2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
trıptfaon sana erkek demişşş sevgi sana da erkek demiş son resme bakıpp :):)

erkek diye benimki bariz söylenmiş. gerçektende çok benziyo. ama sevginin resimleri net değil ama kadın kıza benzettimdemiş sonradan da . Rabbim bilişr tabi ama mutlaka bilimsel bi açıklaması da vardır. bakalım öğreniriz yakında.

iyi günler bayanlar,
sizlerde benim gibi gergin ve sinirli misinizi merak ediyorum... hele konu kayınvalidem olunca tüylerim diken diken oluyor. korkuyorum bu kadar sinir bebeğede geçecek diye
kayınvalidene cok sinirle bakma bebek ona benzer derler ben hiç bakmamaya çalışıyorum
hatta 3bucuk degl az önce tartıldım 4 kilo verdm hamile kaldıgımdan beri 64 tüm 60 olmusum bebege bana zararı varmı acabaaa:26::26::26:

ya bnde git gide kilo veriyorum 4 kilo oldu ama gayet güzelde yiyorum ama anlamadım

kızlarr malum kalabalığız ben kim cinsiyetini öğrendi kim öğrenmedi karıştırıyorum. tekrar tekrar sormak zorunda kalmayalım. şu nickname imimizin olduğu yerin altına" 2013 şubat kız annesi "yada "2013 şubat erkek annesi" yada "oğlum geliyor" filan gibi yazsak nasıl olur. ben mesela tahminimi yazıcam kesin belli oluncada kesinleşeni ayzarım.olmaz mı?

e canım bende bunda 5 kez erkek bebek gordum dogurdum kucagımda daha neler neler ama demekki tutmayadabiliyormuş bende anlamadım bu arada besyucum bide sol yumurta kız sag erkek derler hep ben kızımı solda taşıdım ama bu sag yumurtadaymış dun doktoruma sordum sagında dedi bunlar hep fasa fiso

Son düzenleme:

Çok mantıklı düşünmüşsün canım şimdilik yazsın kendince herkez sonra kesin belli olunca hazırlarsın..

ben değiştireceğim yeri bulamadım yardım edebilirmisin acaba ?

demek sladı bizi kandırdı heeee......ben o hafta tatildeydim kaçırmışım.ne kadar saçma yaaa insanların duygularıyla oynamak.biz merak ediyoruz onlar dalga geçiyo

ay canım allah korusun ya şimdiden sahiplendi kendi kendine isim falan koyuyor birde ona benzerse ben doğurdum diye gezer ortalıkta

benmde kocam sultan diyo yanına isim uydurmaya çalışıyo normalde oda koymak istemiyo ama beni kızdırıyo sakın annenin yanında fln söyleme beklentiye girer dedim girsin koyarız diyo ozaman annelerimizin adı diyorum(nuriye sultan) vazgeçiyo

canım hadi ya bakalım benimki ne olacak 1 kere kız bebek gördüm 1 kere erkek bebek gördüm rüyamda dün doplerle kalbini dinledik solda 142 atım hızı bende bi yerde okumuştu soldaysa kız kalp atım hızı 140 den yükseksede kız die anlamadım ne şimdi bu
3d li ıultrason resmi var 2 li taramada çekmişti dr ensesini ölçerken arkadan aynı babaya benzettik (onun gibi koca kafa ) görenlerde kemik yapısı erkek gibi diyorlar ilk etaplarda benim içimede reke doğuyordu çin takvimindede son adet tarihine göre erkek ilişki tarihine göre kız bbi çok yerde baktım kız
ne alaka ne dir bunun cinsiyeti nasılda kafa karıştırıyor velet (
Yüce Rabbim bilir hangisi hayırlıysa hakkımızda onu verir

nuriye sultan mıı? çocuk ergenlikte bunalıma girer mazallah. ayy bizimkilerde ne düşünüyo acaba bilmiyorum hiç konusunuda açmıyorum:18::18:

ay canım allah korusun ya şimdiden sahiplendi kendi kendine isim falan koyuyor birde ona benzerse ben doğurdum diye gezer ortalıkta

nuriye sultan mıı? çocuk ergenlikte bunalıma girer mazallah. ayy bizimkilerde ne düşünüyo acaba bilmiyorum hiç konusunuda açmıyorum:18::18:

18 yaşında soluğu mahkemede alır isim değiştirmek için şaka tabi cnm yavrum hele bi doğsun ben ona ne isimler bulcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…