2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

amin cnm inşallah allah herkezin gönlüne göre versin .

aminnnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 477124
bu da bebişin resmiii 12+1 .... pipiye benzer bişey var dedi ama kesin değil bir de siz bakın bakem...

valla ben hiç anllamıyom şu ultrasonlardan ama bencede var sanki

kızlar ikili test sonucumu gösterdim sonuç güzel çok şükür...darısı sizlerin başına inş...cinsiyeti anca 16 da görebiliriz dedi buradki ulrason aleti çok iyi olmadığından artık ankarada öğrenirim onuda sağlıklı olsun da yeterki

birsürü uyudum uyudum geldimmm.siz neler yaptınızz? canım nub teorisi şeysine göre erkek gibi. çıkıntı yukarı doğru açılı. benimkide böyle.

bu nub teorisini bi anlamayan benmiyim yahu benim sıpanın şekline bakınca erkek diyorum akşam eşime sölüyorum böle böle bişi var die oda anlattığına göre kız dio çözemedim gitti anlamadım mı anlatamadımmı :)

canım bebeğin en alt kısmından 1 ok çiz ışın derdik ya matematikte 1 ışın çiz. bide onun az yukarısında 1 çıkıntı var o çıkıntının gittiği yöne doğru ok çiz. 2 çizgi birbirine paralelse kız iki çizgi birbirinden uzaksa erkek. net mi görüntü. var mı burda varsa bakim bi

hastaneyi arıorum ulaşamıyorum saten devlet hastanesine zamanında nerde ulaşılmışen iyisi gitmek

biraz acıktım birşeyler yiyeyim

sen çözmüşsün bu işi bende şimdi o tpiğe koydum resim bakalım ne dicekler:44:

bacım bağlantı kablom yok yanımda taratınca da dosya şekli yapıyo onu yükleebilsem net aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…