- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.561
ya bu beişlerimiz göbüşlü göbüşlü ne sevimli yaa. günde kaç kere bakıyorum usg sine. kocam dün bana çok çocukçu olma abartma filan dedi sinirimi bozdu. halbuki hiç abrtmadığımı düşünüyorum. kendisi 10. çocuğu gibi relax old. için. sakınılan göze çöp batar diye bi felsefesi var.ayy aklıma geldi sinir oldum gene. sevdirmiycem oğlumu. sonra gelip karnımı öpüyo filan gönlümü almak için. oyy oy koca bebeeemm. sizin herifler nasıl?
baktım da ben ordakine net değil ki anlamadım. başlık sahibi belki anlar.kaç haftalık ordakinde bebişin.
11-12 arası bişiydi tam hatırlamıyom benim görüntüler yandı sıcaktan elimde bi o var bi tanede 2li testte verdi ama o tepeden ondan bakılmaz sanırım başkada yok buranın ultrasonu çok iyi diil ondan anca bu kadar görüntü
Eki Görüntüle 477268 Eki Görüntüle 477269
bu nub teorisine göre besyonunkini dün ben kıza benzettiğimi söylemiştim. bugün doktorun kız dediğini yazmış. ya bu nub teorisi doğru bişeymi yoksa yaa sevtaporhan ınki de erkeğe benziyor az önce baktımda. sevtap bebişin ultrasonda çok sevimli çıkmış elinde fenerle göbüşüne ışık tutmuşa benzettim gülesim geldi.
bence seninkine kız diycek. bana oğlan dedi.herkeste oğlan diyo ben hariç
aaaa hiç dikkat etmemiştim :) valla aynen dediğin gibi, sanki elinde fenerr baaak diyooorr :) 2 tane daha resmi var. hele biri var, eşim diyor e.t. uzaylı gibi ... gıcık :) ama öyle bir çıkmış ki gözler ağız parlıyor :) bak bu :)
Eki Görüntüle 477272
cnm bir çay kaşığı kadar kimyon iç yada çorbana yemeğine karıştır daha fazlada olabilir eğer miden kabul ederse çok iyi geliyor rahtlatıyor ben onunla bulmuştum kolayını :))
iyi çıkarmalar:))
yok hayatım ilk ayları kastetmedim. tüm hamileliği boyunca bulantı kusma şikayeti olanlar için sorun olmaz diyenler komik geliyor bana. tanıdıklarım var o sorunları yaşayan. maalesef bebekleri de yaşıyor, keşke hiç sağlık sorunu yaşamasalar kıyamamcnm zaten 3.4 aya kadar anneden besleniyor depolarından sonra depolar bittiği için anneninde yemesi gerekiyor.kimse 9 ay sonuna kadar anneden besleniyor demiyordur heralde kimse.doktorlarda ole diyo 3.4 ay yemek yiyemesenizde sorun yapmayın.
Merhaba arkadaslar, benim kafam epey karisti ve size sormak, yorumlarinizi hatta sizin doktorlarinizin ne tavsiye ettigini ogrenmek istedim. Ben daha once yazmistim ama unutulmustur, yurtdisinda yasiyorum. Burada hersey sizin anlattiklarinizdan farkli ilerliyor. Misal ultrasona sadece belirli ay ve doktor onayi ile girebiliyorsunuz. Ama benim kafami karistiran, hepiniz farkli vitaminler kullaniyor, sut yahut sut urunleri icip yemenin faydalarindan bahsediyorsunuz...Ama benim doktorum israrla sormama ragmen vitaminlerin %90 ina karsi..Sadece 14. haftaya kadar folic acid kullanmami onerdi. Onun haricinde hicbir vitamin yazmadi. Sut icemiyorum dedigimde, zaten icme her duyduguna inanma, bu sadece ikinci dunya savasi sonrasi olusturulan bir sut lobisi..Portakal suyu vs C vitamini de sirf amerika nin portakal ihracatini desteklemek icindir diyor..Hatta hatta kadinlardaki kemik erimesinin son 50 yilin hastaligi oldugunu ve bunun nedeninin cocuklukta zorla sut lobisi tarafindan sut icirilen nesilin artik dogalinda olmasi gereken kalsiyumu vucutlarinin alamadigini sut bagimli oldugunu ve faydasi olacagina daha kemikleri gucsuzlestirdigini soyledi...Ayni seylerin benzerlerini de portakal suyu vs icin yineledi...Folic asit bittikten sonra demir ilaci alabilirsin ama vucudun seni uyarmadikca hic bir ek vitamin almiyacaksin diyor...Bebegi de kendini de dogal olmayan yollarla zorla vitamine bogmak kisa vadede olumlu gozuken ama uzun vadede cok olumsuz sonuclar yaratir dedi...Acikcasi ne yapacagimi sasirdim..Turkiye deki hamile arkadaslarimin cogu sizin sohbetlerinizde paylastiginiz bilgileri paylasiyor ayni yolu izliyor...Ama burada ne ultrason ne vitamin ne ekstra herhangi bir dikkat edilmesi gereken sey uzerinde durmuyorlar. Tek soyledikleri cig et, sushi, bazi baliklarin yenmemesi..Onun disinda kos, hopla, zipla ne yaparsan yap,.Vucudun ters gelen seyde seni uyarir, birseye ihtiyac duyarsa da uyarir diyorlar....Ya ben cok anlayissizim yahut benim vucudum avrupali kadinlardan farkli...Cunku kendimi dinlesemde ne canim birsey cekiyor, ne sunu bunu yapma diyor....Ozetle ne yapmaliyim??? Buradaki doktoru dinleyip ne sut icip ne vitamin almasam mi yoksa sizler ve turkiyedeki diger tum arkadaslarim gibi her ne kadar icemesemde sut icin kendimi zorlayip, sonrada ilk firsatta turkiye de bir doktora gidip gerekli vitaminleri mi yazdirmaliyim??ne dersiniz..
Merhaba arkadaslar, benim kafam epey karisti ve size sormak, yorumlarinizi hatta sizin doktorlarinizin ne tavsiye ettigini ogrenmek istedim. Ben daha once yazmistim ama unutulmustur, yurtdisinda yasiyorum. Burada hersey sizin anlattiklarinizdan farkli ilerliyor. Misal ultrasona sadece belirli ay ve doktor onayi ile girebiliyorsunuz. Ama benim kafami karistiran, hepiniz farkli vitaminler kullaniyor, sut yahut sut urunleri icip yemenin faydalarindan bahsediyorsunuz...Ama benim doktorum israrla sormama ragmen vitaminlerin %90 ina karsi..Sadece 14. haftaya kadar folic acid kullanmami onerdi. Onun haricinde hicbir vitamin yazmadi. Sut icemiyorum dedigimde, zaten icme her duyduguna inanma, bu sadece ikinci dunya savasi sonrasi olusturulan bir sut lobisi..Portakal suyu vs C vitamini de sirf amerika nin portakal ihracatini desteklemek icindir diyor..Hatta hatta kadinlardaki kemik erimesinin son 50 yilin hastaligi oldugunu ve bunun nedeninin cocuklukta zorla sut lobisi tarafindan sut icirilen nesilin artik dogalinda olmasi gereken kalsiyumu vucutlarinin alamadigini sut bagimli oldugunu ve faydasi olacagina daha kemikleri gucsuzlestirdigini soyledi...Ayni seylerin benzerlerini de portakal suyu vs icin yineledi...Folic asit bittikten sonra demir ilaci alabilirsin ama vucudun seni uyarmadikca hic bir ek vitamin almiyacaksin diyor...Bebegi de kendini de dogal olmayan yollarla zorla vitamine bogmak kisa vadede olumlu gozuken ama uzun vadede cok olumsuz sonuclar yaratir dedi...Acikcasi ne yapacagimi sasirdim..Turkiye deki hamile arkadaslarimin cogu sizin sohbetlerinizde paylastiginiz bilgileri paylasiyor ayni yolu izliyor...Ama burada ne ultrason ne vitamin ne ekstra herhangi bir dikkat edilmesi gereken sey uzerinde durmuyorlar. Tek soyledikleri cig et, sushi, bazi baliklarin yenmemesi..Onun disinda kos, hopla, zipla ne yaparsan yap,.Vucudun ters gelen seyde seni uyarir, birseye ihtiyac duyarsa da uyarir diyorlar....Ya ben cok anlayissizim yahut benim vucudum avrupali kadinlardan farkli...Cunku kendimi dinlesemde ne canim birsey cekiyor, ne sunu bunu yapma diyor....Ozetle ne yapmaliyim??? Buradaki doktoru dinleyip ne sut icip ne vitamin almasam mi yoksa sizler ve turkiyedeki diger tum arkadaslarim gibi her ne kadar icemesemde sut icin kendimi zorlayip, sonrada ilk firsatta turkiye de bir doktora gidip gerekli vitaminleri mi yazdirmaliyim??ne dersiniz..
selam canım sen nerdeysın ısvıcremı yoksa yanlış mı hatırlıyorum , arkadasım ısvıcrede 2, dogumunu yaptı orada doktorlar bızım buradakı gıbı değil kesınlıkle doğal olmayan hıcbırseyı yapmıyorlar doğumu bıle sezeryana almıyorlar kolayca ozel çayları varmış doğumu başlatmak ıcın onu ıcırıyorlar kremler suruyorlar, ben senın doktorunun soyledıgı herseye katılıyorum ilk hamıleliğimde doktorun verdıgı hıc bır vıtamını ıcmedım 9 ay kustum dogru duzgun hıc bırşey yemedım 9 kılo ıle doğum yaptım oğlum 4350 gr dogdu yanı tamamen doğal beslenerek takvıye almadanMerhaba arkadaslar, benim kafam epey karisti ve size sormak, yorumlarinizi hatta sizin doktorlarinizin ne tavsiye ettigini ogrenmek istedim. Ben daha once yazmistim ama unutulmustur, yurtdisinda yasiyorum. Burada hersey sizin anlattiklarinizdan farkli ilerliyor. Misal ultrasona sadece belirli ay ve doktor onayi ile girebiliyorsunuz. Ama benim kafami karistiran, hepiniz farkli vitaminler kullaniyor, sut yahut sut urunleri icip yemenin faydalarindan bahsediyorsunuz...Ama benim doktorum israrla sormama ragmen vitaminlerin %90 ina karsi..Sadece 14. haftaya kadar folic acid kullanmami onerdi. Onun haricinde hicbir vitamin yazmadi. Sut icemiyorum dedigimde, zaten icme her duyduguna inanma, bu sadece ikinci dunya savasi sonrasi olusturulan bir sut lobisi..Portakal suyu vs C vitamini de sirf amerika nin portakal ihracatini desteklemek icindir diyor..Hatta hatta kadinlardaki kemik erimesinin son 50 yilin hastaligi oldugunu ve bunun nedeninin cocuklukta zorla sut lobisi tarafindan sut icirilen nesilin artik dogalinda olmasi gereken kalsiyumu vucutlarinin alamadigini sut bagimli oldugunu ve faydasi olacagina daha kemikleri gucsuzlestirdigini soyledi...Ayni seylerin benzerlerini de portakal suyu vs icin yineledi...Folic asit bittikten sonra demir ilaci alabilirsin ama vucudun seni uyarmadikca hic bir ek vitamin almiyacaksin diyor...Bebegi de kendini de dogal olmayan yollarla zorla vitamine bogmak kisa vadede olumlu gozuken ama uzun vadede cok olumsuz sonuclar yaratir dedi...Acikcasi ne yapacagimi sasirdim..Turkiye deki hamile arkadaslarimin cogu sizin sohbetlerinizde paylastiginiz bilgileri paylasiyor ayni yolu izliyor...Ama burada ne ultrason ne vitamin ne ekstra herhangi bir dikkat edilmesi gereken sey uzerinde durmuyorlar. Tek soyledikleri cig et, sushi, bazi baliklarin yenmemesi..Onun disinda kos, hopla, zipla ne yaparsan yap,.Vucudun ters gelen seyde seni uyarir, birseye ihtiyac duyarsa da uyarir diyorlar....Ya ben cok anlayissizim yahut benim vucudum avrupali kadinlardan farkli...Cunku kendimi dinlesemde ne canim birsey cekiyor, ne sunu bunu yapma diyor....Ozetle ne yapmaliyim??? Buradaki doktoru dinleyip ne sut icip ne vitamin almasam mi yoksa sizler ve turkiyedeki diger tum arkadaslarim gibi her ne kadar icemesemde sut icin kendimi zorlayip, sonrada ilk firsatta turkiye de bir doktora gidip gerekli vitaminleri mi yazdirmaliyim??ne dersiniz..
cnm bence sen doktorunu dinle mantıklı düşündüğünde haklı olabilir mesela annem hamilelik süreçlerini anlattığında ben bunları yapsam kesin çocuk düşer diyorum mesela yükseğe uzanma ağır kaldırma felan annem tuğlalı sobayı tek başına iki kat çıkarmış hiç bişicikler olmamış sürekli tarlada ekin toplamaya gidiyolarmış dünya yük doğru düzgün beslenme yok süt peynir vitamin hak getire o zamanlar maşallah hepimiz turp gibiyiz sakınan göze çöp batarmış ya birazda o mevzu var bizde herşeye evham yapıyoruz hoş o zamanki bünyelerle şimdiki bünyeleri karşılaştırmaya kalksak bi dünya fark çıkar m,llet namazında niyazında erkenden kalkar tarlaya gider herşey doğal falan filan ultrasyonun zararlı olduğunu bile bile şahsen ben sürekli ultrasyona girip bebişi görmek istiyorum merak işte halbuki o radyasyon cidden zararlı ama işte dinleyenmi var bende geçen hafta gittiğimde doktor bana vitamin ve demir hapı verdi bu hafta da gerek yok bırak dedi ben de bıraktım sabah da muhabbeti oldu bende senin doktorunun dediğini yapçam ne gelirse allahtan gene korurum kendimi ama böle çok fazla kıla tüye takılmicam ( takilmicam diye kendimi şartlandırıyorum :))yoksa bu bebişleri kucağımıza alana kadar iyice hastalık hastası olcaz
selam canım sen nerdeysın ısvıcremı yoksa yanlış mı hatırlıyorum , arkadasım ısvıcrede 2, dogumunu yaptı orada doktorlar bızım buradakı gıbı değil kesınlıkle doğal olmayan hıcbırseyı yapmıyorlar doğumu bıle sezeryana almıyorlar kolayca ozel çayları varmış doğumu başlatmak ıcın onu ıcırıyorlar kremler suruyorlar, ben senın doktorunun soyledıgı herseye katılıyorum ilk hamıleliğimde doktorun verdıgı hıc bır vıtamını ıcmedım 9 ay kustum dogru duzgun hıc bırşey yemedım 9 kılo ıle doğum yaptım oğlum 4350 gr dogdu yanı tamamen doğal beslenerek takvıye almadan
ay ben saate hiç bakmadım kiDevlet hastaneleri saat 16:00 kapanıyo açan olmaz cnm telefonu...Sen bebişini doyur hemencik
afiyet olsun canım. bende çok acıktım ama herifi bekliycem bide onunla yiyom çok kilo alıyom
duble beğen butonu olsa beğenirim gerçekten hep doğla beslenmişler filanda bide şu boyutu var o kadar yıpratmışlar kendilerini şimdide iskelet sistemleri kas sstemleri çökmüş. kayınvalidem hiç canının kymetini bilmez tarlada doğuran tiplerdeen. şimdide her yeri ağrır.bakkalım biz nasıl olacaz o yaşlarda. annemde kızıyo bana her ay ultrasona girme zararlı diyede değildir diyodum. gerçekten zararlı mıdır ya ultrason? ben ses dalgası diye biliyorum
slm kızlar ben forumu 1 yıldır takip ediyorum yeni üye oldum :S bende şubat annesi olacam ve çok heyecanlıım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?