2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

:13::13::13: bak onu bilmiordum hemşirelere söyleyeceğiz değilmiyani göbek adınıbakalım kısmet inş. o gunleri görürüzeşimde ciddiyet istiyor havayiliği uçarılığı sevmiyor yeni nesil isimlerine karşı

eyyy masallaahın var yanıı ben dukdr detaya ınmeyim dedım:)

o dizinin müptelasıydım hele bir müziği vardı çok hoşuma gidiyorduama yeni sezonda izleyemeyeceğim sanırım çünki eşim nedir bu ne hala getirdiler diziyi die kızıyor kimin eli kimde belli değil durumlarına geldi dizi

Burda sezaryan icin su an Turkiye de getirmeye calistiklari kanunla ayni sistem.Yani tibbi zorunluluk olmadikca kesinlikle sezeryana almiyorlar. Zaten doguma da doktorun girmiyor. Midwife yani bizim turkiye de ebe'ye denk gelen dogum uzmanlari dogumunu yaptiriyor. 8. ayinda doktorun muayeneye devam ederken ayni zamanda seni ebeye yonlendirmeye basliyor. Ve sonda yani doguma yaklasmisken ve dogum sirasinda komlikasyon olursa doktorunu cagiriyorlar ve o da doguma giriyor ve gerekirse sezeryani esas doktor yapiyor...
Bu arada cevabin icin cok tesekkurler. Ben normalde de kararsiz biriydim ama sanirim hamilelik hormonlari ile iyice kararsiz oldum...Tamam doktorumu dinleyecegim diye karar verip yatiyorum sabah KK da ve internette diger yorumlari yazismalari okuyunca eyvah ne yapiyorum ben telasina dusuyorum...

valla bende pek istemiyorum ablamın kızının adı ecrin ama yaşlılarımız zor telaffuz ediyor hatta dedem bi keresinde yaw bu kızın adını kim koydu ayşe koysaydınız fatma koysaydınız da bizde ismiyle çağırsaydık adam akıllı diyo dedemde maşallahı var 92 yaşında:) adam nerden bilsin o isimleri ben bebişim erkek olursa FATİH koycam göbek adını anası SULTAN babası MEHMET gayet başarılı bana göre :)

ağır abii desene:) bızde sabah berı ısımlere bakıyoruz erkekhazırda.kız olursa fıkır verınbakalım hangısı güzel.ela alara ceylin derin. bu dördu uzerınde sımdılık takıldık daha iii ısım bulna kdr bunlar sımdılık sızce?

Merhaba...Isvicre de degilim ama yakin sayilirim..Fransa Paris teyim..1.5 yil once tasindik ve daha once Yunanistan Atina daydim.
Esimin isi nedeniyle buraya geldik ve ilk hamileligim gecen yil yine mayis ayinda idi.Ama ne yazik ki dusuk ile sonuclandi...11.haftama girmek uzereyken ne yazik ki bebegi kaybetmistim...Sonra bu yil tekrar hamile kaldim ama inanin mutluluktan cok, korku endise hissediyorum...Bir yandan cok yogun tempoda calisirken bir yandan gece gunduz internette hamilelik ile ilgili yazilanlari takip ediyorum...Sizlerin moralini bozmamak adina cilginca endiselerimden bahsetmeyecegim...Ozetle size fikir danismamin nedeni de cigrindan cikan ve sahip olamadigim endiseler ile kararsizlik...Bu arada 12+4 oldum ve ikili testlerim buradaki adiyla ONE DAY TEST sonuclarim gayet iyi cikti..Bugun doktor kontrolum vardi ve sonuc bir dahaki randevum 26 eylul....Siz dusunun artik...o gune yani 2 ay sonraya kafayi yemis olurum ben....

oyumu ceylinden yana kullanıyorum

bi arkadaşım geçen hafta doğum yaptı kızı oldu
adını ecrin mina koydu, valla bana çok ağır bi isim gibi geldi
ecrinin tam anlamını bilmiyorum ama dua da geçiyodu "ve ecrin kerim " die:)

bu arada size sordum bişey demediniz ama o linki buldum
usg yi koydum birini erkeğe benzetti diğer usg de pek belli olmuyo dedi
benim cinsiyet öğrenmem yine 3 hafta sonraya kaldı

geçenlerde de yazmıştın süper bencetam tarihi bir aile olacaksınız

önemli olan güzel anlamı olması ona dikkat edersinizmesela geçenlerde eşime bir isim dediler anlamıda cennetin kapısının ismiymişeşim dio cennetin kendisi varken kapısını napayım sanırım o karar verecek isimlerdeAllah isimleriyle bin yaşamayı nasip etsin yavrularımıza

aminnnn inşşş hepiimizzinn

bu arada benim doktorum 1 ay sonra gel dedioda bayramın bittiği haftaya denk geliordüşünüorum bayramın arefe haftasında gitsem cinsiyetinide öğrenmiş olurumtam 16 hafta içinde hatta son günleri oluyor kararsızım napsam:26:

buldun mu canım. kız net değil pek bide yavruşun yusyuvalak tostoplaak yatmış o yüzden ben de anlamadım. burda sonuç ne çıksada doktor demedikçe emin olamıycaz bende heyecanla bekliyorum bayramdan önce 15 haftalıkken filan belli olur mu acaba?

bildiğim kadarıyla yok en azından bir kaç arkadaşımda ikili test normal çıkınca dru üçlü teste gerek yok demiş...

canım yazdıkların beni de etkiledi çünkü İngiltereden hamile kadınların olduğu bir gruba üyeyim ve onlarda aynen senin söylediklerini söylüyorlar özellikle ultrason olayı öyle basit değilmiş.Ama süt için çok şaşırdım gerçekten öyleyse ki olabilir yandık demektir ne diyim.Herşeyin doğal olanı en güzeli doktorun haklı olabilir bence.Sen de o tarz bi gruba üye olup onlarla fikir alışverişi yaparsan daha iyi olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…