- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.901
Bugün başıma gelen olayı anlatayım şimdi aklıma geldi -bugün komşum sölemesi ayıp yanımda 2tane karpuz aldı benimde canım istedi aslında ama taşımaya üşendim içimden dedim neyse kalsın sonra eve geldim bir baktım mutfakta 2 tane karpuz almış eşim koymuş oraya :))) şaka gibi Allahın işi işte :))ama ne iyi geldiiii:))
aynen öyle canım, işte cinsiyet belli olana kadar kim ne derse inanıyoruz bizde, bir an önce öğrensekde kurtulsak artık şu varsayım lar dan :)))bizde ona göre alıtıştırırız kendimizi barii :)) pazartesi inşallah benimki gösterir kendinide rahatlayayım artık :))
yok ya nerdee nazlanabılsem vcdan falan yapmıcam ole sıradan karsılıyokı her seyı en son dedım gcen gun senn bu 10. cocuk heralde baya tecrubelı sogukkanlı dryn dedım gayrımesrularım var dedı esprıye vurdu gectı yaknda bogmazsam ıyıdr...
inş. gösterir de kurtulursun bu varsayımlardan:)banada herkez bişey diyo ama inanasım gelmiyo hiç....ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook merak ediyorum:)
Hayret birşey :)) bence senin ki fomülü bulmuş canım anlamış bazı işleri ona yaptıracağını o da önemsemiyor gibi davranıyor heralde :)) yoksa bir kaç iş yaptığında devamının geleceğini biliyor :))
Bera yı ben de duydum ama otel adı ya alanyadaki bi tuhaf oluyo insan otel çocukk...:) Ama kulağa çok hoş geliyor neva ne demek çeşit demek mi?
:))) birkaç gün yada hafta daha sıkacağız kendimizi canım maalesef ki, tabii ozamana kadar meraktan çatlamazsak :))
Hayret birşey :)) bence senin ki fomülü bulmuş canım anlamış bazı işleri ona yaptıracağını o da önemsemiyor gibi davranıyor heralde :)) yoksa bir kaç iş yaptığında devamının geleceğini biliyor :))
iyi akşamlar doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz
wallaa banada herkez naz yapsureklı ıyıyım dıyıp dolanma yemek yapma tıksınıyom de dıyorlar bu gunler gerı gelmez tadını cıkar yaptırabıldığını yaptır dıyorllar.bende dıyom offf fenayım temızlıkteyapılması lazım hemendıyo annemı arayım gelsınyapsın yemek yapamamdıyom annemıçağrıyımmı dıyo:)amann aman dıyom kendı ısımıkendım yapyım hıc soylemıyom artık baslarda geldı yaptı sağolsun her şeyımın yerı değişmıs arada kocısle yapıyorum okdr
sen haklısın. duyulsun nolcak olmuyo sanıp psikolojik baskı yapıp duruyolardı önceden ilgisiz alakasız herkes sorardı ,bende söylüyorum merakları gitsin. bide iyi günümde yanımda olan kötü günümde de yanımda olsun düşük yapmak ayıp değil günah değil.:)) kocalardan bahsedelim ozaman benimki bayaa hamarat oldu evleri süpürüyo falan :))) ama dün biraz kızdırdı beni alışverişe çıkmıştık birkaç kişi gördüm yolda tanıdık hamile olduğumu söledim niye herkese söylüyorum diye uyardı beni birde birşey olursa falan diyor aslında o da haklı ama bende sevindiğim için içimde tutamıyorum...) şimdi kim haklı :))))
bugun bır arkadas ates basıyor sıcağım falan demıstı;
Kendinizi sıcaklamış mı hissediyorsunuz? Bu sıcaklığın nedeni dolaşımınızdaki kan hacminin çok artmasıdır. Kalbiniz bebeğinizin vücuduna yeterli kan sağlamak için çok çalışmaktadır. Alyuvar sayınız hamile olmadığınız döneme göre çok daha yüksektir. Dolayısıyla, kırmızı et, yeşil yapraklı sebzeler ve tahıl gibi demir açısından zengin yiyecekler yiyerek bunu destekleyin.
aynı sayılır :)) geceleri şişiyor ama gündüzleride biraz var sivri şekilde değilde böyle yayık bir şişkinlik :)) bir ara iyice midemde şişti ve çok gaz oldu kendi kendime bu kadar olmaz falan diyordum meğerse süt beni mafetmiş, şimdi süt içmiyorum onun yerine yoğurt ve peynire dadandım :))
ben geldımm mac basladı:)benhıc sut ıcemıyorum ıctığim zmn ılla mıdemfena oluyo cıkartıyorum ogun.dr konustum madem tıksnıyon hıc zorlama sut urunlerınden yararlan dedı oyle yapıyorum.benım sıvrı göbek oyle yayıkdeğil top gıbı ortada:)
ince uzun bir çarşafla sımsıkı sarılıyo anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?