- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.661
canım geçmedimi bulantıların yawww
bi ara geçmişti demir hapına bi başladım mahfetti beni önceki gün iki serum yedim anca kendime geldim bıraktım demir hapını şimdi daha iyiyim allah şükür ara ara yokluyo
hamiş arkadaşlarım beniiiiimmmm...
napıyonuz bakalım... :) ya yazmaya korkuyorum ama mide bulantılarım azaldı dünden beri sanki :) geri gelmesin de :) kızlar yaa birşey danışacaktım... ben kocamı tanıyamamışım bunca zaman... geçen kontrole gittiğimizde acıbademde açık saçık olmasa da ne bileyim işte bana açık gelen elbiseler giymişti kadınlar. laf açtım konuşurken, sen de giysene demesin mi? ben sevmez, istemez sanıyordum ama yok, istiyormuş... ya bunu böyle çok açık saçık gibi anlamayın, çok açık da değil aslında ama ben hani alışmışım, pantolon, bluz... ya ne bileyim ona bile bakıyorlar gibi geliyor bana rahatsız oluyorum kaldı ki....... neyse kocam için değişsem mi acaba :))))))
napıyonuz bakalım... :) ya yazmaya korkuyorum ama mide bulantılarım azaldı dünden beri sanki :) geri gelmesin de :) kızlar yaa birşey danışacaktım... ben kocamı tanıyamamışım bunca zaman... geçen kontrole gittiğimizde acıbademde açık saçık olmasa da ne bileyim işte bana açık gelen elbiseler giymişti kadınlar. laf açtım konuşurken, sen de giysene demesin mi? ben sevmez, istemez sanıyordum ama yok, istiyormuş... ya bunu böyle çok açık saçık gibi anlamayın, çok açık da değil aslında ama ben hani alışmışım, pantolon, bluz... ya ne bileyim ona bile bakıyorlar gibi geliyor bana rahatsız oluyorum kaldı ki....... neyse kocam için değişsem mi acaba :))))))
Gunaydiiiinnnnn.. Yaa yine cok gec yattim ve hic uyuyamadim basim agriyoiki gecedir kabus goruyorum.
Bi de kocam hic ruya gormedigini solerdi, o da iki gecedir konusuyo uykusunda. Bu gece kendi sesine uyandi o da.
soyledigi seyler de cok komik. Ben genelde haftasonu annemlere ya da gezmeye fln gitmek isterim o da bana genelde verdigi cevabi soyledi uykusunda: "gidemeyiz yavrucum".ruyasinda bile beni goruyo kocacim sevindirik oldum hehe. Ya da pesin pesin cevap veriyodu bana.
Bu gece de "icini islatiyosun arabanin" diyiverdi.:44: eliyle de kis kis yapti hatta.bebek geliyo diye arabayi degistircez, cok seviyo arabasini. Yavrum yazik ruyasina girmis heralde. Sabah da anlatiyo, oto yikamaciya kiziyodum diyo.
Sevtaporhan hangi acibademe gidiyosun? Ya bi de kocan eskiden boyle degilgi diyosan seni denemek istemis olabilir sen bilicen
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebeklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister.html
burdaki konu sahibi arkadaşa da sordum oda erkek dedi. tüm göstergeler erkek diyor ama ben hep kız ismi bulmuştum..dün kocam geldi karnımı sevdi osmaaannn diyee. babasının adı. nasıl ? güldüm sadece bişey demedim. kayınbabamı severim.osman ismide yanına bişey daha olursa olabilir ama direk olmaz dersem savunmaya geçer diretir diye bişe demiyorum.olada bilir sizin fikrinizi de merak ediyorum. osman nasıl,yanına ne olabilir başka.
KizlaR gumus19 dun kontrole gidicekti haver var mi? Goremedim sonra topige girdigini.
Osman cok sevimli bi isim bence kucuk cocuklara da cok yakisiyo.
Ablam ben erkek olsaymisim osman koymak istiyomus adimi. Annemin karnindayken o da beni oyle seviyomus. Yavru daha 4 yasinda kac erkek ismi biliyodur ki bi osmani duymustur zaten.
Arada ben cilginlik yapinca osman diye dalga gecer benle.:)
Ay herseye de bi laf yetistirmesem olmaz di mi? :) cenem dustu gene.
Bi de buz laboratuvarda azospermi hastalarinin orneklerinde sperm bulunca adini hemen osman koyuyoruz.
ayy çok güldüm kocana.bizimki bu konudada tersliğini belli ediyor. ben arabaya daha düşkünüm hiç hasar vermedim ama o parkederken filan çat çut çizikler vs. neyse kadın yaptımı acemi olur erkek yaptı mı usta.arabayı sırf bebekten dolayı mı değiştiriyosunuz? ya şu bebek arabaları çok yer kaplıyor. arkaya kimse oturamıyor.sevmiyorum hiç ama mecburuz bebiş için.kız bid ebunlar ne kadar pahalıymış. bebek baya masraflı bişeymiş yaa 900 e filan gördüm bebek arabası. gerek varmı o kadar uçmaya bilemedim.
Bebek arabasindan kastin puset gibi tekerlekli olanlar mi cnm yoksa araba koltugundan mi bahsediyosun? Evet bayaa masraf cikicak gibi ama Allah'a sukur benim kiz yegenim, esimin de erkek yegeni var. İkisi de buyudu ve eskilerini toplicaz artik.
Arabamizi da bebis icin degistiriyoruz. İki kisilik bizimkisi mumkun degil olmaz.
osman tek olmasın yaaa..ne bileyim yanına çok modern de olmayan yakışacak bir şey bulunabilir bence canım:)
birsy eşlerimiz de çok etkileniyor da biz tek yaşayan bizmişiz gibi davranıyoruz bazen dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?