- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.521
kızlar doktordan geldim. mide bulantısından içim dışıma çıktı. bir de idrarda yanma vardı. doktorum test yaptır dedi normal çıktı. o hastanede başka bir doktora muayene oldum. diğerinin tersine bebeğin eşi aşağıda değil yukarıda dedi. kafam karıştı. ense kalınlığı 1.3 , boyu 5 cm. bulantı için emedur içmeye devam. ama sanırım daha önce çok öğürme olduğu için artık midem bişey kabul etmiyor.hamilelikten önce de stresten olmuştu böyle. bir de rennie duo şurup verdi. doğurana kadar 6 ay kulan dedi:) 13. haftada mide bulantısı normal değil, enfeksiyon olabilir dedi. o da yok. sonunda serum yiycem galiba, serum gerektiğini nasıl anlıycam bilmiyorum. tansiyonumun çok mu düşük olması lazım??? Allahım inş doğru dürüst yemek yeriz de bebişlerimiz de biz de sağlıklı oluruz...bu arada cinsiyet için 16. haftayı bekle dedi o da( ikili test yerine direkt 4 lü yaptıracağım için sabredicez napalım:)))
ya kızlar benim yüzümde belimde omuzlarımda boynumun
alt taraflarında her yerde küçük küçük kırmızı nokta şeklinde
sivilceler çıktı, kız çocuk annenin güzelliğini alırmış derler
henüz cinsiyeti belli değil ama ne güzel hatundum
aynada bakmaya korkar oldum kendime
sizde de oldu mu hiç böyle?
evet erken11 haftada solemez cnm :)
devlet hast cnm zaten söylemez yani uğraşmazcanım cinsiyetinide ögrenmeye calış :))
inş güzel haberlerle dönerizbende 13.30 da gidecem hadi ikimizde hayırlı haberlerle gelelim...ben oturuyom valla mecbur sessiz sessiz eşim geceden çıktı uyuyo yanımda...klimanın karşısındı püfür püfür
besyu tatlım vallahi bu habere cok sevindim inşallah bu doktor haklı cıkar saglıklı bi ogluşun olur bir kız bir erkek zaten besyu şunu cok duydum ilk haftalarda kız denip erkek cıkan cok oluyormuş belki pipi tam buyumemiş oluyor ondan gorememiştir ilk doktorun ne guzel bide oglun olsa belki kapatırdın cocuk defterini ben bi kızı olup erkek arzulayana oglu olup kız arzulayanlara hiç tepkili degilim kim istemez farkı tatmayı inşallah bu haber bole devm eder
merhabalar kızlar
oh ne guzel bugun hava kapalı ve serin burda dünya varmışş
benim 2li test kan sonucum 1 hafta sonra çıkar demişlerdi netten bakıorum hastane erapor sayfasına çıkan bişey yok:44::44:acaba nete koymuyorlarmı:26::26:
hastaneye mi gitsem:26::26::26:bugun tam 1 hafta oldu çünkii
tatlımmm bulantı sayın yani daha doğrusu kusmam sayınn iki yada üçü aşmasın aşarsa doktorunu ara
aynen tatlım bende kıl oluyorum goya farklı cinsiyet istemyolarmış gibi gozukenlere insan ilk cocukda hiçbirşey aramıyo ama ikincide aranıyormuş hele bu zamnda cok cocuk yapılmıyo zaten insan iki olsun farklı olsun diyor.evet kendini cok kaptırmada besyu sana doktorun direkt kızmı dedi hiç acabası yokmuydu mesela bana aynen sole dedi ben sordum bakalım dedi yatıyordu onu donuk degildi iki bacagının yandan arasına bakmaya calıştı sanki kız gibi ama bi dakka dedi sonra emin olamadım 15 gun sonra gel bakayım dedi ama daha ona gidemem zaten ayın 4unde başka doktora gozukucem idrar yolu iltihapım var diye cagırmıştı bakalım o ne diycek yani sormak istedigim d,irek mi kız dedi bide benm bi yakınım hamileydi doktora gitmişler bakmışlar elinde pembe battaniyeler bi kadın cok uzgun sanmışlar bebek oldu demşler hayırdır kadın demşki gelinim dogum yaptı bebek kızdı ama oglan olmuş hiç kız torunumuz yoktu heveslenmiştik yani ne tuhaf 9 ay kız deniyor pipiyi goremiyolar cok ilginçheralde cnmmm kim istemez farklı olmasını ama olmayıncada allahtan gelene birşey diyemezyiz.allah demişki istiyceksin herşeyi isteyin benden verebilcek benim.tuzu bile benden isteyin.sen istemesini yap yoksa yok napalım.ama bende inanmıyorum yani bir oğlu olup ikincisini kız istemeyen ya da kızı olup ikinciyi erkek istemeyen bazen diyolar kızı var ikincide kız olucak bende zaten kız istiyodum erkek sevmem falan uyuz oluyorum ölee diyenlere .içimden diyorumm heheee salla tabii olucaktı farklıda oturup üzülücektinn.
doktor dedi erkek gibi sanki bence ama hiç emin değilim çünkü çok zor ayırt etmek bir çıkıntı var bacaklarının arasında am kızmı erkek pipismi anlıyamadım dedi.bende diyorum içimden yani kendi doktorum direk bir bakıyım cinsiyetine dedi ve kız dedi hemen.bu kadın mesela çok uğraştı ama bacakları gerçekten kapalıydı bağdaç kurmuş gibiydi.birde dediğim gibi ultrason görüntüsü çok zayftı karışıktı.
açıkçası ben hiç kendimi heveslendirmedim öle bişeye sonra erkektir diyip çünkü kendi doktoruma gidince hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.ama haftaya şey yapıcam şimdi bu yakın hastaneye gittim ya kontrol var 10gün içinde sürekli gittiğim tatilde olan o doktor gelmiş olcak kontrole birde ona gitcem ben bakalım oda ne diycek .
bazen kendi kendime diyorum ki alahım sen gücenme yarabbim hep çare arıyoruz acaba diyoruz ama farklı istemekten senden gelen herşeye razıyız tabi ama isterdim yanii oğlum olsun diye.kocam içinde çok isterdim.:):)
cnm benim bi kaç güne çıktı sonuç sen benden daha önce gitmiştin ara sor belki çıkmıştır..bende çıkacam birazdan gösterecem sonucu inş güzeldir...
oh oh herkes doktora gıdıo ne gzel bı ben kaldm cumaya gdecem ama gecmıor gunler....
aynen tatlım bende kıl oluyorum goya farklı cinsiyet istemyolarmış gibi gozukenlere insan ilk cocukda hiçbirşey aramıyo ama ikincide aranıyormuş hele bu zamnda cok cocuk yapılmıyo zaten insan iki olsun farklı olsun diyor.evet kendini cok kaptırmada besyu sana doktorun direkt kızmı dedi hiç acabası yokmuydu mesela bana aynen sole dedi ben sordum bakalım dedi yatıyordu onu donuk degildi iki bacagının yandan arasına bakmaya calıştı sanki kız gibi ama bi dakka dedi sonra emin olamadım 15 gun sonra gel bakayım dedi ama daha ona gidemem zaten ayın 4unde başka doktora gozukucem idrar yolu iltihapım var diye cagırmıştı bakalım o ne diycek yani sormak istedigim d,irek mi kız dedi bide benm bi yakınım hamileydi doktora gitmişler bakmışlar elinde pembe battaniyeler bi kadın cok uzgun sanmışlar bebek oldu demşler hayırdır kadın demşki gelinim dogum yaptı bebek kızdı ama oglan olmuş hiç kız torunumuz yoktu heveslenmiştik yani ne tuhaf 9 ay kız deniyor pipiyi goremiyolar cok ilginç
cnm ya düşüncem hep bebeğimin sağlıklı gelişmesi. öyle anneden beslenir, etkilenmez falan diyolar ya hikaye. bende bişey olmazsa nasıl beslenicek yavrucak. bir arkadaşım hamileliği boyunca hep bulantı yaşadı. çubuk kraker yiyodu. iyi beslenemedi. çocuğu çok zayıf doğdu. hep hasta yazık. beyninde bile sorun oldu. tamamen olmayabilir ama beslenme eksikliği bebeğin sağlığnı doğduktan sonra etkiler mutlaka.
nasıl uykum geliyor nasıl allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?