2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun canım, allah sağlıklı bir bebiş almayı nasip eder inşallah sana... yalnız o beklemeler bitmez şimdiden alış beklemeye bende bir tiyo :))

gözün aydın bacım hayırlı haberlerin olur hep inşallah :) bende 11+5im bir ay sonraya veriyo ama ben sabredip bekleyemiyorum kaçamak yapıyorum başka doktorlara gidiyorum şöle bi görüyorum bebişi rahatlıyorum sende öle yap :)

sağol cnm evet kontrolde öğrendim ama belirtilerimde kaybolmuştu kilo kaybediyodum göğüslerimin ne acısı ne şişliği kalmıştı karnım büyümüyodu 3 4 gündür böyleydim cnm biz o araştırmaşların hepsini yaptırmıştık zaten bu 4.kaybım kan pıhtılaşması ve rahimde perde cıkmıştı perde alındı ayrıca iğne kullanıyodum 0,6lıktı iğne bana kalırsa bu iğneden oldu benm cok fazla pıhtılaşmam yoktu doktoru değiştircez bu tanıdık cok kadın doğum doktoru var onlara gitcem ozamanda söyliycem doktor onay verirse bidahakinde iğne kullanmıycamyani benm tahminim bakalım doktor ne diycek

Merhaba Gumus,
cok ama cok uzuldum. Daha once dusuk yasamis biri olarak bende uzuntunu taa icimde hissettim. Ama tum arkadaslarimizin dilekleri gibi bende en kisa ama en onemlisi saglikli ve hayirli zamanda tekrar hamilelik haberini almayi umit ediyorum. Eger Istanbul daysan ve ozel sigortan doktor muayenelerini kapsiyorsa ve maddi olarak zorlanmayacaksaniz sana bir doktor onerebilirim. Tabii buradan yazmak dogru mu bilmiyorum ve ozelden de mesaj atamiyorum. Sen yine de bana haber ver eger sen ozelden mesaj atabiliyorsan mail adresini bildir ben sana birde o doktorun bilgilerini vereyim. Cunku benimde dusugum sonrasi tipki senin gibi pihtilasma icin igne verildi ve bu bahsettigim doktor tipki fransadaki doktorlarim gibi degerlerime baktiktan sonra kesinlikle karsi cikti...Dolayisiyla akil akildan ustundur deyip birde baska doktor denemek istersen lutfen cekinmeden yaz bana...Ama herkesinde sana soyleyebilecegi gibi allah korusun sagliksiz bir evlat sahibi olmaktansa doganin kendi secme surecine ve allaha guvenmeliyiz. Bu kaybettigin bebisin belki saglik sorunlari olacakti o nedenle ne sizleri cok uzmeden ne de kendi kucucuk bedeniyle bu problemleri yasamadan gitti diye dusunmeye calis ve sukret...Bizlerde insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz ama bu donemde senden de haberler bekliyor olacagiz...Eger seni uzmeyecekse ara sira da olsa bize merhaba deyip saglik haberlerini hatta kimbilir 2013 oncesi hamilelik haberlerini iletirsin...Sevgiler

okuyunca çok üzüldüm .Allah sabır versin .en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inş..Rabbim en iyisini bilir hakkında hayırlısı olsun canım...

kızlar geldim sonucu aldım ama elimde kaldıperinatoloji doktoru yokmuş bölüm tatile girmiş
kendi doktorumada ulaşamadım aradım açmıor
bekliorum pazartesiyi:84:

Merhaba kızlar nasılsınız gümüşcüm allah sabır versin çok üzüldüm. Allah tekrardan sağlıklı bi evlat nasip etsin. Bende pazar günü çok ağrım var diye yazmıştım buraya kasiklarim belim feci ağrıyordu. O gece rüyamda kanamam varmış doktor doktor geziyorum o kapıdan o kapıya girdim girdim çıktım. Sabah uyandım wcye gittim bir damla kan sürülmüş. Koşa koşa hastaneye gittim. Doktor düşük tehlikesi atlatmişsin şu an için tehliken yok dedi ilaçda vermedi gönderdi eve çok şükür ondan sonra kan görmedim. Yat dinlen hiç bi iş görme dedi. Çok korktum allah kimseye yaşatmasin. Rüyamda gördüm ve sabahına bunu öğrendim daha öncede çok rüyam doğru çıktı. Evvelki gecede rüyamda 2li test yaptırıyordum. Aslında yaptırmayacaktim ama gidicem en azından ense kalınlığına bakılsın. Şimdide belim kasigim ağrıyo of ya birşey olursa:-(

uvvvv sen sakın ruyaya yatma çok gecmıs olsun allah beterınden saklasın

bu ne yaa şakamı :))

canım yaaa çok geçmişler olsun...bu yolculukta bizi bıraktı demek senin bebiş çok üzüldüm ........inş. hakkında hayırlısı olur üzülme

cnm korkulacak bişey yoktur endişe etme ayakları eskisinden soğuk olanınki oğlan olurmuş
bir yerde okumuştum :))
cinsiyetlerle bozduk kafayı

bir gün giremedim nete döktürmüşsünüz yine oku oku cvp yazmaya zaman kalmıyor
birsy bayağı bi güldürdün beni cnm Yüce rabbimde seni güldürsün:))
birysciğimm msj hakkımı doldurmadığım için cvp yazamıyorum tahminlerini tuturamadın :))
bu arada merakını gidereyim adım özge :)
sana güzel bir kız ismi çok yaygında değil umarım beğenirsin bi kitapta okumuştum güzeller güzeli bir sultandı
BİHRUZE :))

ben de hep şunu merak etmişimdir, bilmiyorum mazur görün, orayı keserken falan uyuşturucu birşeyler sürmüyorlar mı o bölgeye, vajinaya yani ????????????? (((

HAYIR CNM SÜRMÜYORLAR SEN DOĞUM AĞRISINDAN ORADAKİ KESİĞİ BİLE HİSSETMİYORSUN (
vallahi girdiğim doğum tecrübelerime dayanarak söylüyorum devlet hastanesinde girmiştim özeller için bişey diyemem sürüyorlamı sürmüyorlarmı bilemem

Kızlar göğüs ağrınız devam ediyormu ?? benimki bitti neden acaba şişlik var ama ağrı yok???

cnm benim başından beri şişlik ve uçlarında acıma var. gerçi acıma bazen geçiyor.şişlik zaten adet olmadığımız için normal. bende ara ara goğsümde sıkışma oluyo acyip tırsıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…