2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende daha önce yazmıştım benim 1,5 aylıkken düşmüştü ilki, onun için şimdide hep birşey olursa diye düşünüyor eşim bende de var ama onda daha fazla Allah hayırlısını nasip etsin hepimize de sağlıklı sorunsuz bebişlerimiz olsun :)))

sivri yayık deyince aklıma geldi...yayık olursa kız sivri olursa erkek derler bide kızlar ben çıkıyorum anca geçmişi okuyabildim...arada sessiz deniliyor sayfaya ama baya baya şey paylaşılıyor...neyse hepinize ve bebişlerinize iyi geceler diliyorum..bu arada gümüş hala yok bende merak ettim bi msj atıyım özelden umarım iyidir

ben geldımm mac basladı:)benhıc sut ıcemıyorum ıctığim zmn ılla mıdemfena oluyo cıkartıyorum ogun.dr konustum madem tıksnıyon hıc zorlama sut urunlerınden yararlan dedı oyle yapıyorum.benım sıvrı göbek oyle yayıkdeğil top gıbı ortada:)

ayy çıkmadan bi de asel ismi geldi aklımma eşim böle isimleri sevmiyor normalde ama bunu nasıl beğendiyse kendisi önerdi bana..bende ilk ondan duydum cennetteki 4 ırmakktan biri bal ırmağı demekmiş..doğrumu bilmem...ama ben beğenmedim gsm operatörü bide aselsanı hatırlatıyor bana

canım berre ve berra yı bilmiyorum ama BERA var oda çok yiğit bi sahabenin ismiymiş.erkek adı ama ben kızım olursa koyabilirim.birde arkadaşlardan neva yı duydum çok beğendim:)))

Bera yı ben de duydum ama otel adı ya alanyadaki bi tuhaf oluyo insan otel çocukk...:) Ama kulağa çok hoş geliyor neva ne demek çeşit demek mi?

oh ne guzel ıs yapması acısından sanslısın bu konuda nazlanamıorum yapma dıo ama yapmynca ev nolcak onu dusunen yok...

bızde basta solemeylm dıe karar aldık bıtane kayıp olnca tedbırlı olalım dedık ama nerdeee cumle alem duydu..:)

Dr öyle dediyse iyi ozaman bende pazartesi gidince soracaktım gerek kalmadı :))) sivri mi desene senin erkek benim kız :)))) öyle deniyor ya biraz önce arkadaşımızda yazmış zaten...

benim arkadaşımda 3 ay oldu doğum yapalı bana demişti geçen gün -9 ay boyunca sakın iyiyim deme kullan bu günlerini diye bayaa gülmüştük yine naz oluyo tabi ama yalanda atamıyorum :))) vicdan işte nabıcan :)))

Dr öyle dediyse iyi ozaman bende pazartesi gidince soracaktım gerek kalmadı :))) sivri mi desene senin erkek benim kız :)))) öyle deniyor ya biraz önce arkadaşımızda yazmış zaten...

yaa benı her gören erkekgıbı dıyo bı kısıbıle kız demedı bızde sartladıkerkeğe ama ıkı haftadırdr kıza benzetti bakalım yarın gösterırse kendını kesınlesır saklarsa yıne kızdır artık

banyoda bile beni düşünüyosun artık bebeğim :76: beyhan koyarsam kızar yaw
ne o kız iskenderun bişeysi salatalık bişeysi şifreli konuşma açık açık söle

canım o normal ve doğal bişey ki. Vaginadan geçerken bebeğin kafatası kemikleri birbirinin üzerine kayıyo ki daha kolay olsun. Allah öyle yaratmış yani. kafası sonradan kemikleşiyo. bıngıldak falan derler ya hani dokunmayın. o kafa sivriliği birkaç haftaya kadar geçiyo bebim yaa. kendi kendine orjinal şekline dönüyo kemikleşirken. vakumla alakası yok. korkutmayın ööle kendinizi. ama ebeye kızdım! izi kalmaz bebeklerde çabuk yenileniyo ilk deri.

iyi akşamlar doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz

Bende kız a şartlandım çok:)) okadar alıştırdımki kendimi geçen de dediğim gibi doktor erkek derse -hadi hadi yalan atma doğruyu söyle- diyecek kıvamdayım şuan :)) evet kendini saklarsa kız derler ama bellide olmuyor canım neyse biz yine açık kapı bırakalım kendimize de ne olur ne olmaz :)))

yaa benlıkten cıktı olay artık eşim oyle görunce asla kabuletmıyo gıttığimizde bı bucuk aylıktı ıkı uc haftada gecmemıs tamam ıstısna amadenkgeldı bizimkıde tampipirik bısı olursa cenesınden kurtulamam:)

Bugün başıma gelen olayı anlatayım şimdi aklıma geldi -bugün komşum sölemesi ayıp yanımda 2tane karpuz aldı benimde canım istedi aslında ama taşımaya üşendim içimden dedim neyse kalsın sonra eve geldim bir baktım mutfakta 2 tane karpuz almış eşim koymuş oraya :))) şaka gibi Allahın işi işte :))ama ne iyi geldiiii:))

güzelmiş bu isim bende yadım bir kenara

aynen ole ıkı gundur kız ısımlerıne sardık işte ılk çocuk zaten hayırlı sağğlıklı olsunda ama mıllet ıste herkez erkek erkek dedıkce bızde ınandık

yok ya nerdee nazlanabılsem vcdan falan yapmıcam ole sıradan karsılıyokı her seyı en son dedım gcen gun senn bu 10. cocuk heralde baya tecrubelı sogukkanlı dryn dedım gayrımesrularım var dedı esprıye vurdu gectı yaknda bogmazsam ıyıdr...

aynen ole ıkı gundur kız ısımlerıne sardık işte ılk çocuk zaten hayırlı sağğlıklı olsunda ama mıllet ıste herkez erkek erkek dedıkce bızde ınandık

aynen öyle canım, işte cinsiyet belli olana kadar kim ne derse inanıyoruz bizde, bir an önce öğrensekde kurtulsak artık şu varsayım lar dan :)))bizde ona göre alıtıştırırız kendimizi barii :)) pazartesi inşallah benimki gösterir kendinide rahatlayayım artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…