2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tarihi isimler güzel de benim bir öğrencimin ismi aynen şöyleydi:
fatih sultan mehmet portakal....
bu ne yahu ....:)

bide recep tayyip isimli öğrencim vardı benim. yani çocuk belki ilerde sevmeyecek. bide ankarada çok yakışıklı bir öğrencim vardı adı neydi dersiniz : satılmış.1-0 yenik başladı hayata yavrucaz. isim önemli vesselam.

benim eniştemin adı satılmıştı adam 50 yaşından sonra adını değiştirmişti

oh be cnm en sonunda sen gördün yazdıklarımı
valla topiğe küsüyodum 3 tane msj yazdım beni kimse sallamadı

o kadar çok yersem sonucunda toparlak bi bebişim olacak :) acaba
10 gün sonra 2 li test sonuccum çıktığıında bakar mı ki cinssiyete
çünkü bana da 16. hafta dedi ama bugün 12+6 yım
10 gün sonra 14 haftalık olcam. gerçekten çok merak ediyorum
ona göre hayal kurcam :)

kusura bakma ben usg den bişey anlamıyorum o yuzden yanlış bişey yazmamak için cevap vermemiştim

bende çok merak ediorum cinsiyeti 16 hafta da bende gitsemmi diorum kendi kendimeama şu usg ye devamlı girmek işinden de korkuyorum açıkcasıdaha geçen hafta girdim 2li test için

aaaa tatlım benim de recep tayyip die bi öğrencim var
ben bu kadar bağıran ben buradayım diyen isimleri sevmiyorum
bende hep çocuğa tayyip diyodum herkes recep diyo:)

ben bu hafta iki gün arka arkaya girmek zorunda kaldım
10 gün sonraya dediğin gibi çok erken oluyo bebişimiz için,
ama 16. haftayı beklersem yaklaşık 25 gün geçmiş olacak
acaba o da zarar verir mi ki?

küsülmez yaa benimde dün bebeğin boyu cm mi mm mi diye bi soru sormuştum. hiç cevap alamadım. demekki araya başka muhabbet girdi görülmedi.olur öyle bazen unutuluyo filan. zaten benim hamilelik takvimim sorumu duymuş dünki sorumun cevabı altta yazıyor bugün.

aynen benimde ayın 25 ine denk geliobilmem ki zararlımı olurona bakarsak ben dış gebelik şüphesiyle 3 gun hastanede yattım her sabah alttan ultrasonla baktılar banataburcu olduğumda da hafta da 1 kontrollere çağırmışlardı

Son düzenleme:

hamilelik işte tatlım buna bile üzülür oldum :)

çok geçmiş olsun cnm ya yavrularımızı sağlıklı
sıhhatli bi şekilde kucağımıza alalım da cinsiyet flan sonraya kalsın artık
bi şekilde öğrencez zaten

ecrin ceylin patlaması var son yıllarda başta hoşuma gitmişti ama artık sevmiyorum bu tarz popüle isimleri..bir internet haberindede anlamlarının gerçekten cennet kapısı,Allah'ın hediyesi falan olmadığını okudum bunların içinde aleyna falanda vardı...bade ismi benimde hoşuma gidiyo ama eşim benden de beter isimler konusunda çağatay fırat özge zeynep gibi isimler düşünüyor:44:
cnm ayrıca senin ultrason görüntüne baktım ama ben o konuda çok özürlüyüm o yüzden hiç yorum yapamıyorum...

yaptıgım yanlış ama dayanamadım kendıme bir çorcıl yaptım içeriği 1 adet maden suy 1,5 lımon 1 çy kaşıgı tuzzz sonuc paha biçilemez:))

bide ye eksıyı çıkar ayseyı derler hıkayeeee:)

canm yaptıgın niye yanlıs gebelikte maden suyu faydalı limonda aşırı olmamak kaydıyla iyi bulantıyıda alıyormus azcık.gerci benim bulantımı hiç bişi almıyo yaa cok sıkıldım moralm bozuluo bişi yiyemiorm diye 4 kilo verdm:26::26:

benimde son zamanlardaki favori içeceğim ölçüleri bilmiyom eşim yapıyo çok güzel tutturuyo ama seninki biraz fazla gibi geldi bana...ayrıca niye yanlış tuzdan dolayımı...benim tansiyonum çok düşüyor o yüzden dr.da tuzlu tüket dedi..aşırı terlediğim için fazlasıyla kaybediyorum zaten...eylüle kadar kendime tuz konusunda bonkör davranacam

kimyon düşüğe neden olduğu için çok fazla tüketilmemesi gerektiğini duymuştum.ba araştırıp ona göre kullan istersen...

Birlikte çalıştığım dr arkadaşın tavsiyesiyle kullandım çok şükür hiç bişey olmadı 14 cü haftamın icindeyim yenidoğanlarada kimyon çayı veriyorlar gaz icin ama sen yinede araştır

ben ruzgardan yana oyumu kullanyrum kuzey ısmnde bıde kayrada bı patlama var ruzgar daha az en azndan

benim düğün fotoğraflarımı çeken fotoğrafçının çocuklarının 3-5 yaşlarında isimleride kuzey güney...herhalde dizisi çıktıktan sonra sinir olmuştur

benim kızımda 2 yaşına kadar inek sütü alerjisi vardı
o sıralarda araştırmalar yaparken inek sütünün öyle yararlı olmazsa olmaz bir besin olduğuna defalarca kez rastlamıştık
kalsiyum o kadar çok şeyde var ki... ama çok büyük bi sektör olduğunu bu yüzden yapay bi ortam oluşturup herkesin illa ki süt içmesi mecburiyetini ortaya koyduklarını söyleyen çok uzman var
ben kızıma süt içiriyorum 2,5 yıldır. ama soru işaretleri hep kafamdadır.
bulantılardan henüz içmedim hamileliğimde ama peynir yoğurt yiyip sütü abartmamayı düşünüyorum
bence sen de doktorunu dinle canım. bizler malum 20 yıl geriden takip ediyoruz dünyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…