- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.021
cnm korkulacak bişey yoktur endişe etme ayakları eskisinden soğuk olanınki oğlan olurmuş
bir yerde okumuştum :))
cinsiyetlerle bozduk kafayı
HAYIR CNM SÜRMÜYORLAR SEN DOĞUM AĞRISINDAN ORADAKİ KESİĞİ BİLE HİSSETMİYORSUN(
vallahi girdiğim doğum tecrübelerime dayanarak söylüyorum devlet hastanesinde girmiştim özeller için bişey diyemem sürüyorlamı sürmüyorlarmı bilemem
sağol cnm evet kontrolde öğrendim ama belirtilerimde kaybolmuştu kilo kaybediyodum göğüslerimin ne acısı ne şişliği kalmıştı karnım büyümüyodu 3 4 gündür böyleydim cnm biz o araştırmaşların hepsini yaptırmıştık zaten bu 4.kaybım kan pıhtılaşması ve rahimde perde cıkmıştı perde alındı ayrıca iğne kullanıyodum 0,6lıktı iğne bana kalırsa bu iğneden oldu benm cok fazla pıhtılaşmam yoktu doktoru değiştircez bu tanıdık cok kadın doğum doktoru var onlara gitcem ozamanda söyliycem doktor onay verirse bidahakinde iğne kullanmıycamyani benm tahminim bakalım doktor ne diycek
cnm benim başından beri şişlik ve uçlarında acıma var. gerçi acıma bazen geçiyor.şişlik zaten adet olmadığımız için normal. bende ara ara goğsümde sıkışma oluyo acyip tırsıyorum...
Kızlar göğüs ağrınız devam ediyormu ?? benimki bitti neden acabaşişlik var ama ağrı yok???
cnm cok isterdim ama ben corumdayım tedaviye ankarada devam etcez doktor buldum 2 tane ama şimdi değil bu kez mahvettiler beni dinlenicem bi süre kanama flnda cok oldu toparlanmam lazım yinede tşk..Merhaba Gumus,
cok ama cok uzuldum. Daha once dusuk yasamis biri olarak bende uzuntunu taa icimde hissettim. Ama tum arkadaslarimizin dilekleri gibi bende en kisa ama en onemlisi saglikli ve hayirli zamanda tekrar hamilelik haberini almayi umit ediyorum. Eger Istanbul daysan ve ozel sigortan doktor muayenelerini kapsiyorsa ve maddi olarak zorlanmayacaksaniz sana bir doktor onerebilirim. Tabii buradan yazmak dogru mu bilmiyorum ve ozelden de mesaj atamiyorum. Sen yine de bana haber ver eger sen ozelden mesaj atabiliyorsan mail adresini bildir ben sana birde o doktorun bilgilerini vereyim. Cunku benimde dusugum sonrasi tipki senin gibi pihtilasma icin igne verildi ve bu bahsettigim doktor tipki fransadaki doktorlarim gibi degerlerime baktiktan sonra kesinlikle karsi cikti...Dolayisiyla akil akildan ustundur deyip birde baska doktor denemek istersen lutfen cekinmeden yaz bana...Ama herkesinde sana soyleyebilecegi gibi allah korusun sagliksiz bir evlat sahibi olmaktansa doganin kendi secme surecine ve allaha guvenmeliyiz. Bu kaybettigin bebisin belki saglik sorunlari olacakti o nedenle ne sizleri cok uzmeden ne de kendi kucucuk bedeniyle bu problemleri yasamadan gitti diye dusunmeye calis ve sukret...Bizlerde insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz ama bu donemde senden de haberler bekliyor olacagiz...Eger seni uzmeyecekse ara sira da olsa bize merhaba deyip saglik haberlerini hatta kimbilir 2013 oncesi hamilelik haberlerini iletirsin...Sevgiler
tşk ederim aslında burda düşük yaptım yazanlara hep kızdım hamile insanların aklına düşürüyolar diye yazdığım belirtilerin kesilmesi kimseyi korkutmasın bunlar herkeste değişiyo evet o iğne cok önemli doktoru değiştirdim bile ben sadece merak ettiğiniz için yazdım yoksa sizide üzmek istemezdim sizi takip etcem arada bol bol ultrason resmi koyun öpüyorum herkese teşekkürlertatlm doktorunun o iğnenin dozunu cok iyi ayarlaması gerekiyo kan pıhtılasman kaçıncı derecedeyse ona göre iğnenin derecesi var.bende 0.2 lık iğne kullanıyorum kullanmadan önce korkuordum ya kanım cok sulanırsa oda zararlı diye doktorum kan pıhtılasmanın derecesine göre iğne verioruz onu biz ayarlıoruz dedi ama allaha emanet artık canm bazen hiç bişey fayda etmedigi gibi bazende iğne kullanmadan gebelik gecirenler varmıs..cok iyi bir doktor bulmak gerek tekrardan gecms olsun insallah bidaha böyle olaylar yasamazsn allah tüm anne adaylarına saglıklı bir sekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
bitanemm çok sağoll canımmmm benimm:) demin eşimle markette yürüdük hava yağmurlu olunca baya azaldı ağrımm şu an ama dediğin gibi kesinlikle dotoruma bu pazartesi gidince söylicemm
14 haftalıkken cinsiyet belli olabilir dimi ya? bayramdan önce gitsem de bayramda sürpriz yapsam bizimkilere diye düşünüyorum.vajinal baktırsam bi zararı olur mu acaba?
beni merak etmişsiniz tşk ederim hepinize ama iyi haberler yok korktuğum yine başıma geldi kızımı kaybettm bu kez de 10+4 de kalbi durmuş ankaraya gttik hemen orda ilaç verdiler bebeğin normal doğum gibi cıkmasını bekledik neyse işte atlattık oraları şimdi girdim eve allah sizin bebeklerinize uzun ömür versin sağlıkla kucağınıza alın inş
Kızlar göğüs ağrınız devam ediyormu ?? benimki bitti neden acabaşişlik var ama ağrı yok???
sağol cnm evet kontrolde öğrendim ama belirtilerimde kaybolmuştu kilo kaybediyodum göğüslerimin ne acısı ne şişliği kalmıştı karnım büyümüyodu 3 4 gündür böyleydim cnm biz o araştırmaşların hepsini yaptırmıştık zaten bu 4.kaybım kan pıhtılaşması ve rahimde perde cıkmıştı perde alındı ayrıca iğne kullanıyodum 0,6lıktı iğne bana kalırsa bu iğneden oldu benm cok fazla pıhtılaşmam yoktu doktoru değiştircez bu tanıdık cok kadın doğum doktoru var onlara gitcem ozamanda söyliycem doktor onay verirse bidahakinde iğne kullanmıycamyani benm tahminim bakalım doktor ne diycek
arkadaşlar ben 12 haftalık ikiz annesiyim fakat henüz kendime bir sabit doktor bulamadım...özele gittim ama testler 200 ytl tuttu devlettte yaptırdım. devlete gittim kalıcı doktorlar izne ayrılmış geçiçi gelenlere gitmek zorunda kaldım.şimdi 2 hafta sonra doktora gidicem devlettekine, yalnız iyi değilse diye korkuyorum birde erkek hani bayan olsaydı halimden anlardı diye düşünüyorum ama yok.birde ikiz olduğu için erken doğum yüksek... ailemler ankarada doğuma yakın gitsem doktor faklı sorun olur mu bilmiyorum. ilk hamileliğim lütfen yardımca olur musunuz kafam çok karışık...:
bu ne yaa şakamı :))
iyi geceler kızlar kimse sahuru beklemiyo
galiba erkenden uyuyo:)
ben bi ara minurenin eski sayfasına baktım
herkes yok kız demiştiniz erkek oldu,yok erkek
demiştiniz kız oldu flan yazmışlar
yani şu %90 doğruluk payı da şimdiden yalan oldu :)
bende merak ettim neymiş yöntemi linkini buraya yazar mısın? kızlar bu arada benimde göğüs hassasiyetim geçti. birsy bugün uğradı mı? sabah yoktu geçmişe şöle bi gözattım göremedim. kızlar acaba bir arkadaşa telefon numaramızı bıraksak mı valla ben merak ediyorum gelmeyen olursa.
beni merak etmişsiniz tşk ederim hepinize ama iyi haberler yok korktuğum yine başıma geldi kızımı kaybettm bu kez de 10+4 de kalbi durmuş ankaraya gttik hemen orda ilaç verdiler bebeğin normal doğum gibi cıkmasını bekledik neyse işte atlattık oraları şimdi girdim eve allah sizin bebeklerinize uzun ömür versin sağlıkla kucağınıza alın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?