2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

allah gönlune göre vermıs afıyet olsun:)

inş. gösterir de kurtulursun bu varsayımlardan:)banada herkez bişey diyo ama inanasım gelmiyo hiç....ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook merak ediyorum:)

Hayret birşey :)) bence senin ki fomülü bulmuş canım anlamış bazı işleri ona yaptıracağını o da önemsemiyor gibi davranıyor heralde :)) yoksa bir kaç iş yaptığında devamının geleceğini biliyor :))

:))) birkaç gün yada hafta daha sıkacağız kendimizi canım maalesef ki, tabii ozamana kadar meraktan çatlamazsak :))

wallaa banada herkez naz yapsureklı ıyıyım dıyıp dolanma yemek yapma tıksınıyom de dıyorlar bu gunler gerı gelmez tadını cıkar yaptırabıldığını yaptır dıyorllar.bende dıyom offf fenayım temızlıkteyapılması lazım hemendıyo annemı arayım gelsınyapsın yemek yapamamdıyom annemıçağrıyımmı dıyo:)amann aman dıyom kendı ısımıkendım yapyım hıc soylemıyom artık baslarda geldı yaptı sağolsun her şeyımın yerı değişmıs arada kocısle yapıyorum okdr

:))) birkaç gün yada hafta daha sıkacağız kendimizi canım maalesef ki, tabii ozamana kadar meraktan çatlamazsak :))

ben çatlamazsam kimse çatlamaz merak etmeyin:))bu kadar merak olmaz yaa içim içimi yiyo rüyalar desen ayrı bir furya oluşturdu:18::18::18::18:

bu yazdıklarının hepsi benim eşimde var yaaa duygusuz şey ne olcakbazen diyorum nasıl sevdim ben seni ama cidden çok üzerime düşen bir eşim olmasını çok ama çok isterdim

boşver canım olduğu kadar olsun artık, sende zar zor da olsa yapıyorsun demekki işlerini hiç yapamıyacak zamana gelince yine mecbur yapar eşin.

Ben çıkayım artık akşamda sahura kalkamadım zaten ben tutmuyorumda kocamın orucunu yedim 1gün :))) herkese iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah :))

iyi geceler kuşlar ya dünden beri giremedim
sayfalar ne ilerlemiş en az okuyacağım 25 sayfa var:)
dur ben şunları bi okuyayım neler kaynatmışsınız :)

sen haklısın. duyulsun nolcak olmuyo sanıp psikolojik baskı yapıp duruyolardı önceden ilgisiz alakasız herkes sorardı ,bende söylüyorum merakları gitsin. bide iyi günümde yanımda olan kötü günümde de yanımda olsun düşük yapmak ayıp değil günah değil.
hayatta hiç bişeyimi saklayamam hemen söylerim.iyi mi kötü mü tartışılır.

o arkadaş bendim. sağol canım teşekkür ederim.

ii geceler canlar bgn bayaa bi isim muhabbeti dönmüş çok fazla da sayfa vardı okuyamadım işe gitcem sabah uyumam lazım:) benim aklımda unisex bi isim var : meriç

eşim şuan pek sıcak bakmıyo ama ender bi isim olduğundan ben cok seviyorum. hayırlısı sağlıkla gelsin bakalım isim için zaman bol
öptüm sizleri ve meleklerinizi ii geceler

kızlar aslında bızlerde cınsıyetını öğrendık sayılmaz hala bır muammaa var 2 doktor da bana yuzde 70-80 erkek dedi
b haftalarda hormonlardan dolayı kızların klıtorısı şişip penıse benzetılıyormus 2 tane arkadasa 12 haftada erkek demış doktor 2 sıde kız doğurdu
başka bır arkadasa da 12 haftada erkek demış ama sonrakı ultrasonalrda da hep erkek demış 9 ay boyunca bu kızcagızda herseyı pembe almış kız ısmı ayarlamış fakan neyse doğuma gırmış erkek dogmuş oda demış ama ben kzı ısmı ayarladım doktorda e o zaman benım adımı koy oda oyle yapmış allahtan yıgıtmış doktorun adı:) e baba da dışarda görunce bebgı sok karıstı sanmış:) bu arada bu hıkayeler son 3 yıla aıt eskı de değil:)

ben yıne de 20. haftaya kadar emın oalamayacığım sadece erkek ıhtımalı fazla benım ıcın doktorda sartlandırmayın kendınzı dedi zaten

kızlar süt beni de fena yapıyor. 6 aylık gibi oluyorum. keza ayran da öyle. diyetisyenim laktozsuz süt içmemi önerdi. yoğurdunu da kendin yap o sütten dedi. süper bişiiiii.... şiddetle tavsiye ederim. mesela pınarın denge isimli sütü var ve tadında da hiç bir fark yok! tatlı tatlı içiyorum sütümü arada canım istemezse de nesquik li yapıyom

kızlar bende sizi okuorum arasıra telden grdiğim için zor oluo yazamıorum bide oğlum war 20 aylık pek wakt olmuoo..bndee 10 hafta 5 günlüğümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…