2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hamiş arkadaşlarım beniiiiimmmm...
napıyonuz bakalım... :) ya yazmaya korkuyorum ama mide bulantılarım azaldı dünden beri sanki :) geri gelmesin de :) kızlar yaa birşey danışacaktım... ben kocamı tanıyamamışım bunca zaman... geçen kontrole gittiğimizde acıbademde açık saçık olmasa da ne bileyim işte bana açık gelen elbiseler giymişti kadınlar. laf açtım konuşurken, sen de giysene demesin mi? ben sevmez, istemez sanıyordum ama yok, istiyormuş... ya bunu böyle çok açık saçık gibi anlamayın, çok açık da değil aslında ama ben hani alışmışım, pantolon, bluz... ya ne bileyim ona bile bakıyorlar gibi geliyor bana rahatsız oluyorum kaldı ki....... neyse kocam için değişsem mi acaba :))))))

günaydııınnnn
bugün bizim de büyük günümüz
kontrol ve ikili testimiz var
öncelikle her şey yolunda çıksın diye dua ediyorum
bi taraftan da cinsiyet belli olur mu diye merak ediyorum:))

akşamüstü bi de nasıl dayanıcam bilmem:)

demek ki o kadınlara ağzının suyu akarak bakmıyor ki art niyet getirmemiş aklına
sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin bence canım:)

tarzına çok aykırı değilse deneyebilirsin. daha feminen görünmeni istiyor sanırım. her zaman değilde arada bir hemde karnın büyümeden yap bence.benim kocamda tam tersi makyaj yaparım siler açık giysem gözü üstümde olur. dar giysem helee abooo bakıp durur.fondoten sürünce yine mi çamur sürdün yüzüne diyo. adam doğallıktan yana parfüm bile sevmez.bakalım değişmezse sonrdan.

aman maşallah diyelim nazar değmesin gitsin bir dahada gelmesin bu bulantılar :) eşine gelince erkekler genelde biraz dengesiz olur :) bi giy derler giyersin biri bakar vay efendim bu nedir kıskançlık triplerine girerler iyisimi sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle giy millet ne giyerse giysin boşver:)

Gunaydiiiinnnnn.. Yaa yine cok gec yattim ve hic uyuyamadim basim agriyo iki gecedir kabus goruyorum.
Bi de kocam hic ruya gormedigini solerdi, o da iki gecedir konusuyo uykusunda. Bu gece kendi sesine uyandi o da.
soyledigi seyler de cok komik. Ben genelde haftasonu annemlere ya da gezmeye fln gitmek isterim o da bana genelde verdigi cevabi soyledi uykusunda: "gidemeyiz yavrucum". ruyasinda bile beni goruyo kocacim sevindirik oldum hehe. Ya da pesin pesin cevap veriyodu bana.
Bu gece de "icini islatiyosun arabanin" diyiverdi.:44: eliyle de kis kis yapti hatta. bebek geliyo diye arabayi degistircez, cok seviyo arabasini. Yavrum yazik ruyasina girmis heralde. Sabah da anlatiyo, oto yikamaciya kiziyodum diyo.

Sevtaporhan hangi acibademe gidiyosun? Ya bi de kocan eskiden boyle degilgi diyosan seni denemek istemis olabilir sen bilicen

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebeklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister.html
burdaki konu sahibi arkadaşa da sordum oda erkek dedi. tüm göstergeler erkek diyor ama ben hep kız ismi bulmuştum..dün kocam geldi karnımı sevdi osmaaannn diyee. babasının adı. nasıl ? güldüm sadece bişey demedim. kayınbabamı severim.osman ismide yanına bişey daha olursa olabilir ama direk olmaz dersem savunmaya geçer diretir diye bişe demiyorum.olada bilir sizin fikrinizi de merak ediyorum. osman nasıl,yanına ne olabilir başka.

osman tek olmasın yaaa..ne bileyim yanına çok modern de olmayan yakışacak bir şey bulunabilir bence canım:)

birsy eşlerimiz de çok etkileniyor da biz tek yaşayan bizmişiz gibi davranıyoruz bazen dimi:)

Aa bebegimin tirnaklari iyice olusmus asagida yaziyo. Annem demisti gecen tirnaklari cikiyodur onun ondan bulaniyodur senin miden diye. Bilmedigi sey yok valla bu annelerin.:) masallah canim anneme.

ayy çok güldüm kocana.bizimki bu konudada tersliğini belli ediyor. ben arabaya daha düşkünüm hiç hasar vermedim ama o parkederken filan çat çut çizikler vs. neyse kadın yaptımı acemi olur erkek yaptı mı usta.arabayı sırf bebekten dolayı mı değiştiriyosunuz? ya şu bebek arabaları çok yer kaplıyor. arkaya kimse oturamıyor.sevmiyorum hiç ama mecburuz bebiş için.kız bid ebunlar ne kadar pahalıymış. bebek baya masraflı bişeymiş yaa 900 e filan gördüm bebek arabası. gerek varmı o kadar uçmaya bilemedim.

Osman cok sevimli bi isim bence kucuk cocuklara da cok yakisiyo.
Ablam ben erkek olsaymisim osman koymak istiyomus adimi. Annemin karnindayken o da beni oyle seviyomus. Yavru daha 4 yasinda kac erkek ismi biliyodur ki bi osmani duymustur zaten.
Arada ben cilginlik yapinca osman diye dalga gecer benle.:)
Ay herseye de bi laf yetistirmesem olmaz di mi? :) cenem dustu gene.
Bi de buz laboratuvarda azospermi hastalarinin orneklerinde sperm bulunca adini hemen osman koyuyoruz.

hadi yaa görümcemde tüp bebek deniyor ilkini düşürdü sperm bulamıyolar sanırım.peki söyle bakem osman yan ad olarak ne olabilir yanına?

Bebek arabasindan kastin puset gibi tekerlekli olanlar mi cnm yoksa araba koltugundan mi bahsediyosun? Evet bayaa masraf cikicak gibi ama Allah'a sukur benim kiz yegenim, esimin de erkek yegeni var. İkisi de buyudu ve eskilerini toplicaz artik.
Arabamizi da bebis icin degistiriyoruz. İki kisilik bizimkisi mumkun degil olmaz.

ay canım ya bu terimlere alışık olmadığım ne kadar belli. araba koltuğu diycektim. ama tabi ebbek arabası da lazım. biz herşeyi sıfırdan almak zorundayız

kızlar bu arada söylemeye utanıyorum dün saçma sapan birşey yaptım. :))))))))))) ay aklıma geldikçe :)))))))) ben bütün ultrason resimlerini dijifixle kapladım solmasınlar diye. son resmi kaplamamıştım. eşime kapla dedim. sonra dedi. haydaaaaa :))))))) ben otur ağla :)))))))))) salya sümük sen bizim çocuğumuzu dijifixlemiyon diye :))))))))))))))) ay çok güldüm sonra :)))))))) sabah dalga geçiyor, taklidimi yapıyor... ya siz nasıl bişeysiniz, benim zeki karım eblek bişey oldu diyor :)))))))

osman tek olmasın yaaa..ne bileyim yanına çok modern de olmayan yakışacak bir şey bulunabilir bence canım:)

birsy eşlerimiz de çok etkileniyor da biz tek yaşayan bizmişiz gibi davranıyoruz bazen dimi:)

osman cihan, osman melik, osman arda, osman fırat, osman kemal, heee ben kafayı yerim bu gidişle. rüyamda sayıklarım osman osman diye. kocamda yanlış anlamasa barii. kızlar bende çok sayıklarım. sezaryende bayıltıyorlarmoş ya ben sezaryeni bide onun için sevmiyorum ya etrafımda insanlar filan varken küferedersem, yada saçmalarsamm duymuştum hanım hanımcık kadınlar neler diyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…