2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kuzular baya isim muhabbeti dönmüş
bizde dereleri görmeden paçaları sıvıyoruz:)
benim kocam da erkek olursa kendi ismimi koycam diyodu
ben de oldu cnm görürsün dedim, hiç sevmem anne babanın
isimleri çocukta olsun ama dedim bi tane ön isim babanın ismi olabilir die
kayın babamın ismi mehmet, yani mehmet utku, mehmet yiğit, mehmet efe,
mehmet atakan güzel ama daha ben eklerim onların yanına :)
bide daha önceden kız ismi elif, naz, tuana, nisa, öykü flan düşünüyodum
ama onlar da değişebilir bakalım daha önümüzde yaklaşık 6 ay var
buluruz nasıl olsa ben hala acaba bişey olur mu bebişime korkusundayım.
sağlıklı sıhhatli doğsunlar da gerisi önemli değil.

14 haftalıkken cinsiyet belli olabilir dimi ya? bayramdan önce gitsem de bayramda sürpriz yapsam bizimkilere diye düşünüyorum.vajinal baktırsam bi zararı olur mu acaba?

bebişime bişey olur korkusuyla yaşamak hiç iyi sonuçlar doğurmuyor canım. haftasında sıyırır insan. ileri dönük hayaller hevesler yaşamadan olmaz.zehir etmeyelim hamileliğimizi kendimize dimi? ben böyle düşünüyorum.odasını filan kafamda dizayn ediyorum yoksa kalbi durdu mu duracak mı diye düşünürsem devamlı doktora gitmek istiyorum

Son düzenleme:
sevtap aşağıdasın niye ses vermiyon kız?
neyse ben çıkıyorum cumaya gidecemm. ayyy erkek olduğumu belli ettim yaa. kızlar şaka değil bu kkya giren erkeklerde çok haa. arkadaşımın birinin bebeği olmuyor eşi de kk ya üye olmuş bazı sorular sormuş filan.

Ayyy aynısını bu gün farkettim canımm yaa şok oldumm ben de de var bi kaç aydır çıkmıştı ama bu gün gördüm baya çıkmış eskisinden daha çok farkediliyo resmen çok moralim bozulduu ... Acaba hamilelikle ilgili midir sonradan dökülür mü?

cnm çok pimpirikli değilim ama burda bazı arkadaşlar yazmıştı
hep 14. haftada kalbi durdu, 16. haftada kalbi durdu die
ben daha 13. haftadayım yani kritik dönemi geçiremedik mi bi türlü
anlamıyorum ki, böyle düşündüğüm için de hala çok
yaymadım hamile olduğumu,
bide daha çok söylemememin sebebi nazar etmelerinden korkuyorum
geçen gün kuzenime söledim o da evli, ama 5yıldır olmuyo allah sabır versin
ben 2 yıllık evliyim, kuzenim bi türlü inanamadı sen erken istemiyodun çok şaşırdım flan
diyo ben de dedim erkeni mi kaldı 2 yıl oldu normal bi süre
durup durup şaşırdığını söledi ben de pişman oldum ona sölediğime.

ahanda korktuğum mevzu oydu benimde ben zaten kararlıyım normal doğuma allah bi aksilik vermediği sürece bunu duyduğum iyi oldu :)

triptofan , gir çık yapıyorum siteye yavrummm :)))) tabi erkekim :) )))))))) valla zaten erkek gibi bişey oldum her yerim ayı gibim kıllandı :))))))))))))))) ay dün arkadaşlar oturmaya geldi, kuzum elinde testlerle gelmiş, bana gösteriyor, sen baya araştırdın bak diye ama var ya baktım söyledim söyledim aaaaa dr. aynılarını söyledi spermler aşırı hareketsizmiş aşılama bile denemeyin direkt tüp bebek dedi bakalım bugüne benim dr. a randevu almışlardı. acıbadem şahin zeteroğluna onlar da tüp yaptırcakmış ama kimseye söylmiceklrmiş...

beni merak etmişsiniz tşk ederim hepinize ama iyi haberler yok korktuğum yine başıma geldi kızımı kaybettm bu kez de 10+4 de kalbi durmuş ankaraya gttik hemen orda ilaç verdiler bebeğin normal doğum gibi cıkmasını bekledik neyse işte atlattık oraları şimdi girdim eve allah sizin bebeklerinize uzun ömür versin sağlıkla kucağınıza alın inş

offffffffffffffff yaaaa offfff, ben konuyu bilmiyordum neden gümüşe ne oldu ki herkes soruyor diyordum her söz boş, allah sabır versin..... ((((((

geçmiş olsun bitanemmm Rabbimm bidaha aynı uzuntuyu yaşatmasınnn aminnnnnnnnnnnnn sağlıklı sıhatli bebeişler nasip etsinn aminnnnnnnnnnnnnn

cnm allah sabır versin ben de aynen herkes gümüşü
soruyo kıskandım flan demiştim kusura bakma bilmiyodum
rabbim büyük o zamanını biliyo sen hiç merak etme.

çok zor çok yaa. Allahım sana sabır versin. meleğin seni cennette beklesin. sende dinlen bol. rabbimin vardır bi bildiği mutlaka bir gün bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak. anlayamayız senin neler hissettiğini şu an senin kadar ama gerçekten çok üzüldüm.seni çok sevdik. üzülme diyemem nasıl üzülmez insan ama en azından isyan etme bacım oldu mu . rabbimin bi planı vardır.

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. inş tekrar yaşamazsın böyle bi acıyı.

kuzum allah sana ve eşine sağlık versin uzun hayırlı ömür versin hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah allah sabır sağlık versin

çok zor çok yaa. Allahım sana sabır versin. meleğin seni cennette beklesin. sende dinlen bol. rabbimin vardır bi bildiği mutlaka bir gün bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak. anlayamayız senin neler hissettiğini şu an senin kadar ama gerçekten çok üzüldüm.seni çok sevdik. üzülme diyemem nasıl üzülmez insan ama en azından isyan etme bacım oldu mu . rabbimin bi planı vardır.

kızlar ben şu an kendi evimde değilim. eşimin görevi icabı başka şehirde eşyalı ev tuttuk yaz için. bu evinde mal ev sahibi parasını vermemize rağmen interneti yatırmamış. her an kapanabilir haberiniz olsun dedimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…