2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hatırlamıyorum tam gündüz vardı ama sanırım gelmedi akşam.

İnsallah bi sorun yoktur iyidir ikisi de:26:

Osmanin yanina hersey olur yaa. Pilav olur salata olur. (aciktim ben) gonlunden ne geciyosa tatlim ya bilemedim ki smd..
Benim koca da kürşat koyalim diyo. Nerden buldu bu orjinal ismi bilin bakalim. Lisede cok populer bi cocuk varmis onun adiymis. Sanirim kiskaniyodu onu benim cirkinim. kursat diye bebek nasi sevilir? Hic sevimli gelmiyo bana ne bilim.
Zaten bizimki kiz galiba. Nub teorisi topiginde mubarek hepiniz kiz demissiniz.:)
ben de dun aksam sordum size kaynadi. Birsen ismi nasil?

neden utanıyosun eminim okuyunca herkes kendinden bişey bulacaktır. çünkü dün anlattım benimde kocam çok abartrtığımı düşünüyor.
ki ben dijifiksletmedimde angelsoundda almaıdm. bunları yapsam odunum neler derdi kimbilir. odunlar işte canım sen benim hazırladığım odunluk belgesini görmemiş miydin? hakederek aldı o belgeyi. kendileri bi hasta olsa dünyayı yıkarlar ama. valla ben bebekle ilgili hiç bişey anlatmamaya hiç bişey istememeye karar verdim. dayanabilirsem tabi. kendi merak etsin sorsun.bu konuda benimkide aynı.

merhaba, oncelikle detayli cevabin icin cok tesekkur ediyorum...seninde dedigin gibi vucudumun verdigi yahut verecegi sinyalleri anlamamaktan korkumdan oturu arada kalmistim...Ama kan testleri vs sonuclarim simdilik normal degerlerinden oldugundan senin soylediklerini takiben hemen vitaminlere yuklenmem sanirim cokta gerekli degil. 4.ayim sonrasi tekrar bazi testler yapacaklarmis, saniyorum demir vs eksikligim varsa o zaman cikacaktir ve beni uyarirlar diye dusunuyorum yahut umuyorum diyelim...Ama benim kendi tecrubelerimden cikarabildigim tek sey cok fazla sayida doktordan fikir almamak ve internete bu konularda bagimli hale gelmemek..Cunku ben gectigimiz yil ilk bebegi kaybettikten sonra savunma ve suclama icgudusuyle hemen bir once yasadigim ulkedeki doktora kontrole gittim..Onlar tekrar bircok testler yaptilar ve kan pihtilasmasi olasiligi oldugunu bir daha hamile kalirsam enjeksiyona ihtiyac duyabilecegimi soylemis hatta receteyi bile yazmisti..Tabii ben uzun sure fransa daki doktorlari suclayip kendimi avuttum..Tekrar hamile kaldigimda burada el mahkum yine ayni hastaneye gittim ve sonuc neredeyse bana bagirip cagirdilar...Kesinlikle o recetedeki ilaci uygulamam, saglikli oldugum, kan degerlerimin, pihtilasmanin normal oldugu ve sirf onlem olsun diye boyle bir ilacin uygulanmasinin beyin kanamasina dahi yol acabilecegini soylediler. Hatta uygularsam resmen doktorlugumdan feragat edeceklerini, sorumluluk almadiklarini soylediler...Ozetle ne kadar cok sayida farkli ulkelerde farkli doktorlara giderseniz onlarin kendi egitim sekilleri, o ulkenin kosullari yahut o irkin hastaliklari vs ye gore uygulamalar degisiyor...Ama iste ne kadar boyle mantikli mantikli konussamda endiselerin onune gecmek birseyleri ifade etmek kadar kolay degil..Yine de yorum yapan, yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum....Cunku paylasimlar insani gercekten sakinlestiriyor, kendine getiriyor..

kürşat güzel yaaa :) benim en sevdiğim öğrencimin ismi... ama ben ona hep kürşotoooommm diyodum :)

onu bunu gectim de göçmen kaymagini bilir misiniz? Tuzlu.
Heh iste ondan istiyo canim! Olsa da soyle kaymakli yumurta yapip yesem. Oooffff!!!! Nerde bulcam ki yoktur buralarda. Hep tatli kaymak var.

Osman kemali sevdim. Orhan kemale benzemis

birsen ismini severim genç kızkende anneykende yakışır. kürşata gelince kürşat deyince bana lisede kavga deyince hemen akla gelen,çıkışta grupça ülkü ocaklarına giden tipik bir iç anadolu genci aklıma gelir hep.kötüdür demiyorum kürşat candır

canımmmm sahsı fıkrımı sorarsan ben bırsen ısmını sevmem ne guzel kız ısımlerı var onlardan bırını koysana benım ılk oğlumda ısım koyamamak çok ıcıme uhde olmustu baskada cocuk dusunmedıgımızden hep dşyordum dunya gozuyle oğluma ısım koyamadım:) nasip ruzgara ımıs

iyi kide bilmem bilsem canım çekerdi sanırım. benim canımda yerel bişey istedi söylemeyim kocamdan dün istedim dün yağmur varmışda arkadaşlarını bırakmışta alamamış. bugün alacak bakalım. hevesle beklediydim o kadar da.

osman fırat güzel geldi bana da:)
off midem çok kötü artık geçse ya şu bulantılar 12+2 yim bugn
12 haftayı geçip de mide bulantıları devam eden var mı ben gibi?

osman fırat güzel geldi bana da:)
off midem çok kötü artık geçse ya şu bulantılar 12+2 yim bugn
12 haftayı geçip de mide bulantıları devam eden var mı ben gibi?

bulaşık makinesinin kapağını açınca,yumuşatıcının kokusunu duyunca diş macunu ile diş fırçalayınca midem bulanıyor ama eskisi kadar yemeklerden bulanmıyor. sucuk görünce yiyemiyorum , bikaç bişe daha varda hatırlamadım şimdi.ama iyiyim geçen haftaya göre.

Niye sevmezsin? Sevmedigin birinin adi mi? Ben de sevmedigim insanlarin adini koymak istemiyorum, o isim cok guzel olsa da hemen vazgeciyorum.
B harfiyle baslasin istiyorum ama bu sebeplerden dolayi Birsen den baska guzel isim begenemiyorum. Bana en guzeli birsen gibi geliyo zaten.:) ama itiraf edim o da benim ismim.
Kendi isimlerini koyanlar var valla. Ferhan sensoyla derya baykalin kizlarinin adlari ferhan ve derya.
Neden olmasin? Anne babanin ismini yasatmak icin onlarin isimlerini koyabiliyosak, kendi isimlerimizi niye yasatmayalim?
Hem yaramazlik yaptiginda anana babana kiziyo gibi olur insan. kendime daha kolay kizarim.
Aslinda anne baba ismi koymak, bi taraftan bakinca da öc almak niyetli gibi gozukuyo bana.:)

birsencim orjinal hatunsun vesselam. biricik nasıl isim?

gunaydın arkdaslar herkez kalkmıs bı benmıım boyle yatan kocayı yolladım bı vurdumkafayı sımdı kalkıyorum ayyçok tembel oldum yaaa

birsencim orjinal hatunsun vesselam. biricik nasıl isim?

Kocam olmaz demiyo ama ben birsen diyince ikiniz de bakcaksiniz nasi olcak diyo. Ben de diyom tabii ki ben bakmicam, cunku sen beni karicim sevgilim diye cagircan.
Biricik ismi de sıkıntılı olur sanki karizma acisindan. Ogretmen olsa mesela cocuklar sallamaz fazla sevimli bi isim.
Ben bi de sirf farkli olsun diye Beren dusundum ama deren geren giren diye türetilerek dalga gecilebilir gibi sanki. badeden ztn anlami dolayisiyla vazgecmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…