2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

tatlımmm bulantı sayın yani daha doğrusu kusmam sayınn iki yada üçü aşmasın aşarsa doktorunu ara

yavrum alerji falan olmasın dra gittiğinde bi göster bence belim boynum demişsin terdendir belki de ama sen kız istiyom diyosan kızın olcak ondandır diyeyim

merhabalar kızlar

oh ne guzel bugun hava kapalı ve serin burda dünya varmışş

benim 2li test kan sonucum 1 hafta sonra çıkar demişlerdi netten bakıorum hastane erapor sayfasına çıkan bişey yok:44::44:acaba nete koymuyorlarmı:26::26:
hastaneye mi gitsem:26::26::26:bugun tam 1 hafta oldu çünkii

11 haftada solemez cnm :)
evet erken
canım cinsiyetinide ögrenmeye calış :))
devlet hast cnm zaten söylemez yani uğraşmaz
bende 13.30 da gidecem hadi ikimizde hayırlı haberlerle gelelim...ben oturuyom valla mecbur sessiz sessiz eşim geceden çıktı uyuyo yanımda...klimanın karşısındı püfür püfür
inş güzel haberlerle döneriz

benim 2li test kan sonucum 1 hafta sonra çıkar demişlerdi netten bakıorum hastane erapor sayfasına çıkan bişey yok:44::44:acaba nete koymuyorlarmı:26::26:
hastaneye mi gitsem:26::26::26:bugun tam 1 hafta oldu çünkii[/QUOTE]
ara bence hastaneyi sonra git

heralde cnmmm kim istemez farklı olmasını ama olmayıncada allahtan gelene birşey diyemezyiz.allah demişki istiyceksin herşeyi isteyin benden verebilcek benim.tuzu bile benden isteyin.sen istemesini yap yoksa yok napalım.ama bende inanmıyorum yani bir oğlu olup ikincisini kız istemeyen ya da kızı olup ikinciyi erkek istemeyen bazen diyolar kızı var ikincide kız olucak bende zaten kız istiyodum erkek sevmem falan uyuz oluyorum ölee diyenlere .içimden diyorumm heheee salla tabii olucaktı farklıda oturup üzülücektinn.

doktor dedi erkek gibi sanki bence ama hiç emin değilim çünkü çok zor ayırt etmek bir çıkıntı var bacaklarının arasında am kızmı erkek pipismi anlıyamadım dedi.bende diyorum içimden yani kendi doktorum direk bir bakıyım cinsiyetine dedi ve kız dedi hemen.bu kadın mesela çok uğraştı ama bacakları gerçekten kapalıydı bağdaç kurmuş gibiydi.birde dediğim gibi ultrason görüntüsü çok zayftı karışıktı.

açıkçası ben hiç kendimi heveslendirmedim öle bişeye sonra erkektir diyip çünkü kendi doktoruma gidince hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.ama haftaya şey yapıcam şimdi bu yakın hastaneye gittim ya kontrol var 10gün içinde sürekli gittiğim tatilde olan o doktor gelmiş olcak kontrole birde ona gitcem ben bakalım oda ne diycek .

bazen kendi kendime diyorum ki alahım sen gücenme yarabbim hep çare arıyoruz acaba diyoruz ama farklı istemekten senden gelen herşeye razıyız tabi ama isterdim yanii oğlum olsun diye.kocam içinde çok isterdim.:):)

cnm benim bi kaç güne çıktı sonuç sen benden daha önce gitmiştin ara sor belki çıkmıştır..bende çıkacam birazdan gösterecem sonucu inş güzeldir...

tatlımmm bulantı sayın yani daha doğrusu kusmam sayınn iki yada üçü aşmasın aşarsa doktorunu ara

cnm ya düşüncem hep bebeğimin sağlıklı gelişmesi. öyle anneden beslenir, etkilenmez falan diyolar ya hikaye. bende bişey olmazsa nasıl beslenicek yavrucak. bir arkadaşım hamileliği boyunca hep bulantı yaşadı. çubuk kraker yiyodu. iyi beslenemedi. çocuğu çok zayıf doğdu. hep hasta yazık. beyninde bile sorun oldu. tamamen olmayabilir ama beslenme eksikliği bebeğin sağlığnı doğduktan sonra etkiler mutlaka.

aynen tatlım bende kıl oluyorum goya farklı cinsiyet istemyolarmış gibi gozukenlere insan ilk cocukda hiçbirşey aramıyo ama ikincide aranıyormuş hele bu zamnda cok cocuk yapılmıyo zaten insan iki olsun farklı olsun diyor.evet kendini cok kaptırmada besyu sana doktorun direkt kızmı dedi hiç acabası yokmuydu mesela bana aynen sole dedi ben sordum bakalım dedi yatıyordu onu donuk degildi iki bacagının yandan arasına bakmaya calıştı sanki kız gibi ama bi dakka dedi sonra emin olamadım 15 gun sonra gel bakayım dedi ama daha ona gidemem zaten ayın 4unde başka doktora gozukucem idrar yolu iltihapım var diye cagırmıştı bakalım o ne diycek yani sormak istedigim d,irek mi kız dedi bide benm bi yakınım hamileydi doktora gitmişler bakmışlar elinde pembe battaniyeler bi kadın cok uzgun sanmışlar bebek oldu demşler hayırdır kadın demşki gelinim dogum yaptı bebek kızdı ama oglan olmuş hiç kız torunumuz yoktu heveslenmiştik yani ne tuhaf 9 ay kız deniyor pipiyi goremiyolar cok ilginç

cnm benim bi kaç güne çıktı sonuç sen benden daha önce gitmiştin ara sor belki çıkmıştır..bende çıkacam birazdan gösterecem sonucu inş güzeldir...

hımmm ay araştırma hastanesi nasıl düşürcem bilmiorum olmadı deneyim bari:26:sende hayırlı haberlerle dönersin inş.

ya ben doktora hiç sormadım cinsiyetibi ikili test için gittik burun kemiği çok güzel oluşmuş enseside çok güzel ince dedi ölçümleri yaptı.sonra kendi birde cinsiyetine bakalım görücez mi dedi.bir salladı göbeğimi oynattı bebeği yer değiştirsin diye sonra durdu baktı göstermiyormu dedim yok göstericek dedi.anlamıştı heralde bir iki dakka geçmedi evet cinsiyeti kız dedi.hiç belkidir.emin değilim ama demedi.kadın pipi görmeyince kız dedi demekki.biterken de evet bir kız bu dedi.iki kız annesi şanslı annedir dedi.beni teselli etti:):):):):)
ama ben hiç demedim kesin mi falan diye sadece aynı hatanede bizim bir akrabamız çalışıyordu şimdi ayrıldıdoğumdan sonra kızımla aynı zamanda hamileydi oda yaşıtlar kızımla.o sordu ne dedi gülçin hanım diye çok iyi tanıyor doktorumu hala görüşürler dedim cinsiyetinide söledi kı dedi.şaşırdı hadiyaa çok erken solemiş dedi.kızımın zamanındada 14üncü hafatada sölemişti gerçi ama bunda 12.haftada diyince şaşırdı herkez.bende kurcalamadım kadın pipi görse sölerdi ne bilyiim tam emin değilim falan diye.pipi görmeyince kız dedi.bu medipoldekide çıkıntı yoktu bir hafta önce bir hafta sonra gittiğimde bir çıkıntı var ama diyo anlamadım diyo bende diyom kendi kendime kesin kordondur o .hayırlısı olsun cnm eğer değişirse süpriz olur tabiii hepimize.ama kızım olucak yaaaa artık kendimi ölee inandırmaya çalışıyorum değişirse de çok sevinirim.allahım gönlüme göre vetrsin ne diyim.

cnm zaten 3.4 aya kadar anneden besleniyor depolarından sonra depolar bittiği için anneninde yemesi gerekiyor.kimse 9 ay sonuna kadar anneden besleniyor demiyordur heralde kimse.doktorlarda ole diyo 3.4 ay yemek yiyemesenizde sorun yapmayın.

bende yarin kontrole gidicem 2 li test yapar heralde doktorum 12+2 olcam cunku.insallah guzel haberlerle donerim.bebisim sagliklidir insallah..
umarim hepimiz rahat bi hamilelik ve rahat bi dogum geciririz. Allah hepimizin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…