2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ah kuzum rabbim sabır versin

kızlar bişe sormam lazımmmmmmm acilllllllllllll kızlar iki gündür vajina ile bacak arasında ki bölge bastırınca falan acıyordu ve şu an bacağım sağ acağımm ağrıyorr basarken acıyo yere bu ne yaaa çok fenayımm korkuyorummm

canım doktor bana iç baldır ağrıların başlar yakında korkma normal demişti ama seninki öyle bişeymi bilmiyorum.Umarım geçer yakında sen yine de bi doktora git.

Canım ! Şimdi gördüm..allah sabır versin.. Çok ama çok üzüldüm.....Sakın kendini bırakma düşüğün arkası daima yeni bir bebiştir aklından çıkarma olur mu...Benim görümcem 7 düşük yaptı ama 2 bebişi var normal yoldan hemide...Sana ve eşine tekrar sabırlar diliyorum canım benim...

Gümüş Allah sabır versin canım çok zor Allahın vardır bir bildiği,sakın sıkma canını eminim seni daha büyük acıları yaşamaktan koruyordur.Tabi bu tesellilerin hiçbirinin bi önemi yok biliyorum yaşamayan bilemez Allah yine de kimseye yaşatmasın.Kuzularımızı korusun.

canım Allah sabır versin zor zamanlarını hemen atlatırsın inşallahhh

canım doktor bana iç baldır ağrıların başlar yakında korkma normal demişti ama seninki öyle bişeymi bilmiyorum.Umarım geçer yakında sen yine de bi doktora git.

Allah razı olsun bitanemm cevap verdin çok sağoll inan çok korkuyorumm bu arada burada net gidip geliyor hava yağmurlu şimşekli aynenn dediğin gibi iç baldır taraflarıyken şimdi basınca bacağım topallıyor gibi felaket acı bu yaaa (( sinirlerim bozuldu bel de başladı ağrımaya canım yanıyor

Canım bel ve bacak ağrıları çok normal ama topallayacak kadar fenalaştıysa bel fıtığı belirtisi de olabilir uzun sürerse bi doktora görünürsün ayaklarını yüksek bir yere dikip dinlenmeyi dene.

gümüş
ne desem boş sadece şu duayı edebilirim rabbim en kısa zamanda saglıklı sıhhatli bebegini kucagına almak nasip etsin

allah sabırlar versin canım.allah yardımcın olsun.veren de Allah alan da Allah.TEZ ZAMANDA TEKRAR NASİP EDER İNŞ.

Canım bel ve bacak ağrıları çok normal ama topallayacak kadar fenalaştıysa bel fıtığı belirtisi de olabilir uzun sürerse bi doktora görünürsün ayaklarını yüksek bir yere dikip dinlenmeyi dene.

bitanemm çok sağoll canımmmm benimm :) demin eşimle markette yürüdük hava yağmurlu olunca baya azaldı ağrımm şu an ama dediğin gibi kesinlikle dotoruma bu pazartesi gidince söylicemm

gümüşcüğümmmmm canım Rabbimden gelen herşeye razı olmak zorundayız bizim için hayırlısı ne ise her zaman onu nasip eylesin demeliyiz sana ve eşine sabır ve uzun ömürler diliyorum rabbim tez zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı evladlar nasip eylesin amin

çok geçmiş olsun... çok üzüldüm... allah sabır versin

gümüş
ne desem boş sadece şu duayı edebilirim rabbim en kısa zamanda saglıklı sıhhatli bebegini kucagına almak nasip etsin

amin canm insallah en yakın zamanda yeniden bebişin olur bu sefer saglıklı bir sekilde kucagna alırsın insallah..canm sen kontroldemi ögrendn bebegnin kalbinin durdugunu yada kendinde bir anormallkmi oldu.canm bide tekrarlayan düsüklerde arastrma yapılıo nedeni ne diye arastırdınız mı

cnm Allah sabır versın.HAKKINDA HAYIRLISINI nasıp etsınen kısa zaanda saglıklı hayırlı bır elatla koynunu doldursun.

Merhaba Arkadaşlar,

Benim de ilk gebeliğim. Bugun itibariyle 11+2 haftalık..Dun ultrasonda gordum, elleri ayakları agzı burnu heryerini ilk defa gordum. Çok guzel bir duygu çok mutlu oldum:)))) Bir ay sonrakı kontrolü nasıl bekleyecegım bilemiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…