2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlar....bırazdan doktora gdıcem heyacanlımıyım ne?cnsyet ogrenrz artık heralde 16.haftann ıcındeyım tabı once saglıgı ıyı olsnda ıyı guzel haberlerle donerm ınsallah buarada hc bı tahmnm yok bı ınsann ıcıne hıc mı bır sey dogmaz

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.................Yupiy bugn Cuma yayın tatiiiil ...

günaydın cnm bende sabah kalkınca şikayet ediyorum bizim herife ne bitmez hafta bu hafta emekli olmak istiyorum felan die adam anlamadı herhalde hiç oralı olmadı bi avuc ceviz verdi servise kadar geldik neyse işe geldim hala bende şikayet modu yazını görünce danketti birde bakarsın bu gün cuma hahayyyy mutlu oldum birden anam ikigün yatış ohhhh kebap:)

Günaydın Kızlar,

Bu sabah ikili teste gittim, ultrasonda ense kalınlığı normal çıktı 1.3 mm, kan sonuçları da ptesi çıkacak ama bir sorun yok dedi doktor, içim rahatladı..

Yalnız ikili testi yaptırdığım yerde bebeğin haftası kendi doktorumun hesabından farklı çıktı. 12+0 olmam gerekirken 12+5 çıktı.. Tabi tahmini doğum tarihini fln da farklı verdi. Ultrason cihazına göre bu kadar farklılık gösterebilir mi acaba?

Bu arada ikili test yaptırmamış olan kalmadı sanırım ama varsa kesin tatlı bişiler yesin 10-15 dk önce, benimkini uyandırmamız uzun sürdü

iyi akşamlar doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz

cnm normalde sabah aç karna almak iyi ama hemen üstüne kahvaltı yapmıcaksın..ama benim rahatsız olduğu için sabah alamıyorum öğlen aç karna veya bi kaç lokma bişi ağzıma atıp alıyorum...ama yediğin şeylere dikkat etmelisin süt çay demir ilacının emilimini engelliyor...prospektüsünde de yazar zateb beraber almaman gereken ürünler...

kızlar bu arada günaydın size ve bebişlerinize...eşimin bel ağrısı var dünden beri bildiğiniz iyi bir ağrıkesicili rahatlatıcı krem varmı...ayrıca ishalde var..bendede başladı az önce, hafiften midem bulanıyor..durduk yere hiç bulanmazdı midem...buraların suları iyi değil hazır su kullanıyoruz içmeye falan aklıma başka bi ihtimal de gelmiyor:44:

iyi akşamlar doktor bana ferrum fort diye demir ilacı verdi aranızda kullanan varmı aç karnamı tok karnamı alıyosunuz

cnm normalde sabah aç karna almak iyi ama hemen üstüne kahvaltı yapmıcaksın..ama benim rahatsız olduğu için sabah alamıyorum öğlen aç karna veya bi kaç lokma bişi ağzıma atıp alıyorum...ama yediğin şeylere dikkat etmelisin süt çay demir ilacının emilimini engelliyor...prospektüsünde de yazar zateb beraber almaman gereken ürünler...

kızlar bu arada günaydın size ve bebişlerinize...eşimin bel ağrısı var dünden beri bildiğiniz iyi bir ağrıkesicili rahatlatıcı krem varmı...ayrıca ishalde var..bendede başladı az önce, hafiften midem bulanıyor..durduk yere hiç bulanmazdı midem...buraların suları iyi değil hazır su kullanıyoruz içmeye falan aklıma başka bi ihtimal de gelmiyor:44:

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN.................Yupiy bugn Cuma yayın tatiiiil ...

günaydınnnnnn size yuppi bize yarın iş

hohoytttttt ben cumartesi günüde öğlene kadar çalışıyorum yarın doktora gideceğim için yokummmmmm yoksa yarın gün devam

günaydın güzel hamişlerrrr
keyifler iyidi umarım.benim gece yatarken bişeyim yoktu ama sabah sol kasık ağrısıyla uyandım.gece yatakta bilmeden ters bir hareket mi yaptım acaba diyorum :18: offfff offfff bebeğime böyle bilmeden zarar vermek istemiyorum
bir de bir şey daha soracağım kızlar size ; allah korusun ama bebeğimizin kalbi durursa eğer bunu biz anlayabiliyor muyuz ? yani kanama falan oluyor mu bu haftalarda ? kasığım ağrıyınca çoook korktum yaaa :18:

hadi sağlıklı haberlerle don ınşallah ben erkek hıssettım bır an senın ıcın bakalım ne dıyecek

aklına kotu seyler getırme rahım kasların buyume hızına yenık dusuyor malesef o kadar hızlı uzayamıyor

günaydın kızlarr.gece ok kötü rüyalar görüyorum. 2 gündür kabuslardan uykumdan bi tad alamıyorum. var mıdır benden başka böyle?

günaydın kızlarr.gece ok kötü rüyalar görüyorum. 2 gündür kabuslardan uykumdan bi tad alamıyorum. var mıdır benden başka böyle?

günaydın cnm ben hiç rüya görmüyorum görsemde hatırlamıyorum...inş hep böle devam eder...sende gündüz çok mu bişileri düşünüp kafana takıyorsun gece rüyalarında rahat değilsin? ama burada bi çok kişi yazdı bende duymuştum hamilelikte olluyor böle şeyler diye...içini ferah tut sen...benim midem bulanıyo bide karnım fenalarda ishal de başladı çıkıyorum uzanıyım bakalım biraz bi de bi link buldum daha inceleyemedim sizde bakmak isterseniz atıyorum buraya
Hamileyim > Paketlerimiz > Paket 1 | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
görüşürüz

ay ben de tam bunu yazacaktım. bugün ardı ardına 3 4 tane uzun metrajlı film tadında rüyalar gördüm. hem de normalde dünyalıkta yüzünü dahi görmek istemeyeceğim kişileri gördüm. ben görmek istemiyorum yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…