- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.881
ayy bizde de tam tersi burası küçük yer bi kişiye söylese herkese yayılır zaten...daha keseyi görmedik kimseye söyleme dedim ama dinleyen kim bi belediye binasından anons etmediği kaldı...çok istiyodu sürekli başımın etini yiyodu çocuk diye. bi de bizim binada herkes bir hafta arayla hamile kaldı ben hariç..şimdi patır patır doğuruyo onlarda zaten...bende bi dom dom kurşunu yedim tuttu
aynı sayılır :)) geceleri şişiyor ama gündüzleride biraz var sivri şekilde değilde böyle yayık bir şişkinlik :)) bir ara iyice midemde şişti ve çok gaz oldu kendi kendime bu kadar olmaz falan diyordum meğerse süt beni mafetmiş, şimdi süt içmiyorum onun yerine yoğurt ve peynire dadandım :))
aynı sayılır :)) geceleri şişiyor ama gündüzleride biraz var sivri şekilde değilde böyle yayık bir şişkinlik :)) bir ara iyice midemde şişti ve çok gaz oldu kendi kendime bu kadar olmaz falan diyordum meğerse süt beni mafetmiş, şimdi süt içmiyorum onun yerine yoğurt ve peynire dadandım :))
canım berre ve berra yı bilmiyorum ama BERA var oda çok yiğit bi sahabenin ismiymiş.erkek adı ama ben kızım olursa koyabilirim.birde arkadaşlardan neva yı duydum çok beğendim:)))
:)) kocalardan bahsedelim ozaman benimki bayaa hamarat oldu evleri süpürüyo falan :))) ama dün biraz kızdırdı beni alışverişe çıkmıştık birkaç kişi gördüm yolda tanıdık hamile olduğumu söledim niye herkese söylüyorum diye uyardı beni birde birşey olursa falan diyor aslında o da haklı ama bende sevindiğim için içimde tutamıyorum...) şimdi kim haklı :))))
ayy bizde de tam tersi burası küçük yer bi kişiye söylese herkese yayılır zaten...daha keseyi görmedik kimseye söyleme dedim ama dinleyen kim bi belediye binasından anons etmediği kaldı...çok istiyodu sürekli başımın etini yiyodu çocuk diye. bi de bizim binada herkes bir hafta arayla hamile kaldı ben hariç..şimdi patır patır doğuruyo onlarda zaten...bende bi dom dom kurşunu yedim tuttu
ben geldımm mac basladı:)benhıc sut ıcemıyorum ıctığim zmn ılla mıdemfena oluyo cıkartıyorum ogun.dr konustum madem tıksnıyon hıc zorlama sut urunlerınden yararlan dedı oyle yapıyorum.benım sıvrı göbek oyle yayıkdeğil top gıbı ortada:)
oh ne guzel ıs yapması acısından sanslısın bu konuda nazlanamıorum yapma dıo ama yapmynca ev nolcak onu dusunen yok...
bızde basta solemeylm dıe karar aldık bıtane kayıp olnca tedbırlı olalım dedık ama nerdeee cumle alem duydu..:)
Dr öyle dediyse iyi ozaman bende pazartesi gidince soracaktım gerek kalmadı :))) sivri mi desene senin erkek benim kız :)))) öyle deniyor ya biraz önce arkadaşımızda yazmış zaten...
banyoda bile beni düşünüyosun artık bebeğim :76: beyhan koyarsam kızar yawseninki kesinleşti mi canımn erkek olduğu. hadi hayırlı olsun ilk çocuk mu?
bu kripto birsy bizi çözdü yaa deşifre olduk. canım isim gerçekten karaktere yansıyo. eşim adı sahibine çok benzer. tüm zeynepler güzel olur gibi.
içime meltem gibi doğuyo ama istersen söyleme yinede
ne kadar güzel bi isim. bal gibi demek sanrım. annannemin adı gülce.gül gibi demek gerçektende çok güzelmiş.
balcayı tuttum.
güzelmiş. bende az önce banyoda seninkine bulduydum çok duyulduk ama b ile başlıyo dedin diye "beyhan"
afiyet olsun canım.bende siparişimi bekliyorum iskenderun bişeysi. çok severim burda da varmış şükür yapan bi yer herif unutmazsa getirecek.
benimki odunluğunu burda da gösteriyor ya. geçen gece nasıl aşerdim salatalık bişeysine . kılını kıpırdatmadı. açık yer bulamayız bu saatte diye. ama ağzım sulanıyo.yutkunup duruyorum.su iç geçer diyo uyumaya devam. naz sanıyo sanıırm ama ben yaşamasam bende naz sanırdım. yaşayan bilir.
bende bugün rüyamda eşimi kendimle aldatıyodum hemde arabada. ayy sonra eve hırsız giriyodu. devletin zimmetli pc var eşimin onu kurtarmaya çalışıyoruz hırsızdan. daha birsürü şey.canım doğum hikayelerini okudun mu hiç ben her seferinde ağlıyorum okurken.
kız aklıma geldi bizim okulda bi arkadaş var çıkışta 5 dk oyalanmaz hemen gider kızına.oyalayana çemkirir filan aşırı çocukçu. tapıyo resmen.bilmiyorum belki bende öyle olucam ama şimdi bana çok itici geliyo.ama kokusunu duyunca herşey değişebilir.hele gelsin de.
hadi yeğenimize bol bol bak. gör pipisi mi var kukusu mu? aaa dün elektrik kesik diyordu gümüş belki onula alakalı bişeydir oda bu saat oldu gelmedi.
bı aradasın normal normal ttutturdu oda gıttı normal yaptı bebeğin kafası cıkmamıs wakumla cekmısler kafa uzun bı gorsen tövbeler tovbesı bildiğin özurlu çocuklar gıbı duruyo bınpişman.bırıde ebe cekerken tırnaği sençiz çocucğun yzunu bıgorduk yavrum kucucuk suratında koca bı çizik ayy dedı benımkı kesınlıklee normal artık hıcc dusunmehıcccc
yaa benı her gören erkekgıbı dıyo bı kısıbıle kız demedı bızde sartladıkerkeğe ama ıkı haftadırdr kıza benzetti bakalım yarın gösterırse kendını kesınlesır saklarsa yıne kızdır artık
banyoda bile beni düşünüyosun artık bebeğim :76: beyhan koyarsam kızar yaw
ne o kız iskenderun bişeysi salatalık bişeysi şifreli konuşma açık açık söle
canım o normal ve doğal bişey ki. Vaginadan geçerken bebeğin kafatası kemikleri birbirinin üzerine kayıyo ki daha kolay olsun. Allah öyle yaratmış yani. kafası sonradan kemikleşiyo. bıngıldak falan derler ya hani dokunmayın. o kafa sivriliği birkaç haftaya kadar geçiyo bebim yaa. kendi kendine orjinal şekline dönüyo kemikleşirken. vakumla alakası yok. korkutmayın ööle kendinizi. ama ebeye kızdım!izi kalmaz bebeklerde çabuk yenileniyo ilk deri.
merak etmiyodum ama millet öğrenip, isim düşünmeye başlayınca bende heveslenmeye başladım bende öğrenmek istiyom ama anca bayramdan sonra
ayy çıkmadan bi de asel ismi geldi aklımma eşim böle isimleri sevmiyor normalde ama bunu nasıl beğendiyse kendisi önerdi bana..bende ilk ondan duydum cennetteki 4 ırmakktan biri bal ırmağı demekmiş..doğrumu bilmem...ama ben beğenmedim gsm operatörü bide aselsanı hatırlatıyor bana
Bende kız a şartlandım çok:)) okadar alıştırdımki kendimi geçen de dediğim gibi doktor erkek derse -hadi hadi yalan atma doğruyu söyle- diyecek kıvamdayım şuan :)) evet kendini saklarsa kız derler ama bellide olmuyor canım neyse biz yine açık kapı bırakalım kendimize de ne olur ne olmaz :)))
neva benimde hoşuma gidiyor canım , sâre ismide fena değil -o bera dediğin berra diyemi yazılıyo ölylemi??
benim arkadaşımda 3 ay oldu doğum yapalı bana demişti geçen gün -9 ay boyunca sakın iyiyim deme kullan bu günlerini diye bayaa gülmüştük yine naz oluyo tabi ama yalanda atamıyorum :))) vicdan işte nabıcan :)))
aynen ole ıkı gundur kız ısımlerıne sardık işte ılk çocuk zaten hayırlı sağğlıklı olsunda ama mıllet ıste herkez erkek erkek dedıkce bızde ınandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?