- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.601
ay canımöyle güzel anlatıyosunki hemen alışwerişe çıkasım geldi
hiç böyle taytlar, elbiseler düşünmemiştim (ki normalde taytı çok sewerim)
sanki hamile olunca giyim olayı biter, 2 hamile pantolonu bikaç badi ile idare edilir diye şartlanmışım galiba:44:
alışweriş yapmak istiyooruummm[/QUO
yap tabı canım ya valla ne ıstersem alacağım hatta bebekten once kendıme:) çunku sonradan ıcınde uhde kalıyor oyle cıcı bıcı hamılelerı görunce pışman oluyorsun keske gıyseydım etseydım dıye hem de pahalı seyler almana da gerek yok benım oğlumda mecbur hamıe butıkelrden almıştım çok pahalıydılar sene once bir pantolona 70 lira vermıstım dunse 20 tl ye hamıle kot sort aldım artık ucuz bol bol gıyın valaa
ayy evet bende diorum nerden hatırlıyorummama bir dakika toprağın değil o yusufun kendinin sandığı çocuğunun ona bakması için toprak getirilmişti eve süt vermişti ona
amanın iyiki izlememişim o nasıl birşeymiş öyle ya :))) dıdısının dıdısının dıdısı :)ayy evet bende diorum nerden hatırlıyorummama bir dakika toprağın değil o yusufun kendinin sandığı çocuğunun ona bakması için toprak getirilmişti eve süt vermişti ona
o konuda senle hemfikirim kuzum özellikle göbek adını sıkı sıkı tembihleyin doğuma girerken diyolar bende allah kısmet ederde o günleri görürsek sıkı sıkı tembihlicem göbek adını ben buldum :) hem KURAN-I KERİM de geçiyo hemde isimlerimizi birleştirince tarihte hayranı olduğum şahsiyetin ismi çıkıyor meydane gayet başarılı:)
eyyy masallaahın var yanıı ben dukdr detaya ınmeyim dedım:)
canım bunu en iyi sen gözlemlesin aslında. sana orası mı daha çok güven veriyor burası mı? yani hastanelerdeki doğum uygulamalarına bak açıkçası bizde çok yanlış yapılıp aaa böyle olmamalıymış deyip vazgeçilen çok uygulama oluyor. sağlıkçı arkadaşalr daha iyi bilir tabi ama eğer geçen yıllarda orasıda türkiyedeki gibiyse ve senin dediğin daha doğal yöntemlere yeni geçtilerse orayı uygula.süt hakkında bu tür şeyler bende duymuştum. olabilir siyasetine tkilemediği şey yok. sen devamlı ordaysan oranın doktorunu dinle bence.peki benimde merak ettiğim bişey var. orda sezeryane bakış açıları nasıl?
:13::13::13: bak onu bilmiordum hemşirelere söyleyeceğiz değilmiyani göbek adını bakalım kısmet inş. o gunleri görürüz eşimde ciddiyet istiyor havayiliği uçarılığı sevmiyor yeni nesil isimlerine karşı
:13::13::13: bak onu bilmiordum hemşirelere söyleyeceğiz değilmiyani göbek adını bakalım kısmet inş. o gunleri görürüz eşimde ciddiyet istiyor havayiliği uçarılığı sevmiyor yeni nesil isimlerine karşı
selam canım sen nerdeysın ısvıcremı yoksa yanlış mı hatırlıyorum , arkadasım ısvıcrede 2, dogumunu yaptı orada doktorlar bızım buradakı gıbı değil kesınlıkle doğal olmayan hıcbırseyı yapmıyorlar doğumu bıle sezeryana almıyorlar kolayca ozel çayları varmış doğumu başlatmak ıcın onu ıcırıyorlar kremler suruyorlar, ben senın doktorunun soyledıgı herseye katılıyorum ilk hamıleliğimde doktorun verdıgı hıc bır vıtamını ıcmedım 9 ay kustum dogru duzgun hıc bırşey yemedım 9 kılo ıle doğum yaptım oğlum 4350 gr dogdu yanı tamamen doğal beslenerek takvıye almadan
bildiğim kadarıyla yok en azından bir kaç arkadaşımda ikili test normal çıkınca dru üçlü teste gerek yok demiş...Kızlar üçlü test ne zaman yapılıyor? ikili normal çıktı sizce gerek var mı?
ağır abii desene:) bızde sabah berı ısımlere bakıyoruz erkekhazırda.kız olursa fıkır verınbakalım hangısı güzel.ela alara ceylin derin. Bu dördu uzerınde sımdılık takıldık daha iii ısım bulna kdr bunlar sımdılık sızce?
geçenlerde de yazmıştın süper bencevalla bende pek istemiyorum ablamın kızının adı ecrin ama yaşlılarımız zor telaffuz ediyor hatta dedem bi keresinde yaw bu kızın adını kim koydu ayşe koysaydınız fatma koysaydınız da bizde ismiyle çağırsaydık adam akıllı diyo dedemde maşallahı var 92 yaşında:) adam nerden bilsin o isimleri ben bebişim erkek olursa FATİH koycam göbek adını anası SULTAN babası MEHMET gayet başarılı bana göre :)
ağır abii desene:) bızde sabah berı ısımlere bakıyoruz erkekhazırda.kız olursa fıkır verınbakalım hangısı güzel.ela alara ceylin derin. bu dördu uzerınde sımdılık takıldık daha iii ısım bulna kdr bunlar sımdılık sızce?
geçenlerde de yazmıştın süper bencetam tarihi bir aile olacaksınız
önemli olan güzel anlamı olması ona dikkat edersinizmesela geçenlerde eşime bir isim dediler anlamıda cennetin kapısının ismiymiş eşim dio cennetin kendisi varken kapısını napayım sanırım o karar verecek isimlerde Allah isimleriyle bin yaşamayı nasip etsin yavrularımıza
Kızlar üçlü test ne zaman yapılıyor? ikili normal çıktı sizce gerek var mı?
tarihi isimler güzel de benim bir öğrencimin ismi aynen şöyleydi:
fatih sultan mehmet portakal....
bu ne yahu ....:)
bi arkadaşım geçen hafta doğum yaptı kızı oldu
adını ecrin mina koydu, valla bana çok ağır bi isim gibi geldi
ecrinin tam anlamını bilmiyorum ama dua da geçiyodu "ve ecrin kerim " die:)
bu arada size sordum bişey demediniz ama o linki buldum
usg yi koydum birini erkeğe benzetti diğer usg de pek belli olmuyo dedi
benim cinsiyet öğrenmem yine 3 hafta sonraya kaldı
bildiğim kadarıyla yok en azından bir kaç arkadaşımda ikili test normal çıkınca dru üçlü teste gerek yok demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?