- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.581
aaaa hiç dikkat etmemiştim :) valla aynen dediğin gibi, sanki elinde fenerr baaak diyooorr :) 2 tane daha resmi var. hele biri var, eşim diyor e.t. uzaylı gibi ... gıcık :) ama öyle bir çıkmış ki gözler ağız parlıyor :) bak bu :)
Eki Görüntüle 477272
duble beğen butonu olsa beğenirim gerçekten hep doğla beslenmişler filanda bide şu boyutu var o kadar yıpratmışlar kendilerini şimdide iskelet sistemleri kas sstemleri çökmüş. kayınvalidem hiç canının kymetini bilmez tarlada doğuran tiplerdeen. şimdide her yeri ağrır.bakkalım biz nasıl olacaz o yaşlarda. annemde kızıyo bana her ay ultrasona girme zararlı diyede değildir diyodum. gerçekten zararlı mıdır ya ultrason? ben ses dalgası diye biliyorum
slm kızlar ben forumu 1 yıldır takip ediyorum yeni üye oldum :S bende şubat annesi olacam ve çok heyecanlıım:)))
valla ben de anlamadım bu çocuğu, ayakta çıkıyor hep ama hep de uyuyor... hareket etmedi bize.. ayakta uyuyor benimki :))) nasılsa artıkkkkcok degısık ya genelde yatar pozısyonda cıkar ya goruntuler sankı boyle ayakta sıze el sallar gıbı sızın cocuk farklı olcak heralde
günaydın kuzumnöbetçi misin kız? şimdi asistan arkadaşa baktırdım demişin. nöbette mi uyuyon büyüsünler artık yaa hamile olduğumuzu anlıyalım
kızlar isim olarak bir fikir veriverin. kız olursa kesin bade olacak da erkek olursa kuzey ile rüzgar arasında kaldık. eşim rüzgar diyor ben kuzey...
yok be ya :) kuzeyi biz 4 sene önce ilk evlendiğimizde eşimle çocuğumuz olursa muhabbeti vardı. o da bana kuzey olsun, arkadaşımın adıydı demişti. sonra dizi çıktı. rüzgarı da bilmiyorum dizilerdev var mı??? pek dizi izlemem deyip gıcıklık yapmayacağım, izliyorum vlla ama :) duymadım :) bakalım ...dizilerden mi etkilendiniz
doğumu başlatıyormus içeriğini bende bılmıyorumo özel çay neymiş yaa.
kızlar isim olarak bir fikir veriverin. kız olursa kesin bade olacak da erkek olursa kuzey ile rüzgar arasında kaldık. eşim rüzgar diyor ben kuzey...
yok be ya :) kuzeyi biz 4 sene önce ilk evlendiğimizde eşimle çocuğumuz olursa muhabbeti vardı. o da bana kuzey olsun, arkadaşımın adıydı demişti. sonra dizi çıktı. rüzgarı da bilmiyorum dizilerdev var mı??? pek dizi izlemem deyip gıcıklık yapmayacağım, izliyorum vlla ama :) duymadım :) bakalım ...
anladım canımyer gök aşk ta bir bade var illallah dedittirdi herkese hiç sevmiorum kuzey malum filmden rüzgarıda duydum bir dizide vardı
açıkcası ben erkek olursa Peygamber efendimizin isimlerinden koyucam kız olursa daha düşünmedim ama o doğrultuda olacak...
ya sorma kensıme sınır oluyorum huyum pıs ılla farklı olacak tarzım kafamdakı kıs kreasyonumu soyleyeyeım ınşallah bedenım musaıt olursa tabı
mını elbıseler ıstıyorum renklı opak çoraplarla gıyebıleceğim gecen seneden bana buyuk gelen ugglarım var altına onları gıyerım mını etek mını şort uzerıen badylerden ama çatlaq yumurta değil:) bır kac tanede tayt ve gölek alacağım ultrasona giderken ebıse ıle zor olur kısın
:))ruzgarda yer gök askta toprağın çocuğnun adı):
anladım canımyer gök aşk ta bir bade var illallah dedittirdi herkese hiç sevmiorum kuzey malum filmden rüzgarıda duydum bir dizide vardı
açıkcası ben erkek olursa Peygamber efendimizin isimlerinden koyucam kız olursa daha düşünmedim ama o doğrultuda olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?