- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.921
günaydın kızlar dün yoğunluktan dolayı pek fazla uğrayamadım nasılsınız neler var neler yok
amın cnm guzel gaberlerle dınersın ınsallah.allah gınlundekı neyse onu verır ınsallah.hayırlı evlat olsun.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.................Yupiy bugn Cuma yayın tatiiiil ...
iyi akşamlar doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz
iyi akşamlar doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.................Yupiy bugn Cuma yayın tatiiiil ...
günaydın cnm bende sabah kalkınca şikayet ediyorum bizim herife ne bitmez hafta bu hafta emekli olmak istiyorum felan die adam anlamadı herhalde hiç oralı olmadı bi avuc ceviz verdi servise kadar geldik neyse işe geldim hala bende şikayet modu yazını görünce danketti birde bakarsın bu gün cuma hahayyyy mutlu oldum birden anam ikigün yatış ohhhh kebap:)
gunaydın kızlar....bırazdan doktora gdıcem heyacanlımıyım ne?cnsyet ogrenrz artık heralde 16.haftann ıcındeyım tabı once saglıgı ıyı olsnda ıyı guzel haberlerle donerm ınsallah buarada hc bı tahmnm yok bı ınsann ıcıne hıc mı bır sey dogmaz
günaydın güzel hamişlerrrr
keyifler iyidi umarım.benim gece yatarken bişeyim yoktu ama sabah sol kasık ağrısıyla uyandım.gece yatakta bilmeden ters bir hareket mi yaptım acaba diyorum :18: offfff offfff bebeğime böyle bilmeden zarar vermek istemiyorum
bir de bir şey daha soracağım kızlar size ; allah korusun ama bebeğimizin kalbi durursa eğer bunu biz anlayabiliyor muyuz ? yani kanama falan oluyor mu bu haftalarda ? kasığım ağrıyınca çoook korktum yaaa :18:
günaydın kızlarr.gece ok kötü rüyalar görüyorum. 2 gündür kabuslardan uykumdan bi tad alamıyorum. var mıdır benden başka böyle?
ay ben de tam bunu yazacaktım. bugün ardı ardına 3 4 tane uzun metrajlı film tadında rüyalar gördüm. hem de normalde dünyalıkta yüzünü dahi görmek istemeyeceğim kişileri gördüm. ben görmek istemiyorum yaaagünaydın kızlarr.gece ok kötü rüyalar görüyorum. 2 gündür kabuslardan uykumdan bi tad alamıyorum. var mıdır benden başka böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?