- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.641
merhaba arkadaşlar
bugün ikili testimiz vardı
şükür ense ve burun her şey normal
nasıl hareketliydi maşalah
bu arada kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti doktor
kan sonuçları salı çıkacak
canııım çok sewindim
benimkide çok hareketli
banada erkek muhtemelen dediler
hımmm ay araştırma hastanesi nasıl düşürcem bilmiorum olmadı deneyim bari:26:sende hayırlı haberlerle dönersin inş.
bugün çok durgun sayfa yaaaa off sıkıldımmmm
yavru ben bu akşam bol bkimyonlu çorba içtim bana mısın demedi yawcnm bir çay kaşığı kadar kimyon iç yada çorbana yemeğine karıştır daha fazlada olabilir eğer miden kabul ederse çok iyi geliyor rahtlatıyor ben onunla bulmuştum kolayını :))
iyi çıkarmalar:))
erkek işte yaw duygularını belli edince pipileri kısalıyomuş kız bilmiyo musun sen?ya bu beişlerimiz göbüşlü göbüşlü ne sevimli yaa. günde kaç kere bakıyorum usg sine. kocam dün bana çok çocukçu olma abartma filan dedi sinirimi bozdu. halbuki hiç abrtmadığımı düşünüyorum. kendisi 10. çocuğu gibi relax old. için. sakınılan göze çöp batar diye bi felsefesi var.ayy aklıma geldi sinir oldum gene. sevdirmiycem oğlumu. sonra gelip karnımı öpüyo filan gönlümü almak için. oyy oy koca bebeeemm. sizin herifler nasıl?
bence seninkine kız diycek. bana oğlan dedi.herkeste oğlan diyo ben hariç
Merhaba arkadaslar, benim kafam epey karisti ve size sormak, yorumlarinizi hatta sizin doktorlarinizin ne tavsiye ettigini ogrenmek istedim. Ben daha once yazmistim ama unutulmustur, yurtdisinda yasiyorum. Burada hersey sizin anlattiklarinizdan farkli ilerliyor. Misal ultrasona sadece belirli ay ve doktor onayi ile girebiliyorsunuz. Ama benim kafami karistiran, hepiniz farkli vitaminler kullaniyor, sut yahut sut urunleri icip yemenin faydalarindan bahsediyorsunuz...Ama benim doktorum israrla sormama ragmen vitaminlerin %90 ina karsi..Sadece 14. haftaya kadar folic acid kullanmami onerdi. Onun haricinde hicbir vitamin yazmadi. Sut icemiyorum dedigimde, zaten icme her duyduguna inanma, bu sadece ikinci dunya savasi sonrasi olusturulan bir sut lobisi..Portakal suyu vs C vitamini de sirf amerika nin portakal ihracatini desteklemek icindir diyor..Hatta hatta kadinlardaki kemik erimesinin son 50 yilin hastaligi oldugunu ve bunun nedeninin cocuklukta zorla sut lobisi tarafindan sut icirilen nesilin artik dogalinda olmasi gereken kalsiyumu vucutlarinin alamadigini sut bagimli oldugunu ve faydasi olacagina daha kemikleri gucsuzlestirdigini soyledi...Ayni seylerin benzerlerini de portakal suyu vs icin yineledi...Folic asit bittikten sonra demir ilaci alabilirsin ama vucudun seni uyarmadikca hic bir ek vitamin almiyacaksin diyor...Bebegi de kendini de dogal olmayan yollarla zorla vitamine bogmak kisa vadede olumlu gozuken ama uzun vadede cok olumsuz sonuclar yaratir dedi...Acikcasi ne yapacagimi sasirdim..Turkiye deki hamile arkadaslarimin cogu sizin sohbetlerinizde paylastiginiz bilgileri paylasiyor ayni yolu izliyor...Ama burada ne ultrason ne vitamin ne ekstra herhangi bir dikkat edilmesi gereken sey uzerinde durmuyorlar. Tek soyledikleri cig et, sushi, bazi baliklarin yenmemesi..Onun disinda kos, hopla, zipla ne yaparsan yap,.Vucudun ters gelen seyde seni uyarir, birseye ihtiyac duyarsa da uyarir diyorlar....Ya ben cok anlayissizim yahut benim vucudum avrupali kadinlardan farkli...Cunku kendimi dinlesemde ne canim birsey cekiyor, ne sunu bunu yapma diyor....Ozetle ne yapmaliyim??? Buradaki doktoru dinleyip ne sut icip ne vitamin almasam mi yoksa sizler ve turkiyedeki diger tum arkadaslarim gibi her ne kadar icemesemde sut icin kendimi zorlayip, sonrada ilk firsatta turkiye de bir doktora gidip gerekli vitaminleri mi yazdirmaliyim??ne dersiniz..
ben varım ama kocam ben olmadan uyuyamaz o yüzden gidiyorum uykum olmasada.
azı karar çoğu zarar işte yaw herşeyin! azcık kendine dikkat etcen, çok da pimpirikli olmican. annanem derdi rahmetli, ben gençken karda çıplak ayak koşardım, şimdi sızlıyo o karlar kemiklerimde diye. karı kısmı da biraz dikkat edicek ayağına beline bi de şeyine..duble beğen butonu olsa beğenirim gerçekten hep doğla beslenmişler filanda bide şu boyutu var o kadar yıpratmışlar kendilerini şimdide iskelet sistemleri kas sstemleri çökmüş. kayınvalidem hiç canının kymetini bilmez tarlada doğuran tiplerdeen. şimdide her yeri ağrır.bakkalım biz nasıl olacaz o yaşlarda. annemde kızıyo bana her ay ultrasona girme zararlı diyede değildir diyodum. gerçekten zararlı mıdır ya ultrason? ben ses dalgası diye biliyorum
ultrasound yüksek ses dalgası. bizim duyabileceğimiz desibelin üzerinde. nesneye hızla çarpıp geri döndüğü için o başlıktaki elektrotlar sayensinde, görüntü oluşturuyo. (yaw ne çok şey biliyomonlar o kadar şeye rağmen 50lerde 60larda çökmeye başlıyo biz daha 25imizde kıçımız ağrıyo başımız ağrıyo eskiden doğurmaya bile hastaneye gitmiyolarmış biri çıkıyomuş ebe (tecrübeyle meslek edinmiş ) çatır çatır doğurtuyormuş biz serumlarla ilaçlarla gebelik geçiriyoruz akşama kadar yatsak bi o kadar daha yatmak isteriz ama onların canı durmaz ille bişilerle uğraşırlar ultrasyon ses dalgası değildir iyice arştırmak gerek ben bi yerde okumuştum hatta dur bulup eklerim şimdi
yaa badeyi meltem dediydi galiba aşk getiren anlamı diye. ahan da dedim bu tam bizim çocuğa göre!kızlar isim olarak bir fikir veriverin. kız olursa kesin bade olacak da erkek olursa kuzey ile rüzgar arasında kaldık. eşim rüzgar diyor ben kuzey...
görümcem dediydi ne kadar doğru bilmiyorum ama Peygamber efendimizin isimlerinden koymak pek doğru değilmişmiş. çünkü kötülük yaparsa o isme yakışmazmış, biri ona küfür ederse hoş olmazmış falan filan.. ama Allah'ın isimlerinden koymanın (Esma) gibi caiz olmadığını bir ilahiyatçıdan duymuştum. Aklınızda bulunsun.anladım canımyer gök aşk ta bir bade var illallah dedittirdi herkese hiç sevmiorum kuzey malum filmden rüzgarıda duydum bir dizide vardı
açıkcası ben erkek olursa Peygamber efendimizin isimlerinden koyucam kız olursa daha düşünmedim ama o doğrultuda olacak...
Kuzum ben de senle aynı durumdayım. bu pipi işlerinden hiç anlamıyorum.kuşlar bi tahminde bulunmadınız bari bu ultrason resimlerine bakarak
cinsiyet söylenen topiğin linkini verin de oraya atayım???
göbek adını hemşireye tembihlemek mi? o ney yaa? hiç duymadım bi anlatım bakem.o konuda senle hemfikirim kuzum özellikle göbek adını sıkı sıkı tembihleyin doğuma girerken diyolar bende allah kısmet ederde o günleri görürsek sıkı sıkı tembihlicem göbek adını ben buldum :) hem KURAN-I KERİM de geçiyo hemde isimlerimizi birleştirince tarihte hayranı olduğum şahsiyetin ismi çıkıyor meydane gayet başarılı:)
benim kocam da "bu ne biçim dizi yaa? ben yazsam daha güzel senaryo yazarım!" diyo.o dizinin müptelasıydım hele bir müziği vardı çok hoşuma gidiyorduama yeni sezonda izleyemeyeceğim sanırım çünki eşim nedir bu ne hala getirdiler diziyi die kızıyor kimin eli kimde belli değil durumlarına geldi dizi
yaa ben de dün gece isim bakmaktan 3e kadar uyumadım.ağır abii desene:) bızde sabah berı ısımlere bakıyoruz erkekhazırda.kız olursa fıkır verınbakalım hangısı güzel.ela alara ceylin derin. bu dördu uzerınde sımdılık takıldık daha iii ısım bulna kdr bunlar sımdılık sızce?
Merhaba...Isvicre de degilim ama yakin sayilirim..Fransa Paris teyim..1.5 yil once tasindik ve daha once Yunanistan Atina daydim.
Esimin isi nedeniyle buraya geldik ve ilk hamileligim gecen yil yine mayis ayinda idi.Ama ne yazik ki dusuk ile sonuclandi...11.haftama girmek uzereyken ne yazik ki bebegi kaybetmistim...Sonra bu yil tekrar hamile kaldim ama inanin mutluluktan cok, korku endise hissediyorum...Bir yandan cok yogun tempoda calisirken bir yandan gece gunduz internette hamilelik ile ilgili yazilanlari takip ediyorum...Sizlerin moralini bozmamak adina cilginca endiselerimden bahsetmeyecegim...Ozetle size fikir danismamin nedeni de cigrindan cikan ve sahip olamadigim endiseler ile kararsizlik...Bu arada 12+4 oldum ve ikili testlerim buradaki adiyla ONE DAY TEST sonuclarim gayet iyi cikti..Bugun doktor kontrolum vardi ve sonuc bir dahaki randevum 26 eylul....Siz dusunun artik...o gune yani 2 ay sonraya kafayi yemis olurum ben....
azı karar çoğu zarar işte yaw herşeyin! azcık kendine dikkat etcen, çok da pimpirikli olmican. annanem derdi rahmetli, ben gençken karda çıplak ayak koşardım, şimdi sızlıyo o karlar kemiklerimde diye. karı kısmı da biraz dikkat edicek ayağına beline bi de şeyine..
ultrasound yüksek ses dalgası. bizim duyabileceğimiz desibelin üzerinde. nesneye hızla çarpıp geri döndüğü için o başlıktaki elektrotlar sayensinde, görüntü oluşturuyo. (yaw ne çok şey biliyom) her zaman dediğim bişey var burda da sakalım yok ki işte : ULTRASONUN ZARARI İSPATLANMIŞ DEĞİLDİR, AMA ZARARLI OLMADIĞI DA İSPATLANMAMIŞTIR!!!! çoookkk uzun yıllar sonra kokusu çıkabilir abartmamakta fayda var..
yaa badeyi meltem dediydi galiba aşk getiren anlamı diye. ahan da dedim bu tam bizim çocuğa göre!ama şarap ve içki anlamına da geliyormuş diye vazgeçtim açıkçası en sağlıklısı türk dil kurumunun sitesine bakmak yaa. türkçe mi kürtçe mi kökeni falan onları da veriyo. kişi adları sözlüğü. tavsiye ederim. envai çeşit isim var. :)
görümcem dediydi ne kadar doğru bilmiyorum ama Peygamber efendimizin isimlerinden koymak pek doğru değilmişmiş. çünkü kötülük yaparsa o isme yakışmazmış, biri ona küfür ederse hoş olmazmış falan filan.. ama Allah'ın isimlerinden koymanın (Esma) gibi caiz olmadığını bir ilahiyatçıdan duymuştum. Aklınızda bulunsun.
Kuzum ben de senle aynı durumdayım. bu pipi işlerinden hiç anlamıyorum.ben de milletten yorum bekliyorum.
göbek adını hemşireye tembihlemek mi? o ney yaa? hiç duymadım bi anlatım bakem.
Fatih Sultan ve Mehmet çok orjinalmiş ama sevdim
benim kocam da "bu ne biçim dizi yaa? ben yazsam daha güzel senaryo yazarım!" diyo.
yaa ben de dün gece isim bakmaktan 3e kadar uyumadım.cinsiyet tahminleri başladıkça coşmuşuz hepimiz. Ela ismi güzel ama dikkat et mavi gözlü çıkmasın.
Bu arada ceylin ismi cennet kapısı demek değilmiş dikkat!!! Nihat Hatipoğlundan duymuştum geçenlerde. cennetin altı kapısı varmış ve ceylin bunlardan biri değilmiş. Türk Dil Kurumu Ana Sayfası ye bakın derim.
Sizce Birsen nasıl bir isim? Güzel olur mu?:26:
benim de 27 eylüle verdiler merak etme
behise süt iç tabii ki de saçmalamayınız lütfen!!! bebişler 6 ay süt içmicek mi bizden yaw??? en azından memelerimiz büyür bişey olmaz
ben gibi bebeginin cinsiyetini çokkkkkkkkkkkkkk merak eden var mı?
günaydın kızlaar.. bebişleriniz nasıl ben kalp atışalrını hissediyorum güppüdü güppüdü..dün mide bulantım yoktu ama bakalım bugün nasıl olacak.
bendee :) ay şu mide bulantıları bi bıraksa yakamızı da şöyle keyfini çıkarsak şu hamileliğin
günaydın hatunlar nasılsınız bebişleriniz nasıl ay şu cumartesi gelsede bebişimi görsem yawww sonrada 1 ay sonra gel der doktorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?