- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.541
bende yarin kontrole gidicem 2 li test yapar heralde doktorum 12+2 olcam cunku.insallah guzel haberlerle donerim.bebisim sagliklidir insallah..
umarim hepimiz rahat bi hamilelik ve rahat bi dogum geciririz. Allah hepimizin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh
bende yarin kontrole gidicem 2 li test yapar heralde doktorum 12+2 olcam cunku.insallah guzel haberlerle donerim.bebisim sagliklidir insallah..
umarim hepimiz rahat bi hamilelik ve rahat bi dogum geciririz. Allah hepimizin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh
uyuyun kızlar fırsat varken ben her uykum geldıgınde uyuyorum ama dun gece 3e kadar gaz sancısı cektım mahvoldum
Eki Görüntüle 477124
bu da bebişin resmiii 12+1 .... pipiye benzer bişey var dedi ama kesin değil bir de siz bakın bakem...
Eki Görüntüle 477124
bu da bebişin resmiii 12+1 .... pipiye benzer bişey var dedi ama kesin değil bir de siz bakın bakem...
birsürü uyudum uyudum geldimmm.siz neler yaptınızz? canım nub teorisi şeysine göre erkek gibi. çıkıntı yukarı doğru açılı. benimkide böyle.
Kızlar şaka maka bu gaz olayı nolcak acep ? :)))) patlıyacam diye korkuyorum :))
bu nub teorisini bi anlamayan benmiyim yahu benim sıpanın şekline bakınca erkek diyorum akşam eşime sölüyorum böle böle bişi var die oda anlattığına göre kız dio çözemedim gitti anlamadım mı anlatamadımmı :)
bugün çok durgun sayfa yaaaa off sıkıldımmmm
resmen sabah ağlayarak kalkıp işe geldim kızlar, yatmaya çok ihtiyacım var , offf ....
hastaneyi arıorum ulaşamıyorumsaten devlet hastanesine zamanında nerde ulaşılmış en iyisi gitmek
biraz acıktım birşeyler yiyeyim
kız geç kalamdın mı hastaneler kaçta kapanıyor? gelince yersin çık hadi.
hastaneyi arıorum ulaşamıyorumsaten devlet hastanesine zamanında nerde ulaşılmış en iyisi gitmek
biraz acıktım birşeyler yiyeyim
canım bebeğin en alt kısmından 1 ok çiz ışın derdik ya matematikte 1 ışın çiz. bide onun az yukarısında 1 çıkıntı var o çıkıntının gittiği yöne doğru ok çiz. 2 çizgi birbirine paralelse kız iki çizgi birbirinden uzaksa erkek. net mi görüntü. var mı burda varsa bakim bi
bugun gidemem kibenim oturduğum yerden hastaneye direk otobus vs. yok eşimin götürmesi lazım yarın giderim arrtık
neyse gelirim sonra yemek yemem lazım kazınıo midemm
canım bebeğin en alt kısmından 1 ok çiz ışın derdik ya matematikte 1 ışın çiz. bide onun az yukarısında 1 çıkıntı var o çıkıntının gittiği yöne doğru ok çiz. 2 çizgi birbirine paralelse kız iki çizgi birbirinden uzaksa erkek. net mi görüntü. var mı burda varsa bakim bi
sen çözmüşsün bu işi bende şimdi o tpiğe koydum resim bakalım ne dicekler:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?