln söyleme beklentiye girer dedim girsin koyarız diyo ozaman annelerimizin adı diyorum(nuriye sultan) vazgeçiyo
tamamdır canım sağoll :))
ay canım allah korusun ya şimdiden sahiplendi kendi kendine isim falan koyuyor birde ona benzerse ben doğurdum diye gezer ortalıkta
nuriye sultan mıı? çocuk ergenlikte bunalıma girer mazallah. ayy bizimkilerde ne düşünüyo acaba bilmiyorum hiç konusunuda açmıyorum:18::18:
güzel olmuşş.sende kız istiyosan inşallah ta öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?