- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.941
günaydın kızlarr.gece ok kötü rüyalar görüyorum. 2 gündür kabuslardan uykumdan bi tad alamıyorum. var mıdır benden başka böyle?
ay ben de tam bunu yazacaktım. bugün ardı ardına 3 4 tane uzun metrajlı film tadında rüyalar gördüm. hem de normalde dünyalıkta yüzünü dahi görmek istemeyeceğim kişileri gördüm. ben görmek istemiyorum yaaa((
Kesinlikle ben sabaha kadar envai çeşit rüyalar gördüm sıkıntıyla uyanıyorum...Bu akşam kardeşimin sınav yerleştirme sonucundan tut bodruma tatile gittiğimizi bile gördüm ne komik...:)
hayırlı cumalar herkese
öğlen 2li test sonucumu almaya gideceğim kızlar dua edin bana
bu arada çay içenler var sanırım ben özelliklede sabah kahvaltıda içmemeye çalışıyorumhatta gunlerdir çay içtiğim yok ya :84:
canım ben yarın gidiyorum nasip olursa inş. bakalım ikilimiz var bide cinsiyet diyecekmi bakammmm
kızlar yaaa bir de canım çok sıkıldı. iki göğüsümün arasında bir kıllar çıkmış uzun uzun. benim hayatta böyle birşey olmazdı. sizde de var mı? bir de eşim farketti sinir oldum, hödük... küstüm konuşmuyorum(((((
amin canım saol..ben küçüklüğümden beri alışığım çaya içmeyince dinç hissedemiyorum kendimi mafoldumkızlar yalnız değilim yani. ya benim gördüğüm rüyaların tabirlerinde ölüm ,hastalık,düşman gibi çok kötü şeyler var. o yüzden canım sıkıldı.
hayırlısıyla git gel arkadaşaım.ense kalınlığına filan baktırmıştın dimi?kanda da bişe çıkmaz inşallah.kız çay içiyom ben çookkk hemde. dayanamıyorum ya.bide çayda kafein yokmuş. hemide demir ilacı kullanınca az kendimi rahatlattım.
kızlar yaaa bir de canım çok sıkıldı. iki göğüsümün arasında bir kıllar çıkmış uzun uzun. benim hayatta böyle birşey olmazdı. sizde de var mı? bir de eşim farketti sinir oldum, hödük... küstüm konuşmuyorum(((((
aklına kotu seyler getırme rahım kasların buyume hızına yenık dusuyor malesef o kadar hızlı uzayamıyor
selam kızlarr.şimdi kardeşimle konuştum.dün dayımın torunu oldu.sabah 11 de kontrole gitmişler.açıklık var demiş.akşama doğru 5 te de dogum olmuş.ya hiç bu kadar kolay dogum hikayesi duymamıştım.bir iki suni sancıdan sonra çok kolay dogdu diyomuş.kesiden dolayı 2 dikiş varmış.hiç hissetmemiş bile.doğumdan sonra öncesinden de iyiymiş.çok kolay oldu diyomuş.bunları duyunca normal doğuma iyice heveslendim yaa hayırlısı bizimkiler kolaycacık olur biter inşallah:)))9
selam kızlarr.şimdi kardeşimle konuştum.dün dayımın torunu oldu.sabah 11 de kontrole gitmişler.açıklık var demiş.akşama doğru 5 te de dogum olmuş.ya hiç bu kadar kolay dogum hikayesi duymamıştım.bir iki suni sancıdan sonra çok kolay dogdu diyomuş.kesiden dolayı 2 dikiş varmış.hiç hissetmemiş bile.doğumdan sonra öncesinden de iyiymiş.çok kolay oldu diyomuş.bunları duyunca normal doğuma iyice heveslendim yaa hayırlısı bizimkiler kolaycacık olur biter inşallah:)))9
hayırlı olsun canım..ne guzel böle normal doğum yapanlara hayran oluyorum acı felan hissetmeden pırttt doğuruyolar inş. bizde onlardan oluruz
hayırlı olsun canım..ne guzel böle normal doğum yapanlara hayran oluyorum acı felan hissetmeden pırttt doğuruyolar inş. bizde onlardan oluruz
eşim diyo ben sana güveniyorum yiğit hatunsun zaten alt tarafında geniş. çocuk pırt diye çıakr diyo. sevinsem mi üzülsemmi anlamıyorum tabi bende. ama leğen kemiği denen olay çok geniş bende çatı kontrolü nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu kemikli olmakla ilgisi varsa avantajlardayım.
eşim diyo ben sana güveniyorum yiğit hatunsun zaten alt tarafında geniş. çocuk pırt diye çıakr diyo. sevinsem mi üzülsemmi anlamıyorum tabi bende. ama leğen kemiği denen olay çok geniş bende çatı kontrolü nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu kemikli olmakla ilgisi varsa avantajlardayım.
inş canım ya.zaten dogum anına kadar dogumu falan hiç düşünüp kendinizi korkutmayın.o anda herşey olup bitiyo diyomuş.bende şunu anladım ki kötü hikayeleri duydukça ortada bişey yokken boşuna kendımi korkutuyorum::))) böyle hikayeler tercihimdir...anlatmak isteyenler varsa...
annemin dediği gibi nasıl girdiyse öyle çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?