2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr.gece ok kötü rüyalar görüyorum. 2 gündür kabuslardan uykumdan bi tad alamıyorum. var mıdır benden başka böyle?

Kesinlikle ben sabaha kadar envai çeşit rüyalar gördüm sıkıntıyla uyanıyorum...Bu akşam kardeşimin sınav yerleştirme sonucundan tut bodruma tatile gittiğimizi bile gördüm ne komik...:)

hayırlı cumalar herkese

öğlen 2li test sonucumu almaya gideceğim kızlar dua edin bana

bu arada çay içenler var sanırım ben özelliklede sabah kahvaltıda içmemeye çalışıyorumhatta gunlerdir çay içtiğim yok ya :84:

Kesinlikle ben sabaha kadar envai çeşit rüyalar gördüm sıkıntıyla uyanıyorum...Bu akşam kardeşimin sınav yerleştirme sonucundan tut bodruma tatile gittiğimizi bile gördüm ne komik...:)

kızlar yalnız değilim yani. ya benim gördüğüm rüyaların tabirlerinde ölüm ,hastalık,düşman gibi çok kötü şeyler var. o yüzden canım sıkıldı.

hayırlısıyla git gel arkadaşaım.ense kalınlığına filan baktırmıştın dimi?kanda da bişe çıkmaz inşallah.kız çay içiyom ben çookkk hemde. dayanamıyorum ya.bide çayda kafein yokmuş. hemide demir ilacı kullanınca az kendimi rahatlattım.

kızlar yaaa bir de canım çok sıkıldı. iki göğüsümün arasında bir kıllar çıkmış uzun uzun. benim hayatta böyle birşey olmazdı. sizde de var mı? bir de eşim farketti sinir oldum, hödük... küstüm konuşmuyorum (((((

sen deyince baktım bende de ince uzun tüycükler var ama normalde de tüylüyüm ayva tüyü dediklerinden. ama bu 2 tanesi biraz daha uzun.arkadaşım hamile olduğumu duyunca bazı nasihatlerde bulunmuştu tüylerin çıkar gıdında filan sakın alma hamilelik bitince geçiyor demişti. alırsan kalınlaşıyormuş daha da beter oluytormuş.

amin canım saol..ben küçüklüğümden beri alışığım çaya içmeyince dinç hissedemiyorum kendimi mafoldumbirde sıcaklarda hararetide alıyordu içmedim tabi pelteleştim iyiceiçsemde limon sıkarım içine demir emilimini önlüyor çünki

benim hep var nolmuş yanibizi seven böle sevsin

aklına kotu seyler getırme rahım kasların buyume hızına yenık dusuyor malesef o kadar hızlı uzayamıyor

saol canım benimmm umarım öyle bişeydir.aslında geçen haftada sağ tarafım ağrıyordu ama bunun ağrısını sabah hissedince bir şey mi yaptım acaba uyurken diye düşündüm

selam kızlarr.şimdi kardeşimle konuştum.dün dayımın torunu oldu.sabah 11 de kontrole gitmişler.açıklık var demiş.akşama doğru 5 te de dogum olmuş.ya hiç bu kadar kolay dogum hikayesi duymamıştım.bir iki suni sancıdan sonra çok kolay dogdu diyomuş.kesiden dolayı 2 dikiş varmış.hiç hissetmemiş bile.doğumdan sonra öncesinden de iyiymiş.çok kolay oldu diyomuş.bunları duyunca normal doğuma iyice heveslendim yaa hayırlısı bizimkiler kolaycacık olur biter inşallah:)))9

böyle güzel şeyler duymak ne kadar güzel.

hayırlı olsun canım..ne guzel böle normal doğum yapanlara hayran oluyorum acı felan hissetmeden pırttt doğuruyolar inş. bizde onlardan oluruz

hayırlı olsun canım..ne guzel böle normal doğum yapanlara hayran oluyorum acı felan hissetmeden pırttt doğuruyolar inş. bizde onlardan oluruz

eşim diyo ben sana güveniyorum yiğit hatunsun zaten alt tarafında geniş. çocuk pırt diye çıakr diyo. sevinsem mi üzülsemmi anlamıyorum tabi bende. ama leğen kemiği denen olay çok geniş bende çatı kontrolü nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu kemikli olmakla ilgisi varsa avantajlardayım.

inş canım ya.zaten dogum anına kadar dogumu falan hiç düşünüp kendinizi korkutmayın.o anda herşey olup bitiyo diyomuş.bende şunu anladım ki kötü hikayeleri duydukça ortada bişey yokken boşuna kendımi korkutuyorum::))) böyle hikayeler tercihimdir...anlatmak isteyenler varsa...

ayy tam çıkıordum msg ını gördümbenim eşimde doğallıktan yana normal doğurtturacakmış banaben korkuyorum işte bir abla demişti bana hiç uğraşma çatın darsa ama genişse normali dene diyedoktorada hiç sormadım:26:benimde kalçam geniştir ama çatıyla alakalı bu işbakalım hayırlı doğumlar versin rabbim hepimize

çıktım benn görüşürz

aynen canım benimde legenler çıkık.arkadaşlarım hep senin çatın geniş kolay olur diyolardı hayırlısı olur inş..bu arada sevin sevin .üzülecek bişey yok.kocanda söylemiş olsa:))) şanslısın yani...

annemin dediği gibi nasıl girdiyse öyle çıkacaktır

eşimel dün karar verdik erkek olursa ismini ben koyacan kız olursa o koyacak. ben osman cihan dedim bayıldı çok beğendi. babasını da çok sever zaten açık açık söylemiyo ama ben annesinden daha çok sevdiğini tahmin ediyorum.neyse onun kız isimlerini duyamya hazır mısınız? zeliha, selma, leyla, ayben, yasemin, perihan. bahtsız kızımmm

offff, bu isim işi ne zormuş kıza bylduk da erkekte kararsızız... ((( eşim illa rüzgar diyor. anneme danıştım, çok erkeksi değil, aras ya da kağan koy diyor. babam kayra diyor. rüzgar erkeksi değil mi yaaa... milletin o ne yaaa falan demesinden çekiniyorum ((( offffffffffffffffffffffff :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…