- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.001
Merhaba Arkadaşlar,
Benim de ilk gebeliğim. Bugun itibariyle 11+2 haftalık..Dun ultrasonda gordum, elleri ayakları agzı burnu heryerini ilk defa gordum. Çok guzel bir duygu çok mutlu oldum:)))) Bir ay sonrakı kontrolü nasıl bekleyecegım bilemiyorum:))
Merhaba Arkadaşlar,
Benim de ilk gebeliğim. Bugun itibariyle 11+2 haftalık..Dun ultrasonda gordum, elleri ayakları agzı burnu heryerini ilk defa gordum. Çok guzel bir duygu çok mutlu oldum:)))) Bir ay sonrakı kontrolü nasıl bekleyecegım bilemiyorum:))
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba Arkadaşlar,
amin canm insallah en yakın zamanda yeniden bebişin olur bu sefer saglıklı bir sekilde kucagna alırsın insallah..canm sen kontroldemi ögrendn bebegnin kalbinin durdugunu yada kendinde bir anormallkmi oldu.canm bide tekrarlayan düsüklerde arastrma yapılıo nedeni ne diye arastırdınız mı
sağol cnm evet kontrolde öğrendim ama belirtilerimde kaybolmuştu kilo kaybediyodum göğüslerimin ne acısı ne şişliği kalmıştı karnım büyümüyodu 3 4 gündür böyleydim cnm biz o araştırmaşların hepsini yaptırmıştık zaten bu 4.kaybım kan pıhtılaşması ve rahimde perde cıkmıştı perde alındı ayrıca iğne kullanıyodum 0,6lıktı iğne bana kalırsa bu iğneden oldu benm cok fazla pıhtılaşmam yoktu doktoru değiştircez bu tanıdık cok kadın doğum doktoru var onlara gitcem ozamanda söyliycem doktor onay verirse bidahakinde iğne kullanmıycamyani benm tahminim bakalım doktor ne diycek
beni merak etmişsiniz tşk ederim hepinize ama iyi haberler yok korktuğum yine başıma geldi kızımı kaybettm bu kez de 10+4 de kalbi durmuş ankaraya gttik hemen orda ilaç verdiler bebeğin normal doğum gibi cıkmasını bekledik neyse işte atlattık oraları şimdi girdim eve allah sizin bebeklerinize uzun ömür versin sağlıkla kucağınıza alın inş
sağol cnm evet kontrolde öğrendim ama belirtilerimde kaybolmuştu kilo kaybediyodum göğüslerimin ne acısı ne şişliği kalmıştı karnım büyümüyodu 3 4 gündür böyleydim cnm biz o araştırmaşların hepsini yaptırmıştık zaten bu 4.kaybım kan pıhtılaşması ve rahimde perde cıkmıştı perde alındı ayrıca iğne kullanıyodum 0,6lıktı iğne bana kalırsa bu iğneden oldu benm cok fazla pıhtılaşmam yoktu doktoru değiştircez bu tanıdık cok kadın doğum doktoru var onlara gitcem ozamanda söyliycem doktor onay verirse bidahakinde iğne kullanmıycamyani benm tahminim bakalım doktor ne diycek[/QUOTE
bebeğinikaybeden biri olarak çok iyi anlıyorum yaşadıklarını çok üzüldüm canım benimde bebeğimin kalbi durmuştuşuanki gebeliğimdede hep korku sıkıntı içindeyim İnş mevlam sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Merhaba kızlar nasılsınız gümüşcüm allah sabır versin çok üzüldüm. Allah tekrardan sağlıklı bi evlat nasip etsin. Bende pazar günü çok ağrım var diye yazmıştım buraya kasiklarim belim feci ağrıyordu. O gece rüyamda kanamam varmış doktor doktor geziyorum o kapıdan o kapıya girdim girdim çıktım. Sabah uyandım wcye gittim bir damla kan sürülmüş. Koşa koşa hastaneye gittim. Doktor düşük tehlikesi atlatmişsin şu an için tehliken yok dedi ilaçda vermedi gönderdi eve çok şükür ondan sonra kan görmedim. Yat dinlen hiç bi iş görme dedi. Çok korktum allah kimseye yaşatmasin. Rüyamda gördüm ve sabahına bunu öğrendim daha öncede çok rüyam doğru çıktı. Evvelki gecede rüyamda 2li test yaptırıyordum. Aslında yaptırmayacaktim ama gidicem en azından ense kalınlığına bakılsın. Şimdide belim kasigim ağrıyo of ya birşey olursa:-(
sevtap aşağıdasın niye ses vermiyon kız?
neyse ben çıkıyorum cumaya gidecemm. ayyy erkek olduğumu belli ettim yaa. kızlar şaka değil bu kkya giren erkeklerde çok haa. arkadaşımın birinin bebeği olmuyor eşi de kk ya üye olmuş bazı sorular sormuş filan.
Heerkes ısmlere dalmıs benı fareden yokkzaten herseye aglar oldum aglarımm ama kızlar ne sorcam,burda bulantımızdan gazımıza ruyalarımıza kadar herseyımızı ortak anlarda yasadık... sımdı benım 2gundur ayaklarım buz gıbı hıc ısınmıyooo bu durumdas olan var mı? endıse ettım normalde vucut ısım cok yukselmıstı sımdı ayacıklarım ısnmıyoo
çok derin bi anlamı var der.
cnm bnm yaa ne kadar saf bi insanmışsınberrak için: yrrk başak için: tşşk cnm.:18:
ben kiraz koycam yine galiba
ay ben görmemişim cnm kusura bakma havalar geceleri serinledi ya ondan galiba benim de üşüyo valla.
oooowwwww maşallah arkadaşımıza.
yaa kızlar ben sizin adlarınızı çok merak etmeye başladım. ben kaçırdım ağzımdan hadi siz de kaçırın
bu arada gümüş hala yok
ben de hep şunu merak etmişimdir, bilmiyorum mazur görün, orayı keserken falan uyuşturucu birşeyler sürmüyorlar mı o bölgeye, vajinaya yani ?????????????(((
Kızlar göğüs ağrınız devam ediyormu ?? benimki bitti neden acabaşişlik var ama ağrı yok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?