- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.621
tarihi isimler güzel de benim bir öğrencimin ismi aynen şöyleydi:
fatih sultan mehmet portakal....
bu ne yahu ....:)
bide recep tayyip isimli öğrencim vardı benim. yani çocuk belki ilerde sevmeyecek. bide ankarada çok yakışıklı bir öğrencim vardı adı neydi dersiniz : satılmış.1-0 yenik başladı hayata yavrucaz. isim önemli vesselam.
buldun mu canım. kız net değil pek bide yavruşun yusyuvalak tostoplaak yatmış o yüzden ben de anlamadım. burda sonuç ne çıksada doktor demedikçe emin olamıycaz bende heyecanla bekliyorum bayramdan önce 15 haftalıkken filan belli olur mu acaba?
oh be cnm en sonunda sen gördün yazdıklarımı
valla topiğe küsüyodum 3 tane msj yazdım beni kimse sallamadı
o kadar çok yersem sonucunda toparlak bi bebişim olacak :) acaba
10 gün sonra 2 li test sonuccum çıktığıında bakar mı ki cinssiyete
çünkü bana da 16. hafta dedi ama bugün 12+6 yım
10 gün sonra 14 haftalık olcam. gerçekten çok merak ediyorum
ona göre hayal kurcam :)
bide recep tayyip isimli öğrencim vardı benim. yani çocuk belki ilerde sevmeyecek. bide ankarada çok yakışıklı bir öğrencim vardı adı neydi dersiniz : satılmış.1-0 yenik başladı hayata yavrucaz. isim önemli vesselam.
kusura bakma ben usg den bişey anlamıyorum o yuzden yanlış bişey yazmamak için cevap vermemiştim
bende çok merak ediorum cinsiyeti 16 hafta da bende gitsemmi diorum kendi kendimeama şu usg ye devamlı girmek işinden de korkuyorum açıkcası daha geçen hafta girdim 2li test için
oh be cnm en sonunda sen gördün yazdıklarımı
valla topiğe küsüyodum 3 tane msj yazdım beni kimse sallamadı
o kadar çok yersem sonucunda toparlak bi bebişim olacak :) acaba
10 gün sonra 2 li test sonuccum çıktığıında bakar mı ki cinssiyete
çünkü bana da 16. hafta dedi ama bugün 12+6 yım
10 gün sonra 14 haftalık olcam. gerçekten çok merak ediyorum
ona göre hayal kurcam :)
aaaa tatlım benim de recep tayyip die bi öğrencim var
ben bu kadar bağıran ben buradayım diyen isimleri sevmiyorum
bende hep çocuğa tayyip diyodum herkes recep diyo:)
ben bu hafta iki gün arka arkaya girmek zorunda kaldım
10 gün sonraya dediğin gibi çok erken oluyo bebişimiz için,
ama 16. haftayı beklersem yaklaşık 25 gün geçmiş olacak
acaba o da zarar verir mi ki?
küsülmez yaa benimde dün bebeğin boyu cm mi mm mi diye bi soru sormuştum. hiç cevap alamadım. demekki araya başka muhabbet girdi görülmedi.olur öyle bazen unutuluyo filan. zaten benim hamilelik takvimim sorumu duymuş dünki sorumun cevabı altta yazıyor bugün.
aynen benimde ayın 25 ine denk geliobilmem ki zararlımı olur ona bakarsak ben dış gebelik şüphesiyle 3 gun hastanede yattım her sabah alttan ultrasonla baktılar bana taburcu olduğumda da hafta da 1 kontrollere çağırmışlardı
hamilelik işte tatlım buna bile üzülür oldum :)
çok geçmiş olsun cnm ya yavrularımızı sağlıklı
sıhhatli bi şekilde kucağımıza alalım da cinsiyet flan sonraya kalsın artık
bi şekilde öğrencez zaten
bi arkadaşım geçen hafta doğum yaptı kızı oldu
adını ecrin mina koydu, valla bana çok ağır bi isim gibi geldi
ecrinin tam anlamını bilmiyorum ama dua da geçiyodu "ve ecrin kerim " die:)
bu arada size sordum bişey demediniz ama o linki buldum
usg yi koydum birini erkeğe benzetti diğer usg de pek belli olmuyo dedi
benim cinsiyet öğrenmem yine 3 hafta sonraya kaldı
kızlar isim olarak bir fikir veriverin. kız olursa kesin bade olacak da erkek olursa kuzey ile rüzgar arasında kaldık. eşim rüzgar diyor ben kuzey...
ben ruzgardan yana oyumu kullanyrum kuzey ısmnde bıde kayrada bı patlama var ruzgar daha az en azndan
yaptıgım yanlış ama dayanamadım kendıme bir çorcıl yaptım içeriği 1 adet maden suy 1,5 lımon 1 çy kaşıgı tuzzz sonuc paha biçilemez:))
bide ye eksıyı çıkar ayseyı derler hıkayeeee:)
yaptıgım yanlış ama dayanamadım kendıme bir çorcıl yaptım içeriği 1 adet maden suy 1,5 lımon 1 çy kaşıgı tuzzz sonuc paha biçilemez:))
bide ye eksıyı çıkar ayseyı derler hıkayeeee:)
kimyon düşüğe neden olduğu için çok fazla tüketilmemesi gerektiğini duymuştum.ba araştırıp ona göre kullan istersen...
ben ruzgardan yana oyumu kullanyrum kuzey ısmnde bıde kayrada bı patlama var ruzgar daha az en azndan
Merhaba arkadaslar, benim kafam epey karisti ve size sormak, yorumlarinizi hatta sizin doktorlarinizin ne tavsiye ettigini ogrenmek istedim. Ben daha once yazmistim ama unutulmustur, yurtdisinda yasiyorum. Burada hersey sizin anlattiklarinizdan farkli ilerliyor. Misal ultrasona sadece belirli ay ve doktor onayi ile girebiliyorsunuz. Ama benim kafami karistiran, hepiniz farkli vitaminler kullaniyor, sut yahut sut urunleri icip yemenin faydalarindan bahsediyorsunuz...Ama benim doktorum israrla sormama ragmen vitaminlerin %90 ina karsi..Sadece 14. haftaya kadar folic acid kullanmami onerdi. Onun haricinde hicbir vitamin yazmadi. Sut icemiyorum dedigimde, zaten icme her duyduguna inanma, bu sadece ikinci dunya savasi sonrasi olusturulan bir sut lobisi..Portakal suyu vs C vitamini de sirf amerika nin portakal ihracatini desteklemek icindir diyor..Hatta hatta kadinlardaki kemik erimesinin son 50 yilin hastaligi oldugunu ve bunun nedeninin cocuklukta zorla sut lobisi tarafindan sut icirilen nesilin artik dogalinda olmasi gereken kalsiyumu vucutlarinin alamadigini sut bagimli oldugunu ve faydasi olacagina daha kemikleri gucsuzlestirdigini soyledi...Ayni seylerin benzerlerini de portakal suyu vs icin yineledi...Folic asit bittikten sonra demir ilaci alabilirsin ama vucudun seni uyarmadikca hic bir ek vitamin almiyacaksin diyor...Bebegi de kendini de dogal olmayan yollarla zorla vitamine bogmak kisa vadede olumlu gozuken ama uzun vadede cok olumsuz sonuclar yaratir dedi...Acikcasi ne yapacagimi sasirdim..Turkiye deki hamile arkadaslarimin cogu sizin sohbetlerinizde paylastiginiz bilgileri paylasiyor ayni yolu izliyor...Ama burada ne ultrason ne vitamin ne ekstra herhangi bir dikkat edilmesi gereken sey uzerinde durmuyorlar. Tek soyledikleri cig et, sushi, bazi baliklarin yenmemesi..Onun disinda kos, hopla, zipla ne yaparsan yap,.Vucudun ters gelen seyde seni uyarir, birseye ihtiyac duyarsa da uyarir diyorlar....Ya ben cok anlayissizim yahut benim vucudum avrupali kadinlardan farkli...Cunku kendimi dinlesemde ne canim birsey cekiyor, ne sunu bunu yapma diyor....Ozetle ne yapmaliyim??? Buradaki doktoru dinleyip ne sut icip ne vitamin almasam mi yoksa sizler ve turkiyedeki diger tum arkadaslarim gibi her ne kadar icemesemde sut icin kendimi zorlayip, sonrada ilk firsatta turkiye de bir doktora gidip gerekli vitaminleri mi yazdirmaliyim??ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?